Hlasy ve sněmovně
Jsme spíš opoziční smlouva, řekl Babiš a obul se do Kalouska

18.02.2014 15:01 Aktualizováno 18.02. 18:05

Nová vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL čelí ve Sněmovně při debatě před hlasováním o vyslovení důvěry výtkám opozice. Předsedu KSČM Vojtěcha Filipa zklamalo programové prohlášení, sociální demokraté podle něho opustili řadu programových bodů. Šéf poslanců TOP 09 a Starostů Miroslav Kalousek zase mluvil o nereálných slibech nebo vytváření korupčního prostředí.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Daša Fuksova (12 hlasů) 18.02.2014 16:53

    Kalousek odchází z KDU-ČSL: " Nadávali jste mi do kriplů "! ...

  • člen Klubu Pravicových Spotřebitelů (11 hlasů) 18.02.2014 17:45

    Ach ten útlocitný katolík Kalousek :o) "Skokan: Dobrý večer, pane...

  • nespokojený volič (11 hlasů) 18.02.2014 16:21

    A o to je smutnější že je ve vrcholové politice už tak dlouho, už od...

  • František Opluštil (10 hlasů) 18.02.2014 17:16

    Ale samosebou, že má babiš pravdu. Kalousek není jen cynickým...

  • člen Klubu Pravicových Spotřebitelů (8 hlasů) 18.02.2014 17:22

    Úsvit přímé demokracie opět jen plní slib svým voličům, takže si je...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Kalousek Fiala Nemcova ci kral blbecku Benda jsou dnes vsem pro smich

0 hlasů

Prezentace práce Kalouska co poskytl Babiš PS byl velmi zajímavý.Pokud to byla fakta,kdy to bude zralé na trestní oznámení?

1 hlas

Kalousek opet predvedl, ze dokaze ostatni kritizovat jen za to, co sam bezne praktikoval. Nerealne sliby, vytvareni korupcniho prostredi, tunelovani statnich zakazek ... a to uz vubec nemluvime o devastaci demokracie, kdyz uplacel posrance z jinych stran, aby hlasovali podle jeho potreby. Diky tomuto lhari a zlodeji jsme my obcane denne okradani!!

0 hlasů

Zase je v úvodu to lesklé slizké prase...

1 hlas

Estébák je pro mě samozřejmě bez důvěry a tím i celé ANO.Z vlády jsou demokratičtí jedině KDU a sociální demokracie, i když ji nemusím

1 hlas

Tohle bude zase sranda :)))

0 hlasů

Ale samosebou, že má babiš pravdu.
Kalousek není jen cynickým politickým hochštaplerem, ale krystalickým symbolem mafiánského kapitalismu. Na politické scéně jen těžko najít většího gaunera. A to ti drábci, fuksové, tluchořové .. rozhodně nebyli žádná ořezávátka ...

10 hlasů

Ani soudruh Keller by to nenapsal lépe,soudruhu Opluštile.A co jinak,traboš šlape?

2 hlasy

Argumenty nemám, tak aspoň v duchu tradice budu kádrovat. Holt profesní úchylka kadrováka se nedá zapřít, že s. Horáku.

5 hlasů

jemu mozek zamrznul 17 11 89

0 hlasů

Co bych lhal, milý Vašku, milý Vašku , drhne, drhne to ...
Ale porovnávání s prof. Kellerem si ani zdaleka nezasloužím. On je totiž moc dobrý!!
Mějte se krásně a sněte si dál svůj sen o zářném kapitalismu a hodném Kalouskovi. Moc vám ho přeju ...

4 hlasy

Pane Opluštile, pobavil jste mě, když vychvalujete Babiše a o Kalouskovi, že je krystalickým symbolem mafiánského kapitalismu. Evidentně si pletete pojmy a osoby. Nynější ministr financí je pán Babiš, který přivádí firmy do konkurzu aby je následně koupil v dražbě, kterou způsobil. Nezdá se vám to dost mafiánské?

0 hlasů

Pane/paní jara jara!
Nenapsal jsem ani písmenko o tom, že Babiš je panem čistým nebo snad o tom, že jej vychvaluji. To už moje názory kamsi posouváte Vy. Opakuji, že (vřele!) souhlasím s Babišovým názorem na Kalouska. Opatrujte se!

0 hlasů

jara jara zdravím,ve Vašich názorech čtu velmi často spojení Babiš - mafián,proč nezajdete na policii,když máte na Babiše takové informace? (Sice zde to píšete s otazníkem,ale v článku "Vláda získala důvěru.Po 11 hodinách řečnění a smíchu" natvrdo).Pro mne osobně není důležitý Babiš jako takový,ale síto kterým propadávají ty šílené peníze.Chci jen zdůraznit,že jsem ANO nevolil.

2 hlasy

Kalousek odchází z KDU-ČSL: " Nadávali jste mi do kriplů "!

"Sestry a bratři, dnes naposledy se na Vás obracím tímto oslovením. Již více než rok čítávám na těchto stránkách naléhavé apely, abych ze strany odešel. Jedním z důvodů, proč jsem se rozhodl Vám vyhovět, jsou výrazy, kterými tyto apely zhusta doprovázíte," uvedl.

Krátkou zprávu zveřejnil Kalousek na stranickém webu dnes v 14:30. "Nakopeme Kalouska do zadku", .. "Kripl", .. "Ksindl", .. "Pryč s prašivým Kalouskem!" citoval některé z diskutujících. "Respektuji, že tyto výrazy a přívlastky jsou vlastní tomu 'opravdovému křesťanskému proudu' v naší straně. Prosím však o pochopení, že já mám o úrovni politické diskuse jiné představy a že i Váš styl je důvod, proč s Vámi již diskusi vést nechci," uvedl.

Avizovaný odchod Kalouska ovlivní atmosféru sjezdu, který ve Vsetíně začne v sobotu ráno. KDU-ČSL bude vybírat nového předsedu, Kalousek reagoval na debatu sympatizantů dosavadního šéfa Jiřího Čunka.

A BRATR KALOUSEK ZALOŽIL STRANU TOP09 aby si nemusel hledat práci.

12 hlasů

Ach ten útlocitný katolík Kalousek :o)

"Skokan: Dobrý večer, pane ministře.
Kalousek: Nazdar, ty debile.
Skokan: Mluvím, prosím, s ministrem financí inženýrem Miroslavem Kalouskem?
Kalousek: Jasně, s kým si myslíš, že mluvíš, ty čuráku..."
Pokračování na http://www.lidovky.cz/telefonat-poslance-skokana-a-ministra-kalouska-frz-/zpravy-domov.aspx?c=A120713_095441_ln_domov_mev

Jináč:
Kalousek, když byl na lidoveckém sjezdu odstaven z předsednictva, postupoval dle osvědčeného receptu. J.Čunek byl falešně obviněn na základě nepravdivého svědectví sekretářky, následně byl Čunek mediálně odstřelen Bakalomédii a spřízněnými presstituty (vč. ČT a ČRo), dikreditovali současně i lidovce a protože jim TOPinky prakticky vkradli program, přetáhli jim také voličtvo.
ODSce předváděli Kalouskovci totéž schema, Bakalomédia na ně házela i gauneřiny TOPinek (jako by nestačily gauneřiny vlastní), čímž jim stahovala voličstvo a tak jako se vyšplhali po zádech lidovců, šlapali po hřbetech ODSáků. Taktika by byla úspěšná a TOPinky by byly velmi vlivné, jenže jejich voličstvo patří mezi snadno manipulovatelné (viz fanoušci pankáče Karla), proto když nastoupil Babiš s velmi sofistikovaným brainwashingem (viz americká agentura Penn Schoen Berland), velká část se přiklonila na stranu koblihů...

Atd.atp.

Vlad Naiva

11 hlasů

Kalousek vystudoval chemii,takže to není žádný blb a dobře placenou práci by si jistě našel,ovšem pro komoušské zkrachovalce,kteří kromě vychvalování sovětské bídy,syfláka Klémy a dštění ohně a siry na "zahnívající kapitalismus,sionisty a americké imperialisty" umí akorát velké hovno,se dnes moc teplých místeček nenajde,o čemž soudružka Honzík ví jistě své. :o)

2 hlasy

Vážený, i člověk který vystudoval chemii před x lety a dále se tím nezaobíral by byl v těžkých problémech. Ale věřím, že tento vzácný chemik by se nedostal nikam kde by mohl provést národní katastrofu výbuchem. On je spíše na "odklánění" financí do potřebných míst.
O mne máte starosti zbytečné, studovala jsem architekturu a stavebnictví. Do důchodu jsem šla před pěti lety od jedné firmy kde jsem pracovala pomalu 40 let. Podle vašeho vyjadřování ne jen v tomto příspěvku (já tomu říkám plivání slin těch neschopných) jste nějakého vzdělání nedosáhl. Nedovedu si představit váženého pracovníka jak učitele, tak doktora, třeba i stavebního architekta že by se vyjadřoval vaším přízemním jazykem který spíše připomíná studenta VUML - zkrachovaného předsedy JZD.
* komoušské zkrachovalce
* vychvalování sovětské bídy
* syfláka Klémy
* dštění ohně a siry na "zahnívající kapitalismus
* sionisty (to opravdu nevím kdo to je)
* americké imperialisty
Je vidět, že tím, že jste se nedostal do KSČ velice trpíte, tak jim to vracíte. Ale znalosti alespoň těch pouček máte dostatečné. Tak pozdravujte soudruhy v ODS jak jste byli zvyklí: PO MODRÉ DOPRAVA !

8 hlasů

Zato vy jste byla ponorena ve strane, ze vam couhaly snad jen holinky:-)

0 hlasů

Tak to jsem čekala, opět tzv. konstruktivní názor ze zvláštní školy. Je mi jasné když máte v hlavě prázdno, tak toto je jedinné co jste schopen stvořit. Tak si poslužte. Lidem vašeho ražení se tímto kydáním hnoje přece jenom ulehčí. Lituji vás, život s neustále negativním viděním je strašný.
Podívejte se pozorně:
Pomalu už je jaro, začnou rašit kytky.
Největší zloději a křiváci budou postupně zavíráni, minulá vláda padla na jedné konkubíně. Bývalý premiér Mirek Topolánek nastoupil jako ředitel pro rozvoj a zahraniční vztahy do slovenské společnosti Nafta. Sám měl vztahy rozházené kam se podíval, hlavně v rodině.
Prostě krása kam se člověk podívá :
a vy pisete o ponoreni ve strane, ze mi couhaly holinky...

2 hlasy

Tak jistě, práci by určitě našel, nejspíše v nějakém lihovaru, jako degustátor...

2 hlasy

Moje stará je chemická bioložka nebo tak něco a tak vím,že se s tím dá celkem dobře uživit.

0 hlasů

To, že pojmenujete manželku stará, svědčí o vaší ubohosti. Co také chtít po absolventovi zvláštní školy. Vy opravdu nemáte rád lidi mimo sebe. Podle vašeho psaní bych směle použila vaše hodnocení:
" umí akorát velké hovno" ... Docela to sedí. Pro pár stejných blbců to tady někdy stačí. Vylejete ten svůj fekál a jste spokojenější.

0 hlasů

zda se mi, ze vubec nezijete v realnem svete, natoz abyste mel "starou" ... Vase chemicka biolozka si zcela jiste i nyni vystaci se znalostmi z VS a zadne nove veci se za tech X let nemusela ucit ... Kalousek se 20 let ucil, jak okradat obcany!!

0 hlasů

Jestli je to pravda,tak je to zajímavý a odvážný politický tah.Přeji vše nejlepší,budoucí prezidente.

0 hlasů

Tak s chlastáním už má na prezidentský post našlápnuto...

0 hlasů

Babiš nám pořád neřekl,jak se dostal on k jeho mamonu.To by mě opravdu zajímalo.Korupcí a pomocí od báby korbelové albrightové?Bývalý min.financí byl vyšetřován už přiblblíkem Fischerem.Ten nám slíbil trestní oznámení,a pořád nic.Semiti židi začli věřit vlasním lžím a propagandě.Problém je,že takhle nebečeli kvůli s.gross,kryse ra/h/nebo potkanovi rittig a frackovi bém.Co chcete-soukmenofci.O takovém dobytkovi jako wolfe nebo a.novák ani řeči.To se ani nestydí,сволоч.Козаков нужно,с нагайкой на эврея.Ха,ха,ха.Шалом сабаки и суки.

1 hlas

Okamura svým projevem musel ztratit polovinu voličů... Ne, že by přímá demokracie byla blbost, ale teď jde o to, utrhnout Kalousky a Fialy od rozhodování, a pokud se vymezil proti vládě, znamená, že se vláda nebude cítit zavázána l podpoře jehp priorit... Essentialy, Mr Watson...

1 hlas

Úsvit přímé demokracie opět jen plní slib svým voličům, takže si je naopak opět získal:
"My v hnutí Úsvit jsme slíbili voličům, za jakých přesných podmínek vládu podpoříme. Vpodstatě tou jedinou a hlavní podmínkou je funkční a realizovatelný zákon o referendu..."
"...Vládní koalice si je vědoma ústavní mezery i přání a práv občanů naší země, a proto bezesporu nějaký návrh zákona o referendu připraví a předloží. Dnes už je ale zcela jasné, že sice nějaké referendum bude, ale vláda nehodlá přistoupit v plné míře na to, aby takové referendum bylo v praxi pro občany reálně použitelné. Požádali jsme všechny tři koaliční strany, aby veřejně deklarovaly, zda podpoří skutečně funkční zákon o referendu. Všechny tři koaliční strany nakonec zareagovaly. Nejprve Andrej Babiš z hnutí ANO, který byl ochoten se bavit i o parametrech referenda, bohužel ale neměl mandát od celé koalice. Přišla nám také reakce z KDU-ČSL a před chvílí nám přišel také dopis od premiéra a předsedy ČSSD Bohuslava Sobotky. Názor na princip referenda se však liší. Našim voličům jsme zcela jasně deklarovali, že podpoříme takovou koalici, která podpoří skutečně funkční zákon o referendu. Navzdory naší nejlepší vůli tedy nemůžeme dát vládě otevřeně důvěru. Chceme dát ale možnost vládě pracovat a být konstruktivní - proto poslanci hnutí Úsvit odejdou při hlasování o důvěře vládě ze sálu."
http://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Povysme-demokracii-na-demokracii-skutecnou-304353

Naopak se v netových diskuzích projevili někteří voliči Úsvitu radikálněji, protože vyčítali 'svým' poslancům, že POUZE odejdou a umožní tak vládnout Babišově trojkolce, když zjevně nepřeje přímé demokracii. Poslanci Úsvitu však prokazatelně chtějí působit státotovorně, a to přestože nastupující banda chystá na občany podvod v podobě NEzávazného referenda, které bude v praxi neuskutečnitelné.
Babišova trojkolka se vyjádřila jasně, že nemíní splnit jedinou, přitom jednoduchou a lehce splnitelnou podmínku kladenou Úsvitem přímé demokracie, tak za co by měla mít podporu jeho poslanců, potažmo voličů, které zastupují? Důvěru proto od poslanců Úsvitu nedostane, hnutí Úsvit na sebe logicky nebere odpovědnost za jakékoli budoucí činy Babišovy trojkolky, zůstává v opozici, i když konstruktivnější než ODSSTOP, kteří brání i pozitivním návrhům Babišovy koalice.

Vlad Naiva

8 hlasů

Přímá demokracie je blbost,nepracovala ani v Recku,ani nikde jinde.Jak je vidět z vašeho blbého příspěfku,nechápete ani vy,jak to má fungovat.Vy prasata ěořád nechápete,že k dobrému chodu reprezentativní demokracie je nutné mít opozici,schopnou kritiky.Jináč se vrátíme zpět do diktatury,tentokrát ještě horší,vedenou semitama židama a big byznisem,blbe.

0 hlasů

Co je to za způsob, vypochodovat ze sálu když mají volit?Vaše řeč budiž ano ano, ne ne.Nic víc-nic mín.Okamura je ve sněmovně nováček,ale moresy starých neřádů pochytil hned!

4 hlasy

Zná někdo lépe placené zaměstnání než má Kalousek?Stačí se držet tématu - Babiš.Doufám,že se provede na MF,MO hloubkový audit,aby měl Kalousek opravdu o čem hovořit.

5 hlasů

Stačí se držet tématu,které tak fascinuje náš lid-za všechno zlo,bídu a korupci může Kalousek,který 24 let ruinuje tuto zemi,která do té doby než se ten zloduch zjevil,krásně vzkvétala pod vedením Burešovy rodné strany.

3 hlasy

Stačí se držet tématu,které tak fascinuje náš lid-za všechno zlo,bídu a korupci může Kalousek,který 24 let ruinuje tuto zemi,která do té doby než se ten zloduch zjevil,krásně vzkvétala pod vedením Burešovy rodné strany.

3 hlasy

Má pravdu předsedo!

0 hlasů

Justiční mafie dostala od Laloka a Bureše jasný signál-zavřít hubu tomu drzému Kalouskovi,jsem zvědav,jak si s tímto úkolem Ištván a jeho parta poradí.

2 hlasy

Duka se paktuje s agentem Burešem? Nebo máte na mysli Dienstbiera? Těch mnohabradů je na české politikářské scéně povícero. A ještě k tomu komplikuje orientaci Bratrstvo Bílé Brady :o)
Na Ištvana se ale poptejte právě Kalouska, když tento šéf nejvyššího zastupitelství získal po 15ti letech zázračně bezpečnostní prověrku právě když byl král kokotů nejmocnějším chlápkem v ČR a měl pod palcem kde koho i na NBÚ.

4 hlasy

Bojíte se, poskoku, to je dobře...

3 hlasy

Basy a ŠATLAVY nejen u nás,ale po celém světě jsou plné zlodějských semitů židů,i f židostáně,mešuge ajnštajn.Шалом,сволочи.

0 hlasů

Nejlepsim kouskem Mirka Kalouska bylo, jak po volbach navnadil Jyrku Potroubka, ze s nim udela koalu s tichou podporou KSCM, nechal Potroubka napochodovat pred kamery se zapalenym doutnikem, aby vysypal svoje zovialni moudra a druhy den mu to odpiskal se slovy, ze si z nej jen chtel udelat legraci.

5 hlasů

To jo, byla to tak velká legrace, že černoprdelníci potom Kalouska odvolali z postu předsedy KDU a vyhodili ze strany...

6 hlasů

Vy jste evidentne povecerel vtipne vodnanske kuratko, Henexi:-)

3 hlasy

Jak už jsem posledně psal, průmyslově vyráběná kuřátka nejím, mám vlastní zdroj, říkám jim Horákova kuřátka. Ještě musím vyzkoušet tu kukuřici...

0 hlasů

Asi jsme v tý televizi tehdy viděli každý jinýho Kalouska

2 hlasy

Ty jsi sedel v zaplivane putyce na Vysocine vedle Mylouse a mel jste ji jako z praku:-)

1 hlas

Ty se do toho nepleť, Horníku, ty si radši pusť ze zánamu nějaký projev Semelové, nebo záběry skryté kamery, jak Dolejš domlouvá milionový úplatek za podporu hazardu...

2 hlasy

A o to je smutnější že je ve vrcholové politice už tak dlouho, už od dob komunistů.

11 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov