Kauza ministryně
Ostuda! Skvělé pokračování České sody! vzkazují politici Malé

09.07.2018 17:25

Opoziční politici jsou kritičtí k dnešnímu vystoupení ministryně spravedlnosti Taťány Malé (ANO), ve kterém odmítla obvinění z plagiátorství ve svých diplomových pracích, i když připustila některé chyby v citacích.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jan Novak (2 hlasy) 09.07.2018 17:38

    Teorii opisuje prakticky kazdy . Prece nemuzete do diplomky vymyslet...

  • Karel Nakobyl (2 hlasy) 09.07.2018 18:28

    dobrá práce novinářů ve službách demokratické žumpy. Když vezmu v...

  • Guru Jára (2 hlasy) 09.07.2018 18:11

    Je to jako když dáte letošnímu maturantovi maturitu s nároky jaké...

  • Jiřina - (2 hlasy) 09.07.2018 18:55

    Mě by zajímalo, pročpak paní Malá tak strašně vadí našim uvědomělým...

  • o k (1 hlas) 09.07.2018 17:54

    Máte tušení, kolik bilionů stály opravy infrastruktury, domů a...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

to, že někdo začal lustrovat její diplomovou práci právě nyní, a media to nafoukla do národní aféry jakoby nebylo nic důležitejšího, je zcela účelové. v téhle zemi nic nového pod sluncem. ten kdo tyhle podlé očerňující materiály "vyrábí" je morální odpad. je to pořád do kola, řada lidí to ale jak se zdá médiim stále žere.

0 hlasů

nakonec je ministrem Babis --to musi v Kalouskove demožumpe vyprovokovat vzteklinu

0 hlasů

Pokud je muž nebo jiný příbuzný lichvář, t.j. půjčuje peníze a úrok a s RPSN , tak by ministriní spravedlnosti nebo čehokoliv, být neměla..
Taková ministrině bude prosazovat zájmy exekutorů které také jmenuje, na úkor zájmů většiny občanů ČR, kteří jsou kořistí vyšších soudních úředníků, exekutorek, advoktů
-.-
Vládu, tedy ministry jmenuje předseda vlády.
Je nepodstatné jestli malá něco opisovala nebo neopisovala a my to nemúžeme posoudit a díky exkrementům z novinářské žumpy-jak jim říká Trump- nemůžeme to ani odhadnout. Exkrementy neinformují, kdo s tím tvrzením přišel -jméno, pracovní pozice a tak.
Ti, kdo na Malou útočí, popírají právo (jak ,takž ) zvoleného předsedy vlády, jmenovat členy vlády
Jsou tedy blízko fašismu Dá se říct že jsou to představitelé nastupujícího fqšismu v ČR

0 hlasů

Mě by zajímalo, pročpak paní Malá tak strašně vadí našim uvědomělým novinářům a politikům? Že by jim nezobala z pracek, tak jako ptáček Pelikánek??

2 hlasy

Paní Malá je výsledek posametového vývoje našeho školství - každý druhý kantor a úředník na ministerstvu nový Komenský - včetně vysokých škol a po 13 létech se probudí etická komise - jak |Blaničtí rytíři a začne zachraňovat školství - o co horší úroveň vysokých škol v mezinárodním porovnání o to více projevů rektorů na náměstích a o to vice laviček VH za 350 tisíc - viz investice roku v Olomouci

0 hlasů

Vzdyt jsi ji jeste vcera tady udatne branil.
Psal jsi tady, ze vedle kraliku kojila i tebe:-)

0 hlasů

Tana jde na ministerstvo s jasnym poslanim. Vychovat kraliky trhace, bezmezne oddane ANOFertu a ochotne polozit zivot za sveho vudce.

0 hlasů

Řekl bych, že by A. Babiš měl sdělit veřejnosti, o jaká očekávání a schopnosti se opírá jeho návrh u T. Malé do funkce ministryně spravedlnosti. Asi to nejsou závěry jejích diplomových prací nebo s nimi spojené formální požadavky. Všichni navazujeme na poznání svých předchůdců i současníků. Sám sem měl na své životní dráze možnost stát vedle řady lidí, ktečí patřili minimálně k nejlepším. A děkuji jim. A pokud se zadání řešení určitého problému opakuje, při pravdivém poznání by se výsledek neměl moc lišit. Jen jedno řešení je situačně optimální a není to otázka školometských formulací.

0 hlasů

dobrá práce novinářů ve službách demokratické žumpy. Když vezmu v úvahu kolika lidem tenhle spolek zničil životy, tak odsuzovaná StB jr proti tomu břídilové.

2 hlasy

Nenávist k zloději Kalouskovi se přelila ve slepou důvěru k zloději Babišovi.
Tady pomůže jen generační vobměna, mušíme si počkat.

https://youtu.be/-OpPgoXtbBQ

0 hlasů

Je to jako když dáte letošnímu maturantovi maturitu s nároky jaké byly před třiceti lety. Nejspíše si nadělá do kalhot. Nedemoblok využívá všechny možnosti jak Babiše zlikvidovat a v tom jsou i útoky na vše a všechny okolo něho

2 hlasy

Ty mas dedecku ale pouze vyucni list. Proto hakujes v montovne od nevidim do nevidim:-)

0 hlasů

Tatana mela pohled zamilovaneho kralika.
Zamilovala se do vlastni funkce:-)

0 hlasů

Přestala poslouchat svého patrona Babiše, aby byla raději zticha a spíše jen naslouchala. Mnohé by se ve svém důležitém rezortu dověděla.

0 hlasů

Rád bych viděl od jiných poslanců diplomové práce,včetně pana Kalouska.Opozice se nemůže vzpamatovat z leknutí po volbách.
Během 28 let zničili tuhle zemi více než, socialismus za 40 let.
3 biliony dluhu,domácnosti zadluženy 2 biliony,socialismus nechal těmhle parchantům zemi v plusu.

0 hlasů

Máte tušení, kolik bilionů stály opravy infrastruktury, domů a celkových škod na životním prostředí? A že nebyly pekunierní dluhy? Nebyly, protože tak zuboženému státu by nikdo soudný nepůjčil.

1 hlas

Škody na živ.prostředí?Asi jste se zbláznil,taková přírodní kalamita,co je nyní v celém světě,je nezvratná.Ale vy jste prostě slepý tupec,který jen díky nějakému patolízalství zde dosáhl na dávky.Navíc,co píšete je blábol blábolů,nerozumíte ničemu,natož ekonomice.Jste jen zoufalec,ale piště dál bláboly,víc se znemožnit stejně nemůžete

0 hlasů

Na dávky? Kdybych měl chuť si kupovat darebáky vašeho druhu, tak bych přeplatil soudruhy v Petrohradu a koupil bych si vás. Tak se chovejte slušně a nedělejte si ze mě nepřítele. Jeden nikdy neví a možná, že vás z vašeho dnešního místa vyhodí pro neschopnost.

0 hlasů

Máte tušení, kolik bilionů stály opravy infrastruktury, domů a celkových škod na životním prostředí? A že nebyly pekunierní dluhy? Nebyly, protože tak zuboženému státu by nikdo soudný nepůjčil.

1 hlas

Teorii opisuje prakticky kazdy . Prece nemuzete do diplomky vymyslet nove Newtonovy zakony nebo Maxwellovy rovnice .

2 hlasy

Opisovat můžete. Pouze musíte uvést, že opisujete a od koho. Je to snad tak složité? A jestli ona paní tvrdí, že tuto skutečnost nevěděla, tak nemá nárok na nějak ukončení studia. Toto přece není nějaká politická záležitost. Zdá se ale, že vrána k vráně sedá a podvodník podvodníka hledá.

1 hlas

a jakou to má souvislost s její funkcí na ministerstvu? jestli jste to nepochopil, pane, tak to, že někdo začal lustrovat její diplomovou práci právě nyní, a media to nafoukla do národní aféry jakoby nebylo nic důležitejšího, je zcela účelové. v téhle zemi nic nového pod sluncem. ten kdo tyhle podlé očerňující materiály "vyrábí" je morální odpad. je to pořád do kola, řada lidí to ale jak se zdá médiim stále žere.

0 hlasů

Ten zvratek pod nickem pn pn,je třeba zablokovat!!!Jen nesmyslné ,stále se opakující štěky nadávek,nikdy žádný názor,myšlenka.Blokujte jej,nahlašte,pro jistotu ještě e-mail redakci.Každou diskuzi totálně zprasí!

1 hlas


ělá správně nová ministryně spravedlnosti Malá neboť
je jistě dostatečně erudovaná a studium měla standartní.
Měl by ji být dán čas, ať se projeví jak zvládne výzvy
Jak je dnes běžné, škola to byla pro fajnové tedy nenáročná,
které proto absolvuje mnoho mladých, Vysvětlovat by tady
měla škola a její vedoucí práce. Splnila zákonné požadavky
a titul obdržela oprávněně.
Účelem nové kampaně je dehonestovat ANO. O to jde.
Druhá sorta studentu jsou pilní premianti podobných škol
co po ukončení mají pocit, že už vše správně vědí a
poučují o správnosti názoru ostatní i když z nekvalitní školy.

Je to nenáročné ale vděčné sousto pro Piráty, ODS i když mnoho
z nich jejich příznivců pododné nenáročné školy absolvovali a teď
se cítí “Mistří světa“ Že se nestydí ! Mají to pokorně nechat byt.
Měli by se zabývat důležitějšími problémy pro tuto zemi.
To chce opravdovou práci erudici, na což nejpíš nemají kvalifikaci.
Doufám, že nebudou za tuto prkotinu organizovat demonstrace

1 hlas

Jako pokus o obhajobu Malé slabé. Jde o ministra spravedlnosti, který má řídit legislativní radu vlády, justici, státní zastupitelství, advokacii a vězeňství. Na tu funkci ti jmenovaní absolventi nenáročných škol nekandidovali a plagiáty se jim neprokázaly.

1 hlas

Kteří politici to vzkazují...?Ten odpad ODS,Lidovců,topáků a pirátů?Docela úsměvné,ti mají co mluvit.Samej právník z Plzňu….A co kulisák opilec Havel?A byl prezident!

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov