TV Barrandov
Babiš manažersky selhal. Demonstrace jsou na místě, zaznělo v Aréně Jaromíra Soukupa

10.04.2018 23:35 Původní zpráva

Generální ředitel TV Barrandov Jaromír Soukup si tentokrát pozval do pořadu Aréna Jaromíra Soukupa místopředsedu ODS Martina Baxu, šéfa SPD a předsedu poslanecké sněmovny PČR Tomia Okamuru, předsedu KDU-ČSL Pavla Bělobrádka a předsedu mandátového a imunitního výboru Stanislava Grospiče.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Dluhoslav Henex (6 hlasů) 11.04.2018 00:09

    O složení vlády mají rozhodovat volby, ne hysterické řvaní na ulicích...

  • karel ledvinka (3 hlasy) 11.04.2018 03:03

    chceme Českého orbána,ne slovenského semitu žida podfukáře.

  • Karel Hrabě (2 hlasy) 11.04.2018 11:20

    Kdo byl v nějaké vyšší politické funkci od okresu nahoru musel být v...

  • Henex - (1 hlas) 11.04.2018 21:33

    Manažersky selhali vůdci těch zhrzených pidistran, proto prohráli...

  • jadoles nepojedu (1 hlas) 11.04.2018 10:43

    Ale ne,on jiného politika nezná.Kalouska taky ne,ale už o něm jednou...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

nice..
Regards,
http://indiakaaoffer.com/

0 hlasů

Recharge Tricks

0 hlasů

Václavské náměstí skandovalo: "Babiše do koše!" - Jakop pamětnák 60. let minulého století si vzpomínám (jako učedník jsem byl nahnán na Václavák s úkolem skandovat schválená hesla, která jsem dostali dokonce i vytištěná. Byla to pro nás zábava - jeli zemědělci na traktoru, tak jsme skandovali a po nás opakovala část Václaváku: "Ať žijí zemědělci!!!", projížděl kolem alegorický vůz se ženamí v bílých pláštích, s maketou salámu v rukách, i řvali jsme: "Aˇžije Pramen" a tak dále... Pak projížděl alegorický vůz , kde zakuklený Ku-Klux-Klaňák věšel černocha". Naše klaka řvala a po ní nadšeně opakoval kolemstojící dav: "Ať žije Ku-Klux-Klan". V nastalém zmatku jsme se tiše vytratili....
V práci nám mistr (jinak předseda podnikového ROH (pr neznalé tehdy jednitných odborů) poděkoval za angažovanou účast na májové manifetaci. Svět chce být klamán a dav manipulován.... nekřičel tuhle někdo na Václaváku " Židi do plynu"?

0 hlasů

Manažersky selhali vůdci těch zhrzených pidistran, proto prohráli volby...!

1 hlas

Kdo byl v nějaké vyšší politické funkci od okresu nahoru musel být v STB nebo spolupracovník STB pokud se nepletu tak milicionáří ,bankéři ,ředitelé a náměstci podniku atd . !!?? Kdo mimo většiny dělníku nebyl donašeč STB ?? Ale drtivá většina našich politiku co požaduje odstoupení Babiše atd by měla položit funkci a odstoupit !!Včetně těch co udělali podvodem vysoké školy a získali tituly !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 hlasy

Plácáš pitomosti, ostatně jako vždy, když něco odněkud neopíšeš...!

0 hlasů

Nedělejte z Čechů národ fízlů. To, že jste u nich byl, nebo donášel na své kamarády, ještě neznamená, že to dělal celý národ.

0 hlasů

Úterní LN str4 píší ve sloupku: Ťok: Ve vládě vzniklé díky SPD bych nebyl.

Jak dojemné, ministr dopravy v demisi si diktuje s kým se má jeho strana spojit a s kým ne. Dokonce vyhrožuje. No asi si myslí, že je nepostradatelný, nebo, že ČR nemá nikoho schopnějšího než je ON. Uvedl, že "pokud by skončil ve vládě, PRAVDĚPODOBNĚ (tam už tak kategorický není, jde přece o peníze) BY SKONČIL I JAKO POSLANEC...(ČR by se zhroutila, že pane Ťoku !?(

Babiš udělal nejrozumnější věc: ...vyjádření o vládním angažmá svého ministra dopravy nechtěl komentovat.
Asi se za něj stydí. Já bych se styděla také...

WIKIPEDIE:
... podle Českého rozhlasu byl Ťok ve vedení firmy v době, kdy firma vyvedla ze svého hospodaření nejméně 100 milionů korun, které mohly podle auditorů sloužit na úplatky. V roce 2010 se totiž česká pobočka Skansky bez souhlasu švédské centrály vzdala významné části zakázky na výstavbu silnice R7 (od roku 2016 značené jako dálnice D7) za 2,2 miliardy korun ve prospěch firmy Geosan Group, která si následně najala na práci Skansku, ale za cenu o 100 milionů nižší. Podle tehdejší vedoucího oddělení vnitřního auditu Skansky Anderse Blomqvista šlo zřejmě o peníze na úplatky. Podezřením z korupce se zabývá policie, které byl Ťok podat vysvětlení, přičemž v minulosti několikrát odmítl, že by o korupci věděl.

0 hlasů

Ano, Babiš selhal, já na jeho místě bych nemusel chodit za Zemanem o radu, dávno by byla vláda s důvěrou ve složení ANO, SPD a KSČM.
Na pořadu dne by bylo snížení počtu poslanců na 101 a hned by bylo na zlevněné jízdné pro seniory a studenty.

0 hlasů

Jistě, cena jízdného je to nejdůležitější....pod vlajkou komunistů a japonského zachránce českého národa vzhůru na vlak. Bože to je zase blábol...

1 hlas

Tak se hoši v aréně opět odkopali, nejenže bych polovinu sněmovny zrušil, ale poslal do dolů zachraňovat Bakalovo OKD

0 hlasů

chceme Českého orbána,ne slovenského semitu žida podfukáře.

3 hlasy

O složení vlády mají rozhodovat volby, ne hysterické řvaní na ulicích těch, kteří volby prohráli a do parlamentu se dostali krajně podezřelým způsobem. Tím myslím tu temnou obludu, padákového smrtihlava Kalouska, a jeho TOP 0009.

6 hlasů

Copak, špatné nervy?

0 hlasů

Ale ne,on jiného politika nezná.Kalouska taky ne,ale už o něm jednou slyšel.

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov