"Odkloněné" Čapí hnízdo
Babiš vrací úder lidovcům: Podpoříme zdanění restitucí

24.03.2016 14:30 Aktualizováno 24.03. 20:52

Ministr financí a šéf hnutí ANO Andrej Babiš podle vicepremiéra a předsedy lidovců Pavla Bělobrádka potvrdil podezření, že přes svou rodinu účelově přepsal majetek Čapího hnízda.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Láďa Novák (12 hlasů) 24.03.2016 15:27

    Podle mě Babiš nepotvrdil nic. Formulace, že potvrdil podezření, je...

  • tyden tyden (9 hlasů) 24.03.2016 15:23

    Babise se nezastavam. Ten je produkt Kalusovy "uspesne" privatizace....

  • tyden tyden (8 hlasů) 24.03.2016 14:45

    Kolaborantska ves belobradek rve. At ta hnida z vlady klidne odejde....

  • alanalan (6 hlasů) 24.03.2016 15:38

    Klasický lidovec. Lidovce nevolit!!!!!!

  • mery mery (5 hlasů) 24.03.2016 22:28

    Babišova kauza má, alespoň doufám, kladný výsledek. Budou zdaněny...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Bureš tím jednoznačně potvrdil kam patří.Komunisté se k tomu také přihlásili.Církevní restituce byly schválené,ať Bureš drží raději hubu.Po volbách je jasně vidět, že zhloupli hlavně voliči

0 hlasů

To je pozitivní zpráva. Když už se nedvažují to nehorázné rozdávání státního majetku zrušit, tak alespoň zdanit. A pořádně!

1 hlas

Copak? Kozibradka je na školení v USA? Že by kandidoval na prezidenta? Ale jak říkají i někteří další - lidovci jsou křiváci. Jim stačí zalézt do zpovědnice a když vylezou zas dělají podrazy.

2 hlasy

Babišova kauza má, alespoň doufám, kladný výsledek. Budou zdaněny restituce.

5 hlasů

KAM NAŠI POLITICI ukládají své anonymní akcie
Anonymní akcie na Kypru - jaké jsou další výhody zahraničních společností na Kypru?


Kromě ochrany soukromí a ochrany majetku má založení zahraniční společnosti na Kypru i mnoho dalších výhod. Podle kyperské legislativy je čistý zisk mezinárodních obchodních společností na Kypru zdaněn sazbou 10%. Příjmy ze zahraničí, tj. vytvořené činností mimo Kypr je sazba zdanění dokonce 0%. Navíc Kypr uzavřel s Českou republikou dohodu o zamezení dvojího zdanění. Na Kypru se rovněž neuplatňují žádné licenční poplatky.

Vlastnictví akcií v určitých firmách může být pro akcionáře pouze formou investice. Každá firma má svůj vlastní statutární orgán, který za ni vystupuje a jedná. Vlastník akcií za firmu primárně neodpovídá a ve většině případů, pokud není majoritním akcionářem, její konání ani nemůže ovlivnit. Nelze se tedy divit, že nechce být s aktivitami firmy vždy a všude spojován. Chcete-li si uchránit své soukromí a majetek, a přesto vlastnit akcie své firmy, nabízíme vám vytvoření plně anonymní firemní struktury.

Více informací o založení společnosti na Kypru >>
Cena a obsah slu6bz založení anonymní kyperské firmy s anonymními akciemi >>

0 hlasů

Mohu si myslet o komkoliv,cokoliv,například,že i mezi mravokárci může být regiment loupežníků,ale pořád bych to nechal na profících,než pořádat na kohokoliv "lidový lynč". Co se týče lidovců, je to zvláštní strana,no prostě klidná síla.:-)

4 hlasy

A kdo sou ti profíci,podle vás to bych ráda věděla :)

1 hlas

Profíci jsou OLAF a policie.

0 hlasů

Rád Vám to Soničko napíši,má to být policie,justice,BIS,Kobra...a možná také ta "hrstka" skutečně nezávislých OBJEKTIVNÍCH novinářů.Víte,kdyby každý začal u sebe,zrekapituloval vlastní život,mnohdy by našel situace,ve kterých by se zachoval dnes úplně jinak,možná by se našli. situace zasluhující stud.Přesto těmto lidem tyto věci nebrání hrát si na velké moralisty v "akci Babiš"."Je nám přehráván film s Hugo Haasem,"Mravnost nade vše".Osobně mám tento film velmi rád,ale nesmí se promítat denně lidmi,které mnohdy nestojí ani za "zlámanou grešli."Lehce se dá velmi ublížit z neznalosti,povrchnosti,nenávisti,závisti,fanatiz - mu,lokajsképovahy,pro vlastní limity cosi objektivně vyhodnotit.

2 hlasy

"fanatizmu,lokajské povahy"

0 hlasů

Klasický lidovec. Lidovce nevolit!!!!!!

6 hlasů

Podle mě Babiš nepotvrdil nic. Formulace, že potvrdil podezření, je stejná, jako, že nevyvrátil podezření, že je ufoun.
Včera jsem viděl film "Most špionů", kde právník říká asi toto - není důležitá pravda, ale jen to, co lze dokázat. Připadá mi to skoro stejné. Pokud policie dokáže Babišovi nějaký trestný čin, tak ať ho klidně zavřou, nebo ať jde od válu.
Pokud ale všechno proběhlo podle práva, tak je potřeba nahlížet na Babiše jako na nevinného, byť na účelovost jednotlivých kroků můžeme nahlížet jako na nemravnost.
Jenže nemravnost není trestná.
Já mám s Bělobrádkem spíše ten problém, že je šéfem strany, která když byla ve vládě, dokázala rozesrat koalici jen a jen pro svůj prospěch. Začalo to již u Luxe. Ne nadarmo běžel vtip do křížovky: had na tři. Lidovci jsou úlisní s nožem připraveným za zády. Vždy se chovali stejně nemravně jako ten nejhorší politik v Čechách.

12 hlasů

Kolaborantska ves belobradek rve.
At ta hnida z vlady klidne odejde.
Cernoprdelnici kolaborovali s Heydrichem, pak s bolsevikem a stejne krysy zustaly dodnes.

8 hlasů

Tak tak, krysa Babiš je toho dokladem.

2 hlasy

Babise se nezastavam.
Ten je produkt Kalusovy "uspesne" privatizace.
Ale rozhodne je mensi zlo, nez ta ta pata kolona kolaborant belobradek.

9 hlasů

Ale připomínám, že jedině on dodržel slovo. Což si myslím, že kolaborantské není.

1 hlas

Bělobrádek jen plní jemu zadané úkoly od MZ USA.

2 hlasy

Hahaha, takze tahat sem rucnikare a pripravovat ceske zeny na znasilnenni je vlastne v zajmu Cechu a neni to kolaborace (z jeho hlavy to neni, to ma od svych chlebodarcu)

"Bělobrádek: Imigranti vyřeší nízkou porodnost v Česku."

http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/12850-dvanacticlenny-muslimsky-gang-sedm-hodin-non-stop-znasilnoval-matku-dvou-deti-muslimsti-divaci-v-soudni-sini-tleskali-a-volali-devka-a-patri-ji-to-znasilnit-nezahalenou-bilou-zenu-neni-hrichem-proti-islamu.aspx

http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/13849-africky-pristehovalec-mnohonasobne-znasilnil-15-bilych-zen-pry-tim-bojoval-proti-rasismu-otresne-video-podivejte-se.aspx

Nebo jak se soudruh klerofasista zastava ukrajinske vrazedkyne a teroristky a naprosto bez jakychkoli dukazu hyka v televizi, ze je nevinna?
Z pilotni skoly dostala vyhazov, zato byla clenkou praporu Azov o kterem uz i Ukrajinci priznali, ze je plny nacku.
Kcharl si s nima dokonce potrasal rukama, ale u nej je to vzhledem k jeho nacisticke minulosti pochopitelne.

Takze pokud ta krysa belobradek nekdy slibila, ze bude ze vsech sil poskozovat Ceskou republiku, tak tedy slovo rozhodne dodrzel.
Mozna jednou uvidime i vazaci akt tehle kolaborantske svine :-))))

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov