Porušení práv
Čunek podal oznámení kvůli odposlechům v kauze Nagyová

12.06.2014 13:08

Senátor Jiří Čunek (KDU-ČSL) podal trestní oznámení kvůli úniku odposlechů z vyšetřování kauzy bývalé šéfky kanceláře premiéra Jany Nečasové, dříve Nagyové. Oznámení na neznámého pachatele dnes podal Nejvyššímu státnímu zastupitelství. Učinil tak na základě rozhodnutí senátního podvýboru pro lidská práva, kterému předsedá.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Vlastík Smutný (12 hlasů) 12.06.2014 15:17

    Je zajímavé, že úniky odposlechů v kauze Rath nikomu nevadily a...

  • Pavel Haraším (10 hlasů) 12.06.2014 13:30

    To je opravdový hrdina, ten Čuněk. Jako lidovec by měl spíše nakopat...

  • Nataša Hájková (9 hlasů) 12.06.2014 13:45

    To je ale prapodivná hysterie kolem těch odposlechů, kdo se chová jak...

  • Jiří Susa (9 hlasů) 12.06.2014 13:50

    Čunčí morálka!

  • Josef Dobeš (9 hlasů) 12.06.2014 14:21

    Jo, už to není jako za Vestecké,Salichova, Ička a Pavla Kučery, co,...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Darebák a podvodník ze Vsetína by měl držet raději hubu. Oni ti Valaši v politice jsou jeden debil vedle druhého.

0 hlasů

Rudí "konšelé" zde plivají síru a hovínka......

2 hlasy

Orgány činné v trestním řízení konejte a stíhejte dle TRESTNÍHO ŘÁDU Čunka a spol.

Co je doma u lidovců, to se počítá!

Nečasova konkubína evidentně zneužívala svoje postavení úředníka a musela počítat, pokud to praskne, že veřejným zájmem je informovat veřejnost a pokud to někdo zpochybňuje, ba dokonce chce za to trestat, měl by být brán k osobní trestní odpovědnosti, protože evidentně chce nahlodat demokratický právní řád naší země.

1 hlas

Gauner, darebák nebo obojí?

Očištění Čunka bylo možná u zkorumpovaného soudu, ale jen částečně, protože bývalá NSZ Vesecká zakázala prošetřit původ jeho majetku zpětně, ale několik milionů senátor nedoložil.

Takže u slušných lidí se neočistil ani náhodou a pachuť zůstává dál.

3 hlasy

"Takže u slušných lidí se neočistil ani náhodou a pachuť zůstává dál."


Ten mazany lump si z toho hlavu nedela.On prece jak sam kdysi prohlasil je hluboce verici clovek,kdyz provede nejakou svinarnu tak se z toho vyzpovida, vsechno je v poradku a kotrba ho neboli.

0 hlasů

Je zajímavé, že úniky odposlechů v kauze Rath nikomu nevadily a naopak z toho měli modrobolševici radostné orgazmy. Holt kdo jinému jámu kopá, sám do ní občas také spadne. Navíc Čunek je jeden z těch co by měl sedět v koutku a tiše šoupat nohama.

12 hlasů

Čunek gauner a darebák?

28. května 2013 14:26, aktualizováno 15:00

Senátor Jiří Čunek musí definitivně zaplatit své bývalé sekretářce Marcele Urbanové 80 tisíc korun jako odškodnění za výroky vůči její osobě. Kromě toho se jí bývalý šéf lidovců musí omluvit. Rozhodl o tom Nejvyšší soud.

Lidoveckému lídrovi Jiřímu Čunkovi vadí, že jeho strana i přes druhé místo ve volbách má mít v krajských výborech jen dva zástupce.

Senát Nejvyššího soudu odmítl dovolání jak Urbanové, tak Čunka. V případě Urbanové ho totiž soud neshledal přípustným. "Nebyla v něm zformulována žádná po právní stránce zásadně významná otázka," stojí v rozsudku.
Čunkovo dovolání potom bylo odmítnuto jako nedůvodné, protože "z obsahu a souvislostí výroků žalovaného soud dospěl k závěru, že jeho úmyslem bylo dehonestovat žalobkyni, pak z hlediska výtek uplatněných žalovaným v dovolání je třeba napadený výrok rozsudku Vrchního soudu v Olomouci považovat za správný".
Podle pravomocného rozsudku Čunek poškodil práva své bývalé podřízené některými tvrzeními v médiích a zveřejněním osobní korespondence. Za největší zásah soudy považovaly to, že Čunek označil Urbanovou za lhářku. Bývalá sekretářka za to po Čunkovi požadovala skoro desetimilionové odškodné.
Autoři: ČTK, iDNES.cz
Zdroj:http://zpravy.idnes.cz/jiri-cunek-musi-odsko - dnit-byvalou-asistentku-fou-/domaci.aspx?c=A130528 - _143242_domaci_klm

2 hlasy

Čunková sekretářka LHALA, ale nepodařilo se jí prokázat úmysl...

http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/zalobci-zastavili-stihani-urbanove-kvuli-krivemu-svedectvi-v-cunkove-kauze.html

1 hlas

Sekretářka nelhala a mluvila pravdu, ale Čunek byl osobně pokryt

2 hlasy

bývalou VSZ Veseckou, aby nepadla zkorumpovaná vláda, zasáhla protizákonně a protiústavně do vyšetřování darebáka a gaunera madam Vesecká ze soudně uznané ,,justiční mafie,,.

1 hlas

spolecne s Bendou a Kalouskem je Cunek jeden s nejodpornejsich cernoprdelniku u nas-zastance tradicni rodiny a pritom svadel svoji sekretarku pokrytecky smejd

4 hlasy

Už se o něm dlouho nemluvilo, že ? ? ?

0 hlasů

Jo, už to není jako za Vestecké,Salichova, Ička a Pavla Kučery, co, Čunku, to ti Topol v rámci zachování vlády pomohl, až se paragrafy ohýbaly!!

Fuj, lidovcvi, že toho hajzla ještě trpíte!!

9 hlasů

Čunčí morálka!

9 hlasů

To je ale prapodivná hysterie kolem těch odposlechů, kdo se chová jak má, tomu to může být jedno. Takže kdo se to ozývá? Že by eventuální potrefené husy????

9 hlasů

To je opravdový hrdina, ten Čuněk. Jako lidovec by měl spíše nakopat čistého Péťu do zadku, za to , jak zatočil po křesťansky ze svou vlastní ženou a rodinou. Ale, jak říkám, je to opravdový hrdina.

10 hlasů

Myslíte to sice ironicky, ale máte pravdu . Svým způsobem to hrdina je:
Nebojí se jít proti proudu. Ví, co si většina občanů myslí o Nagyové, je mu jasné na čí straně jsou sympatie veřejnosti a ví, že mu to žádné "politické body" nepřinese. Nepotřebuje se ani zavděčit Nečasovi ani ODS, protože ta je dávno mimo hru.

Čunek se ozval oprávněně. On netvrdí, že Nagyová je nevinná, ani že policie nemá právo pořizovat odposlechy. Chybou ale je, když občas "nějaký policejní úředník" vypustí na veřejnost, co prostě na veřejnost jít (zatím) nemá.

Jestli tuto praxi považujete za správnou, pak by bylo zbytečné považovat spisy a důkazy o průběhu vyšetřování jako "neveřejné" a měly by se online a legálně zveřejňovat. Protože se tak ale neděje, taková praxe není, lze považovat každý únik informací z vyšetřování za porušení zákona. V posuzování tohoto případu se osvoboďte od toho, že se jedná o Nagyovou.

2 hlasy

Dělat oběti je v zájmu advokátů ne policie. Čunek je obyčejný parazit s líbivými hesly a nenechavými prstíky, jinými slovy řečeno odporný, ale klasický lidovec.

1 hlas

První větu jsem nepochopil
K té druhé větě je vlastně celý můj předešlý příspěvek. CO JE LÍBIVÉHO na tomto jeho podání trestního oznámen? Vám, nebo ostatním diskutujícím se to líbí?
A nenechavé prstíky? Že vy jste stejně jako Urbanová slyšel cosi o půl mega? :-))
Tenhle odporný, ale klasický lidovec vyhraje v kraji kde ho znají každé volby kterých se účastní. (V krajských volbách získal více hlasů, než současný hejtman.)

2 hlasy

Proč nepochopil, odposlechy se dostanou na veřejnost vždy, když se advokát seznámí se spisem. Ad2. Ano, nenechavé prstíky ho stály mnoho reputace a tento stát alespoň viděl, jak dokáže zafungovat justiční tango. Ad3. Samotřejmě, že je populistický a tedy populární, stačí něco jednou zažvatlat a má vystaráno.

1 hlas

- čili, Vy už máte vystaráno :-))

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 09/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov