Kauza Brady
Zeman: Herman je lhář. Nenechám se vydírat jeho příbuzenskými vztahy

02.11.2016 09:40 Původní zpráva

Ministr kultury Daniel Herman je lhář, nenechám se vydírat jeho příbuzenskými vztahy. Protesty proti mně byly zahájením předvolebních kampaní, ať už do sněmovny nebo prezidentské.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jeroným Pražský jr (10 hlasů) 02.11.2016 13:14

    @ Marseille: Pro dementy vašeho typu je Zeman ideální modlou. Kauzu...

  • Petr Klos (9 hlasů) 02.11.2016 14:33

    ... černozadelníkům nikdy nelze věřit! Pro dosažení svého cíle, se...

  • P K (9 hlasů) 02.11.2016 14:06

    Sralbotka by měl toho sudeťáckého černoprdelníha Hemrana vykopnout z...

  • Patrik Vesecký (9 hlasů) 02.11.2016 11:11

    Braňme prezidenta Zemana před permanentní snahou americké ambasády ho...

  • Svatopluk Šťukavec (7 hlasů) 02.11.2016 14:06

    Braňme tuto zemi před takovými dementy jako jsi ty,hlupáčku.

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Pan Herman je lhář, lhář byl i pan Peroutka.Myslím, že pan prezident by měl odstoupit

0 hlasů

Tolik nenávisti v lidech je až neskutečné. Kde se ta zloba bere? Kdo ji živí? Komu je ku prospěchu hanět hlavu státu?

1 hlas

Tolik nenávisti v lidech je až neskutečné. Kde se ta zloba bere? Kdo ji živí? Komu je ku prospěchu hanět hlavu státu?

1 hlas

Když jsem viděl "Show Hana Krause" s tou řadou nenávistných vět, jsem rozhodnut volit Zemana, kdyby kandidoval. Podotýkám, že jsem nebyl příznivcem Zemana.

2 hlasy

Máte pravdu až na to, že šou vypadá jinak. Toto nemělo s šou nic společného. Toto byla proti-Zemanovská agitka. Trapný předvolební šot, konec konců, co od tzv. zábavného přadu od Jana Krause očekávat, že. Jako vždy trapné, televize PRIMA nehodné.

1 hlas

To je groteska když tolikrát usvědčený lhář obviňuje někoho jiného ze lhaní.
Dá se to ovšem vysvětlit pokročilou alkoholickou demencí.

3 hlasy

Tak nevím,ale pan Brady není strýcem pana Hermana... nebude tady ten zakopanej pes?

0 hlasů

Já myslím, že je. Ale co nás čeká, až nám Herman představí svoji tetičku?

0 hlasů

Jeden z dvojice Zeman - Herman je lhář. Pan Herman to na 99% není.

3 hlasy

Když Zeman řekne, že někdo lhal, v podstatě to znamená, že je to slušný člověk a mluvil pravdu. Znelíbit se Zemanovi je pro slušného člověka vyznamenání.

5 hlasů

Nekde jsem na webu cetl jak diskutoval Zeman s nekterym vasich politiku.Ten mu vycital ze mluvi vulgarne, primitivne. Zeman mu odvetil:me bude volit 30% primitivu, tebe bude volit 3% inteligentu. Ty prispevky tomu odpovidaji. Nechapu jak je mozne ze si cesi vysvetluji partnerstvi tak ze PARTNER nam porouci s kym smime mluvit. To nam zustalo, na povel se smat na povel plakat a treba hlasovat pro trest smrti dr Horakove. Ze jsme si az namale vyjimky nikdy nevystrelili na nasi obranu - to uz je vnasi svejkove povaze ale ze se pose..me za kus chleba ktery snad prijde (i kdyz pochybuji, ti nam nic nevenuji -nemecky vicekancler je prave v cine rovnat vztahy ktere cina zneuziva. )
Nechapu jak je mozne se klanet tvrde diktature a jak mohl Zeman prohlasil pri navsteve ze se prisel ucit do ciny stabilisovat spolecnost. Je to uz ten zacatek te stabilisace?


3 hlasy

Matláci.....
ČT1 21.10
Herman : Řekl mi to přímo pan prezident, že když se sejdu s dalajlámou, že bude můj strýc ze seznamu vyškrtnut. A to se také stalo,“ ....řekl v České televizi kde byl jako ministr vlády ČR.....

a pokračoval ..... Slyšelo to více lidí .... !!!

Později to upřesnil na 3 !!! a Zapoměl na Zemana a Ovčáčka

....SKORE ... 5 : 0

5 hlasů

Všech 5 to popřelo, takže 5:0 pro Zemana a proti Hermanovi.

4 hlasy

Matláci.....
Zde máte ty 3 věty !!! Prohlášení 4 nejvyšších....
Společné prohlášení nejvyšších ústavních činitelů České republiky

18. října 2016

Jako nejvyšší ústavní činitelé České republiky chceme společně zdůraznit, že naše země při naplňování své dlouhodobé politiky vůči Čínské lidové republice vychází z principů strategického partnerství mezi oběma zeměmi a ze vzájemného respektu ke svrchovanosti a územní celistvosti Čínské lidové republiky, jejíž je Tibet součástí.

Vztahy obou našich zemí a jejich výrazný rozvoj v posledních letech považujeme za velmi přínosné a užitečné pro obě strany a jsme přesvědčeni o tom, že je v zájmu České republiky tyto vztahy i nadále intenzivně rozvíjet.
Osobní aktivity některých českých politiků nejsou výrazem změny oficiální politiky České republiky a považovali bychom za nešťastné, aby takto byly kýmkoliv vnímány.


Prezident České republiky Miloš Zeman
Předseda Senátu Parlamentu České republiky Milan Štěch
Předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky Jan Hamáček
Předseda vlády České republiky Bohuslav Sobotka

1 hlas

Musile, nemusis to prekladat, my kteri maji zkusenosti s tvymi chlebodarci si to prectem i v originalu - asbuce.

1 hlas

Byl jsem se podivat jeden den do Cech, zda se Cesi uz stydi za sveho presidenta. Nestydi, neumi to, schopnost pocitu studu se v dobe bolsevicke z naroda vytratila.

4 hlasy

A tak jsi pekne mazal zpatky do Kyjeva.
Tak si muzes heilovat az do rana :-)))))

0 hlasů

Jeste ten Hradni potkan nenatahnul paraty?

3 hlasy

Vás asi vytáhlo sluníčko ze zahozeného prezervativu,že?ten,kdo tak učinil by měl být stíhán za obecné ohrožení

3 hlasy

... černozadelníkům nikdy nelze věřit! Pro dosažení svého cíle, se klidně spojí i s ďáblem ...

9 hlasů

Takove spojeni neni moc ucinne, to kdyz se spoji komunisti se socialistama, to je jiny rachot. To se pak stavi i sibenice.

2 hlasy

Na to aby visely takové swině jako ty Lustigu, vždy rád finančně přispěji, nebo i přiložím ruku k dílu. A nejsem sám, tak to raději s návštěvami ČR moc nepřeháněj.

2 hlasy

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

A jednou se rusky komunisti spojili s nemeckymi nacisty a za necele dva roky na to mel svet 2. svetovou valku, kterou prave toto spojeni usnadnilo, a pomohlo nacistum porazit Francii a napadeni Ruska.

2 hlasy

https://cs.wikipedia.org/wiki/Mnichovsk%C3%A1_dohoda

Tady se prave nacisti spojujou s "ruskejma komunistama". Jenom skoda, ze ti Rusaci jsou prevleceny za Francouze a Anglicany. Takhle to vypada, ze tam heiluje "demokraticka Evropa".
Zase tu je to rudy jelito lustig za dementa :-))))))))

1 hlas

Sralbotka by měl toho sudeťáckého černoprdelníha Hemrana vykopnout z vlády. Ale Bohouš je bohužel srab.

9 hlasů

To nemůže,černoprdelníci by odešli z vlády ŠÍCH VOLBÁCH bOHUŠ NA STO PROCENT VE VLÁDĚ NEBUDE

2 hlasy

Copak jsou lidovci nenahraditelní?

1 hlas

Momentálně si nedovedu představit ten slepenec,po volbách to bude jiná káva

1 hlas

@ Marseille:
Pro dementy vašeho typu je Zeman ideální modlou. Kauzu si vytvořil Zeman sám a sám se v ní utopil. V páté cenové vám možná Zeman vyhovuje, ostatním ne.

10 hlasů

4Tomáš Houžvička -- Logiku sem netahejte. Stačí zdravý rozum a dobrá paměť. Jen si vzpomeňte, kdo v minulosti několikrát lhal a kdo je největší hulvát české politiky. Správně!!! Je to Miloš Zeman.

4 hlasy

Je úsměvné, jak se nicky, mezi které patříte, neustále ohání zájmeny my, či my všichni. To je jako já a 99 pragováků. Jestli vám to něco říká. Máte ale smůlu, na vaší straně není ani většina ani logika. Tak si plusujte a šťastnou ruku při volbách :))

3 hlasy

Ale di ty ťuňťo. Jen nechápu, co má tenfilozof, kazatel a myslitel společného s tebou :)

2 hlasy

Jen naprosto lobotomovaným bytostem, jako je třeba nepovedená reinkarnace Jeronýma Pražského, stále nedochází účel této kauzy. Těmto tvorům není nutno předkládat důkazy typu kanadské ambasády, svědků a školácky zfalšovaných sms a e-mailů, které Herman vytahuje jak Pokustón králiky z klobouku. Těmto osobám je naprosto šumafuk, že Herman jezdí na sudetoněmecké srazy bez vědomí vlády, že byl kvůli finančním průserům zbaven kněžství a že bratří s jedním z největších škůdců národa - Halíkem. Jejich omezená mozkomíšní hmota je naprogramována pouze na plivání, sprosté urážky a odmítání Zemana. A už vůbec jim nedochází, že čím víc budou ejakulovat ty svoje blbosti tím víc lidí bude volit jezevce z Vysočiny. A to je jen dobře :)

6 hlasů

Mame to nutne se pred cinou ohybat? Cela ta kauza je trapna i s presidentem. Snad neni potreba mit vysoke IQ pochopit kdo lze tedy kdo neprestal lhat. Trocha hrdosti by nam neskodila. Jiz presidentuv projev v cine kde prohlasil ze se prisel ucit jak stabilisovat spolecnost svedci o tom ze bud ztratil pater nebo nezna cinskou spolecnost ktera je stabilni tankami a zbrani diktatoru. To snad nechce president implementovat do CZ?.
Jak si pan president si vysvetluje partnerstvi ? Nechame si diktovat s kym se smime setkat? Toto je cinsky stabilisovana spolecnost.?
Nejtrapnejsi je ze toto vlezdopdelismus nema iani ekonomicky efekt. Cina ma jiz problemy se svymi investicemi v Nemecku, kde se snazi investovat- skupovat nove technologie. Nas tedy nasich naivnich politiku pouziva jako prah do EU.
POZOR PO PRAHU SE SLAPE

4 hlasy

Miloš Zeman, držitel minimálně dvou pravomocných soudních rozhodnutí, že je sám lhář, obviňuje jiného ze lhaní. Velmi zajímavé.

6 hlasů

Zeman v KV - duben 2015: ..."když se článek nenajde, tak se omluvím"...
http://video.idnes.cz/?c=A150413_181149_vary-zpravy_kha&idvideo=V150413_192704_webtv_nov

0 hlasů

Leckteré vesnice v naší kotlině mají moudřejší vládce než to co sedí na hradě a ve vládě. Kocourkov a pátá cenová. Nešťastná to země.

5 hlasů

Byl už nejvyšší čas, aby se Zeman vyjádřil. Renomovaný americký komentátor a analytik Erik Best to ve svém pravdielném sloupku Final Word nazval "operace Brady" a naznačil, že Herman se měl radit s německým velvyslancem, prý bývalým zástupcem šéfa německé tajné služby.Nedal na žádost ministra zahraničí a záměrně se s dalajlámou setkal na svém ministerstvu a věděl že to bude v rozporu s politikou vlády. Výrok Zemana že Bradyho škrtne neprokázal, spíše se důkazní situace obrací proti němu. Časově nebylo možno Bradyho ze seznamu vybraných k vyznamenání škrtnout, když Sobotka podepisoval uzavřený seznam bez Bradyho den po přijetí dalajlámy Hermanem.

6 hlasů

Americkykomentator ktery neexistuje urcite nepise rusky. Pro nas starsi co poznali komunisty to muzes nechat v originalu

1 hlas

Americký komentátor žijící v ČR Erik Best často píše svoje komentáře a občas je i v TV, denně má svůj sloupek anglicky psaný ve zmíněném Final Word, dá se předplatit..V originále "Operation Brady"

2 hlasy

Alespoň tu všichni vidíme, co je to za blbčka. Pokud nezná Erika Besta. Tak nečte noviny, blogy, ani nesleduje TV. A takoví mají nejvíce blbých pindů.

3 hlasy

Ten blbecek nezije (zaplat panubohu) v cz proto nezna podobneho placala jako ty. (Pokudovsem napsal co pises.)
Zrejme patris k tem 30 % co voli Evropsky znameho lhare, vy tedy vas t.z. President je skutecne cele evrope pro smich.

0 hlasů

Zase jednou Sobotka promeškal příležitost mlčet, či dokonce dokázat, že měl někdy koule.

Kdyby tu lidoveckou svini Hermana vyrazil z vlády, nemusel se hrbit před Číňany.

A to zapojení do hysterické akce pomatenců "Kdo ještě nedal medaili Bradymu?. To mu jistě získá další minusové body.

5 hlasů

Braňme prezidenta Zemana před permanentní snahou americké ambasády ho svrhnout.

9 hlasů

Braňme tuto zemi před takovými dementy jako jsi ty,hlupáčku.

7 hlasů

No tedy vy jste odpad

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov