Dusno
Kvůli sporům v reorganizaci policie vznikla sněmovní vyšetřovací komise

28.06.2016 19:54

Sněmovna v úterý zřídila vyšetřovací komisi k reorganizaci celostátních policejních útvarů. Komise by mohla začít pracovat od pátku, pokud poslanci zvolí jejího předsedu. Členy bude dolní komora vybírat ve středu, má jich být sedm. Výsledky vyšetřování by měla komise dát plénu do konce října.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

TO ve věci: ,,Zločinné organizované skupiny, která si nepřeje vyšetřovat závažnou trestnou činnost okolo zločinných stran ODS, TOP 09 + STAROSTOVÉ a nově i ČSSD, zaštítěné chameleonem Chovancem a nagelovaným vytuněným Tuhým a jeho stbáckým pohunkem Laubem ve snaze zlikvidovat poslední policejní ohnisko odporu a boje proti organizovanému zločinu v řadách Policie ČR, GIBS, vysokých politiků a jejich kmotrů, tedy elitního policejního ÚOOZ včele s jeho čestným a neúplatným ředitelem plk. Mgr. Robertem Šlachtou.

Ve smyslu § l58 odst. 1 zákona č. 141/1961 Sb., o trestním řízení soudním (trestní řád), v platném znění (dále jen „trestní řád“), podáváme tímto trestní oznámení pro okolnosti nasvědčující tomu, že byl spáchán trestný čin neznámých (známých) osob včetně osob a policistů, kteří veřejně i skrytě podporují a schvalují i případnou trestnou činnost i tím, že nekonají tak, jak jim ukládají příslušné zákony, tedy např. TRESTNÍ ŘÁD, ZÁKON O POLICII ČR, ZÁKON O GIBS, ZÁKON O STÁTNÍM ZASTUPITELSTVÍ, TRESTNÍ ZÁKONÍK apod. včetně ústavních zákonů ČR i tím, že byl plánován, organizován, schvalován, obhajován apod. pokus o likvidaci elitního policejního útvaru v boji s organizovaným zločinem v ČR, tedy ÚOOZ včele s výše jmenovaným ředitelem Šlachtou.

Dle zveřejněných informací dokonce PP nabídlo detektivům 5 000,- Kč, za loajalitu, když zůstanou a podpoří tzv. ,,likvidaci Šlachtova útvaru,, , tedy korupce jak vyšitá!
Podle v médiích zveřejněných informací pražské vrchní státní zástupkyně Lenky Bradáčové pro poslance obdržela GIBS v posledních třech letech 33 podnětů k prošetření úniku informací z protikorupční policie, inspekce ale nedokázala rozkrýt ani jeden podnět a u více než poloviny ani nezahájila práci.
Zdroj: http://www.lidovky.cz/podle-slachty-je-uooz-likvidovan-kvuli-kauze-policejnich-uniku-ps8-/zpravy-domov.aspx?c=A160619_211132_ln_domov_sij

OČTŘ konejte tak, jak Vám ukládá TRESTNÍ ŘÁD, Zákon o Policii ČR, Zákon o GIBS, Zákon o státním zastupitelství a TRESTNÍ ZÁKONÍK!

Je zde mimo jiné důvodné podezření, že PP Tuhý se aktivně podílel na ,,brutálním úniku informací,, při objasňování závažné hospodářské trestné činnosti v případu, kde jde o stamiliony. Šéf ostravské expozitury ÚOOZ Jiří Komárek obvinil ze závažných trestných činů pol. presidenta Tomáše Tuhého, kdy funkcionáři GIBS se snažili proniknout do spisu v případu Vidkun. V něm byli obviněni dva vysoce postavení policisté. Z tohoto důvodu se neobrátil na GIBS, ale chce oslovit členy bezpečnostního sněmovního výboru a předložit jim ,,extrémně závažné,, důkazy o tom, že cílem policejní reorganizace je odstranění Roberta Šlachty z pozice ředitele ÚOOZ.

Toto vše nese prvky organizovaného zločinu, který přerostl i do nejvyšších pater POLICIE ČR a GIBS a dochází evidentně k tomu, že policie ,,nechrání a nepomáhá,, obyčejným slušným občanům, ale jde na ruku organizovanému zločinu, do kterého jsou namočeni i významní politici.

LISTINA ZÁKLADNÍCH PRÁV A SVOBOD (Ústavní zákon č. 2/1993 Sb. ve znění ústavního zákona č. 162/1998 Sb.)
Článek 23 ,,Občané mají právo postavit se na odpor proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád lidských práv a základních svobod, založený Listinou, jestliže činnost ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků jsou znemožněny.,,

Dle účelového výkladu MV jsou i policisté ve službě zároveň i občané, (což je dle našeho názoru naprostý nesmysl a jen účelový výklad zákona, kdy vykládat zákon, může jen příslušný soud včetně ústavního a Evropského soudu pro lidská práva ve Štrasburku, protože policista ve službě je vždy jen úřední osoba chráněná daleko účinněji než ,,obyčejný,, občan), ale podle výkladu úředníků z MV podléhajícím Chovancovi se tedy Článek 23 LZPS týká i policistů ve službě.

Tímto vyzýváme slušné policisty, aby využili nesmyslnost tohoto výkladu a využijte a naplňujte toto Vaše právo proti gaunerům a darebákům nejen z Vašich řad včetně toho nejvyššího!!!


Byly vedeny celkem tři telefonní hovory v této věci:

1. Dne 14. 6. 2016 v 07:34:27 hod. na tel. č. 158……………….(délka tel. hovoru 03:08 min.)
2. Dne 21. 6. 2016 v 08:20:16 hod. na tel. č. 974 839 734……..(délka tel. hovoru 14:52 min.)
3. Dne 21. 6. 2016 v 08:38:23 hod. na tel. č. 465 531 144……..(délka tel. hovoru 16:04 min.)


Mohli se tak dopustit, případně i jiné osoby trestného činu dle § 329 ,,Zneužití pravomoci úřední osoby,, , § 330 ,,Maření úkolu úřední osoby z nedbalosti ,, a dále, kdo veřejně obhajoval, podněcoval, schvaloval, nadržoval, nepřekážel, neoznámil trestný čin , tak se také mohl dopustit některého z trestních činů dle § 364 ,,Podněcování k trestnému činu,, , § 365 ,,Schvalování trestného činu,, , § 366 ,,Nadržování,, , § 367 ,,Nepřekážení trestného činu,, a § 368 ,,Neoznámení trestného činu,, a ........

0 hlasů

............ dále, kdo veřejně obhajoval, podněcoval, schvaloval, nadržoval, nepřekážel, neoznámil trestný čin , tak se také mohl dopustit některého z trestních činů dle § 364 ,,Podněcování k trestnému činu,, , § 365 ,,Schvalování trestného činu,, , § 366 ,,Nadržování,, , § 367 ,,Nepřekážení trestného činu,, a § 368 ,,Neoznámení trestného činu,, a v případu založení, podpory, propagace a projevu sympatií k hnutí směřujícímu k potlačení práv a svobod člověka se také mohl dopustit některého z trestných činů dle § 403 ,,Založení, podpora a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka,, , § 404 ,,Projev sympatií k hnutí směřujícímu k potlačení práv a svobod člověka,, , případně jiného trestného činu.


Dále chceme upozornit, že do dnešního dne nebyl přijat základní pilíř demokracie a právního státu, tedy ,,zákon o obecném referendu,, zaručený ústavním zákonem ČR, což svědčí o nedemokratickém a neprávním státu ovládaném vlastizrádci, kolaboranty, zločinci, policejní a justiční mafií, tedy gaunery a darebáky.



Vzhledem k výše uvedeným skutečnostem, se domníváme, že byla naplněna skutková podstata několika trestných činů a je třeba postupovat podle TŘ, tedy podle § 158 odst. 3, TŘ a ne, aby byla věc zametena pod koberec. Orgány činné v trestním řízení musí reagovat na podání, podněty, trestní oznámení a řádně je vyšetřit (tak jak jim nakonec ukládá zákon), pokud se tak neděje a nebo dokonce evidentní trestnou činnost kryjí, stávají se spolupodílníky současného morálního a ekonomického marasmu v naší zemi a musí nést i trestně-právní odpovědnost.


Žádáme, abychom byli v souladu s ustanovením podle § 158 odst. 2, TŘ a podle § 16a odst. 6 zákona č. 283/1993 Sb., o státním zastupitelství, okamžitě písemně vyrozuměni o učiněných opatřeních, zjednána náprava a pravidelně písemně informováni včetně veřejnosti podle § 8a odst. 3 trestního řádu ,,Orgány činné v trestním řízení informují o své činnosti veřejnost poskytováním informací podle odstavce 1 veřejným sdělovacím prostředkům; poskytnutí .........,, a především tak, jak Vám to ukládají ústavní zákony ČR.




Sám za sebe a slušné občany .....

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov