Poplatky ve špitálech
Sobotka smetl Babišovy výtky. Lidovci připraveni jednat

03.06.2014 13:23 Aktualizováno 03.06. 15:45

Premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) je proti požadavku ministra financí Andreje Babiše (ANO) jednat o obnovení poplatku za pobyt v nemocnici a o druhém pilíři důchodové reformy. Nevidí důvod měnit koaliční smlouvu. Sobotka to napsal ČTK v reakci na pondělní vyjádření šéfa hnutí ANO, že zrušení stokorunového poplatku za pobyt v nemocnici i plánované odstranění druhého pilíře důchodové reformy byla chyba. KDU-ČSL se jednání nebrání, změny ale musí schválit všichni koaliční partneři.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Karel Musil (1 hlas) 03.06.2014 14:51

    Monology Babiše jsou čím dál podivnější. Pořád něco kritizuje, teď už...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Socbotka asi neví, že zdroje nejsou...

0 hlasů

Já Babišovi moc nevěřím,ani jsem ho nevolil,.Jeho názory se často mění,a jsou často protichůdné,je to takové,kam vítr ,tam plášť.Ještě v článku zapomněli dodat,že jeho nápad zaujal nejlepšího ekonoma všech don Mirka Kalouska,který se hned nechal slyšet,že by případný návrh neměl problém podpořit.
S poplatky v nemocnicích je to diskutabilní,pro mnohé pacienty je to dost velká zátěž,ale royhodně je dobře,že zrušili ten druhý pilíř a sloučili ho se třetím,byl to jen tunel na vyvádění peněz z veřejného důchodového pojištění do soukromých kapes.A šance,že tohoto pofidérního spoření,někdo někdy nějaké peníze na stará kolena uvidí byla velmi nejistá,o nějakém zhodnocení vkladů ani nemluvě....

0 hlasů

Monology Babiše jsou čím dál podivnější. Pořád něco kritizuje, teď už je ale na něm, aby to měnil a napravoval.Nedělá dobrý dojem, když přebírá argumenty opozice proti vládní koalici, ke které patří, třeba s těmi poplatky nebo 2.pilířem, když předtím to podepsal. Aféry Válková-Marvanová a Kasl-Kleslová také nedělají dobrý dojem.Asi z něho nadšení začne pomalu opadávat.

1 hlas

ANO poplatkům. Jednodušší pozřeli koblihy, poté prozřeli a volili Babiše. A Babiš kálí na své sliby. Uvidíme, co bude dál.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov