Akce na Albertově
Zeman podporuje fašizující hnutí, píší europoslanci

19.11.2015 15:05 Aktualizováno 19.11. 21:09

UVNITŘ VIDEO. Vystoupení prezidenta Miloše Zemana na Albertově u příležitosti výročí 17. listopadu se podle pětice europoslanců vzdaluje demokratickým hodnotám. Hlavě státu vyčítají mimo jiné veřejnou podporu fašizujícímu hnutí, jak označují Blok proti islámu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • S Vrba (5 hlasů) 19.11.2015 15:46

    Je až hnusné jaký hon na "Zemana " rospoutala ČT24 s přispěním svých...

  • Karel Musil (3 hlasy) 19.11.2015 17:34

    Jsou to zřejmě ti samí europoslanci, kteří hlasovali proti zájmům své...

  • Josef Železný (2 hlasy) 19.11.2015 16:44

    Prosím alespoň v redakci byste mohli používat slovo fašismus v jeho...

  • ABR 001 (2 hlasy) 19.11.2015 17:50

    Pouze někteří europoslanci za TOP09 a KDU-ČSL, ti nejhorší sráči. A...

  • Karel Musil (1 hlas) 20.11.2015 11:38

    Když napíši že něco prohlásili europoslanci (číšníci,advokáti a pod.)...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Když napíši že něco prohlásili europoslanci (číšníci,advokáti a pod.) tak podle zákonů logiky se tím myslí všichni europoslanci (číšníci, advokáti a pod). Je třeba tedy napsat "někteří čeští europoslanci, jinak to dělá dojem, že protestoval celý Evropský parlament, nebo alespoň všichni čeští europoslanci. Pak se zjistí, že to jsou ti notoričtí stejní stěžovatelé jako v minulosti.

1 hlas

Četl jsem už toho hodně,ale takovou hova..nu ještě ne.

0 hlasů

I europoslanci mají někdy pravdu.

0 hlasů

Nic proti Zemanovi, ale toho broučkaře si mohl odpustit. To je jeden z těch, co nechal sežrat broukem Šumavu za miliony na výzkum toho, co to s ní udělá. Připomíná mi to Černobyl - tam taky zkoušeli co to udělá. Mám ten dojem, že by byl jedním z těch co by zavedli právo šaria - co to udělá

0 hlasů

Pouze někteří europoslanci za TOP09 a KDU-ČSL, ti nejhorší sráči.
A co Zdechovský, či Pospíšil? Tihle je s podpisovým archem asi vyhodili.

2 hlasy

Jsou to zřejmě ti samí europoslanci, kteří hlasovali proti zájmům své země za vnucení těch povinných kvót. Mají v Bruselu podivné představy o "demokratických hodnotách". Odhalení islamistů jako teroristů zvráceně označují jako "fašizující hnutí".Musíme si je pamatovat před příštími volbami, příště by měli kandidovat na tyto lukrativní posty v jiné zemi, ne v té, kterou veřejně mezinárodně špiní..

3 hlasy

Prosím alespoň v redakci byste mohli používat slovo fašismus v jeho skutečném významu a ne jako nadávku.

2 hlasy

Je až hnusné jaký hon na "Zemana " rospoutala ČT24 s přispěním svých stýlých "nezaujatých externích komentátorů". To, že pan Dienstbier dosud nepřekonal ublíženecký pocit z prezidentské porážky, to je jeho osobní věc. Že však svým vystupováním v imigrační otázce zradil svůj slib, když byl jmenován do vlády a to chránit bezpečnost naší země a jeho občanů, to se týká i mne, který dal hlas ČSSD. K našim k tzv. EUROposlancům je zbytečné se vyjadřovat. Za svá EURA budou plivat i na svého prezidenta, který nahlas řekl to, co si myslí 80% obyvatel tohoto státu.

5 hlasů

Dienstbier je v ČSSD jako ten příslovečný kůl v plotě. Byl jsem v sobotu na městské konferenci, a z projevů přítomných poslanců bych usuzoval, že se ho chystají zaříznout. Problém bude asi slaboch Sobotka, který chce být s každým za dobře. Ovšem k čemu je mu dobrý Dienstbier, tomu opravdu nerozumím.

0 hlasů

Je hezké, že hájíte práva českého národa, nejdřív by asi bylo dobré se naučit pořádně česky.. Podle vaší češtiny hádám, že jste povinnou školní docházku ukončil ještě před pátou třídou.. Jestli si 80% národa myslí, že extremistické hnutí proti Islámu je to jediné správné řešení (zatím pouze mediálního) problému s migranty.... tak je 80% národa dementní

0 hlasů

Máte pravdu pane, dopustil jsem se ve svém příspěvku dvou pravopisných chyb, za což se omlouvám. Již podle počtu pravděpodobnosti je Váš odhad nesprávný. Pokud přesto předpokládáte, že 80% obyvatel tohoto státu je dementních, bylo by pro Vás lépe změnit stát a i národnost. Zátím atentáty probíhaly pouze výbušninami a střelnými zbraněmi. Jak budeme žít v Evropě, až použijí chemické nebo ještě horší bakteriologické zbraně? Tato otázka začíná být aktuelní. Jak potom budete bránit tento dementní národ?

0 hlasů

Já si nemyslím, že většina národa je dementních... Je mi ale jasné, že tu žije pár tisíc zfrustrovaných křiklounů, kterým tato společnost nemůže nabídnout už nic lepšího než svobodu slova.. Ostuda je, ale že náš prezident stojí na jednom pódiu s těmi, kteří chtějí z muslimů udělat masokostní moučku. Je to lhář, populista a dělá ostudu celé naší zemi

0 hlasů

Pane Hugo Sabes i s vasim atraktivnim jmenem mate lousy audience.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov