Projednávání rozpočtu
"Zemanovy" peníze na drogy? Poslanci čarují s rozpočtem

03.12.2014 13:45

Poslanci začali ve druhém čtení projednávat státní rozpočet na příští rok. Do sněmovního systému už vložili pozměňovací návrhy na přesuny peněz zhruba v celkovém objemu víc než tři miliardy korun.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Martin Macháček (3 hlasy) 03.12.2014 13:56

    Smůla pro ČR je v tom, ži nikdo v PS financím nerozumí. Nejmíň...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Opět zajímavý nadpis dementního pisálka. Kde se v článku píše o drogách pro prezidenta?

0 hlasů

Připadá pouze nám že co řekne guru Kalousek opakuje bez přemýšlení i ODS? Jinak Zemanovi vemte klidně všechny peníze na cesty, mylně se domnívali v Boskovicích, že jej chceme zpátky na Vysočinu. Ani má rodné Praha lidi tohoto typu nechce, jen ať jde zpátky do Kolína, tam vyrostl. Nebo ještě může do Číny, jestli ho tam budou chtít....

0 hlasů

Už i Erik Best píše o varování, že se Američané chtějí zbavit Miloše Zemana: Tento "car převratů" chce zmajdanizovat Českou republiku
Autor: Erik Best

Jak majdanizovat Zemana

Co musí lidé teoreticky vzato udělat, aby Miloše Zemana vytlačili z funkce způsobem, který by uznal západní svět? Ačkoli si čeští voliči prezidenta zvolili, nemají žádnou legální pravomoc ho sesadit, avšak ukrajinský národ žádné takové ústavní nepříjemnosti nezastavily, že? První na pořadu dne by pro antizemanovce mělo být spojit síly s největšími kapacitami přes změnu režimu.

S tím nebude problém, pokud věříte Ron Paul Institutu, protože americká vláda už pravděpodobně pověřila svého „cara převratů“ Carla Gershmana, aby podkopával českou demokracii. Někdo by měl také najít levného dodavatele jídla, oligarchu s vlastní televizní stanicí a průzkumnou agenturu připravenou mluvit jménem lidu. Jakmile bude revoluce vyhlášena, budete se moci pohodlně opřít a sledovat, jak náměstí praská ve švech lidmi dychtícími uplatnit nedemokratické metody ve jménu podpory demokracie.

Vyšlo na autorově webu fsfinalword.cz

0 hlasů

Smůla pro ČR je v tom, ži nikdo v PS financím nerozumí. Nejmíň Kalousek.

3 hlasy

Doktor věd Macháček rozumí všemu.Takový idiot jako on se narodí málokdy.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov