Studijní průšvih
Poslanec ČSSD Svoboda opsal diplomovou práci

23.05.2011 17:30

Miroslav Svoboda, dlouholetý poslanec sociální demokracie, užívá už několik let titul inženýra, který však podle serveru Aktuálně.cz získal na základě opsané diplomové práce. Práce v celých dlouhých pasážích takřka doslovně kopíruje už existující texty.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • A. Pr(u)dič (41 hlasů) 23.05.2011 18:09

    A co uděláš s rudým nokem Statisem Prusalisem z Ostravy? Je to...

  • E 2 (39 hlasů) 23.05.2011 21:53

    Pokud je mi známo,tak VŠFS je soukromá vysoká škola s krátkou...

  • XXXL (33 hlasů) 23.05.2011 17:34

    Proč se pitomci tak rádi honosí nějakým titulem?

  • Heřman Chromek (32 hlasů) 23.05.2011 18:29

    Svoboda , Brezina to jsou desive postavicky , jak z hororu ....

  • Adam Berger (29 hlasů) 23.05.2011 18:24

    poslanec ČSSD by něco takového nikdy neudělal leda že by ho nastrčila...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Synovec dělal soukromou "vejšku".Platil jsem školné 80 tisíc za rok.Až na pár vyjímek ji udělal každý.Jeho to tam bavilo,zaměření školy bylo jeho koníčkem,ale říkal mi,že je tam pár dětí známých lidiček a některé tam ani moc neviděl a přesto ji také udělali.Protekce byla na školách vždy,v tom se nic nezměnilo.

12 hlasů

Je vidět, že po ránu prášky zabírají ! Je to k nevíře, ale máš ode mě hlas !

17 hlasů

Pokud je mi známo,tak VŠFS je soukromá vysoká škola s krátkou historii.Svoboda patří k jejím prvním absolventům.Když už server Aktuálně.cz mj.uvádí prohlášení autora diplomové práce,tak by mohl uvést i jména vedoucího diplomové práce,resp.školitele a oponentů.Ať taky něco víme o tehdejší úrovni školy,která je dnes dokonce univerzitou.

39 hlasů

To je přesně to, o čem jsem psal dříve ! Vedoucí diplomové práce, oponent diplomové práce a vlastní zkušební komise ! Ti všichni se ke každé práci vyjadřují a ti všichni tuto konkrétní práci schválili a pustili k obhajobě !
Nemyslící troubové ovšem dehonestují jen autora a v tomto případě jen proto, že je z ČSSD !
A samozřejmě k tomu ještě debilní pruudič se svými kecy o VUMLu, ke kterému se připojuje samozřejmě nová, vycházející hvězda přiblblých diskutérů EDA !

22 hlasů

No jo to mu poradila Řápková s Markem Bendou jak se to dělá co?

15 hlasů

Rudooranžové prdící komando opět dští oheň a síru na novináře "podplacené ODS",kteří jejich soudruha prý "pošpinili".

18 hlasů

Pokud to není stavař, strojař, elektrikář, tak je to v pohodě. Snad nikdo neočekává, že na těchto školách se píší opravdové diplomky, že se tam zkouší, tak jak má. Tady akorát za platíš, a za přiměřený čas dostaneš titul. Obrovský průser je ale plzeň, to je státní universita.

8 hlasů

To že ODS a ČSSD je jedna pakáž dokazuje pražské zlodějské koaliční uskupení.Vy kurvy novinářské by jste se měli zajímat o korupci a tu se snažit potírat a né zástupnými problémy odvracet pozornost!!!Toho ale nejste schopni,tak držte piču!!!

10 hlasů

tak proto socani nechapou jednoduchou ekonomii.jsou na to moc blbi.vyrovnani schodku rozpoctu+zaplaceni dluhu+boj s korupci=vic penez ve statni kase pro chude,duchodce,lekare,policajty atd.v rovnici x=recko,y=portugalsko,z=irsko a koreni jsou socdemaci,odborari,komousi&spol.

11 hlasů

Hele ty pako vylízaný, ani takový mizerný ekonom jako tento, neposere státní finance jako jeden neschopný chemický inženýr, takže pro příklady můžeš zůstat v tuzemsku.

Zkus nám tu tedy vysvětlit, když je to tak jednoduché, proč je nejoptimálnější vyrovnaný rozpočet? Proč ne raději přebytek na úrovni 10% HDP? Proč ne 10% schodek?

Proč dnešní vláda šašků nebojuje s korupcí, když je to tak užitečné? Proč se zase chystají okrádat stát kde se dá?

28 hlasů

zaprve bych vam doporucil venovat se svobode a demokracii a uzitecne diskuzi.bez emoci a nadavek.ja vas neznam,husy jsme spolu nepasli,pokud vim.a v zivote jsem vam nevynadal do pak vylizanych apod.samozrejme,mate svobodu projevu,ale vypada to eklhaft,na papire,ne?a zbytecna ztrata casu.i kdyz si treba lecite mindraky a komplexy.podle urovne vaseho prispevku se nedivim,ze porad volite ty same zlodeje.asi na vic nemate.pouze jeden ekonom nas varoval pred tim krachem ve 2008.z toho duvodu by to ostatni ekonomove meli zabalit a ti s nobelovkama je ze stydu vratit.s vyrovnanym rozpoctem,nebo dokonce s prebytkem nemusite platit UROKY bankam,tim padem zbyde vic penez pro chude.recko ted zbankrotuje a zchudne,protoze uz na uroky NEMA,natoz na splaceni dluhu.zaroven se zvysuje koupeschopnost meny/koruny/,coz zlevnuje dovoz,hlavne pohonne hmoty v pripade ceska.staty bez dluhu,jako cina maji vibrantni ekonomii.a jeste pujcuji penize prosicim dluznikum.kazdy stat v unii v USA ma ZAKON,ze musi mit balancovany rozpocet kazdy rok.nektere mohou mit funds pro pripad katastrof.vladu sasku voli sasci.to je zrcadlo volicu.nelibi se?kandidujte.jako tea party.

17 hlasů

Bud´je to seminární práce nebo školení? Tak nevím.

8 hlasů

Aby to chytrolín a sprosťák Avanti pochopil.

4 hlasy

Kurva to je dlouhý.

8 hlasů

Píšeš jako prase, navíc těmi bláboly dokazuješ, že jsem tě zdaleka neurazil, jen jsem konstatoval holý fakt. Skutečnost je v tvém případě mnohem horší, než by se dalo vyjádřit slovy pako vylízané.

11 hlasů

Jediný holý fakt je, že jsi sprostý hlupák, červený prápore.

7 hlasů

vsude na svete je to stejne.kdyz se dostane levicak do uzkych a nevi kudy kam,tak zacne nadavat.souhlasim s tim,ze jste me neurazil,nebot me urazit nemuzete.urazite ovsem dost lidi,kteri si omylem vase vylevy prectou.mohl by jste me nastvat,kdyby jste mi vyvratil logicky moji jednoduchou ekonomiku.na to ale nemate.kdyz nemate nic k veci,ucte se aspon poradne nadavat.jinak i v tom nadavani platite za diletanta.amatera.praci cest.nedelejte vostudu poctivym dlazdicum.cha,cha,cha!

11 hlasů

pro prudice.pro me za me se do konzervativcu navazejte jak chcete.to je vseobecne.osobni urazky se mi nelibi,i kdyz chapu,ze na ne ve svobode slova mate narok.zalezi na tom,jak tu svobodu urcity jednotlivec pouzije.bud si ji vazi nebo ne.nadavani zamlzuje a hlavne odvadi pozornost od diskuze k danemu thematu.viz avanti.

13 hlasů

Podle vás jsou všichni levičáci blbci, dokonce už i celosvětově, ale od ostatních požadujete slušnost a toleranci, co ? Pro připomenutí vaše úplně první věta "tak proto socani nechapou jednoduchou ekonomii.jsou na to moc blbi."

23 hlasů

Nechte si dál vymývat mozek blbými politiky... Jednou Vás třeba zvolí za ODS do parlamentu.

15 hlasů

Za to může ODS.

21 hlasů

u krivaka Svobody nic noveho

17 hlasů

Přidejte dosud stále neodebrané tituly z Plzně, buďte alespoň trochu objektivní, novináři a media.

27 hlasů

O tom se raději nepíše. A co je to "objektivita"? Tu naše média neznají! Jo, takhle "peníze", "moc", to jsou slova dneška, ta fungují spolehlivě!

18 hlasů

poslanec ČSSD by něco takového nikdy neudělal leda že by ho nastrčila ODS...

29 hlasů

kolik ti za todle zaplatily :D

9 hlasů

Svoboda , Brezina to jsou desive postavicky , jak z hororu ....

32 hlasů

))njn nová doba

4 hlasy

Všichni ti, co nějak ošálí svoji diplomlu, ať už ji opíšou, nebo píšou ob tři řádky a velká písmena, nebo je jejich práce krátká, nebo má formální nedostatky - jen využívají toho, že jim to ta zkušební komise, s předsedou v čele vezme a hlavně uzná a že je vůbec pustí k obhajobě !

Ano, ten zkoušený je vyčůránek, ale ten zkoušející je úplný idiot !

18 hlasů

Idiotem jste spíš vy ! Ten zkoušející bude mít takto tolik "zavázaných lidí" na vrcholových místech... To má u nás cenu "zlata". takže já to beru úplně naopak. Prostě chytrá parta na univerzitách zjistila možnosti a tak "tvoří" tituly. Určitě u těchto "ošizených" diplomek nenajdete tzv. "obyčejného" studenta který jim je nanic.

7 hlasů

Je to nesmysl, co píšete, ale hádat se s vámi nebudu ! Předseda zkušební státnicové komise, který toto připustí je zkrátka idiot !

12 hlasů

dědo vy to znáte dobře že koumouši to běžně fungovalo co

8 hlasů

Ano, blbečku !

17 hlasů

To by se tobe, lektorovi marxismu-leninismu stat nemohlo soudruhu. Ty jsi za neznalost zakladni teorie marxismu-leninismu vyhazoval od zaverecnych zkousek na VUMLu. Tohle jsi nam chtel rict?

17 hlasů

Takový etalon obyčejného člověka v sosanské kůži.

12 hlasů

Máš pravdu, nikdo z ODS ještě při studiu nepodváděl, že ?

22 hlasů

todle je úplně všude nejen v politice ale že bude te hájit ODS jsem nečekal :D

14 hlasů

nechápeš ! O něco výše jsi naletěl taky ! Dokonce svému soudebilovi ! Tím se ostatně vysvětluje tvá pravicová inteligence !

11 hlasů

alespon nějaká například od vás :P
rudá hlavo

8 hlasů

Tak znovu pro blba "Tím se ostatně vysvětluje tvá nulová inteligence ! "

9 hlasů

Nepodváděli. Protože oni nestudovali ! Dostali diplom za 2 měsíce samostudia v Plzni. A že jich bylo ! Dodnes ticho po pěšině.

19 hlasů

Paní ČERNÁ nemohli podvádět když tam nestudovali .Máte bodík.

2 hlasy

Štvavá kampaň ODS, která potřebuje zakrýt vlastní zločiny! Už aby to tu vzal do svých rukou Grebeníček s Paroubkem. Všechny kapitalisty z ODS pozavírat nebo zastřelit, jejich majetek rozdat proletariátu, dělníky vyzbrojit a dát jim rudé pásky RG nebo LM. Věřím všem politikům z ČSSD a KSČ, že jsou vzdělaní, neúplatní a čestní, takže se jich žádné podvody s tituly netýkají.

20 hlasů

A co uděláš s rudým nokem Statisem Prusalisem z Ostravy? Je to komunistický fanatik, je to multimilionář a bydlí na zámku. Jestli mne pozveš, na jeho popravu bych se tedy opravdu rád přijel podívat s rodinou a videokamerou. Jen bych prosil - nestřílet. Preferuji metodu slow hanging.

41 hlasů

dobrý)))

12 hlasů

???

9 hlasů

Zcvokunl, co ? To tě taky čeká !

13 hlasů

soudruh sobotka ma štěsti je jenom bacalar ha ha

6 hlasů

Tomu nevěřím. Museli mu to podstrčit ti lumpové z ODS!

11 hlasů

kriminalnicka tvar pana Svobody hovori za vse

20 hlasů

Lepší je poctivá tvář pana Drobila na vedlejší stránce, že ? Jo, to je poctivec na první pohled!

20 hlasů

Drobil ale nezradil voliče. ODS má totiž zlodějinu přímo v programu.

9 hlasů

Proč se pitomci tak rádi honosí nějakým titulem?

33 hlasů

Proto že slušný a inteligentní lidi to berou jako samozřejmost, tak idioti a blbci na to potřebujou papír.Už jenom představa že bych třeba seděl v hospodě, a vedle mě si sedl MAGOR BENDA ? Už mi to došlo: Vyrazil bych mu CHECHTÁKY.

10 hlasů

Blbý, co ? Za kradení se nedávají a zvláštní škola je taky neuděluje ! Máš smůlu !

14 hlasů

Proto seš dědku jen bývalý lektor Večerní univerzity marxismu-leninismu, bez titulu? Ani doktorát z filosofie? To fakt nasere.

10 hlasů

:-))))))

15 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov