Schůzka s Piráty
"Takové loutky ministři ANO nejsou." Lidovci o vládě bez Babiše

05.02.2018 19:02

Lidovci se neobávají toho, že kdyby šéf vítězného hnutí ANO Andrej Babiš nebyl ve vládě, řídil by ji zpovzdálí jako loutkový kabinet. Dál trvají na své podmínce, že do vlády nepůjdou s trestně stíhaným politikem.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Honza Hloupý (2 hlasy) 05.02.2018 19:43

    "Lidovci se neobávají toho, že kdyby šéf vítězného hnutí ANO Andrej...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

"Vítězná strana nesmí být ve vládě dominantní". To by ani hloupého Honzu nenapadlo. Pokud trvají na tom, že vítěz voleb má být ve vládě v menšině, tak od počátku bojují o to, aby vláda ustavena nebyla. Co potom taková strana dělá ve sněmovně????????

0 hlasů

Ach ti lidovci. Prázdné, neschopné nuly, které dovedly svou pidistraničku nad 5% jen s odřenýma ušima si teď hrají na státotvorce a radí vítězi aby zmizel a chtějí snad řídit jeho vládu.Samozřejmě jen z čiré křesťanské lásky, pro dobro lidu. Pokud by byli vyslyšeni, stal by se zázrak a z posledního by se stal první. Blahoslavení chudí duchem.

0 hlasů

"Lidovci se neobávají toho, že kdyby šéf vítězného hnutí ANO Andrej Babiš nebyl ve vládě, řídil by ji zpovzdálí jako loutkový kabinet" - kdepak, takhle hloupí a naivní lidovci nejsou ani omylem. Jenom si umetají cestičku do Burešova pelíšku.

2 hlasy

Lidovci podrazáci,socani totéž.Pokud by Babiš vzal tyto strany do vlády,tak v příštích řádných,nebo předčasných volbách celé ANO padne.Bělobrádek asi dostal noty z emeriky,jak vystrnadit Babiše z politiky.Jedině koalice/podpora/KSČM+SPD

0 hlasů

Dnes v na ČT řekl jeden "politolog" že by se měli spojit KDU, TOPka a Starostové. Nevim co by chtěli, vždyť dohromady nedostali ani tolik co samotné ANO. Ať zalezou do nory a drží hu.. chci říci ústa.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov