Odchodné
Pro poslance, kteří končí, je přichystáno padesát milionů

20.09.2017 14:58

Poslanci, kteří už nebudou v říjnových volbách mandát obhajovat, nebo jej neobhájí, dostanou odchodné začátkem příštího roku. Výše se odvíjí od posledního měsíčního platu a od počtu let ve funkci.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Zajímalo by mne, kdo jim stanovil tato PRAVIDLA ODCHODU, KDO STANOVIL ČÁSTKY KTERÉ MAJÍ DOSTAT?

Nevěřím, že by si to mohli stanovit a osouhlasit sami!?! Přece uznávají demokratickou společnost, uznávají vládi lidu který je i volí. Takže přece nejsou NAD LIDÉ aby si stanovovali sami takové částky?! Jsou to přece NAŠI sice volení ale stejně zaměstnanci. Pravidla bychom jim měli stanovit MY ! Jinak dostávat tak vysoké peníze jenom za to, kolik docílili měsíčního platu a POZOR PRÝ POSLEDNÍHO !!! (To by byl důchod kdybych ho dostala vypočtený podle mého posledního platu a ne takový rébusem). A ještě vynásobení počtěm let strávených ve FUNKCI ! U mne to bylo přes 40 let ! To by byl důchod ! Ale u nás ho stanovují úředníci a schvalují právě poslanci. Takže je třeba popracovat na nových kritériích "škubání státu" pány poslanci. Odchodné 2-3 platy, maximálně ještě lázně a starej se !

0 hlasů

No já bych je všechny nakopal až by se rozplakali a jako odškodné dvojitý klystýr a výplach žaludku.Potřebovali by to jako sůl z toho levného jídla posl.sněmovny

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 09/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov