Reakce
Sobotka odmítl nápad Zemana a Hofera na vytvoření unie v EU

13.09.2016 11:58

Premiér Bohuslav Sobotka odmítl vytváření unií v Evropské unii. O posílení střední Evropy v Evropské unii v pondělí mluvili prezident Miloš Zeman s rakouským prezidentským kandidátem Norbertem Hoferem.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Pokud je Sobotka proti reinkarnaci starého dobrého Rakousko-Uherska, pak na tom nápadu bude asi víc dobrého, než se původně zdálo. Ono to "zkostnatělé prohnilé mocnářství" zadržovalo Turka na hranicích Evropy několik set let, takže rozšířený názor na staré Rakousko, získaný z Dobrého vojáka Švejka, sepsaného rudým komisařem Haškem, asi moc pravdivý nebude.

0 hlasů

O takových výrocích také víte:

https://www.theguardian.com/world/2015/apr/29/hungary-pm-death-penalty-work-camps-for-immigrants-viktor-orban

???

A k tomu prý i snaha mít specificky maďarské občany v území před Trianonskou smlouvou, používající EU aby to bylo velmi snadné jak by to i například migranty z Bavorska nýni měli velmi snadné se stěhovat do Česka...

https://www.theguardian.com/commentisfree/2015/jul/30/viktor-orban-fidesz-hungary-prime-minister-europe-neo-nazi

Což však argumentativně jistě pletoucí jak paté přes devaté. Zpět tedy k předešlému bodu,

když by Maďarsko zavedlo trest smrti, a že v nesouladu se stanovy EU, tak co tedy například ČR říká? Že na to mají právo v rámci národní suvernity byť se vlastně má jasno, že v rámci sdružení EU nepřípustné? Nebo se nakonec vlastně má jak někteří další (také) jasno, že když nesplňují jasně předem stanovená kritéria člena EU (v rámci něčeho co snadno ovlivňují) tak nemají nárok na to být členem EU?

0 hlasů

diky bohu za Babise a Zemana

0 hlasů

A když by se Orbán s Hoferem domluvil na tom, že Češi a Slováci vlastně také svým způsobem teroristi, tak s fanfárami i klidně do KZ?

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov