Úřad vlády hájí Topolánka: Na Kypru to bylo jinak

18.04.2008 20:40 Původní zpráva

Návštěva premiéra Mirka Topolánka ve vyhlášeném kyperském nočním podniku se seběhla jinak. Po dni mlčení představili vládní úředníci vlastní verzi: Premiér byl mezi zvanými, jen u vchodu došlo k malému zdržení kvůli nejasnostem s rezervací.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jana (157 hlasů) 18.04.2008 21:07

    Už na pohled vypadá jak buran, takže se ani nedivím.

  • Láďa (128 hlasů) 22.04.2008 12:21

    Je hezké, že velvyslanec se zastává svého premiéra a podává nám...

  • Milan (122 hlasů) 22.04.2008 13:51

    Mě je úplně jedno, do který hospody zavane Topolánka vítr a jestli ho...

  • kavalo (118 hlasů) 20.04.2008 09:20

    Nediskutujte, místo toho se dohodněme a již jej nepouštějme zpět do...

  • dd (112 hlasů) 19.04.2008 16:55

    jistě. Je to věc vkusu. Komu nevadí nevzdělaný a arogantní sprosťák,...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

BTW - vpuštění do klubu - když někdo stojí před klubem a nepouští dovnitř lidi co se mu nelíbí, není to diskriminace? Nepředpokládám, že by byl problém s místem (když ho tam nakonec pustili) a nebo, že by byl odpudivého vzhledu - je to přece jen premiér, takže slušně a draze oháklej jistě byl a umytej taky. ;)

104 hlasů

Mě je úplně jedno, do který hospody zavane Topolánka vítr a jestli ho tam pustí nebo ne. Mě zajímá, kde vzal Standa love na byt??? Mám velkýho tušáka, že to je z peněz který jsme zaplatili my - a pokud to tak je, jakto že ještě nesedí???

122 hlasů

Dopis našeho velvyslance na Kypru redakci TÝDNE: "Vážená redakce, docela rád sleduji Váš týdeník, tím spíše, že jsem t.č. mimo republiku, tedy mimo bezprostřední dění a rád si přečtu komentáře fundovaných žurnalistů. Jaké bylo ale mé překvapení, když jsem jako v podstatě jedinou reakci českých medií na návštěvu delegace premiéra Topolánka na Kypru a jeho doprovodné 10členné delegace podnikatelů, zaznamenal banální epizodu, která se netýkala pracovního programu návštěvy, na kterou byl premiér s delegací pozván kyperskou stranou. Rád bych proto alespoň tímto způsobem zmínil smysl a především výsledek této cesty, na který jsem jako český velvyslanec na Kypru hrdý. Především se český premiér Topolánek nesetkal s prezidentem KR Christofiasem k rozhovorům pouze jednou, ale hned třikrát v průběhu své krátké návštěvy. Kromě toho, že premiér představil české předsednictví Evropské unie, které nás čeká v příštím roce, projevil velikou znalost složitého „kyperského problému“ a nabídl Kyperské republice naší podporu a pomoc při jednáních. Otázka vyřešení situace na Kypru, kdy na severu ostrova doposud zůstává 40.000 tureckých vojáků, kdy došlo k nedobrovolným přesunům obyvatelstva i majetku na obou stranách a to za dramatických okolností, které dosud nejsou dořešeny, je předmětem jednání jak na půdě OSN tak i EU.... Pokračování

91 hlasů

Pokračování Český premiér mimo jiné připomněl pomoc Československa ihned po válce v roce 1974, kdy jsme nabídli Kypřanům, postiženým ztrátou svých blízkých a svých domovů stipendia i pracovní místa v naší zemi. Zmínil dále, že to byla právě naše země, která vůbec jako první uspořádala konferenci politických stran dosud znepřátelených táborů. Konference se konala v roce 1989 v Praze a znamenala pro kyperské představitele průlom v dosavadní nekomunikaci. Od té doby, tedy bezmála 20 let se pravidelně a bez přerušení, politické strany ze severu i jihu ostrova scházejí a projednávají otázky aktuální potřeby. Od roku 1993 tato setkání moderuje Slovenská republika, resp. Zastupitelský úřad SR na Kypru. To, že premiér nabídl platformu českého předsednictví pro jednání pro doposud rozdělený ostrov, jakož i fakt, že na všech jednáních (tedy kromě prezidenta KR také s předsedou parlamentu KR, ministrem zahraničí KR a starostkou Nikósie!) předvedl svoji znalost celé problematiky a osobní účast, uchvátilo nejen místní politiky, ale i média. Nezaháleli ani zástupci českých firem, kteří představili podnikatelům - členům Kyperské obchodní komory, konkrétní možnosti spolupráce (např. problematika recyklace, úprava vody atd.). Je mi proto opravdu moc líto, že naše česká média ani náznakem nepřipustila, že Česká republika a její premiér zaslouží za tuto návštěvu spřátelené země alespoň kousek uznání. V příloze Vám zasílám článek z aktuálního čísla týdeníku Cyprus Weekly, který o návštěvě premiéra docela věcně informuje. Děkuji Vám za pozornost a budu se těšit na Vaši reakci. Jan Bondy – velvyslanec ČR na Kypru" I já jsem zvědav, zda bulvárníci z TÝDNE odpoví. Beran (http://vpravo.blog.cz)

104 hlasů

Je hezké, že velvyslanec se zastává svého premiéra a podává nám obsáhlou zprávu o výsledcích stání návštěvy. Premiér jej jistě pochválí. Bohužel ale velvyslanec nikterak nekomentuje půlnoční eskapády premiéra v nočním životě v Nikosii . Nebo to také patří k diplomatickému protokolu a programu jednání státní delegace na Kypru?

128 hlasů

Je hezké, že Tě Tvůj zaměstnavatel i Tví spolupracovníci chválí za výsledky Tvé práce. Bohužel ale nijak nekomentují Tvé návštěvy restaurace a s tím související konzumaci alkoholu (byť třeba jen v pivu) a následnou opilost (byť lehkou). To také patří k Tvému zaměstnání? Že ne? Že si mimo svou pracovní dobu můžeš dělat co chceš? A proč to nesmí dělat premiér? Jen prot, že se stal státním zaměstnancem na významném postu přišel o právo na soukromý život a vznikla mu povinnost žít nejlépe v klauzuře?

103 hlasů

tiskový mluvčí stávkujících novinářů Martin Schmarcz http://www.zena-in.cz/osobnosti/odpovedi.asp?stranka=1&id=62 tohu HaJZlikovi se da verit akorat to ze kdyz rekne ze je streda tak je urcite jiny den....

99 hlasů

Koukám,že je to tu samý inteligend! Jste nýmandi pitomí!!!

106 hlasů

InteligenDe!

82 hlasů

Je smutné, že český premiér na státní návštěvě v cizí zemi považuje za vhodné, aby se po předchozí návštěvě hostince dobýval o půlnoci na nějakou diskotéku. Co to ze sebe dělá? Diskredituje svoji zemi, kterou zrovna zastupuje. A co na to manželka a milenka, a malý Nicolas?

93 hlasů

Presne to same sy myslim take. Kdyz uz jsem se dostal na misto predsedy vlady, je to na 4 roky, tak je moji povinosti pracovat dene 16 hodin a ne abych lital vecer po diskotekach. Co ten clovek ma vlastne v hlave, proc se nepripravuje na pristi den? Kazdy podnikatel, ktery vede i mensi firmu s nekolika zamestnanci ma vice starosti nez pan Topolanek. Slovo odpovednost asi vubec nezna !!!

81 hlasů

S tím jeho debilním ksichtem - není divu.Mněly ho krypla rovnou zkopat.

104 hlasů

Ty jsi ale neandrtálec,ani neznáš pravopis,troubo!!! Budeš určitě podobný Paroubkovi!

104 hlasů

ne je podobný lordpavce

78 hlasů

Nediskutujte, místo toho se dohodněme a již jej nepouštějme zpět do naší republiky. A píšete, že vypadá jako buran... On tak nevypadá, takový je!

118 hlasů

No to je zase výzva jak noha. :o)))) Kolik je ti let? 12? Dohodněte se, vemte se za ruce a jděte do )(, pá-pá.

100 hlasů

Topolánek je buran, ale neřekl bych na první pohled. Trpí syndromem velkých, robustních lidí. Je těžko přehlédnutelný. Je však smutné, jak zastánci Jypky Pupka mají svátek z takové blbiny spolu českou vyspělou novinařinou. Neumím si představit maloměšťáka Paroubka ve stejné situaci. Pokud budu srovnávat Topolánka s půllitrem a pupkatého, upoceného Paroubka s Petrou v róbě, tak mi Topolánek připadá tak o jeden až dva řády přijatelnější. Tedy v tom poměru menší křupan.

85 hlasů

jistě. Je to věc vkusu. Komu nevadí nevzdělaný a arogantní sprosťák, ten p. Topolánka snáší celkem dobře

112 hlasů

neřekl bych nevzdělaný ,ale arogantní to je

72 hlasů

...tak pravil dd, třídič ze spalovny odpadu

74 hlasů

copak už tě vytřídil?

76 hlasů

mluvíš z tebe vlastní zkušenost, Yaroukhi?:-)

94 hlasů

no myslím, že novinářům po tom je víc a stojí za zanamenání než to, že se někomu ztratilo ze stavby jeho miliardové vily dřevo na podlahu byť bylo ze vzácného stromu

78 hlasů

asi tak... nechapu co po tom novinarum je. Delal to ve svem pracovnim case, nebo v case sveho volna? Porval se s tim bodyguardem aspon? To je fakt snaha prinest za kazdou cenu ZPRAVU. Jenze tahle je na urovni Blesku.

107 hlasů

Už na pohled vypadá jak buran, takže se ani nedivím.

157 hlasů

nějak to nyní okecat musí , ale všichni tuší jak to bylo a co se od něho může čekat....

88 hlasů

Škoda, že to není v souladu s realitou, viď? Kdyby chtěl Topol něco okecávat, asi nenechá SMSku, která ŽADONILA o vysvětlení, bez odezvy. Prostě má noviny na salámu, protože tenhle druh blbin v nich beztak hltá jenom "jistej druh" voličů.

103 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 09/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov