Původ příjmů
Zeman podepsal petici žádající zákon o prokazování majetku

25.07.2013 16:01

Prezident Miloš Zeman podepsal petici žádající přijetí zákona o prokazování původu příjmů a majetku. Podpis připojil jako padesátitisící občan České republiky. Petici organizuje Strana práv občanů Zemanovci, jejíž je hlava státu čestným předsedou.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Pavel Haraším (10 hlasů) 25.07.2013 16:17

    Jj, jen líbivý kec, který nemá význam, dokud nevejde zákon v...

  • Helena Dvořáková (8 hlasů) 25.07.2013 17:04

    Ještě by mohli mít výhrady zdejší rudí, kteří tu před pár dny...

  • Hep Cheek (6 hlasů) 25.07.2013 18:00

    Zato nechává krást všechny kolem sebe a ještě je chválí a podporuje....

  • Vlasta Smutná (6 hlasů) 25.07.2013 18:16

    Je vidět, že Zeman neví co činní, jinak by tuto petici roztrhal na...

  • Jacques Clouseau (6 hlasů) 25.07.2013 18:04

    Myslíte, že Zeman v r.1999 nevěděl, že si agent KGB a Stasi Zeno...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Vytvoří tím tisíce pracovních míst pro lemplovské, závistivé a udavačské socky.

Teprve teď přináší komunizmus své zvrhlé a prznitelské plody na přírodě i na lidech - a ještě pár generací bude. Diskuze malomocných socek to jenom potvrzují. Nostalgicky opěvují komunizmus a zapomínají, že tehdy ještě dožívala předkomunistická výchova a morálka – komunisty nazývaná „přežitky kapitalizmu“. Dnes nemáme žádný civilizovaný kapitalizmus – ale bolševickou otevřenou kleptokracii a partajokracii.

Tanečky šamanských zemanovských politiků kolem větší adresnosti politického systému:

Miloš Zeman např. navrhuje přímou volbu poslanců - bez zpětné vazby - a navíc ve velkém počtu drobných obvodů, takže brzy bude poslance volit jen jeho vlastní rodina. Podobně je to s populistickým fondem pro snížení státního dluhu. Jen blázen nebo cynický populista by do něj přispíval. V adresném a zpětnovazebním systému, může každý zmocnitel (volič), který se dostane do vlastního individuálního debetu (nikoli dnešního 160 ti tisícového) ale dejme tomu několikakorunového - může si vybrat mezi možností vyčkat "ve vyloučení z voleb" do té doby, až schopnější spoluobčané státní pokladnu doplní i za něj - nebo z vlastní kapsy svůj konkrétní dluh státu vyrovnat a tím okamžitě opustit "trestnou lavici" a opět volit.
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby

0 hlasů

Je to zase pouze populismus. Kdo, si myslíte, bude buzerován? Rozhodně ne Rittigové a Janouškové. Jak jsme viděli při křižáckém tažení pana Ištvána, ti, kteří by možná prověřováni býti měli, mají jistotu, že prověřováni nebudou. Je čas na další emigraci a vy, se zase spojte s dubiskem.

3 hlasy

A co ta početná skupina zlodějů, kteří svůj lup utratili podle hesla "Lehko nabyl, lehko pozbyl" ? Na ty se vztahuje Zemanova amnestie ? Kdepak, proti zlodějům se má bojovat zlepšením práce policie, justice a finančních úřadů. Ovšem to už by asi nebyl tak atraktivní předvolební trhák jako ta majetková přiznání. On si asi každý myslí, že se to týká jenom bohatých. Jenže on bude každý muset prokázat, že mezi ty bohaté nepatří. I když má třeba jen obyčejný domek na vesnici. Lidi by si měli konečně uvědomit, že prosperity se nechá dosáhnout jedině usilovnou tvořivou prací, nikoli přerozdělováním a honěním lidí po úřadech. Pokud chceme levnější chleba, musíme zajistit dobré pracovní podmínky pro pekaře, mlynáře a pěstitele obylí. Né že budeme honit milionáře, co kupují obrazy od Degase za 500 milionů. K čemu nám bude, že jim ten obraz nebo ty peníze zabavíme ? Těch se nikdo nenají. Přerozdělováním se nedá prosperity dosáhnout. Jedině prací.

2 hlasy

obilí...atd.

0 hlasů

Třikrát sláva nejlepšímu prezidentovi Miloši Zemanovi a straně SPOZ!!!

1 hlas

Hurá, hurá, hurá. S SPOZ na věčné časy a nikdy jinak. Zemane naše slunéčko jasné, buď nám zachován na věky věků.

0 hlasů

Hmm, pokud takový zákon bude, tak jsem zvědav, zda bude uplatňován tak, jak byl myšlen, nebo zda bude používán jen jako metla na někoho, na koho se zrovna bude chtít, zatímco ostatní se budou smát. Budou prokazovat majetek např.voliči čssd, kteří pracují na stk a mají měsíčně 50-100 tisíc jen za úplatky? Oni totiž už mají majetek např.přes 10 milionů. Jak to tady sleduju, tak tomu nevěřím. To zas bude metla akorát na mě (až někdy, jednou, vydělám a naspořím tolik, že začnu spadat do kolonky boháč). Hádám (dle zkušeností), že čím poctivěji si vyděláte miliony, tím více se budete muset tohoto socanského zákona bát. To je prostě princip levice - poctivé a pracovité zničit, zlodějské spřátelené lemroně ochránit.

4 hlasy

Je vidět, že Zeman neví co činní, jinak by tuto petici roztrhal na kousky. To mu Palas, Dryml, Mynář, Pospíšil, Zgarba a desítky jiných jeho věrných poděkují. Asi jsou přesvědčeni, že to udělají jako Gross, odkáží se na dědictví po bohatém strýčkovi, nebo náhlý nález zlatého pokladu na půdě.

6 hlasů

At to dopadne jakkoli, faktem je, ze Zeman nekradl a nekrade a hlavne bychom se neceho podobneho nikdy nedockali od toho kalouskova poskoka - spiciho smejda...

2 hlasy

Myslíte, že Zeman v r.1999 nevěděl, že si agent KGB a Stasi Zeno Meier, velký přítel ČSSD, koupil za šestnáct milionů úplně bezcenné akcie zkrachovalého výrobce dětských kočárků Liberta?
Rusnokova vláda vznikla proto, aby novináři a policie nezačali rozkrývat vztahy mezi desítkami miliard z privatizací, advokátní kanceláří Šachta and Partners (a dalšími), jistou česko-dánsko-švýcarskou paní Janou Lütken, jistým Peterem Kmeťem, Miroslavem Šloufem, panem Čmejlou – a penězi pro české politické strany, včetně Strany Přátel Organizovaného Zločinu (SPOZ).

6 hlasů

Zato nechává krást všechny kolem sebe a ještě je chválí a podporuje. Grose "udělal" Zeman a až si policajti konečně posvítí na Haška, Śloufa, Emmerovou, Tomana a Fischera s Percinou - to se nebudete stačit divit.

6 hlasů

Bohuzel divit se nebudeme, vse se jako vzdy zamete pod ukrutne naduty koberec. Jak jinak v Ceskobananistanu

0 hlasů

A proč by kradl? Stačí mu, že za své skutky dostává milionové "sponzorské dary".

5 hlasů

Tak proti takové petici může mít výhrady jedině zloděj.

3 hlasy

A nebo poctivý člověk, který nechce běhat zbytečně po úřadech, platit odhadce, dohledávat staré doklady a prokazovat podruhé to, co už jednou prokázal.

1 hlas

Ještě by mohli mít výhrady zdejší rudí, kteří tu před pár dny křičeli, že každá petice je jen hloupá havlovština a nemá žádný význam, že je to jen koníček některých podepisovat petice a zviditelňovat se tak.

8 hlasů

Konecne udelal Zeman neco co je v souladu s jeho obcanskym pravem, ale proc o tom pisou noviny, to uz zase v poradku neni.

Kdyz Zeman podepisuje petici, pak je obcan jako kazdy jiny.

5 hlasů

Nepleťte se, v Česku platí podpis přímo zvoleného prezidenta za 10 milionů podpisů normálních lidí. Sice to není v ústavě, ale ústava to nevylučuje.

4 hlasy

Opravdu někdo může uvěřit takové blbosti? Přeci si neuříznou větev pod sebou! A pak, lumpové si vždy najdou vysvětlení, dar od strýce, podnikání v Nigérii apod. Budou volby a tak potřebují nějaké originální populistické téma

4 hlasy

Jj, jen líbivý kec, který nemá význam, dokud nevejde zákon v platnost. Takových věcí už báťuška Zeman natlachal plný valník a jak je u něj zvykem, skutek utek.

10 hlasů

Ať žije pan prezident Miloš Zeman a jeho pes Darcy!!!

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov