Peníze, nebo omluva
Exposlanec Šnajdr požaduje za nezákonné stíhání čtyři miliony

12.12.2014 12:10 Aktualizováno 12.12. 12:51

Exposlanec ODS Marek Šnajdr dnes nabídl před soudem jednání o smíru s ministerstvem spravedlnosti, po kterém chce zhruba čtyři miliony korun kvůli nezákonnému trestnímu stíhání a vazbě v kauze údajných trafik.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Pavel Sekora (11 hlasů) 12.12.2014 12:35

    Drzost těch modrých parchantů nezná hranice. Je dobře, že doba...

  • Přemysl Kadlec (11 hlasů) 12.12.2014 14:28

    Jardo, problém není u Ištvána a Šlachty, ale u Nejvyššího soudu,...

  • Pavel Sekora (6 hlasů) 12.12.2014 13:59

    Vzkaz pro Nováka a hloupého penzistu. Jen člověk značně omezený,...

  • Vlastík Smutný (5 hlasů) 12.12.2014 14:32

    Proč by měl dávat nějaký důkaz? On je policista? Mimochodem tihle...

  • Pavel Johanides (5 hlasů) 12.12.2014 13:46

    ,,JUSTIČNÍ MAFIE,, stále hraje podle falešných Topolánkových a...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Jde o vinu,nebo o imunitu?To je přeci ohromný rozdíl.

0 hlasů

Šnajdr, tento ODSácký odporný zločinec chce peníze. Myslím, že má nakradeno dost.

3 hlasy

Taši, Šnajdr vás má všechny u záděle!

0 hlasů

Nechci se Šnajdra zastávat, samozřejmě, že patří za katr, jde jen o to, za co. Problém s policejním aparátem je ten, že jde o aparát neefektivní a tak si musel vymyslet fiktivní důvody, proč zavřít Šnajdra do vazby, což je pochopitelně hrubě neústavní. A když si policie dovolí hrubě neústavní kousky ke zvířeti jako je Šnajdr, může si totéž dovolit ke komukoli v této zemi.
Jinými slovy: radši 100x Šnajdr a jeho zlodějská banda, než policejní stát. Šnajdr vás je okrade o peníze, dehonestuje v médiích a otráví vás, fízlové vám bez mrknutí oka vezmou naprosto všechno. A ani z toho nic nemají. Proti Šnajdrovým lumpárnám je možné se třeba bránit ve volbách, proti lumpárnám fízlů se bránit nemůžete vůbec. Za nezákonnou vazbu vás neodškodní, za rozpad rodiny, rozkradený majetek, zkrachovalé firmy už vůbec ne.

2 hlasy

Smrťáku, až doposud jste byl na týdnu nejlepší pisatel. Nějak neberete v potaz že dobytek typu Šnajdr tady je jenom díky zkorumpovanému státu řízeným zkorumpovanými politiky, zkorumpovanou justicí, zkorumpovanou policií.... A tito Šnajdrové právě řídí stát ku svému prospěchu, ne k prospěchu občanů. A bude to tak pořád dokud se nezmění politický systém. Ať vládnou ty či ony strany, je to pořád stejné. Pokud jsme v EU a NATO, tak to ani jinak být nemůže. A Smrťáku, pojmy ústavní a neústavní jsou o howně, protože ti, co to tady jakože řídí si zákony vždy vysvětlí ku prospěchu svému, justice to tak zařídí a policie provede. Tuto totálně demoralizovanou společnost může změnit jenom krach státu. Poděkujme Havlovi, že tedy tento systém zavedl.

1 hlas

Samozřejmě patříte za katr. To je asi tak srovnatelné s bezobsažným obviněním. Ztratili post s příjmem kolem 100.000, získali členství v DR či správní rsadě s odměnou cca 30.000, přitom při svých kontaktech a praxi ministrů, náměstků ministrů, Tluchoř dokonce nepřijal nic, byla nějaká trafika? Vaše právní vnímání je poněkud zpuchřelé. Však proto také je nikdy nikdo za běžnou politickou praxi neodsoudí. Ani Rusnoka za příslib bankovmní rady, když vezme dočasného premiéra, jak mu slíbil Zeman.

1 hlas

Jistě co odéesák to filantrop či spíš anděl, viď dědo? Naštěstí i když jim to sakra dlouho trvalo vás lidé prokoukli jste tam kde jste.

2 hlasy

A je jasné že je dostane, protože zločinci u nás mají vždy navrch.Bohužel.

2 hlasy

Já jsem optimista a jsem přesvědčen, že jim pomalu, ale jistě zvoní hrana

0 hlasů

Nám zvoní hrana, ne jim.

0 hlasů

No bodet, kazdy potrebuje penize na Vanoce, a pristi Vanoce se muze tesit na bonus David Rath.

0 hlasů

,,JUSTIČNÍ MAFIE,, stále hraje podle falešných Topolánkových a Nečasových ODS not!!!

5 hlasů

Jo hraje, proto také padla Nečasova vláda díky justici hrající podle odesáckých not. Rudá logika.

0 hlasů

..Daleko zabavnejsi jak vcerejsi estrada u Jilkove bylo sledovani vcerejsiho Interview CT 24 kde pani Tvaruzkova v mini "ala" Sharon Stone v Zakladnim instinktu " simrala jakehosi jestraba z Izraele pod pytlikem.. Co lidi zajima , nato se nezepta. Jak rikam, Izraelec si pouze lebedil jak ho pi.Tvaruzkova simrala.. Ceska televize, to je neco strasneho.. Smutne , ale fakt.

3 hlasy

Na Tvarůžkovou jsme alergická, je to nevzdělaná svazacká nána a takoví jsou bohužel většinou všichni v americké mediální žumpě ČT. Jinak tady je pěkný komentář k ČT. http://www.novarepublika.cz/2014/12/medialni-bahno.html#more

2 hlasy

především by po více nežli roce měli už konečně Ištván a Šlachta předložit nějaké důkazy a obžalobu, zdůvodňující proč provedli protivládní puč a svrhli Nečasovu vládu.

0 hlasů

Zaslouží si akorát provaz kolem krku.

5 hlasů

ODS bratři v pruhovaném triku cely předběžného zadržení, aneb soudruzi z NS ,,drží basu,,.

Vysvětlí nám už konečně obyčejným občanům někdo z soudců NS, nebo ÚS rozdíl v případné trestné činnosti poslance Nečase, který byl současně i premiérem a měl údajně uplácet a údajné netrestné činnosti poslanců Šnajdra, Tluchoře a Fuksy, kteří měli brát úplatek, když u nás je trestán ten, kdo bere i dává úplatky a všichni byli poslanci a Nečase lze stíhat a další tři nikoliv, dle našeho názoru, zmateného rozhodnutí zkorumpovaných soudců NS?

P. S.
Předseda trestního kolegia NS JUDr. Stanislav Rizman ( v letech 1972–1989 byl členem KSČ) v OVM na ČT 24 působil zmateně a v porovnání s VSZ z Olomouce JUDr. Ivo Ištvanem, který věděl o čem mluví, nebyl schopen srozumitelně odpovědět na tento evidentní rozpor.

2 hlasy

problém je právě v tom, že po více nežli roce Ištván a Šlachta nemají nic, co by zdůvodňovalo vládní puč, kterým svrhli Nečasovu vládu. Tak zoufale hledají nějakou nahrážku, třeba nezdaněné dary Nagyové (zase jen nedokázané obvinění, hlavně do medií, aby budili vášně). Pokud něco máš, co by Ištvánovi a spol. pomohli - pomož!

1 hlas

Jardo, problém není u Ištvána a Šlachty, ale u Nejvyššího soudu, který dospěl k závěru, že "exposlanci jsou kvůli poslanecké indemnitě vyňati z pravomoci orgánů činných v trestním řízení, a že je tedy nelze trestně stíhat". Předkládat nějaké důkazy po tomto verdiktu by ztratilo smysl. Celá řada lidí v této zemi však věděla a ví i bez Ištvána, že Šnajdr, Tluchoř ani Fuksa nebyli a nejsou žádní andílci. Naopak. Jak níže naznačil Pavel. Jejich drzost i dále nezná hranic. Jenom dodám, že spíše by měli chodit kanálama.

11 hlasů

A za co by je jako měli odsoudit? Že se vzdali funkcí s platy kolem 100.000 a přijali"koryta (dva z nich) za 30.000 odměn, když šlo o ministry, náměstky ministrů, po kterých by hrábla každá velkofirma v ČR za platy podstatně vyšší? Přitom ten Tluchoř nereagoval na žádnou nabídku. Copak toto je nějaký úplatek. Někdo někde by je zaměstnal, přece by nezůstalii nezaměstnaný. Vyloženě šlo o připravený puč policejních plukovníků exrozvědkářů, státních zástupců.

0 hlasů

Takový názor zastávají jejich obhájci. Já vám váš názor neberu. Já jsem zůstal na straně žalobců a nesouhlasím s rozhodnutím Nejvyššího soudu.

4 hlasy

prosím sdělte aspoň mně, proč uvedení nejsou andílky a jaké máte důkazy, kromě propagandy v mediích.
Především chceme být právním státem a ne divokým Západem, kde vládne soudce Lynch nebo státní zástupce Ištván

0 hlasů

Nejste malý Jarda! Cabrnoch + Ouzký + Šnajdr = IZIP.

0 hlasů

To snad nemyslíte vážně. Ale stručně vám odpovím. U každého z jmenovaných bych mohl některé kauzy uvést. Nejsem však vyšetřovatel ani žalobce, abych k nim uváděl obvinění, natož ještě důkazy. Mně ani jeden z nich za to nikdy nestál. Pokud jste nesledoval nebo neznáte politickou dráhu těchto "andílků", nemůžete znát ani jejich "hříchy". Na nich se nepodepsala media, ti se na sobě podepsali sami. Aspoň si je tedy vygooglujte. Možná, že potom se na tyto tři "hochy" budete dívat aspoň trochu jinak. Pokud ne, tak jim držte palce.

3 hlasy

To snad nemyslíte vážně. Ale stručně vám odpovím. U každého z jmenovaných bych mohl některé kauzy uvést. Nejsem však vyšetřovatel ani žalobce, abych k nim uváděl obvinění, natož ještě důkazy. Mně ani jeden z nich za to nikdy nestál. Pokud jste nesledoval nebo neznáte politickou dráhu těchto "andílků", nemůžete znát ani jejich "hříchy". Na nich se nepodepsala media, ti se na sobě podepsali sami. Aspoň si je tedy vygooglujte. Možná, že potom se na tyto tři "hochy" budete dívat aspoň trochu jinak. Pokud ne, tak jim držte palce.

0 hlasů

Drzost těch modrých parchantů nezná hranice. Je dobře, že doba arogantních, drzých a nenažraných odéesáckých zmrdů nenávratně skončila.

11 hlasů

Vzkaz pro Nováka a hloupého penzistu.

Jen člověk značně omezený, nebo silně morálně narušený se může angažovat pod značkou ODS a obhajovat ji. Jak se říká jaký pán, takový krám. ODS je ta nejubožejší špína která kdy v této zemi byla. Její arogance, demagogie, chamtivost, bezzásadovost, podlost a elitářství nemá v dějinách obdoby. Je to přímá pokračovatelka předlistopadové KSČ v jiných podmínkách s jejími nejhoršími vlastnostmi. Proto také dopadla tak jak dopadla.

6 hlasů

Tomu říkám inteligent!

0 hlasů

No když to říká inteligent jako ty, tak jsem v klidu

1 hlas

To proc ja je zasadne nazyvam neo-komunisty. Nova partaj, stare moresy.

2 hlasy

Raději dodej Ištvánovi nějaký konkrétní důkaz. Nebo jsi předvedl citový nenávistný průjem a jinak v hlavince nemáš nic ?

0 hlasů

Na důkazy v ODS je p. Rampula či Grygárek.

0 hlasů

Proč by měl dávat nějaký důkaz? On je policista? Mimochodem tihle modří zločinci nebyli osvobozeni pro nedostatek důkazů, ale bylo proti nim zastaveno trestní řízení z důvodu poslanecké imunity která se na ně údajně v tuto dobu ještě vztahovala. A v tom právě tkví to největší svinstvo a propojenost určitých složek justice s určitými politiky. Co se týká důkazní nouze tak tu spíš vidím v případě Dr. Ratha, kde se to táhne již přes dva roky a stále nic.

5 hlasů

nejde o důkazy ? no pak je to obyčejný mediální lynč, kterého se účastní lůza, tak jak to u lynče vždy je.

0 hlasů

no tak když nic nemá, tak jen mele, co mu do hlavinky nalila propaganda

0 hlasů

Pokud to pozorně sleduji, tak tu meleš o nějakých důkazech o které v tomto případě vůbec nejde protože nemají na to vliv, jenom ty.

3 hlasy

Počkej - jsme v právním státě, kde se říká padni komu padni. A policajti mam takovej dojem už nic modrýho nenosej (vlastně košile - omlouvam se) ty rudooranžovej ....... (vzteky hraješ všema barvama).

1 hlas

(vzteky hraješ všema barvama). Já? Proč? Naopak pro mě je velkým zadostiučiněním a fantastický pocit, že voliči konečně poslali modrou sebranku do propadliště dějin tam kam dávno patřila. Spíš bych řekl, že bezmocný vztek a zášť cloumá tebou a tvými modrými soukmenovci. A pokud jsi opravdu penzista jak píšeš, tak se šetři. Mohlo by to s tebou švihnout.

1 hlas

Kam na ty pohádky chodíš?

3 hlasy

jestli máš proti Šnajdrovi nějaký důkaz, tak ho dej Ištvánovi, ten ho zoufale shání...jinak jsi drzým vymytým mozkem ty sám

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov