Vrtěti psem
Komunista Filip opozici: Necháváte ze sebe dělat blázny

23.11.2018 11:18

KSČM nebude přispívat k destabilizaci země, řekl její předseda Vojtěch Filip v páteční sněmovní debatě k opozičnímu návrhu na vyslovení nedůvěry vládě ANO a ČSSD.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Guru Jára (4 hlasy) 23.11.2018 11:22

    KSČM jediná čitelná,konzistentní strana

  • Aleš Přibyl (3 hlasy) 23.11.2018 13:28

    Bože jak lze ještě klesnout hlouběji, než tihle demokrati „K...

  • Henex (2 hlasy) 23.11.2018 12:17

    "Necháváte ze sebe dělat blázny..." Oni už dávno blázni jsou, v...

  • Bob Kadet (1 hlas) 23.11.2018 12:10

    Co ti presstituti a "Demagogický blok" stále řeší?? Babiš junior je...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Bože jak lze ještě klesnout hlouběji, než tihle demokrati


„K tomu KSČM nebude přispívat,“ řekl Filip v debatě k návrhu na vyslovení nedůvěry vládě
Ano po 30 letech se mohou tzv. demokraté stydět - školí je komunista ...

Názorný obraz Posthavlistické doby, fatální, zdevastovaný morální úpadek země České, jak v horních, tak i dolních patrech společnosti. To se vycinkalo.Je to hnus Velebnosti v této demokratické české žumpě.

Pá, 23. listopadu 2018, 11:56:16 |
Souhlasím |
Nesouhlasím |
Nahlásit |
+13 / -1
Babiš je zlo! Ale tahle sebranka co ho chce odvolat nemá plán B. Zatím jediný kdo mluvil o předčasných volbách byla ČSSD. Místo toho, aby se ty strany co chtějí Babiše odvolat soustředily na to aby napravili situaci, kterou sami zavinili a která vedla Babiše k moci, oni vedou žabomyší spory. Měli by si primárně nafackovat a pak vymyslet jak Babišovi přetáhnout voliče. Takto to nebude. Nikdo totiž nemá rád křiváky, kteří se snaží zneužít něčí slabost. Je sice pravdou, že tato aféra krátkodobě ovlivní popularitu Babiše, ale do voleb jí všichni zapomenou. Zato snaha přesvědčit voliče věcnými argumenty, bez ideologického zabarvení (vyhrožování Ruskem, glorifikace "spojenců") by jim mohla před dalšími volbami přinést hlasy a dostat je z opozice do vlády. Takhle je to jenom banda zfanatizovaných tlučhubů, kteří se chovají jako děti na písečku, které žalují dospělým na Andreje, že načůral do písku.


Pá, 23. listopadu 2018, 11:55:17 |
Souhlasím |
Nesouhlasím |
Nahlásit |
+36 / 0
Arogantní Kalousek ať někam zaleze a je vůbec rád,že se ještě dostal do Sněmovny.Je to nejhorší,nejmstivější a nejjízlivější politik,jakého jsme kdy měli.A pro náš stát ani pro nás neudělal nic dobrého.Jen pro sebe a bohaté

3 hlasy

"Necháváte ze sebe dělat blázny..."
Oni už dávno blázni jsou, v bezmezné touze po moci se pomátli a ztratili soudnost...

2 hlasy

Co ti presstituti a "Demagogický blok" stále řeší?? Babiš junior je případě toho "únosu" v postavení poškozeného( příp.svědka),u toho Hnízda je obviněný. Tak že ve všech případech může podle trest.řádu odmítnout výpověď( i skrze advokáta). A jako svědek totéž ( v případě že by si mohl svou výpovědí přivodit trest. stíhání). A jestli je Demagogickému bloku líto toho švýcarského synka, tak jen může našinec dojetím zamáčknout slzu v oku. :)

1 hlas

KSČM jediná čitelná,konzistentní strana

4 hlasy

Filip je nejnormálnější předseda strany ze všech stran zastoupených ve Sněmovmně. Nejlepší pro republiku by bylo, kdyby Babiš poslal ty zasr@ný socany do h@jzlu, spojil se s japoncem a jeden hlas by jim přidal Filip bez bolševika. To by ty pražský demo lůze prasknul vzteky vocas.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov