Exprezident otevřeně
Klaus: Nejsem Putinův advokát. A nechápe Babišův úspěch

18.05.2014 18:10 Rozhovor

Nerozumím, nechápu, nechci. S některými věcmi se Václav Klaus srovnává jen těžko. Ať už je to Andrej Babiš, maďarští intelektuálové nebo třeba nový slovenský prezident Andrej Kiska. Nejvíc mu však leží v žaludku Evropská unie.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Pavel Šimurda (20 hlasů) 18.05.2014 18:16

    Babišův úspěch spočívá v tom, že neotrvuje lidi neutálými kecy o...

  • Milan Sander (16 hlasů) 18.05.2014 18:49

    Voliče na Babišovi nic až tak neuchvacuje, jenom jsou znechuceni...

  • Milan Sander (15 hlasů) 18.05.2014 18:57

    Ty seš výkvět mezi hlupáky. Babiš o zrušení paušálů nikdy nic neřekl....

  • Vlastík Smutný (14 hlasů) 18.05.2014 19:05

    NIck np np alias jara jara je lidský odpad. Nemá osobní život, ten...

  • Milan Sander (13 hlasů) 18.05.2014 18:51

    Tobě už otrnulo od důrazného napomenutí administrátora, že Ti zruší...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Ještě když jste byl premiérem, tak jsem Vám fandil.Potom jste šel dolů.Amnestie toho byla důkazem,Potopil jste vlastní stranu a spolčil s kmotry ODS a věčnou Bobošíkovou.Ale po dlouhé době máte pravdu.Já to také nechápu

0 hlasů

Mel jsem za to, ze titul JUDR. se udeluje za studium, no ale jestli souhlasite s bagatelizaci slozite situace a jsou dle Vas pouze dve moznosti reseni krize, tak jak je naznacil papa Tunel, tak spis pochybuju, ze tento titul mate nebo se na valku tesite ...

0 hlasů

Rozhovor v Týdnu jsem četl celý. Skoro ve všem s Klausem nesouhlasím, kromě jediného - a to názoru na agenta Bureše. Bohužel.

0 hlasů

Tak on ten ekonomista senior nechápe, nerozumí. Není divu. Sociální inteligenci má blízkou nule. V osobě pana Babiše jistá část veřejnosti chce vidět naději na politickou slušnost, skutečné vlastenectví, zodpovědnost spoluobčanům. Zatím není důvod pana Babiše zatracovat. Ač Slovák, chová se jako příslušník České Republiky, s vědomím vlastního vlivu na celou zemi. Pan Babiš evidentně nesdílí hodnotové pořadí inženýra LTO Klause. Má prostě jiné. Jinou kulturu. Proto ten vlastizrádce z Hanspaulky nerozumí.

0 hlasů

fakt myslíš, že v estébákovi, co z fleku vyhrožuje třeba konkurenčním médiím, lidi vidí právě slušnost??

0 hlasů

Fakt si to myslím. Podstatný jsou skutky a jejich dopady na občanskou společnost. I kdyby se Babiš choval despoticky, ale většina s ním souhlasila, bude jejím miláčkem.

0 hlasů

Je to jednoduché v Babišovi vidí mnozí menší zlo

0 hlasů

Na Klause mám dva pohledy.V domácí politice je to absolutní tragedie a národní katastrofa,v zahraniční politice má pravdu naprosto ve všem.Je to dualismus a neznám politika,který by v jedné osobě spojoval oba tyto konce a snažil se z toho uplést něco srozumitelného pro voliče,tak,jako on.Naštěstí není jediným euroskeptikem,který dokáže srozumitelně ukázat,co je EU za totalitní šílenost.....takže asi ...pá,pá.Máme i jiné,kteří neplivli spravedlnosti do tváře amnestií ,neobhajovali megatunely,korupci,nepošpinili trvale politický prostor opoziční smlouvou.
Měl by radši mlčet.

0 hlasů

Musím reagovat a Emerycha.
Amnestie: přeji panu Emerychovi, aby on a nebo někdo z jeho rodiny byl stíhán 8,10, 12 let. Po celou dobu nebyl stát schopen dokázat vinu. Stíhaným osobám se rozsypal osobní a pracovní život.
Kdy obhajoval p. Klaus tzv. megatunely?
Opoziční smlouva. Stále se nemohou tehdejší političtí vyděrači Klause a Zemana srovnat s tím, jak elegantně je tato dvojice odstavila od válu. Škoda, že opoziční smlouvy nezabránily vydírání větších politických stran ze strany menších( zelení, VV a další ) i později.
A na závěr. Mlčení se zde doporučovalo 40 roků.

0 hlasů

.
Amnestie:Přeji panu Řezáčovi,aby přišel o celoživotní úspory ,střechu nad hlavou a president osvobodil jeho zloděje.......I kdyby to trvalo sto let,vážený pane,nemáte právo lidem brát naději,to jediné jim totiž díky nihilismu vládní sebranky zbylo.Jinak už nic.Jsou to ti neúspěšní,jenom by stálo za úvahu,zda té přirozené soutěži nepomáhal p.Klaus trošku víc,než je zdrávo.....byl u vytváření systému,který právě tyto průtahy dovolil.Po celou dobu.Pro vás bylo naprosto v pořádku,že Kočárník odcházel z vlády s dárkem dvě miliardy pro soukromý subjekt....bylo to v rámci přirozené soutěže naprosto normální.Neuvěřitelné výprodeje celého národního hospodářství do států,pro které budeme vždy jen českým ksindlem a které tu budou mít pouze sklady.....(např.Rakona) ,nebo Poldovka - ta se rušila v době (Vl.Dlouhý),kdy Čína skupovala šrot z celého světa,1997 guvernér Tošovský bez vědomí občanů prodal státní poklad(vyměnil nevýhodně za německé dluhopisy) ,dovolil ovládnutí bankovního systému nadnárodními bankovními subjekty - což je vůbec nejhorší možná věc jak z ekonomického hlediska,tak sociálního.
Opoziční smlouva:VV v té době neexistovaly, a jinak je to dost chabý alibismus,protože tehy začala jít republika už jenom ke dnu,bez ohledu na hospodářské výsledky plus,nebo mínus....
Jedním z největších zločinů proti občanům ČR je "vylepšení" zákona o exekuci ,kdy všechny mechanismy začaly při vymáhání dluhu fungovat souběžně a tím byly lidé kvůli prkotinám odsuzováni do doživotního otroctví.I ti okradení H systémem,vážený!Mluvím o principu a o porušování základních lidských práv ...je to jednoduché.Vás nezajímá můj život,mně nezajímá Váš život.Vy jste předvedl spravedlnost pouze pro elity....já ji chci pro lidi,aby se tyhle hnusoty už nemohly nikdy opakovat.
Povězte mi,jak mám V.Klause odstřihnout od tohohle marasmu.Kdy tu posledních 25 zastával ty nejdůležitější funkce a na všech lumpárnách je jeho podpis.
Jinak s těmi megatunely .....běžte se vycpat,to bylo hloupé.Jak mám na tohle odpovídat.Mám být chodící encyklopedie,nebo mít v hlavě celý seznam?Buďte si jist,že bych dal dohromady pěkně velký seznam....připomínat mi požadavek mlčení,což byl srozumitelný rétorický obrat,a mluvit o 40 letech bolševiků....to se na mně nezlobte.
Jeho ignorování korupce bylo přeci tou největší korupcí....pak se nikdo nemůže(ani V.Klaus) divit,že to je téma č.1.
Zapoměl jsem na banky,ale už mě to nebaví.

0 hlasů

Babiš a jeho osobní seskupení ANO je jen další bublina, jako předtím třeba Unie svobody nebo VV. Po nějaké době bude muset Babiš přestat mluvit o tom minulém rozkrádání, zjistí, že ty stamiliardy nikde objevit nemůže a ty jeho hesla a výkřikynefungují. Do politiky šel jako další sféru podnikání Agrofertu, ale až zjistí, že to nic nevynáší, dokonce to může přinášet ztráty, tak toho nechá.

1 hlas

ač z jiného politckého pole, musím poslední rok s Klausem souhlasit. To, že je na opačné straně neznamená, že nemůže mít pravdu. Taky nechápu Babišovy příznivce, vždyť jsou to jen radikální výkřiky. Skutek utek a nakonec se děje pravý opak. Lidé, kteří tuto stranu presentují jsou naprosto nedůvěryhodní. To, že ODS byla tlupa lumpů, neznamená, že Ano je tlupa slušných lumpů. Jojo zeptejte se zaměstnanců p. Babiše jak krásně si žijí, jak se o ně skvělě stará :-)) Ano má Babiš jednu výhodu. Mluví holými větami, je srozumitelný, nepoužívá cizí slova, které jeho fanoušové neznají.

1 hlas

Cizí používá, česky mu to právě moc nejde ;-)

0 hlasů

Proč tento negativistický hlupák dostává neustále prostor k trousení svých chytrostí.Myslím,že to co je zač,dokázal svojí krásnou Amnestií,šitou na míru gaunerům Klausova typu.Ať táhne,vlastizrádce.

1 hlas

Klaus nechápe hlavně svůj zdrcující neúspěch a pohrdání národa. Zabalit lži, podvody, svou podporu darebákům a své obohacování do líbivých slovíček a barevných papírků, to byl jeho styl. Krádeže před TV kamerami pomíjím. Zaslouží opovržení.

1 hlas

Paní Metelková jenomže on je přesvědčený o opaku

0 hlasů

Za vytunelovane miliardy ze statni pokladny si koupil vlezdoprdelky a natahal do sveho thintanku. Ti mu vytvari umelou realitu, aby udrzovali jeho ego a penezenku otevrenou. Z chovani VK je jasne patrne, ze trpi primo bozskou dokonalosti a nejen, ze si nepripousti vlastni chyby, arogantne ignoruje negativni dopady jeho rozhodnuti a dal o nich mluvi jako o uspechu.

0 hlasů

Platí stále, že malincí človíčkové, bezvýznamní a duchem chudí budou vždy pomlouvat ty, co svým postojem k životu a svým úspěchem stojí vysoko nad nimi.

3 hlasy

Ta Amnestie byla skutečný "úspěch"...tento gauner si elegantním způsobem vytřel prdel se všemi podvedenými,ti ho budou milovat do konce života...

0 hlasů

Tolik sebekritiky bych teda zrovna od vás nikdy nečekal Řezáči.

0 hlasů

Nerozumím Klausovi, nechápu Klause, nechci už více vídat Klause ve sdělovacích prostředcích a poslouchat výplody tohoto chorého mozku. Ať žije Klaus! Ale ne v Česku!

3 hlasy

A kdo vás nutí, abyste ho poslouchal?

2 hlasy

S tou Ukrajinou to vidím dost podobně..Babiše nijak zvlášť nemusím, ale chápu, že na pár let může být politicky přitažlivý už proto, že není ideologický..

0 hlasů

Pan Klaus mě po ukončení svého volebního období velmi zklamal. Nyní je z něj rusofil, který souhlasí s napadením Ukrajiny a rozpoutáním toho, co tam nyní je. A říkat, že má ostré výhrady proti pořadu pana Moravce, který nikdy neviděl - to by neřeklo malé děcko.

3 hlasy

Pane ve Vašem příspěvku je protimluv. "Nyní je rusofil " a hned na to, že "souhlasí s napadením Ukrajiny a rozpoutáním toho , co tam nyní je." Nevím jako Vám, ale 3/4 světu je jasné, že to co je ted na Ukrajině je jen zásluhou USA. Já Klause nemám rád, je strůjcem špatné cesty, kterou se ČR vybrala po roce 89, ale mít vlastní názor, který nemusí korespondovat s domácí propagandou je výsadou DEMOKRACIE. Kdy tady někteří z Vás pochopí, že ne každý kdo nesouhlasí s americkou agresí je rusofil!

0 hlasů

Ne ty nemůžeš být zdravý...USA můžou i za tvoje smradlavé lejno,které máš místo mozku...ať žije CCCP ,magore.

0 hlasů

Vaclave, ale vsechno p o c h o p i s - NEBOJ, az se dostanes do teplaku...... _1_

1 hlas

Pane nechci Vám kazit radost, ale jako bývalý prezident ČR se nikdy do tepláků , pokud si je doma neobleče sám, nedostane.

0 hlasů

Škoda, ale v myslích lidí, kterým "chtěl sloužit", tam už dávno je.

1 hlas

Úspěch Babiše ukazuje jedině na úpadek české společnosti

4 hlasy

Zajimave je, ze v minulosti sel s moralnim upadkem spolecnosti ruku v ruce "uspech" katolicke cirkve, ktera v techto casech ziskavala moc a bohatstvi a to i upalovanim, vrazdenim a loupezemi.

1 hlas

Myslim, ze velka cast hlasu pro hnuti ANO ma co delat s tim, ze je vnimane jako soucasne jedina kompetentni pravicova alternativa (k ODS, tj. pro osoby ktere vnimaji ODS stale jako jakztakz kompetentni byt´ krome te afery myslim ze i takove veci jako 'neexistence pracovnich mist ale zametani chodniku pro chleba ci co' zrejme meli co delat s ubytkem nadseni pro ODS).
Krome toho si myslim, ze z velke casti jde o volice obecne nazvane "zeny" - jakoze soucasne strany a zvlaste p.Klaus a p.Zeman (ktery kazdy mel vladu kde ani jedina zena) mnohym zrovna nedelali dojem jako by meli jasno v zalezitosti rovnopravnosti pohlavi, coz je docela podstatna vec v celem tom jak ten stat a obcanska spolecnost jsou ponekud postavene.
Vsak dosti nekolika minut flakani, a zpet k placene cinnosti.

0 hlasů

Myslím ,že by bylo načase přestat v ČR mluvit o pravici nebo levici. Je to zastaralý pojem v celé Europě, bohužel v ČR zdomácněl jenom kvůli nálepkování hlupáky. Vývoj v Europě se posunul a žádná strana již nemůže říct jsem pravicová nebo levicová

0 hlasů

Ani ja to neberu jako dogma, ani jako vsezahrnujici model. Vsak stranou ponekud lisicich pojeti toho a ruznych aspektu, nektere veci mam za to, ze se docela lisi, jako napriklad ze levice je spise jako kolektivni kdezto pravice individualni, viz napriklad: vysokoskolske vzdelani dle levice "kazdy by mel moct studovat, (autoritativne) dane obory, (neautoritativne) co chce" a dle pravice "potreba odborniku je spise v omezenem poctu a ja budu mezi vyberem (a co je mi jako studentovi do toho, ze se vypsalo dvakrat tolik studijnich mist na specifickou profesi). Pochopitelne, pojeti levice a pravice obvykle vychazi z toho, ze jedno bez druheho nemuze byt jako takove. A dale pochopitelne, to ze se clovek dopracuje byt svym panem nutne neni pravicove jako takove (a spise to je prave pravice ktera by rekla, ze byt panem se dedi od biologickeho rodice). Tak ci tak, pokud mluvime vylozene o aspektech ekonomickych, tak osobne mi teoreticky spise vyhovuje to, ze jako hypoteticky majitel-vedouci podniku muzu nabizet zamestnancum, ze se plat bude uplne odvijet od obratu-zisku (byt´ mi je jasne, ze to ze pokud nejaky mesic obrat neni, ze by se asi spise nelibilo ze jako najednou mesic prace jako bez platu, a ze pokud by to bylo az takove ze by zacali rozkrast podnik, ze by to bylo docela nefer protoze se predem na necem shodlo, kde osobne motivace mozna abych nebyl nucen brat neustale uvery abych mel na platy, vsak tak ci tak proste byla dohoda), ve smyslu moznosti inovace a flexibility a ne nejake ze nekdo nekde kdo si o necem neco precetl neco narizuje co se ani pri sebelepsim usili neda naplnit a zrejme by za to clovek byl zavren do vezeni nebo do dolu nebo podobne. Coz ale pochopitelne neznamena, ze bych to videl, ze kdyz vlastnim pole ze si to muzu znecistit jak chci, a mnohe dalsi veci ktere i pokud neradim k svym "osobnim zajmum" (respektive "rodinnym zajmum") tak jisteze jsou existencni v rovine jako "obecnich zajmu". Ale to se ocividne pohybujeme jiz v naznacenem pojeti ktere jako takove nutne neni aplikovatelne na cokoliv. Vsak mi slo o to vystihnout neco co na me dela dojem, ze v tom "levice a pravice" je docela znat.

0 hlasů

A jak jsem se snazil ponekud rict, napriklad to ze se ma plnit smluvni zavazek (vyplyvajici napriklad ze zamestnanecke smlouvy, obchodni smlouvy, anebo svym zpusobem i "obcanske smlouvy") to neni nutne jako jen domenou pravice. Vsak v pojeti toho "levice a pravice" to je spise levice ktera rika "to je sice vsechno hezke ale neospravedlnuje neferove smlouvy". Zaroven je vsak pochopitelne, ze napriklad v CR se bere praveze spise autoritativni levicost jako na co se pamatuje jako ten nedavny totalitismus, jakoze v te dobe byla ta udajna "obcanska smlouva" takova, ze se vlastne nejednalo o Obcany jako takove, nejak receno. Coz ale napodobne opet ne nutne jako, ze by se to tak delo jen za nejake 'levice'. Potazmo ano, cele to rozdeleni "levice a pravice" muze byt snadno zavadejici, ale zaroven jde o to, ze pokud o "necem" mluvime, anebo resime, a snazime se o tom mluvit jako ze neni predem jasne jaky bude usudek anebo vysledek, tak je potreba mit jako (alespon) dva poly. Jinymi slovy, 1=x neni rovnice, 1=x+y ale jiz je, zjednodusene receno.

0 hlasů

Pokud by se matematik chtěl hádat, tak upravuji výrok na:
* 1=1 není rovnice, ale 1=x jíž je.

0 hlasů

*jaky bude specificky usudek anebo vysledek

0 hlasů

no myslím, si , že pravice a levice není pojem. Je to rozlišení politiky a pro koho tu politiku dělám. . Zatím se tu dělá pořád pravicová politika pro lumpy a rádobypodnikatele tipu Bakala, a politickou lobby. Stejně tak Babiš- když to půjde dobře, tak důchodcům usmrknou stovečku, neokradou invalidy a rodiny s dětma. My se z toho radostně zjevíme a budeme mu fandit, že uhájil to, co je samozřejmé v západních zemích.

0 hlasů

Ano, ve smyslu ze je nejaka clique podnikatelu kteri mezi sebou maji cely trh jako pod sebou a oni jsou mnohymi brani jako jedina moznost jak vytvaret vice pracovnich mist (ve znacnem poctu), coz oni predstavuji jako ze skutecne skutecnosti (vyrovnany rozpocet a potazmo tezko v kratkem casovem horizontu vice obratu z ceho zaplatit dalsi mzdy) anebo ponekud vymyslene (ach, jaka to skvela prilezitost vice podojit statni kasu). Osobne si nemyslim, ze to jako dava vylozene smysl pokud nemluvime o tom, ze to je i zamer aby to proste bylo jako za feudalismu.

0 hlasů

Cimz nemyslim, ze by se vse dalo resit pres zivnostenske remeslniky nebo podobne, a koneckoncu zvlaste s rodinou se mnohym pochopitelne moc nechce mit kazdy mesic mnohe starosti ohledne financi atd. Ale napriiklad ohledne duchodcu, pokud se na ne nahlizi skoro i jako plevel tak si myslim, ze to je docela jako kratkozrake. Tj., pokud vychazime z toho, ze duchodci spise utrati penize, tak to muze byt, respektive je, velmi prinosne pro ekonomiku v rovine cestovani, ubytovacich sluzeb, konicku, a dalsich veci.

0 hlasů

*...o cast volicstva...

0 hlasů

Venco, ty opravdu nejsi advokat. Ty jsi kriminalnik; minimalne jsi sprosty podezrely.

Tam se zdejsiho novinarskeho hnoje na Tyden.cz - proc nam neustale servirujete zblitky nejakeho dementniho dedka, ktery si mysli, ze ridi zemekouli, ale ve skutecnosti sotva udrzi stolici?

5 hlasů

Nepředvádějte svoji úroveň, když poukazujete na úroveň druhého. Že je to darebák se dá říct i slušně.

2 hlasy

Klaus toho nechápe více - např., že pera se nekradou...!

6 hlasů

kdyby všechny zlodějny začaly a skončily u per, to by byl ráj na zemi. To mi opravdu nežere. To těch 150 miliard pro církev to je jiná platba. Miliardy, které musíme platit za všelijaké podvody se zbraněmi, platebními kartami a IT zakázkami, to je česká perla.

0 hlasů

Klaus nechápe spoustu věcí a hlavně nechápe, že je jen směšný idiot, který podělal na co jen jeho zlodějská ruka sáhla. A jeho podpora fašisty Putina je jen důkaz jeho obdivu k neomezené diktatuře, kterou si vždycky nejvíce ze všeho přál.

6 hlasů

Šmej,hnusný šmejd,amnestií tomu dal štempl,nejodpornější politik ČR,po Kalouskovi...

4 hlasy

Dovolím si vás opravit. Před Kalouskem!

1 hlas

Babiše mohli volit jen ovce. Nic jiného než prázdnou slámu a seno ten chlap nenabídl. Tak tedy ovce nepřemýšleji, vidí seno, tak jdou.

5 hlasů

Babiše mohli volit jen ovce. Nic jiného než prázdnou slámu a seno ten chlap nenabídl. Tak tedy ovce nepřemýšleji, vidí seno, tak jdou.

1 hlas

Jo,jo Pražáci brali Vendu Klausovic jako svatého,a on to takhle posere,aspoň je vidět,že těm Rusákům opravdu zobal z ruky..

0 hlasů

Do EP volte PRAVÝ BLOK Petra Cibulky, kandidátky všech ostatních stran sestavili STBáci!!!

1 hlas

Já si zase nedovedu představit proč volit ODS nebo ČSSD.Strany s vyhraněnou ideologií,které nechaly rozkrást naší republiku.A ke kterým podnikatelům cítit respekt.Snad ke Koženému,který jak si pan exprezident pochvaloval,nám tu rozhýbal kuponovou privatizaci nebo k panu Bakalovi?Pan Babiš si Agrofert vybudoval bez skandálů a jestli pan Klaus nerozumí co říká,tak tomu asi rozumět nechce.Většina těch co volí ANO mu rozumí.A to je důležité.

4 hlasy

nebojte za rok nebo 5 let se budete fackovat. Problém v ČR, je to, že Čeči mají pocit, že když je něco nové co neznají, tak je to dobré. Omyl většnou je to mnohenm horší, ale umí lépe krást, neb jsou poučeni z chyb.

0 hlasů

http://klaus.borec.cz/

0 hlasů

Hájek je kokot...

1 hlas

Konečně Klaus přiznal, že vlastně ničemu nerozumí. To mu ovšem nebránilo, aby 20 let nepoučoval svět. Putin, Kellnerova PPF se už o staříka postarají, dělal co mohl.

7 hlasů

zaprděnej narcis

2 hlasy

Mohli byste už jít s touhle politickou vykopávkou k šípku?

5 hlasů

Hloupí voliči pravice se domnívali, že ANO estébáka Babiše bude více pravicové než ODS a tak jim to hodili. Názor mám stejný jako Klaus, nechápu, že je Babiš takovým řešením pro českou politiku.

5 hlasů

Nechápeš, protože jsi Deda. V tvém věku , zapomínáš a chybí Ti vize do budoucnosti. Místo nacvičování skoku do rakve by si měl procvičovat paměť

1 hlas

Milý Václave, po dvaceti letech vlády takové soldatesky, jako byla ODS a ČSSD, by měl úspěch i Kačer Donald, kdyby šel zde k volbám.

7 hlasů

Soldateska ??? .) ... to byl poplaseny houf zaku ruskych ucitelu a poradcu !

4 hlasy

Rozhodně ČSSD A ODS byly čitelnější než Babiš, tam není jasné, co vůbec chce.

5 hlasů

Ovlivňovat tvorbu zákonů a tok dotací levněji a efektivněji něž lobováním u poslanců.

3 hlasy

NIck np np alias jara jara je lidský odpad. Nemá osobní život, ten tráví na netu 24 hodin denně, útočí, je naprosto cynický, poťouchlý a primitivní. Číhá, aby mohl okamžitě zaútočit na každého kdo se mu sebemíň nezdá. Sprostě a podle uráží, vyhrožuje a hloupě bez argumentu zesměšňuje. Každý trochu soudný a slušný člověk vidí co je zač. Je to vrcholná a názorná ukázka lidské spodiny a špíny. Jediná ochrana před ním je se za žádnou cenu nenechat vyprovokovat a nereagovat na něj.

14 hlasů

Tak jsi se prelogoval. Jeste to muzes zkusit jako eM Felix.

3 hlasy

Na clanek sedlo opet hejno rudych much.

5 hlasů

V žádném případě nejsem rudý, nikdy bych Babiše nepreferoval, ale fakt prostě je, že Klaus zklamal a už je jen povýšený rusofil, neumějící si přiznat velkou chybu své amnestie.

2 hlasy

Mnoho lidi zase nechape jak se mohl VK tak dlouho udrzet ve vrcholove politice

2 hlasy

Mnoho lidi zase nechape jak se mohl VK tak dlouho udrzet ve vrcholove politice

0 hlasů

Pokud tady budou takoví "géniové" jako Burák,kterým nevadí komunisti a estébáci a mají z nich plné trenýrky,tak rychle půjdeme do brusele.

3 hlasy

Voliče na Babišovi nic až tak neuchvacuje, jenom jsou znechuceni zloději napříč politickým spektrem, kteří tady za posledních 25 rozkradli úplně všechno. Z práva udělali hadr a z morálky onuci.

16 hlasů

Uvidíme, co z práva a s celou naší zemí udělá Babiš.

1 hlas

A ty jsi spokojene chodil k volbam a oslavne hykal.

3 hlasy

Já vzhledem k mému věku a dlouhodobému pobytu v Amsterdamu jsem toho tady až tolik nenavolil, ale ty jsi za totáče hrdě volil komunisty a nic se nezměnilo ani po 89tém Volíš komunisty nadále, protože se rozlezli do všech polistopadových stran pablbe

9 hlasů

Uvědomte si, pokud vám to váš věk dovolí, že do 89 se komunisti museli volit povinně. Nebo bylo na výběr? Jsem pravičák, ale vaše povýšené mudrování z Amsterdamu je ubohé.

1 hlas

Pane nějak Vám nerozumím co má společné můj věk s pochopením takových lidí, kteří tady jiným nadávají do komunistů, svoloče, rudých nácků a sami volili komunisty a volí je nadále. Raději mi prosím objasněte, která strana v ČR je pravicová a prosazuje pravicovou politiku. Jaké postoje a názory Vám dávají právo říkat , že jste ačkoliv zastaralý ale v ČR hojně používaný výraz "pravičák" Předtím než odpovíte , zkuste si nastudovat jaké jsou hlavní atributy pravicové politky a pak jmenujte alespoň jedinou stranu v ČR , která je splňuje.

0 hlasů

Ted se musi Simurda rozhodnout, jestli Vaclav nebo Andrej, zadna zlata stredni cesta pro roznovskeho vycuranka neexistuje:-)

2 hlasy

Klaus je typicky predstavitel stredoevropskeho narcistniho negativismu. Proste cokoliv, co nepochazi od nej, je spatne.

5 hlasů

Tvůj příspěvek sedí přesně na Tebe .

12 hlasů

Zalez do Kovacikovy riti:-)

2 hlasy

Ty máš tu hlavu opravdu jen na to,aby ti nepršelo do krku. Omlouvá tě jen to,že si zřízenec v ústavu neplnil povinnosti a nezabránil v tvém početí nesvéprávným individuím, která v nestřežené chvíli opustila klecová lůžka a spářila se! Následně ochránci zvířat zabránili interrupci a ty jsi výsledek jejich humanitárních omylů!

12 hlasů

Dalsi je venku:-)

2 hlasy

Tobě už otrnulo od důrazného napomenutí administrátora, že Ti zruší za porušování pravidel všechny tvé nicky že jo.

13 hlasů

Dement je tvuj fotr, ze jsi mu ujel ...

2 hlasy

Takze ty tady mas sprostaku nekolik nicku. Tak eM Felixi, konecne jsi vysel s pravdou ven. Jeste se pochlub, ze pouzivas IP anonymizer.

0 hlasů

Troubo mně i všem normálním lidem stačí jeden. To jenom takový dementi jako seš ty tady mění nicky a píšou stejný zhovadilosti pod různými nicky.

7 hlasů

Klaus má velice ostrý názor na Otázky Václava Moravce, které nikdy, jak sám říká, neviděl! Neví, neslyšel, neviděl a nechce vidět...

3 hlasy

Klause k Moravcovi nikdo NEDOSTANE ani HEVEREM, jelikoz Dr. Moravec by ho rozcupoval na hadry...... :)))

2 hlasy

Pane Klausi nemám vás rád ale opět máte pravdu ,jako vždy !!!

10 hlasů

Babišův úspěch spočívá v tom, že neotrvuje lidi neutálými kecy o státním dluhu, jehož řešení je jeho pracovní náplní...Kalousek dokonce všem rozesílal i jakési připitomělé složenky...

20 hlasů

Babis jen zrusi pausaly OSVC:-)

1 hlas

Ty seš výkvět mezi hlupáky. Babiš o zrušení paušálů nikdy nic neřekl. Musíš číst článek celý nejenom nadpis a pak jej ještě pochopit! Podle tohoto návrhu by si OSVČ využívající paušály nemohly odečítat z daní základní slevu na poplatníka troubo a ne že zruší paušály.

15 hlasů

Ty jsi asi podnikal v peceni prasat, co?

1 hlas

Není nad do křupavoučka upečené selátko a parádně vychlazené pivíčko. Jenomže ty seš ubožák, který nemá přátele, s kterými by si to selátko dal. Tebe už odmítli i na jatkách kvůli tomu, že seš už pořádně přerostlý prase .

7 hlasů

bohuzel je ten vsivak zapomel poslat jeste jednou, na konci jeho panovani.
byla by tam totiz, po vlade jeho "rozpoctove zodpovednosti" podstatne vyssi castka.

12 hlasů

"A nechápe Babišův úspěch" - To narcis Kikina nikdy pochopit nemůže .....

http://vtipy.netroof.eu/item/6537/narcismus/

7 hlasů

Nejsem jeho advokát, ale jinak pro něho pracuji - to jste si snad už museli všimnout, ne?

3 hlasy

On ho přímo úkoluje a řídí!!!

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov