Kritika
Bělobrádek k vládě: Neměli bychom být pro srandu králíkům

10.07.2018 12:25 Aktualizováno 10.07. 13:51

Opoziční strany ve sněmovně kritizují, že vláda Andreje Babiše (ANO) se chystá poprvé od roku 1989 přivést k moci KSČM. Komunisté by měli tolerovat menšinovou vládu ANO a ČSSD při středečním hlasování o důvěře. ODS, Starostové a nezávislí (STAN), TOP 09 či KDU-ČSL se shodují také ve výhradách k programu a personálnímu obsazení druhého Babišova kabinetu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jeroným Pražský b. (9 hlasů) 10.07.2018 12:55

    Lidovec Herman nazval německé nacisty ze Sudetoněmecké župy na jejich...

  • václav Ludvík (7 hlasů) 10.07.2018 12:57

    Čivavy poňufávají ale karavana táhne dál jo to se vám vymstily ty...

  • Jan Novak (6 hlasů) 10.07.2018 13:30

    Belobrad , jako vicepremier pro vedu a vyzkum , snad vetsi a drazsi...

  • Henex (5 hlasů) 10.07.2018 12:30

    Pro srandu králíků jsou tito šašci už dávno. To oni vyhráli Babišovi...

  • Danuše Kramolišová (4 hlasy) 10.07.2018 12:56

    To jste za naše daně už dávno...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Už se těším na předčasné volby, kdy tyto opoziční mluvící hlavy budou moci bezmocně mluvit jen na svých sociální účtech. Do prázdna.

1 hlas

KDU je pro srandu od králíků až po sudeťáky.

1 hlas

Tak už jsme tady měli všelijaké strany, co byly pro srandu králíkům. Přišly, vzbudily naděje, zklamaly a zase odešly. A pak jsme tady měli strany, co si dělaly dlouhé roky srandu z nás. Vypadaly nadějně, ale skutek utek, zůstalo jen zklamání, dluhy a prázdná státní pokladna. Obchodníci s deštěm. Ještě neodešly, skončily s pár procenty v opozici a otravují vzduch. Důsledkem je společenský marasmus, ztráta víry ve spravedlivou společnost, vzájemná nedůvěra a vzestup extrémistů, kteří nás nutí k odchodu z civilizovaného světa. Ze slova demokracie se pomalu stává sprosté slovo. Bude trvat sto let, než se to v této zemi srovná...

0 hlasů

tak,tak.souhlas.a děkujme vyčůránkům jako standa gross,krysa rath,a.novák,klausovic,bureš,janoušek,john,bém a celé bandě semitů židů a fellow travelers.

1 hlas

Lidovci... strana, která jde s každým. Tedy s každým kdo chce. A jak se říká těm, který jdou s každým?

1 hlas

už je to jasné.stan,top,kdu a možná i ods se dají dohromady pod vedením pana kalouska.padákoví smrtihlavové se z toho pokakají.

0 hlasů

Zato Bělobrádek s Hermanem už ani králíkům nejsou pro srandu.

2 hlasy

To je sestava fláterníků,ostuda národa a členové demoličního bloku.Doufám,že až vláda získá důvěru pořádně zaklekne na tento ksindl a hlavně novináře,ne nadarmo se jim říká hyení lejno

0 hlasů

U vás v Rusku?

0 hlasů

u tebe v banderistanu??

1 hlas

Pánové, jestli vláda dostane zítra důvěru, tak to byl dnes druhý významný den po dnu popravy českých pánů po bitvě na Bílé Hoře. A když v příštím volebním období už ani pro srandu králíkům nebudou, budou se moci vzít za ruce s TOP09, Starosty a možná i s Piráty a s vlajícími prapory nad hlavami vykročit pevným krokem směrem východním do lepší krajiny, kde kapitalismus jim bude zářným vzorem, vzorem na věčné časy, Tak a nikdy jinak.

1 hlas

No kdyby to zase skončilo popravou,proč ne?

0 hlasů

Tak Babiš je na postu ministra spravedlnosti teprv den a už i u nás v polabí konečně začalo pršet. Spravedlivý teda je, to se musí nechat. A i když bývalý agent, pořád má svůj vliv.

1 hlas

"Neměli bychom být pro srandu králíkům" - doufám, že tím nenaráží na diplomovou práci Ctrl-C/Ctrl-V Malé?

2 hlasy

Naprostý souhlas, jsou už zde velice dlouho, dokonce i za Protektorátu Čechy a Morava - dokonce si vzpomínám, že po roce 1948 měli v Gottvaldově vládě i ministra zdravotnictví - nějakého - prý zběhlého kněze, Plojhara. A jak se ẗím tehdejší vláda KSČ chlubila, jací to prý jsou demokrati a on musel chodit i s kolárkem kolem krku. Nakonec ho vyhodili, protože to byl takový děvkař a opilec, že to i tehdejším komunistům vadilo.

2 hlasy

A zase mají známí trollové napilno. Henex, Jeroným Pražský b, .... Proč zůstáváte v této " "demokratické žumpě " ? Máte přeci na východ dveře otevřené, tak proč neodejdete do země trollům zaslíbené ? Dostanete byt v paneláku a časem možná i Volhu.

0 hlasů

Děvče vem si svůj oblíbený lubrigant,anální kolí a běž si hrát.Jsi nepoužitelná,ani jako hadr.Ještě můžeš leda provádět felaci u homosexuálních topáků,nebo v ústavu pro choromyslné,ale i tam tě asi vezmou klackem po hrbu

2 hlasy

Je vidět , že s tím jak to chodí v ústavu pro choromyslné máš bohatou zkušenost. Podle úrovně projevu není divu.

0 hlasů

Za koho kopeš, Sedláčku...?

0 hlasů

No evidentně ne za Kreml jako ty ....

0 hlasů

Ty asi diskuzi moc nečteš, co...?
Přiznávám, jsou to tady vesměs hrozný slátaniny. Ale když to člověk moc nečte, tak se nevyzná kdo je kdo a pokud reaguje, tak je za vola. Takže nejdřív čti a potom piš... :-)))

0 hlasů

kam na to chodíte,hemenex?

0 hlasů

Děvče, děvče, ty nějak moc zanedbáváš školu, že ani nevíš, že SSSR už není a že dnešní Rusko by mohlo jít všem kapitalistům příkladem. Copak by tam naši dnešní komunisti asi dělali?
A když jde o kšeft, ani ďábel nevadí, říkávali staří židé.... A jen tak mimochodem - víš, že troll je skaninávský skřítek, trotl je něco úplně jiného, něco asi jako ty.

3 hlasy

Kdo mluví o SSSR chlapče ?

0 hlasů

Belobrad , jako vicepremier pro vedu a vyzkum , snad vetsi a drazsi srandu uz nemohl predvedst .

6 hlasů

Už se těším na ta klaunská vystoupení ve sněmovně ten dobytek zas bude zlytej jak Kalda to je jedinej okamžik kdy budou mít 3% líhu v kedlubnách na podzim u voleb 00%

2 hlasy

Čivavy poňufávají ale karavana táhne dál jo to se vám vymstily ty církevní restituce vyvraždění prasečáku v Letech paktování se Sude´táky a vyřvávání s Viky šafry po Václaváku a ten votlemenej Herman se strejdou

7 hlasů

Komu se to prosím vymstilo?Jediné poražené je opět Česko,to mi vtipné opravdu nepřipadá.

0 hlasů

Ludvíku ty už máš prázdniny vid ? Nechceš si jít raději kopat na hřiště ? Zvracet svoje problémy na internet ti přátele neudělá...

0 hlasů

I ty vyschlá hloupá jalovice,co tam máš ještě?

0 hlasů

To jste za naše daně už dávno...

4 hlasy

Lidovec Herman nazval německé nacisty ze Sudetoněmecké župy na jejich sjezdu "našimi milými spoluobčany." Ty nacisty, kteří nás za II. světové války chtěli vyhladit. Lidovci a padákový smrtonoš Kalousek jsou to největší svinstvo na české politické scéně.

9 hlasů

Přemýšlel jsem,co je to to b.Už vím,blbec!

0 hlasů

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Pro srandu králíků jsou tito šašci už dávno. To oni vyhráli Babišovi volby. Vůbec nic nepochopili a tak jen vztekle štěkají a štěkají. Je to tedy smutný pohled na tuto zem...

5 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov