Nábor na šéfy resortů
Zpěvák Hůlka, Ringo Čech. Obsadí křeslo ministra kultury?

27.06.2013 10:55 Původní zpráva

Divoké spekulace provází možné obsazení resortu kultury v úřednické vládě Jiřího Rusnoka. Nejvíce se mluví o Františku Ringo Čechovi a zpěvákovi Danielu Hůlkovi. Ani jeden z nich ale prý zatím nabídku nedostal. "Neoslovil mě nikdo, jsou to jen spekulace. kdyby mě Miloš nominoval, tak bych to přijal. Vždyť nebýt Paroubka, tak jsem mohl být ministrem kultury po Pavlovi Dostálovi. Ministrem se stal Slávek Jandák a byl to dobrý ministr kultury," řekl Čech on-line deníku TÝDEN.CZ.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Josef Lustig (7 hlasů) 27.06.2013 11:10

    Tak se vraci padesata leta se svoji primitivitou a typickym...

  • Přemysl Kadlec (6 hlasů) 27.06.2013 11:44

    Hlavně nekecat. O Bubeníčkovi se psalo málo, ale víme, že maturoval...

  • Pavel Pospíšil (4 hlasy) 27.06.2013 11:41

    Hele, vy se nejprve doučte mateřštinu a grafickou úpravu textu (za...

  • Jan Novák (3 hlasy) 27.06.2013 11:23

    Ano souhlasím,čím sprostější a větší zloděj,tím větší...

  • Pavel Pospíšil (3 hlasy) 27.06.2013 11:21

    Kurňa, Franto, onehdá jsem tě viděl na velikém plakátu u silnice...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Ministriní zemědělství bych navrhnul udělat nějakou výkonou dojičku a ministr kultury, Mickymause.

0 hlasů

Já chci družinářku!

0 hlasů

osobně nic proti těmto dvěma pánům,ale taková nominace to je snad fór,.....vžyť má jít o vládu odborníků ne komiků a zpěváků.

1 hlas

a ještě bych navrhoval, aby bylo nově zřízeno ministerstvo čar a kouzel. V Bradavicích se dost osvědčilo, tak proč ne u nás.... a jistě skvěle by ho vedl kouzelník Žito alias Daniel Landa.

2 hlasy

Franto, běž radši zase chlastat a malovat obrázky se zvířátky...
Než takovýho blba co ty, to raději stokrát družinářku...

3 hlasy

Lidé přestante konečně blbnout a volte KSČM! ČSSD nebude připravená vládnout ani za 100 let.Skandál bude bude střídat skandál jako u ODS.Tato země si už snad zaslouží žít po 23 letech normálně.

3 hlasy

Hůlka a Ringo jsou sice velcí umělci,ale já myslím,že by to měl vzít Zdenda Troška,jehož filmy náš lid miluje stejně jako Milouše.

3 hlasy

Kurňa, Franto, onehdá jsem tě viděl na velikém plakátu u silnice propagovat čínskou sekačku na trávu. Tak vem zemědělství, určitě tomu také rozumíš, ne?
Jo, když jsme u té kvalifikace. Družinářkou bývala i tvoje velká kamarádka Vaňhová (matrace mafiána Housky, taktéž tvého socanského soukmenovce), ta to dotáhla na hejtmanku a nyní náměstkuje v Ústí komunistickému čuráko.i Bubeníčkovi (ten pro jistotu nevystudoval nic a také v životě nepracoval). Jste skvělá parta.
Chudák Jirka Schelinger, ještě že se tvého podlézání komoušům a Ivanům nedočkal.
Ale, tvé obrázky budu mít rád vždy!

3 hlasy

Hlavně nekecat. O Bubeníčkovi se psalo málo, ale víme, že maturoval na gymnáziu a že je jenom hejtman. Např.nějaká Němcová je absolventkou hnojárny a přitom se cpe do funkce premiérky a bude sloužit chemikovi Kalouskovi. Myslím, že Franta je na tom daleko líp než všichni tři, které jsem jmenoval.

6 hlasů

Ono bylo těžké nenechat odmaturovat mladého (i když úplně blbého) komunistu se správným kádrovým původem. Ve sklárně, kam nastoupil, byl nepoužitelný, tak celý život darmožroutsky profunkcionařil. Jeho nedávné povodňové hlášky o Střekovském pobřeží nebo lávce pro pěší (která v té době už končila v Labi) také svědčí o jeho přehledu a inteligenci. Prostě jen komunistický čur.k, nic víc. Se mějte!

3 hlasy

Já jsem srovnával vzdělání a funkce Bubeníčka, Němcové, event. Čecha. Nevím, proč by kádrově prověřený gymnazista musel jít z protekce pracovat zrovna do sklárny. Zrovna tak netuším, jak zemědělská technička dostala v letech normalizace bez protekce místo samostatné referentky na okresní statistice a mohla tam setrvat dvacet let. Leda, že tam do úmoru kreslila grafy o výnosech brambor na havlíčkobrodsku pro delegáty tamnějších okresních konferecí KSČ.Na okresní statistiku se do pracovního poměru jen tak někdo nedostal. A pokud jde o Čecha, ten vzdělání a politický přehled má a jako ministr kultury v nějaké přechodné vládě by bez problémů obstál. Zemědělství nerozumí, k tomu má blíže Němcová než Čech.

3 hlasy

Klasický kalouskův volič.Zarámovat vaše názory a někam pověsit.Jo a vedle vás Lustig s Barykem.Aby všichni ostatní viděli KDO VOLÍ PRAVICI:-))))))..

2 hlasy

Hele, vy se nejprve doučte mateřštinu a grafickou úpravu textu (za interpunkčními znaménky se používá mezera, to učí i malé děti).
A jestli se těšíte, až zase budete pochodovat v mantlu s rudou páskou na rukávě v průvodu pod tribunou, ze které se na vás budou šklebit komouši Falmer, Grebeníček a Zeman, je to jen váš problém.
Slušné lidi nechte na pokoji.

4 hlasy

Kde jsou nějací slušní lidé??????????????????????????????????V y k nim určitě nepatříte.Stejně jste jen provokatér jako byla Prudičova máma -Radek z Ostravy-Vítkovic!!!!!!

2 hlasy

Tak se vraci padesata leta se svoji primitivitou a typickym obsazovanim mist.

Cim sprostejsi, lidovejsi -tim vetsi sance :)))))

7 hlasů

Ano souhlasím,čím sprostější a větší zloděj,tím větší šance,jako:rohlíková dáma nebo rváč Kalousek,který počítám nebýt Zeman tak velkej chlap,nafackuje mu taky.

3 hlasy

Nám to vyjde, co chce máme, nám to vyjde, děti ráje...
Michal David for Minister!

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov