Slova o Romech
Okamura bez trestu. Věc výroků o táboru v Letech odložena

14.11.2014 10:10 Aktualizováno 14.11. 12:45

Policie odložila trestní oznámení na šéfa Úsvitu Tomia Okamuru kvůli jeho výrokům o táboře v Letech na Písecku. Informovaly o tom server romea.cz a Okamura.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jan Podivný (6 hlasů) 14.11.2014 10:45

    Policie ve svém rozhodnutí uvádí, že Okamurovo vyjádření má...

  • Jan XXX-YYY (2 hlasy) 14.11.2014 11:02

    Za co ho chtěli hnát před soud? Neřekl nic, coby nebylo pravdou. O...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

TÁBOR BYL ODJAKTĚŽIVA CIGÁNSKÝ,TAK PROČ SE "NĚJACÍ" ROMOVÉ HLÁSÍ K CIGÁNSKÉMU TÁBORU,KDYŽ NEJSOU CIGÁNI???STEJNĚ TAK JAKO K DÁVKÁM PRO CIGÁNSKÉ LEMPLY AČKOLI CIGÁNI NEJSOU...ZA CHVÍLI SE PŘEJMENUJOU NA KOULEDRBY...JEDNA BÁBA ŘÍKALA,JAK KDO CHCE!!!

0 hlasů

I pokud by bývalo bylo všechno na úrovni moderního vězení v Letech a všichni vězni tam kriminálníci, odtamtud byla cesta do KZ.
Jinými slovy, ať jíž přesun nařídil místní velitel či někdo jiný, ten "tábor" v Letech byl docela přímou součástí toho nacistického vyhlazovacího aparátu. Nápodobně jak Hodonín.

0 hlasů

Za co ho chtěli hnát před soud? Neřekl nic, coby nebylo pravdou. O táboru v Letech je potřeba si nejdříve něco přečíst a pak kafrat. Já jsem myslel, že ten ministr pro lidská práva číst umí. Asi jsem se splet.

2 hlasy

Policie ve svém rozhodnutí uvádí, že Okamurovo vyjádření má HISTORICKY DOLOŽENÝ PRAVDIVÝ PODKLAD.
Takže Tomio by měl požadovat po angažovaných politicích a uřvaných cikánech z povolání OMLUVU ve sdělovacích prostředcích.

6 hlasů

Njn, asi přečetl nadpis toho co tenkrát vydala Česko-Slovenská vláda nařízení na zřízení pracovního táboru aby se makalo u Schwarzenbergů na panstvích či co. Jestli si p.Okamura myslí, že by bylo náležité jej nápodobně zavřít na nucené práce protože něco, či nikoliv, to jsme myslím v článku nijak nezaslechli.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov