Lídrem fotbalista
Se Zemanovci jdou do voleb exministr Grégr i Felix Slováček

16.09.2013 08:05

UVNITŘ ANKETA. Na kandidátce Strany práv občanů Zemanovci v Libereckém kraji pro předčasné parlamentní volby jsou bývalý hejtman Stanislav Eichler, hudební skladatel Felix Slováček či někdejší ministr průmyslu Miroslav Grégr. Lídrem SPOZ v kraji je bývalý fotbalista Jan Nezmar.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jacques Clouseau (13 hlasů) 16.09.2013 08:44

    Slováček, Grégr, Nezmar.... Chce se mi smát, ale ono to není k...

  • kazimir kazimir (11 hlasů) 16.09.2013 09:15

    Zeman nepotřebuje samostatný a sebevědomý parlament. Potřebuje šašky,...

  • Hep Cheek (8 hlasů) 16.09.2013 11:06

    Kandidátky Zemanovců jsou hitparáda hrabivosti, egocentrismu, blbosti...

  • Hep Cheek (6 hlasů) 16.09.2013 12:48

    Grégr především úspěšně kradl. Skupoval pozemky všude, kde byla...

  • Josef Mixa (5 hlasů) 16.09.2013 09:07

    No, já si myslím, že v parlamentu by měli zasednout lidé, kteří budou...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Ne náhodou je v lůně SPOZ Gottwaldově také hnízdo metanolu.

Pokrytecké tanečky šamanských gottwaldovských „politiků“ kolem větší adresnosti politického systému pro naivní voliče i sockovskou hladem bučící lůzu,:
Miloš Zeman např. navrhuje přímou volbu poslanců - avšak bez jakékoli zpětné vazby - a navíc ve velkém počtu záměrně rozdrobených obvodů, takže brzy bude poslance volit jen jeho vlastní rodina, i když on ovlivňuje životy milionů občanů, kteří jsou nuceni ho akceptovat. Podobně je to s jeho populistickým fondem pro snížení státního dluhu. Jen blázen nebo cynický a pokrytecký populista by do něj přispíval. V adresném a zpětnovazebním systému - každý zmocnitel (volič), který se dostane do vlastního individuálního debetu (nikoli dnešního 170 ti tisícového) ale dejme tomu několikakorunového - může si vybrat mezi možností vyčkat "ve vyloučení z voleb" do té doby, až schopnější spoluobčané státní pokladnu doplní i za něj - nebo z vlastní kapsy svůj konkrétní dluh státu vyrovnat a tím okamžitě opustit "trestnou lavici" a opět volit.
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby

1 hlas

Pane, nechápu proč se zabýváte utopií, která ani existovat nemůže a kdyby přeci tak fungovat nemůže a kdyby už nakonec fungovala tak pro ní neseženete lidi.
Přitom jste chytrý člověk, pod váš příspěvek níže bych se okamžitě podepsala.

0 hlasů

Pan Grégr byl úspěšným ředitelem velkého podniku. Bylo by dobře, aby v parlamentu byl někdo, kdo zná průmyslovou praxi a ne plzeňští právníci.

0 hlasů

Je to stejny Gregr ktery vynalezl "Velky Tresk"?

http://www.comrad.cz/cozbyloz.htm

0 hlasů

Prosime o podrobnosti, Dekujem.

0 hlasů

Grégr především úspěšně kradl. Skupoval pozemky všude, kde byla plánována stavba komunikací a slušně si nahrabal na jejich prodeji státu. Takové to obvyklé zneužití informací v obchodním styku a majetkové spekulace. Do Zemanovy partičky se opravdu hodí.

6 hlasů

Navrhuji v PS zřídit pobočku pohřební služby.

3 hlasy

Mladí z VV se také zrovna 2x nepředvedli. Po této zkušenosti raději lidi se skutečnou praxí.

0 hlasů

Kvůli Šláfenbergovi? Spíš pobočku Valdic, aby tam ti tvoji pravičácký zloději mohli rovnou do svých komnat :-P

1 hlas

Teprve teď přináší komunizmus své Kainovsky zvrhlé a prznitelské plody na přírodě i na lidech - a ještě pár generací bude. Diskuze malomocných, žlučovitých, i zemanovských socek v pracovní době to jenom potvrzují. Nostalgicky opěvují loupeživý komunizmus či jiný „většinový“ systém a zapomínají, že tehdy ještě dožívala předkomunistická výchova a morálka – komunisty nazývaná „přežitky kapitalizmu“. Dnes nemáme žádný civilizovaný kapitalizmus – ale trojbarevnou bolševickou otevřenou kleptokracii a partajokracii – bez „přežitků kapitalizmu“. Levicoví lemplové jen žvaní – ale ani jediný kibuc si dosud nezaložili, aby tam předvedli, co umějí bez olupování těch úspěšnějších. Kydají na cikány, ale sami klesají na jejich úroveň, ba i pod ni.
Nejzkorumpovanější jsou čeští stádovití voliči: za guláš a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli.
Putin s Merkelovou postaví retenční hydroelektrárnu v Hřensku a v zatopené Kotlině se budou chovat osvědčení kapříci pro celou EU. Hornaté Sudety osídlí Noví Rusové a údolní čecháčkové se přesunou k Jeniseji, kde už má Zeman vyhlídnutou parcelu.

2 hlasy

Kandidátky Zemanovců jsou hitparáda hrabivosti, egocentrismu, blbosti a nesoudnosti. Inu, stejné figurky jako jejich báťuška car Mlhoš I. Virotický.

8 hlasů

"Zemanovci jdou do voleb exministr Grégr i Felix Slováček"
a pak ještě archanděl gabriel,archanděl michael a hudba od stodruhýho.

1 hlas

Posledni, i kvasici splasky z kuchyne by vzali......

4 hlasy

Zeman nepotřebuje samostatný a sebevědomý parlament. Potřebuje šašky, kteří mu vše odkývají - tak se nedivte kandidátkám SPOZ.

11 hlasů

Prezident Zeman nemá pravomoci, tak mu nikdo nic odkývat nemůže. Zákony předkládá především vláda. Prezident je dokonce ani nemůže zamítnout, protože ho sněmovna přehlasuje. Prezident může apelovat, říkat svůj názor a to je vše. Z tohoto pohledu je kampaň TOP založená mimo realitu. Vytahuje zástupné nepravdivé téma.

0 hlasů

Virotik Zeman nepotřebuje žádné pravomoci. Jemu totiž stačí, že ve vládě budou poslušné figurky, které schválí a zamítnou přesně to, co on si bude přát. Jste, jako obvykle, zcela mimo realitu a používáte nepravdivé argumenty.

2 hlasy

No, já si myslím, že v parlamentu by měli zasednout lidé, kteří budou rozumět potřebám svých voličů a potažmo i občanů celé země. Fotbalista, Slováček, či nějaký "ex" mi toto zcela určitě jako občanovi nezajistí a protože bydlím trvale v Libereckém kraji, tak předem říkám, že je volit nebudu!

5 hlasů

Slováček, Grégr, Nezmar.... Chce se mi smát, ale ono to není k smíchu. Naši volení zástupci ví, že cílovým segmentem volební kampaně je střed Gaussovy křivky. A to ještě v nejlepším případě. Volby vyhrávají masy, a tak prostě volební štáby musejí jednou za čtyři roky vymyslet pohádky uzpůsobené k tomu, aby jim uvěřil Venca Vokurka, který si dělá každý den v hospodě provádí pivní reset mozku. Používají k tomu poradce z domova i zvenčí a agentury, které mají dispozici technologie z oblasti marketingu. Mají zkušenosti s vnucováním tampónů a vložek a nyní se hladce za (naše) peníze přeorientují na vnucování jiných produktů, třeba Zemanovců.

13 hlasů

...koukám,že jim zatrne,když Hůlka začne se zpěvem v PS ČR jako bláznivý Korte....

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov