Obnovení vlády
ČSSD má od ANO dobrou nabídku, některé kraje jsou proti

20.04.2018 15:08 Aktualizováno 20.04. 15:33

Grémium ČSSD začalo v Lidovém domě jednat o obnovení rozhovorů o vládní spolupráci s hnutím ANO premiéra Andreje Babiše. Místopředseda strany Roman Onderka novinářům před jednáním potvrdil, že ČSSD dostala od ANO nabídku pěti resortů včetně ministerstva vnitra.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Já bych měl za velký problém spolupracovat s někým kdo dokonce bez důvěry Sněmovny z údajné vysoké pozice veřejně schvaluje vojenské údery v zahraničí bez toho aby se to alespoň jakkoliv probíralo ve Sněmovně.

A tím nemyslím jako bych bránil Asada nebo chtěl legitimizovat např. chemické zbraně. Ale věc toho, že členové NATO střílí přes Vaše/naše hlavy na základě nějakého intelu který možná ani prezident ČR neviděl, bez mandátu OSN nebo soudního usnesení, to by se obvykle mělo za docela vážnou věc i pokud nedošlo navíc k inscenaci jak ji dělal například Hitler s Freikorpsem v Československu aby byla veřejná podpora pro jeho verzi toho jak se všechno má.

Jakože jednak, kdyby například Německo udělalo invazi do Česka a Švédska, a že precedens přece invaze do Iráku kvůli chemickým zbraním, které se v Česku a Švédsku prý má, tak by Češi asi nadšení nebyli. A nápodobně asi také ne nadšení pokud kvůli nějakým takovým úderům, na které by možná někdo další ihned reagoval v údajné obranné válce (možná to i označující jako tentokrát ale skutečný džíhad anebo antifašistický odboj světového lidu), tak by Češi asi také nadšení nebyli být najednou jak na frontové linii protože nějaký politický ňouma jíž schvaloval účast v nějaké té válce byť se ho osobně ani Sněmovnu zřejmě nikdo neptal jestli s takovými údery souhlasí a prostě se jíž udělalo nějakou akci možná i právěže protože si myslí, že Češi nadšení krýt záda panstvu u kterého firmy zásobovaly výrobu chemických zbraní pro trochu profitu. Co?

0 hlasů

ANO udelalo ze socanu naprosto prodejne kaspary .

0 hlasů

Tak nevím.... ČSSD dostala velkorysou nabídku od ANO. Prý velkorysou a tak po ní asi skočí. Touha po moci, možnost pokračovat v okopávání kotníků Babišovi (už z dob minulé vlády) , možnost zachovat poslední "reorganizaci policie" a naděje na více hlasů příštích volbách? To je jistě lákavé, kdyby... Kdyby bylo Ano zcela pitomé. Asi není, kdo vyhraje bitvu, nebývá obvykle vítězem války. Co se stane později, až třeba horko těžko slepená vláda se rozlepí, těžko předvídat, protože je tu v záloze SPD. Na druhou stranu - ČSSD se bude muset lidu ukázat jako strana vysoce sociální a mnoho dnes slibovaného se jí , k nelibosti voličů., nepovede. Takové tanečky na tenkém ledě. A ty se obvykle nevyplácejí. Budeme mít 3 roky na to, sledovat, jak se dva italští milenci budou hádat. Nic dobrého ani špatného z toho asi nevznikne, tak proč se nepobavit. Třeba bude všechno jinak a příští volby vyhraje nechtěně KSČM, nebo možná piráti s kudlou v zubech.
Nejvíc bych se smál, kdyby vyhrál Okamura. Kdo chce hodně mívá obvykle.... víte co.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov