Zdraví hlavy státu
Zeman má cukrovku, musí si odepřít alkohol

01.08.2013 07:25

Zdravotní stav prezidenta Zemana je ve skutečnosti horší, než se zdá. Lékaři potvrdili, že prezident má cukrovku, a proto musí odlehčit svůj jídelníček a vyvarovat se alkoholu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Pavel Pospíšil (13 hlasů) 01.08.2013 08:53

    Lepší nablito na Týdnu, než na korunovačních klenotech, ne?

  • Karel Dvořák (7 hlasů) 01.08.2013 10:18

    Nejlepší jsou ti co blijí v přímém přenosu přímo v televizním studiu....

  • Eva Adamová (7 hlasů) 01.08.2013 08:51

    Tady je zase nablito, modrej sliz se předvádí.. :-((((

  • Jiří Dostálek (6 hlasů) 01.08.2013 08:37

    Ták, a já myslel že má něco s hlavou ....

  • Jaroslav Novák (6 hlasů) 01.08.2013 08:33

    Jak se chce tenhle člověk starat o stát, když se nedovede postarat o...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Knize Schwarzenberg je mladej kluk vedle tohodle predavovaneho bachora. Hlavne ze pred volbama lhal jak je vitalni, nas soudruh.

0 hlasů

opr. predavkovaneho

0 hlasů

Bez chlastu, koureni a lhani ztratil Zeman smysl sveho komunistickeho zivota.

0 hlasů

Vás já si pane romeo Ernesto potom vyšetřím zvlášť. Teď pan Zeman.

0 hlasů

Zeman se přeorientuje na dobré suché víno a elektron. cigarety.

0 hlasů

Tak to se ale Kalouskovi a jeho kumpánům vůbec nebude líbit. Pokud pan prezident Zeman nebude moci pít a to vůbec, bude mít více volného času a začne tedy Augiášův chlév čistit ještě důkladněji. Jakým způsobem se tedy bude poté odreagovávat? Že by občas zašel za Kalouskem na vazbu povyprávět mu, jak je venku na svobodě krásně?

2 hlasy

O Topolánkově diabetu novináři vůbec nepsali. Asi to byl diabetes nějakého třetího typu.

2 hlasy

Dobří holubi se vracejí a odmašťovna už čeká na příjezd nového slavného pacienta...

1 hlas

Podle očí bude žít Zeman rok, psal jsem to mnohem dříve než se objevilo toto náhlé zjištění od doktoru, tenkráte jsem i psal, že doktoři asi stojí za hovno, když ho nominovali zdravým a já poznám dle fotky jednim pohledem do očí, že je dost silně nemocný.

0 hlasů

Beztak ta cukrovka je jen špička ledovce, orgán co selže bude srdce, o tom nepíšou, zajímavé, asi ho má jako zvon.

0 hlasů

Sem se pochlubil teď, až Zeman zemře na totální zástavu srdce, budu potichu, nebudu psát já sem to říkal, abych si u vás šplhnul. Čim víc jsem tu na světě s vámi, tim menší mám paradoxně zájem něco vám dokazovat. Blíží se kristova léta a možná se konečně dozvím, za koho vlastně kopu, já doufám, že za stranu dobra, i když získávám větší a větší respekt k protipolu chaosu, který vás naopak má za ukol po smrti trestat a mazat. Až mě teď zase budete posílat do blázince, už nyní bych měl z komise doktoru, která by měla zvážit mou příčetnost a duševní zdraví pocit, že mě soudí jakési nevyspělé děti, které si ve velkých galoších pujčených od babičky hrají na vy spělé homo sapiens s duševní vyspělostí na maxium.

0 hlasů

Je to asi modní hit, být ovládán povrchností systemu, každý individuální mozek má pocit plného duševního šálku, který zavře víkem a ještě si říká, i když je plný, tak ho připlním četbou knih, ale výsledkem je většinou pořádnej " blbec ", co si budem povídat. Holt tahle moda se zvrtává stejně jako povrchnost a chamtivost celýho systemu, který má bohužel obraz a vlastnosti vašich jednotlivých mozku se spoustou chyb a následné sdružování do organizací dle pyramidálních pozic systemové pyramidy se postará o to, aby špičku organizace, či větší skupiny tvořil většinou ten největší " vůl ". Tolik v kostce z mého pozorování, bohužel nevidím zlepšení, jen gradující zhoršení.

0 hlasů

Už sem vám povídal o vrstvě cibule, dáme si opáčko, vy operujete ve vrchní vrstvě, uplně horní, povrchní, celý system i na oko operuje v této vrstvě, je to hlavní vrstva. Tato vrstva přeměřuje skupinky, zjev, pozice, škatulkování, říká vám co máte mít, jak žít, jak se tvářit, co je zdravé, media vám říkají kdo je fujky, kdo není, co je drahé, co je levné, jak být In. Kdo je ovládán touto vrstvou je v pohodě, když se dere nahoru jak mu radí system. Tato vrstva neni v dusledku rozhodující, je to odraz až třetí vrstvy cibule, kde neopreuje defakto nikdo, možná psychiatr, či psycholog, ale ten má bohužel jen pocit, že tam operuje, jeho duševno je stále zaseklé v té první. Druhá vrstva vypadá takto, první je divadlo, scena, druhá je to pozadí za závesem, nitky držící kulisy, herci čekající za záclonou, jinými slovy sem patří, nadvládní organizace, nebo například tvrzení, že USa spolupracuje s mimozemšťany, nadvládní čachry tajných služeb na pozadí, spiknutí, umělé války, dozorčí orgány systemu a jeho zaběhlých pravidel. Všimněte si, když napřiklad autor píše o projektech americké vlády, kde tvoří toto a vytváří toto, už je systemem a první vrstvou, medii, označován za demagoga, snílka, někoho kdo si vymýšlí, už se dá řící za blázna, ale to jsme teprve v druhé vrstvě, ta ještě není rozhodující pro obraz vaší povrchní, to až třetí vrstva.Sem patří individuální mozek jednotlivce, jeho duševní vyspělost, překlad z pudu do vyššího vědomí, skryté nenávisti, návyky z dětství, skryté jizvy na " duši " co gradují do určitého vzorce chování, výchova od dětství, vaše uvědomnělost sebe sama, vaše vlastní mozková schponost rzumět sama sobě a také rozumět tomu, co vidíte kolem vás, aniž byste si kazili hlavu četbou jiných vzorku populace. Tato vrstva určije jak se jednotlivec chová, co má za slabiny, jak si s nimi poradí, jak pochopí a uchopí celý system. Dle tohoto se utvoří druhá vrstva tzv. pozadí sceny i hlavní scena. Tahle vrstva je rozhodující, tu se u vás pokouším ovlivňovat já, přes tuto vrstvu jsme v chaosu experti. Pak máte další 4 vrstvy, které končí až formováním dimenzionálního vějíře, civilizacemi schopnými vytvářet v tomto vějíší nové dimenzionální bubliny, takové ty uplně zárodky, samotný vznik Vesmíru je ve vrstvě nad, asi v páte, už jsem to tu někde psal do podrobna, stejně to nikdo nečte, máte šálky plné.

0 hlasů

Toho skloňování rodu špatného si nevšímejte, on pak vymizí i rod ženský, nebo mužský, pojem " to ", " ona ", " on ", už potom ve sférách, výšinách, kam se chtěl zprvu prokousat člověk, když si stanovil základní otázku proč, tam už tohle neplatí, teď už člověk z primáru nestojí o otázku proč, ale spíš za kolik a kolik z toho kápne, co z toho kápne. Ta primární otázka proč, která vás dělala zajímavými, jako jiné civilizace už je tady stanovena jen na oko, sešli jste z cesty a všechno je už jen otázka moci. Otázka kdo nás stvořil už je spíš něco jako, co z toho pro mě kápne, když najdu stvořitele, dá mi medajli a udělá ze mě boha, to by byla moc. Wo tomhle to tady teď máte.

0 hlasů

Zajímavé je tohle, víte proč má lidstvo číslo 7 jako štastné číslo? Protože vrstev cibule, vrstev nabalených kolem vás, od přírody, prostoru, fyzikálních zakonu, Vesmíru, dimenzionálního fraktálu atd. je 7. Sedm vrstev, které je schopen vyspělý lidský mozek detekovat, pak je i osmá, devátá, desátá, ale ta již patří tvorum, které mají vaší poslední sedmou jako pro vás tu hlavní povrchní. Tvory, které umí vytvořit celou dimenzi, určit i její fyzikální zakony, tvory, kteří umí určit pravidla vaší energetické auře, kteří stojí za jejím pravým vznikem. Pokud něčemu říkáte bůh, je to právě tato " chytrá energie ", který uvnitř vašich atomárních těl zaznamenává vaše životy a má vytvořené vlastní " fyzikální " zakony na nad-dimenzionální a nadprostorové urovni. Tohle už by pro vás byl buh, ale pro boha, je buh tato forma z dalších vrstev, které teprve stanovila pravidla pro tohoto " energotvora ".

0 hlasů

Miloši TKK, nepřestávej s tím alkoholem! Pij klidně dál, ale třeba bylinnou hořkou, když máš tedy tu cukrovku. A na cukr je dobrá sůl.Přisol si tlačenku a jelito, dej si hořkou bylinnou, hořkou Plzeň a cukrkandl je zažehnanej. Ty to dokážeš. Ale ještě bys mohl nějaké to kilo sádla ztratit. Abys soudruhům nevyklouzl, jako TKK Brežněv. To byla prda, viď?

2 hlasy

Na to nepotrebuju ani odber krve, abych vedel, ze Zeman ma cukrovku. Pri pohledu na jeho bachor, jidelnicek , chlast a koureni a nepohyb zadny jiny resultat nevyjde. Uz pri volbe byl jeho zdravotni stav pekne vylhany. Doktori ho mohou nyni donutit ke zmene zivotniho stilu, ale HULVATEM a LHAREM zustane Zeman navzdy.

Ze doktori nechali Zemana chlastat az do dnesnich dnu, to je bud neodpustitelna chyba doktoru a nebo silny odpor Zemana nechat si svuj plebejsky zivot ruskeho muzika ovlivnovat.

1 hlas

Opilec Zeman a jeho okolí lhalo, když šel do voleb s prolhaným zdravotním a psychickým stavem. Ten Rus nelže jen když říká: "...ještě jednu nalej!"

Bez chlastu nevydrží, bude si nalhávat, že mu to neškodí a na vánoce mu už nemusejí kupovat dárky.

2 hlasy

Pevně věřím, že ho jeho lékařské konsilium brzo zahubí.

2 hlasy

Tak teď je to jasné, to nebyla viróza, to byl hypoglykemický šok...

4 hlasy

Bořivoj Pauk - grafoman bez čtenářů, Clouseau - žlutá placka na klopě, exkrement v hlavě, BarykBaryk - známá postavička věčně polootráveného polského icika, jožin z bažin - prostinký sprosťáček s nulovým sexuálním životem....

3 hlasy

Na mne jsi zapomel , cesky mysliteli.

0 hlasů

Jo, máš recht, jsou to všechno pěkný exoti.

Ale ani jeden z nich není tak ohromnej bolševickej kokot, jako ty :-)

3 hlasy

joo exota beru :-)))

0 hlasů

Perfektní diagnóza. Ještě bych přidal Lustiga. Zapšklý německý bezdomovec.

2 hlasy

:)))) Karliku, tva nenavist ma siroky zaber :)))

2 hlasy

Přesně takového člověka, jako je Zeman, jsme tu potřebovali. Furt mě jímá hrůza, když si představím, že by to byl Schwarzenberg.

4 hlasy

Třetina národa potřebuje alkoholika s jednoduchým slovníkem. Dvě třetiny nepotřebují žádného politika, natož prolhaného ožralu s bolševickou minulostí.
Třetina národa máva fanglemi a připravuje se na svoji loupež, dvě třetiny je živí a částečně i litují.

Také mě jímá hrůza z pomyšlení, kdyby byl stejně těžce nemocen pan Schwarzenberg. Jenže jeho životospráva je výrazně odlišná. Západní.

2 hlasy

Velká čast narodu ma hrůzu z alkoholika s cukrovkou....

3 hlasy

Možná že ministr zdravotnictví by měl svůj čas věnovat řízení ministerstva a ne se zabývat léčením starého kořaly. Na to je tu dost jiných doktorů, kteří to mají v popisu práce. I když já vím, že levicoví politruci zvládnou sedět na 20 židlích zároveň a každou z těch židlí zvládají a stíhají řídit naprosto skvěle :-) Opravdu, vláda přátel miloše zemana. Ministr dopravy by se mohl osobně angažovat v tom, že by zemanovi dělal řidiče, ministr vnitra by mu mohl osobně dělat ochranku (předpoklady na to má, je tak široký, že zastaví každou kulku široko daleko), ministr zdravotnictví už ho léčí, tak to máme v cajku, co dál? Ministr financí by mu mohl dělat finančního poradce a osobního bankéře, ministr spravedlnosti ho může osobně zastupovat u soudů atd. Česká republika počká, ministři ať nejprve poslouží zemanovi.

3 hlasy

Brigády zemanovské primitivní lůzy (BZPL )uzavřou socialistické závazky a budou chlastat i za něho.

Tanečky šamanských zemanovských „politiků“ kolem větší adresnosti politického systému:
Miloš Zeman např. navrhuje přímou volbu poslanců - avšak bez jakékoli zpětné vazby - a navíc ve velkém počtu záměrně rozdrobených obvodů, takže brzy bude poslance volit jen jeho vlastní rodina. Podobně je to s populistickým fondem pro snížení státního dluhu. Jen blázen nebo cynický a pokrytecký populista by do něj přispíval. V adresném a zpětnovazebním systému - každý zmocnitel (volič), který se dostane do vlastního individuálního debetu (nikoli dnešního 160 ti tisícového) ale dejme tomu několikakorunového - může si vybrat mezi možností vyčkat "ve vyloučení z voleb" do té doby, až schopnější spoluobčané státní pokladnu doplní i za něj - nebo z vlastní kapsy svůj konkrétní dluh státu vyrovnat a tím okamžitě opustit "trestnou lavici" a opět volit.
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby

3 hlasy

sportovní sázení, spolehlivé info

http://cames.iprostor.cz/

1 hlas

Když k zanadávání a zesměšňování není prostor v práci,ani doma,tak do toho.

4 hlasy

Je úsměvné, jak některým zde píšícím občanům leží na srdci zdraví prezidenta Zemana, ale to, že se jejich guru Kalousek ožírá tak, že nemůže ani mluvit a na ulici něco blábolí o kokotech, je nechává v klidu.Zajímavý modrý úkaz.:-))

5 hlasů

Povypravej, jak jsi se poprve ozral v Innsbrucku :)))

0 hlasů

Copak Johane, je vám těžko, že jste takový žlučovitý? Teď v létě ten bůček nejezte, to je na koliku...

2 hlasy

Tady jde o ožralu, hulváta s cukrovkou, nikdo netvrdí že Kalousek je guru... kromě rudé fronty. Kritik hulváta = modrý???? Jsi blb....

6 hlasů

Zajímavé je, že normálně rozdýchají prohrané volby příznivci kohokoliv do pár týdnů.
Příznivci Schwarzenberga - jak je vidět z diskuse - mají pěnu u huby a zatemnělý mozek z porážky už několik měsíců. Skoro mám pocit, že si myslí, že stupňováním sprostých nadávek a útoků se může výsledek voleb změnit. Je to ale omyl, bobánkové! Konečně se už smiřte s tím, že jste pros**li, je konec a váš dědeček už bude v příštích volbách mnohem dementnější a spavější než je teď, takže by ho museli po kampani tahat s postelí.
Špatné je ovšem to, že se k vymaštěným mozkům v internetových diskusích přidali i dříve slušní novináři a někteří umělci a na Prezidenta Zemana útočí stejným slovníkem zaplivané nádražní knajpy.
No, alespoň jsme přišli o iluze...

3 hlasy

Teprve teď přináší komunizmus své Kainovsky zvrhlé a prznitelské plody na přírodě i na lidech - a ještě pár generací bude. Diskuze malomocných socek to jenom potvrzují. Nostalgicky opěvují loupeživý komunizmus a zapomínají, že tehdy ještě dožívala předkomunistická výchova a morálka – komunisty nazývaná „přežitky kapitalizmu“. Dnes nemáme žádný civilizovaný kapitalizmus – ale bolševickou otevřenou kleptokracii a partajokracii – bez „přežitků kapitalizmu“. Levicoví lemplové jen žvaní – ale ani jediný kibuc si dosud nezaložili, aby tam předvedli, co umějí bez olupování těch úspěšnějších. Kydají na cikány, ale sami klesají na jejich úroveň, ba i pod ni.

3 hlasy

Tu cukrovku u Zemana kapacity prý poznaly tak, že při návštěvě u něho doma se jim lepily podrážky k linoleu...

3 hlasy

Ubohost.

1 hlas

Páníček si připadá vtipnej?

5 hlasů

Tak cukrovka...V případě teplého počasí bude ta lafeta samá vosa!

4 hlasy

Myslíte, že ho povezou také na lafetě? V tomhle horku by se asi nafoukl a zase by hořelo krematorium...

0 hlasů

hlavne ze ma sve konzilium lekaru kreten vozralej tito lekari za drahe pebnize leci beznadejny pripad Zeman misto toho aby se treba venovali lidem kteri to opravdu potrebuji a tam pomoc je na miste Zemanovi pomuze uz jen lecebna s Bartosovou

4 hlasy

Co blbneš?Je to president,takže nějakou péči by si snad zasloužil,nemyslíš?Za Havla i Klause tomu nebylo nijak...

3 hlasy

Nadstandardní péči by si měl Zeman sám platit jako nadstandard. Na kulichovský Holcátův systém doplácí ostatní plátci zdravotní daně ("pojištění"), nejde jen o Zemana....

2 hlasy

a nestacil by mu jeden lekar jako kazdemu jinemu? je to snad nadclovek ? je to mrhani nasimi penezi a mate pravdu za Havla ci Klause tomu nebylo jinak

2 hlasy

...tejně jako Klémy a za Husáka.

2 hlasy

Případně Mitterand, Bush, Kohl. Ach jo, ty Tvoje argumenty jsou tak slabé.... Měl by ses držet stranických příruček.

1 hlas

Miloš Zeman je, a ať se to někomu líbí nebo ne, pro ČR opravdu osudovým člověkem. Nikdo takový jiný zatím není. Mnoho lidí se také přesvědčí, že jeho zvolení bylo správné právě kvůli narovnání vztahů a napravení jistých problémů, protože on je dobře zná ze svého působení v politice. A jeho téměř desetiletá absence v politice mu umožnila mít nadhled a jistý odstup od věcí, jenž nemají ostatní, kteří jsou už politickými „matadory“, respektive politickými vysloužilci.

6 hlasů

Ve smrti je rovnost.

3 hlasy

To by musel každý zemřít ve stejném věku a stejným způsobem.

0 hlasů

Tady je zase nablito, modrej sliz se předvádí.. :-((((

7 hlasů

Bohu dík málo rudých článku, asi se rudá fronta ještě musí zotavit z virózy.

1 hlas

Lepší nablito na Týdnu, než na korunovačních klenotech, ne?

13 hlasů

Nejlepší jsou ti co blijí v přímém přenosu přímo v televizním studiu. Keep smiling

7 hlasů

bingo!

2 hlasy

pane pospisile tak ted jste to trefil naprosto presne :-D :-D :-D

3 hlasy

Trefa !!!!!

3 hlasy

V článku píší: "Pokud Zeman změní svoji životosprávu, což znamená odlehčení jídelníčku, zapojení pohybových aktivit a vyvarování se pití alkoholu, bude žít ještě dlouhá léta."

Předpokládám, že bůček, chlast, popelníček a lenošení jsou tomu člověku vlastní. Ale, jeho zdraví je nakonec jeho věcí. Horší je, co dělá s republikou (Schwarzenberg měl pochopitelně pravdu v tom, že stejným způsobem začínal po svém nástupu k moci Adolf i Klement).

6 hlasů

Kníže by o této skutečnosti měl především informovat svého druha v "Bratrstvu černé pracky", bratra Kalouska.Ten od té doby co mu lékaři zakázali chlastat je pravidelně jak dělo.

3 hlasy

..jsem nadšený, spokojený a šťastný...

0 hlasů

Ták, a já myslel že má něco s hlavou ....

6 hlasů

Já mám taky léta cukrovku a každej večer jich dám svých osum! Miloši, nedej se!

2 hlasy

Jak se chce tenhle člověk starat o stát, když se nedovede postarat o vlastní zdraví? Cukrovku má několik let a při jeho životosprávě před nástupem na hrad se není co divit.
Jeho výmluvy na nemocný palec můžou sbaštit jen úplní blbci nebo stejní alkoholici jako je on. Jestliže padá či vrávorá a až lékaři "zjistí", že ho bolí noha, musí být totálně zlitý.
Ještě nám může vnucovat, že jeho tupý, opilecký výraz při odemykání klenotů odstranil operací zubů.

6 hlasů

Odlehčit jídelníček a vyvarovat se alkoholu = nechlastat a nepřežírat se.
Snížit inhalaci dehtových derivátů = nehulit.
Pozměnit svůj dosavadní životní styl = stát se úplně jiným člověkem.

4 hlasy


http://www.alkoholik.cz/zavislost/
http://www.kurakovaplice.cz/koureni_cigaret/
http://www.mojecukrovka.cz/

2 hlasy

Ať žije pan prezident Miloš Zeman a jeho pes Darcy!!!

4 hlasy

to neni prezident to je despoticky ozrala a dement... at zije ale ZA SVOJE

5 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov