Nové útočiště
Česko přijme do konce roku čtyři sta uprchlíků, první už v září

17.07.2015 16:45

První uprchlíci, kterým chce Česko nabídnout útočiště i nový domov, by měli do republiky dorazit už v září. Do konce roku by pak mělo přijet čtyři sta lidí. Po prvním jednání pracovní skupiny, která přijetí přesídlenců připravuje, to řekl státní tajemník pro evropské záležitosti Tomáš Prouza.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Petr Konečný (13 hlasů) 17.07.2015 13:40

    Chudáci prchající před válkou? Ani omylem, je to smečka hyen, co...

  • franta vránek (11 hlasů) 17.07.2015 13:46

    poděkujme havloidům kuřbuřtům usa a eu Kromě toho, že pak budou mít...

  • jolana Grocka (10 hlasů) 17.07.2015 15:08

    Petici proti kvótám uprchlíkům podepsalo 180 000 lidí - a je to k...

  • karel IV (8 hlasů) 17.07.2015 15:45

    Bolsevicky prase hemenex by sem tahal kdejakou spinu. Tahni do...

  • franta kocourek (7 hlasů) 17.07.2015 13:47

    Tak už to začíná taky v České republice????? Varování???? Před 8...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Významná bude úloha církve. Jak řekl nějakej ten katolickej kašpar - církev se bude podílet na výběru uprchlíků. Případně i na dalších aktivitách.

0 hlasů

Počty nesouhlasí. Těch 400 jsou ti, co nám měli připadnout podle evropské kvóty, ale to jsme odmítli a vzali je dobrovolně. Pak zde ale navíc budou ti, co tady budou pochytáni a těch už může být do příštího roku několik tisíc.

3 hlasy

Tech 400 dostane automaticky vyrizeny azyl ... zbylych par tisic si bud musi pockat v uprchlickem tabore, kde se budou za statni prachy flakat (pripadne, aby se moc nenudili, tak nekteri predstavitele EU nabidli, aby se emigrantum dotovali prostitutky) a nebo je dle domluvy poslou do zeme, kde poprve pozadali o azyl ... problem je, ze zeme jako Italie nebo Recko zacali srat na ochranu hranic a pousti do EU lidi bez papiru a nenuti je zadat o azyl ...

0 hlasů

Komická je ta účast zástupců církví v těch prověrkových komisích. To je budou zkoušet zda umí otčenáš? Nebo je to čím dál větší klerikalizace našeho státu po těch obludných církevních restitucích?

2 hlasy

Přijal bych možná nějaký syrský křesťany a uprchlíky z Donbasu. O muslimský uprchlíky ze Sýrie ať se podělí bohaté muslimské země jako Saudská Arábie, Kuvajt, Katar nebo Emiráty, beztak za tu humanitární katastrofu v Sýrii nesou společně s Američany zodpovědnost, protože od počátku podporují povstalce.

Imigranti ze subsaharský Afriky, ze zemí jako Eritrea, jsou ekonomičtí migranti, protože v jejich zemích se momentálně neválčí, ty bych poslal zpět domu, abychom tak od cesty odradili ostatní. Pokud je přijmeme, tak naopak vyšleme celý Africe signál, že se má vypravit do Evropy. Bohužel to je ale nad rámec chápání EU byrokratů a politiků.

4 hlasy

http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/13998-takto-se-v-evrope-chovaji-mirumilovni-muslimove-to-musite-videt.aspx

4 hlasy

Zabydlování uprchlíků v Česku: Stát jim opraví byty a zajistí práci

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-uprchlicka-krize/331336/zabydlovani-uprchliku-v-cesku-stat-jim-opravi-byty-a-zajisti-praci.html

Pro mlade lidi stat praci ani byty nema.
Ale pro "mirumilovne rucnikare" vyprodukovane humanitarnim bombardovanim Velkeho Opiciho Mirotvorce s nobelovkou je najednou vseho dost.
Doufam, ze ta pristi nebude sametova :-)))))

3 hlasy

Vážení vlastenci. Bylo by třeba s tím něco udělat. Rád bych pomohl, ale nevím jak. Jsem stár a velmi nemocen. Není to hezký pocit, vědět, že se naše vlast řítí do záhuby vinou prospěchářů a zlo-dějů.

5 hlasů

Prasata rucnikari a mistni ruda vemena.
Jak se k sobe hodi.
Bolsevicka spina jako hemenex a herout podporuji kyjevskou nacistickou juntu, ktera strili po civilnich letadlech a jeste k tomu chteji do Cech importovat takovyhle chlivaky:

Německá kniha o ženách nabízí návody na bití žen. "Když je žena neposlušná, je muž oprávněn ji bít. Zejména když s ním nechce mít sex. Bití má ale svá pravidla - nesmí jí vymlátit zuby, zpřerážet kosti, bodat do očí a tlouci stále do jednoho místa," vysvětluje islámský duchovní Sa´d Arafat. My se nyní na toto téma podíváme blíže.

http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/7779-navod-jak-bit-zeny-bez-modrin-a-zlomenin-znasilneni-manzelky-neni-znasilneni.aspx

2 hlasy

Budme radi, ze prozatim nas donutili vzit par cmoudilu. S tim se nejak vyrovname. Az k nam budou cpat pod ruznyma zakonama vytvorenyma v Ameeeerice buzeranty a lesbicky a budeme donuceny jim davat prace ve skolach aby preskolili nasi mladez a po vecerech se divat na Hradcany osvetlene buzerantskyma barvama jako Bily Dum, potom nastanou pro nas problemy.

1 hlas

je velice špatné používat výraz-budme rádi- tento výraz se používá již mnoho let .jak dopadl náš stát?

2 hlasy

Proc tady rozebiras Rusaky v Cechach?

1 hlas

Nejagresivneji proti utecencum vystupuji priznivci starych poradku. Kamosi Rusaku. Ti, kteri vzdy zakladaji existenci na straseni lidi, ti kteri nikdy v zivote nic nebuduji, ti kteri jen nici, kradou a vrazdi. Ti, kteri vystudovali a dal siri Marxismus-machackismus-debilismus:-)

0 hlasů

Myslím, že nejste chytrý člověk. Za starých pořádků byl klid a všude pořádek ,muselo se makat.A hlavně policie měla respekt a pravomoce .

3 hlasy

jarajara-npnp se nam nejak zasek.
Zrejme nedostal z Kyjeva nove instrukce a tak tu opakuje dokola ty same lzi :-)))))
V Kyjeve maji ted jine starosti, kdyz na ne prasklo, ze stihackou sestrelili M17 :-))))))))))))))

2 hlasy

Tak Rusaci to sestrelili stihackou?

1 hlas

A tady jsou zkusenosti s muslimy na vlastni kuzi:

http://eportal.parlamentnilisty.cz/Articles/7748-velke-varovani-od-cloveka-ktery-ma-zkusenosti-s-francouzskymi-muslimy-v-ceske-republiky-to-pry-muze-byt-brzy-velmi-drsne.aspx

V Anglii pres 1400 znasilnenych a dlouhodobe zneuzivanych skolacek... Policie o tom vedela, ale ze strachu to zametala pod koberec.
Naopak jeste vyhrozovala rodicum.

To je budoucnost, kterou nam chysta mistni ruda kavarna a sympatizanti kyjevskych nacku :-))))))

6 hlasů

Nejagresivneji proti utecencum vystupuji priznivci starych poradku. Kamosi Rusaku. Ti, kteri vzdy zakladaji existenci na straseni lidi, ti kteri nikdy v zivote nic nebuduji, ti kteri jen nici, kradou a vrazdi. Ti, kteri vystudovali a dal siri marxismus-machackismus-vomackismus-debilismus:-)

0 hlasů

Nejvetsi nackove jako herout a hemenex, kteri heiluji jakmile je v novinach sebemensi zminka o fasounech z Keyjeva, jsou kupodivu stejna ruda kavarna, tahajici sem vselijakou verbez.
K sobe domu pod most si je nevezmou.
Jako spravni bolsevici, ze kterych nikdy nic dobreho nevzeslo, je chteji hodit na krk vsem :-)))))

2 hlasy

Pan Vítězslav jezdí přes dvacet let v kamiónu. Žil ve Spojených státech a osm let v Paříží, nyní je jeho druhým domovem severní Anglie. Pro ePortál.cz vylíčil své dlouholeté zkušenosti s muslimskými přistěhovalci ve Francii a konstatuje, že by rád naivním příznivcům multikulturalismu v České republice otevřel oči.

http://eportal.parlamentnilisty.cz/Articles/7748-velke-varovani-od-cloveka-ktery-ma-zkusenosti-s-francouzskymi-muslimy-v-ceske-republiky-to-pry-muze-byt-brzy-velmi-drsne.aspx

5 hlasů

Nejagresivneji proti utecencum vystupuji priznivci starych poradku. Kamosi Rusaku. Ti, kteri vzdy zakladaji existenci na straseni lidi, ti kteri nikdy v zivote nic nebuduji, ti kteri jen nici, kradou a vrazdi. Ti, kteri vystudovali a dal siri Marxismus-machackismus-debilismus:-)

0 hlasů

Bolsevicky prase hemenex by sem tahal kdejakou spinu.
Tahni do Kyjeva, tam si muzes heilovat se svyma nackama dle libosti :-)))))
A o prazdny misto tady se nestarej. Cechu je tu porad dost.
Naopak komouse a nacky jako ty tu nikdo nepotrebuje :-)))))

8 hlasů

Hemenex není žádný bolševický prase. Je to kapitalistický prase. A ty seš obyčejnej vůl týden týden, který neví, že to neví.

1 hlas

Děkuji ti Macháčku, že jsi se mne zastal a uvedl věci na pravou míru. Ten Vomáčka vám fakt dělá jen ostudu...

1 hlas

Machacku, nezapomen, ze muzes porazit kapitalismus jedine s cistym prkynkem!

1 hlas

Machacku, nezapomen na prkynka!

0 hlasů

Komunisti a rusomilci se houfně stěhují do Ruska za lepším a tak je potřeba prázdné místo zaplnit novými lidmi. Poměry v ČR jsou sice nuzné, všude je draho a většina lidí žije na hranici chudoby, ale pro uprchlíky je to pořád lepší varianta, než zůstat doma. Když mohl kdysi přijít z východu Praotec Čech se svými lidmi, proč by nyní nemohli přijít noví osídlenci též z východu...?

1 hlas

Pravda! Poměry v ČR jsou nuzné. 500tis lidí na ÚP, dalších 300tis vyřazených z ÚP, 1,5mil. lidí žije v chudobě, 100tis lidí nemá domov. A ty pražský prase si z toho děláš prdel?

3 hlasy

Machacku, ty jsi ale byl vyrazeny z normalne myslicich lidi a ted pobyvas stridave ve Vrsovicich a Bohnicich u sveho kamose Davida:-)

0 hlasů

Hele Macháčku... Já taky žiju na hranici chudoby, furt nějak nemohu vyjít s penězi. To víš, to vysedávání v pražských kavárnách něco stojí. Takhle jsem si to stáří v kapitalismu nepředstavoval...
Po převratu v roce 1948 jste vy komunisti statisícům lidí zabavili majetek a uvrhli je do bídy. Další statisíce jste zavřeli do komunistických koncentráků a jejich rodiny žily z ruky do huby. Jejich dětem jste zabránili studovat a zařídit si tak lepší život. Bylo vám jedno, jak žijí a naopak jste z toho měli radost a potěšení. A dnes je zase spoustě lidí jedno, jak žije lumpenproletariát, který si myslel, že bude neustále žít z cizího a nic si nenašetřil. Práce je spousta, ale některým lidem se dělat nechce, nejsou ochotni zvednout zadek a jít dělat třeba na stavby silnic, kde je lidí nedostatek. Jak si kdo ustele, tak si lehne...

2 hlasy

Voni bolšani byli neuvěřitelní sráči. Kdyby byli co k čemu, tak jsi byl v kriminále s havloidama a dneska jsi byl ve čtvrtým odboji a nemusel bys žít v chudobě.

0 hlasů

Petici proti kvótám uprchlíkům podepsalo 180 000 lidí - a je to k ničemu. Sobotka se nám směje do tváře, miliardu korun -z našich daní použijí na mladé bojovníky, kteří nás tady budou vyžírat a terorizovat, znásilňovat....skončí to zle !!!! To nevidí co se děje v UK , Francii.,Švédsku ? To naše vláda jde proti vlastním lidem ? Nebo už je vytunelovaná země, tak teď budou naši politici parazitovat a tunelovat neziskovky na podporu uprchlictví -resp. napadení zemi nelegálními bojovníky

10 hlasů

Sobotka již sám se podobajíc smrtce, předurčuje osud našeho státu.

0 hlasů

Sralbotka se mně hnusí. Tupolánek, to byl nemorální dobytekr, Špatnýčas neschopný vůl, ale Sralbotka se svým: Situaci monitorujeme.... uděláme všechno proto aby.... vlezeme Angeli kam bude chtít.... jsme součástí evropské kultury... atd., atd..... Žádné kvóty pro uprchlíky neuznáváme.... ČR za Řecko ručit nebude. A jenom se z Německa vztyčí varovný prst, tak je všechno jinak. Uprchlíky přijmeme dobrovolně, ručení za Řecko nepřináší riziko. ČSSD se stejně jako ODSTOP propadla na smětiště dějin. Dluhoslave, všichni co ti věřili ti děkují!!!

4 hlasy

Uděláme novou petici, budeme žádat referendum o odmítnutí imigrantů, nasbíráme 250 tisíc hlasů a to referendum se pak bude muset konat.

5 hlasů

kéž by ! ale já jsem skeptická...chodím na každou demonstraci a je nás málo...

3 hlasy

Musíte ve svém úsilí vytrvat, Jolano. Jednou se to povede a konečně vás nějaký imigrant znásilní. A když ne imigrant, tak nějaký proletář. Zkuste demonstrovat v Ostravě na Stodolní, tam je to pravé místo... :-)))

0 hlasů

Ke skepsi máte důvod. Sralbotka vás označí za extrémisty, radikály, levičáky a nevím co ještě. A když vás bude moc, tak tam nasadí provokatéra a posléze policii, aby zajistila pořádek pro mírumilovné občany!

4 hlasy

Pokud první uprchlíci přijdou v září,co jsou to zač ty stovky čmoudíků ve sběrných táborech ? Ti jsou vzduch ?

1 hlas

Ti jsou tu nelegálně. Ti, co přijdou v září, ti tu budou legálně. Pozveme si je sami, nacpeme do nich miliardy a pak je budeme radostně živit, aby se mohli nekontrolvaně množit, jak švábi.

2 hlasy

My je přijmeme dobrovolně. Kdo je to my? To je Sobotka a Chovanec? Tato vláda je horší než zlý sen.

3 hlasy

Není to jen Sobotka s Chovancem, kdo tady vítá uprchlíky, je to i Kchárl se svojí TOPkou a ODSS kdyby byla u moci, tak by taky jen poslouchala, co ji EU potažmo USA přikážou.

2 hlasy

Podobně se zachoval Nečas se svojí smečkou , když se hlasovalo o církevních restitucích.I kriminálník byl dobrý.... Jakmile se papaláši dostanou ke korytům, lidi - voliči je najednou přestávají zajímat....

4 hlasy

Tak ted muzou mistni ruda vemena slavit.
Konecne ma soudruh hemenex a trdlo herout, co chteli.
Jenom si ty svoje "darecky" po bolsevicku nevezmou k sobe, ale hodi je na krk vsem ostatnim :-)))))

4 hlasy

Tohle napsal jeden člověk z místa v ČR a naše veřejné TV najednou nic :D Lidéřovice, Dačicko, 15.7. 2015. Skupina arabských "uprchlíků" bezdůvodně podřezalo veškerá hospodářská zvířata u našeho souseda, drobného zemědělce. Přežil pouze kůň, který byl bezpečně zavřený. Po policejní akci s termovizemi jich bylo deset pochytáno, dalších cca 80 bylo dopadeno v okolí Starého města pod Landštejnem. Tam dokonce zabrali obydlený dům. Sdělovací prostředky o tom samozřejmě mlčí.

4 hlasy

Musím upřesnit:
Přežil pouze vůl, který tento hoax šíří... :-)))

0 hlasů

To je na 99% fake. Nikde se neobjevilo potvrzení a to si pište, že by po tom v okurkové sezóně někdo skočil.
Šířit neověřené informace je stejně blbé jako když se organizování protestů chopí lidé co měli problémy s propagací nacismu.
Prostě to poslouží k devalvaci protestů obyvatelstva.

2 hlasy

vše tu jde podle scénáře usa majdan, sankce proti rusku,okupace libye, sýrie a islamisti do eu

2 hlasy

Tak už to začíná taky v České republice????? Varování????
Před 8 minutami | prvopodstata tm převzato | Články
Zkuste prosím někdo ověřit, jestli tohle je pravda!!!!!


http://www.novinky.cz/domaci/375229-cesko-by-mohlo-zacit-s-vyberem-uprchliku-na-prelomu-srpna-a-zari.html

Lidéřovice, Dačicko,15.7. 2015. Skupina arabských "uprchlíků" bezdůvodně podřezala veškerá hospodářská zvířata u našeho souseda, drobného zemědělce. Přežil pouze kůň, který byl bezpečně zavřený. Po policejní akci s termovizemi jich bylo deset pochytáno, dalších cca 80 bylo dopadeno v okolí Starého města pod Landštejnem. Tam dokonce zabrali obydlený dům. Sdělovací prostředky o tom samozřejmě mlčí.

http://prvopodstata.blog.cz/1507/tak-uz-to-zacina-taky-v-ceske-republice-varovani

7 hlasů

poděkujme havloidům kuřbuřtům usa a eu Kromě toho, že pak budou mít zajištěné bydlení v bytech nebo na farnostech, se nebudou muset strachovat, že by si nenašli práci. Stát jim ji zajistí.Uprchlíci vyjdou příští rok na miliardu korun..Obce dostanou i příspěvky, protože bude třeba nutné opravit byt, zajistit doprovodnou výuku češtiny a tak dále,

11 hlasů

Chudáci prchající před válkou? Ani omylem, je to smečka hyen, co chtějí rozkrást evropu: https://www.youtube.com/watch?v=gfJ5X7HJJy8

13 hlasů

A politici jim to přímo nabízejí....

3 hlasy

proboha-proč ??
https://www.youtube.com/watch?v=0eQVWL-3dfM#t=75

5 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov