Lichtenštejnská stopa mizí. Kalousek začal pátrat sám

09.02.2009 10:00 Původní zpráva

Ministerstvo financí se nechce vzdát. Desetiměsíční bezvýsledné čekání na seznam klientů lichtenštejnské banky, který měl odhalit české daňové podvodníky, vyplnilo vlastní aktivitou.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Kalousek (83 hlasů) 09.02.2009 11:34

    zase věší bulíky na nos aby odvrátil pozornost od své neschopnosti...

  • Álojz (81 hlasů) 09.02.2009 10:49

    Řekl bych, že Kalousek je ten úplně pravý! A ty zkušenosti z...

  • Mirek (77 hlasů) 09.02.2009 10:17

    Jo teď, když už je uklizeno na nikoho důležitého nic nevyplave, tak...

  • starsky (75 hlasů) 11.02.2009 17:09

    ... kascak, neni to rodina s financministerem MK??????? příbram a...

  • 111 (73 hlasů) 09.02.2009 13:23

    Divadélko na pokračování, kterému stejně nikdo nevěří. Zloději do...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

... kascak, neni to rodina s financministerem MK??????? příbram a okolí- malé palermo nebo milano?? OTH

75 hlasů

. . . káčko zase pobavil . . . někdy je to výhoda mít káčko ve vládě, sice neušetříš a z poplatků se osypeš, ale zase se někdy dobře zasměješ . . . . :-(

53 hlasů

jeden se aspoň zasměje. Když se to vezme kolem Kalousek neni žádnej Medoff, .... možná že to ho právě zlodějě hokynáře sere. Máme co jsme chtěli :o))

55 hlasů

...amigo, finanazminister,vy jste tam totiz prwni na seznamu LGT za CZ,..... nadto FL nestaci. ..mate bankisidera v Arube?-Bahamas?-Belize?-Cookisl?.-Kaimanisl.-Seychellen.. etc... cca 35 bancicek all over the world...a az se ten money wrati do domowskych zemi, muzete konecne delat smysluplne businessplany, f.e. electroautomobil Nikolase TESLY etc....OTH...-to by chtelo v kazdem offshore-taxparadiesu-steuerparad. min. jednoho heinricha kiebera....a nebo vam ty ulozky vyfoukly, co jste si nakradli...to bude teprwe pod-fuck ... pro hollywood... kam se hrabe pilotni filmos....hastalavista babies...

53 hlasů

Jak může chtít Kalousek někoho honit v Liechtensteinsku, když ani nebyl schopen dohonit Šťávu ve své rodné Bechyni. Raději seděl v restauraci hotelu u Draka a dával si tatarský biftek. Přeji pěknou toxoplasmózu.

47 hlasů

Němci slíbili zadarmo poskytnout informace. Já nevím, ale vše co je zadarmo stojí za houno.Co vy na to diskutéři!!

41 hlasů

Kalousku, tohle jsou na tebe velké ryby. Na to prase Čuníka jsi neměl a ani nemohl, asi ani nechtěl, a tady bys chtěl vyskakovat? Neztrapňuj se ,zpoplatńuj školství, zdravotnictví,přidej armádě a policajtům....to nuly jako ty umí ....

58 hlasů

Kalousek sám řekl, že ukládání zdaněných peněz v zahraničí není žádný delikt. Takže i kdyby se k nějakým jménům a kontům dostal, musel by prokázat, že jde o peníze nezdaněné. Kromě toho platí promlčecí doba, takže na starší vklady stejně nemůže. Hlavně však musí počítat s odlivem českých vkladů a úspor do Rakouska a Německa, neboť tam za ně mají neomezené ručení, zatímco u nás je to jen do 1,5 mil. EUR. Takže by měl začčít pátrat i ve všech zemích s neomezeným ručením státu za vklady. Asi by tedy měl obrátit svoji pozornost jinam, např. na škrty ve státním rozpočtu, např. drastickým omezením neuvěřitelně přebujelé státní a obecní správy.

66 hlasů

pokud chce stát vybrat od bohatých a firem více daní je jediná cesta - snížit dlouhodobě daně tak, aby se offshore nevyplácelo. Šibalové z čssd to vědí dobře, ale jejich hloupému voliči to nedojde nikdy.

46 hlasů

Divadélko na pokračování, kterému stejně nikdo nevěří. Zloději do novin vykřikují, jak chytí zloděje. Ha,Ha.Kalousku, ta o karkulce byla lepší.

73 hlasů

Jsem zvědav co vypátrá, ale hlavně, když něco vypátrá co s tím udělá.Pan Kalousek jde hlavou proti zdi.

47 hlasů

kolik to pátrání bude stát ? jaký z toho bude výnos ? vsadím se , že se začne intenzivně "pátrat" až za socanů - to zase bude služebních cest po celém světě a efekt - nic , jen kakaoBob a jemu podobní si udělají kontakty a snad to konečně "direktorovi" s těmi investicemi do plantáží vyjde..

49 hlasů

Jejda mane, snad zase nebude volat na pomoc boha jako pri sestavovani rozpoctu ...

67 hlasů

Na seznamu je prý jenom nějaký Kaščák, ale ten už nežije....

64 hlasů

Gambri - jste dobrej, :-))) skvělej fór :-))

65 hlasů

vše co se tady děje je jen komediek zakrytí toho co se tady skutečně děje a místní pisálci čekají na to co tady některý z ministrů blafne, aby to mohli rozšířit způsebem blízkým tzv. vlez+doprdelizmu anještě více zveličit a oblbnout lidi.Hrůza!

53 hlasů

zase věší bulíky na nos aby odvrátil pozornost od své neschopnosti jak řešit finanční krizi v ČR a její raketový vzrůst nezaměstnanosti. No jo, Kalousku, tvoje peáce na min. financí je více na očích veřejnosti, je do ní více vidět, nežli na min. obrany... Brzy půjdeš k lopatě!

83 hlasů

Řekl bych, že Kalousek je ten úplně pravý! A ty zkušenosti z Ministerstva obrany jsou k nezaplacení!

81 hlasů

až bude u moci čssd nasadí pátrací tým - Gross+kakaoBOB

45 hlasů

To je sranda jak financi vždycky začnou dělat bububu a začnou démonizovat offshore, jak si na ně došlápnou atd. Realita je taková, že 90 procent nebo i více světového obchodu jde přes offshore a je to naprosto normální. Na to tak může skočit jen babička z horní dolní, že offshore je fuj. V offshore dělají byznys skoro všichni, i bobřík OBI.

45 hlasů

Dokonce i zpevak Bono, od ktereho by to diky jeho aktivitam jen malo kdo cekal...:-/

40 hlasů

Tak se to dělá, vždycky si musíš vymyslet pohádku a blbečci na to skočí a potom říkají: to je správný chlapík, ten Bono. Kdo by čekal, že Bursík jezdí soukromě velké naftové Volvo?

46 hlasů

Pro představu, o čem je řeč: Bono zaplatil ze všech svých příjmů celkem 0,5% daní. Před časem to zveřejnil Irský ministr financí, když zas měl Bono velkopanské kecy, že by mělo Irsko odpustit nějaké dluhy "rozvojovým zemím". Co se týče Bursíka, překvapilo by mě cokoli jiného.

42 hlasů

Jo teď, když už je uklizeno na nikoho důležitého nic nevyplave, tak se ustanoví vyšetřovací komise a ta bude 4 roky pátrat a hledat, ale hlavně lítat zadarmo po světě brát dobré platy a diety a stejně nic nevyšetří. MAJÍ NÁS ZA IDIOTY!!!!!!!!

77 hlasů

Je to skandál. Tímto mě Kalousek opravdu štve. Opravdu je přijatelné, aby stát podnikal nějaké kroky na základě KRADENÝCH důkazů? Nehledě na to, že žádný český soud by jako důkaz takový seznam nemohl předložit...

49 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov