Odvracejí blamáž
Poslanci se rozpustí jindy, v pátek by jich mohlo být málo

09.08.2013 10:46 Aktualizováno 09.08. 12:23

O rozpuštění Poslanecké sněmovny se bude hlasovat až v úterý 20. srpna. Šéf poslanců TOP 09 a Starostů Petr Gazdík uvedl, že mimořádná schůze sněmovny o rozpuštění se uskuteční až v úterý 20. srpna. Hrozilo prý, že v původně oznámený termín – tedy v pátek 16. srpna - by se nemuselo zúčastnit dost poslanců.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • malo1 malo1 (8 hlasů) 09.08.2013 11:07

    Ještě aby se "rozpustila" ČT a bude vše v pořádku.:-)

  • Daša Fuksova (7 hlasů) 09.08.2013 11:11

    Přece nikdo nemůže chtít aby poslanci "pracovali" v pondělí nebo...

  • Johan Rey (4 hlasy) 09.08.2013 12:26

    Portyči rozumíte psanému textu, a nebo jen reagujete na titulek?

  • Pavel Johanides (4 hlasy) 09.08.2013 12:38

    Opilec Kalousek se svými kumpány bojuje o čas, protože nejen jeho dny...

  • Jan Novak (3 hlasy) 09.08.2013 12:49

    Neříkal jsem to? Kalousek udělá všechno pro to, aby rozpuštění...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Tři roky řvou poslanci jak chtějí nové předčasné volby a pak se nechtějí ani v pátek sejít, protože přijdou o víkend. To je ale sebranka.

0 hlasů

Na jednom, nebo dvou dnech už nesejde, spíš si myslím, že za tím zdržením zase něco bude.

Líbí se mi jak kolem kalouska jeho poskoci stojí a laudát hltá každý slovo. :-)))))))))))))

1 hlas

Předčasné volby do sněmovny by přišly na miliardu korun.
A řádné volby by byly levnější?

1 hlas

Rozpustit by se měl celý lemplovsko-sockovský čecháčkostán, proletáře poslat na interbrigádu na Sibiř výměnou za pracovitější neparazity.

Teprve teď přináší komunizmus své Kainovsky zvrhlé a prznitelské plody na přírodě i na lidech - a ještě pár generací bude. Diskuze malomocných socek to jenom potvrzují. Nostalgicky opěvují loupeživý komunizmus a zapomínají, že tehdy ještě dožívala předkomunistická výchova a morálka – komunisty nazývaná „přežitky kapitalizmu“. Dnes nemáme žádný civilizovaný kapitalizmus – ale bolševickou otevřenou kleptokracii a partajokracii – bez „přežitků kapitalizmu“. Levicoví lemplové jen žvaní – ale ani jediný kibuc si dosud nezaložili, aby tam předvedli, co umějí bez olupování těch úspěšnějších. Kydají na cikány, ale sami klesají na jejich úroveň, ba i pod ni.

Rakovinový nádor loupeživé, zamindrákované a lumpenproletářské KSČ metastázoval do postkomunistických falešných a bezduchých oposmluvních Klauzemanových prognosťáckých partají a partajiček (ODS, ČSSD, KSČM, VV, ANO, SPOZ atd.), které vůči totalitou postiženým voličům nadále uplatňují tradiční "vedoucí úlohu strany" - jen ve zdánlivě pestřejší podobě – podle hesla: „Rozděl a panuj !“ Rakovina zhoubného, kainovsky loupeživého kolektivizmu se sama od sebe nevyléčí a vnější zásah může přijít paradoxně jedině z Ruska - přesunem čecháčkostánu za Ural a osídlením kotliny Novými Rusy nebo z Ruska a Německa vypuzenými muslimy. Tedy z deště pod okap.
„Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby

0 hlasů

Pauku proboha vzpamatujte se!

1 hlas

„Ekonomie“ není a nikdy se nestala rovnocennou a exaktní vědou jako vědy přírodní, založené na železné matematické důkazní logice. Nepoctivě si přivlastnila poctivé řemeslo účetnictví – podobně „astrologie“ zneužívá elementární planimetrii a některé pojmy z astronomie. Je příznačné, že i nositelé Nobelových cen za ekonomii je dostali za zcela protichůdné a většinou se navzájem vylučující „teorie“ (které nikdo nikdy neprokázal ani na papíře či tabuli, natož v praxi). Přesto se k ní stále upírají falešné a prázdné naděje negramotných „pracujících“ – jako k „ópiu lidstva“ - produkovanému lstivými šarlatány (Klauzeman) za účelem vlastního bezpracného zisku a slávy. Proto vždy spustí potrefené kejhání kdykoli se ke správě státních financí dostane absolvent hodnotné vysoké školy s přírodovědným či technickým vzděláním. Na toto kejhání se vždy nachytá dostatek naivní a nevzdělané nevolnické třídy, přesvědčené, že ministr financí je povinen produkovat peníze pro jejich hladová, neschopná a líná parazitická břicha, namísto toho, aby se zodpovědně postarali o sebe a svoji rodinu sami, případně založili zdravé a výkonné české firmy a banky, nebo alespoň kibucy - nejsou-li zrovna nebohými invalidy.

1 hlas

......"produkovat peníze pro jejich hladová, neschopná a líná parazitická břicha".....v tom je ten problém.Chcete změny a dopředu dehonestujete většinu populace,bez které ale žádné změny nebudou.Většinou souhlas,ale stěhování někoho někam na východ je nereálný blábol,kterým všechno zazdíte.A buďte si jist,že většina populace jsou normální pracovitií lidé,kteří po většinou pracují za mzdu,která by jejich kritikům nestačila ani na týden.Za to ještě poslouchají neuvěřitelné urážky,podobné těm vašim.Tohle stříkání kolem sebe ukazuje spíše na to,že v tom vzdělání máte mezeru hlavně vy.Já tu poskomunistickou pakáž také nemusím,ale takhle bezmyšlenkovitě plivat na lidi je velmi hloupé a v zásadě neopodstatněné,pokud pominu hrubé anonymní ponižování okolí,nic jiného jste nenapsal.Nebo si opravdu myslíte,že za dluh hnedle dva biliony může příliš sociální stát?Tohle jste chtěl napsat?Sarkasticky hovořit o nebohých invalidech znamená,že za Ural by jste se měl odstěhovat vy sám,protože takových pravých a odhodlaných mužů je v politice jak nasráno a právě tento jednoduchý primitivismus je odpovědný za marast,ve kterém se nacházíme.

1 hlas

Omluvte ho on má chudák "papíry na hlavu".
Neberte ho vážně, on je neškodný.

1 hlas

Nejrychlejší způsob pro rozpuštění sněmovny by bylo kdyby chemik Kalousek přinesl H2SO4

1 hlas

Kalouskův poskok nám všem ,,důvěryhodně,, vysvětlil, proč ne v pátek, ale až někdy jindy.
Kalousek je v pasti a akce ,,Ištván naštván,, je připravena sklapnout.

2 hlasy

Neříkal jsem to? Kalousek udělá všechno pro to, aby rozpuštění oddálil. Strach z Ištvana je silný.

3 hlasy

Opilec Kalousek se svými kumpány bojuje o čas, protože nejen jeho dny na svobodě jsou sečteny, chybí jen ztráta mandátu a tedy i imunity a akce ,,Ištván Kalousek uštván,, může proběhnout.

4 hlasy

Pátek není pracovní den,nebo co?Vlastně já zapoměl,že v Praze je pátek malá sobota.

2 hlasy

Mně bylo hned podežřelý, že měli hlasovat v pátek ve 14 hod. Zkuste tou dobou jít na nějaký úřad nebo jenom do banky...

0 hlasů

Začínám se bavit. Socani řvali neustále něco o rozpuštění sněmovny a přitom v ni nevěřili. Nyní má část jejich poslanců s tím problém. To samé terminátorovo lidé. A do toho ještě zasáhne monarcha a jeho lidé ve sněmovně.

1 hlas

První řval Gazdík. Benda sotva řekl výsledek hlasování a Gazdík už poskakoval dole před pultem, že chce oznámit tu novinu.

0 hlasů

Portyči rozumíte psanému textu, a nebo jen reagujete na titulek?

4 hlasy

Rozumíš psanému textu? Koho mi to připomíná?

0 hlasů

To kdyby věděl. Tolik vět najednou.......

1 hlas

Zase hraje Tejc divadlo? ODS jasně řekla, že část poslanců(větší část) podpoří žádost.

0 hlasů

Přece nikdo nemůže chtít aby poslanci "pracovali" v pondělí nebo dokonce v pátek. Na ty dny si nedají sáhnout stejně jako na svoji imunitu. Nejhorší je, že oni jsou už imunní i na výzvy občanů aby toho urychleně nechali.

7 hlasů

Ještě aby se "rozpustila" ČT a bude vše v pořádku.:-)

8 hlasů

Dobrá připomínka... :-)))

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov