Čin hackerů
Útok na premiérův e-mail byl veden sofistikovaně, řekl Chovanec

07.01.2016 15:45

Hackerský útok na soukromý e-mail premiéra Bohuslava Sobotky byl veden velmi sofistikovaným způsobem a bude složité vypátrat původce útoku. Vyplynulo to ze čtvrtečního vyjádření ministra vnitra Milana Chovance v Hradci Králové. Premiér by podle ministra neměl být kvůli tomuto případu někým vydíratelný.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Honza Hloupý (1 hlas) 07.01.2016 20:29

    Moc rád bych věděl, co považuje Chovanec za "velmi sofistikovaný...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Moc rád bych věděl, co považuje Chovanec za "velmi sofistikovaný způsob". Nejpravděpodobnější je slovníkový útok nebo vylákání hesla nějakým podvrženým mailem.

1 hlas

Pokud si vzpomínám, Chovanec byl jedním z těch, kteří spolu s Haškem podraziil Sobotku ještě než byl jmenován do funkce. Opravdu ten pravý kritik, tenhle Chovanec.

0 hlasů

To udělali Putinovi hackeři na přání Zemana za pomoci českých komunistů kteří jim prozradili že Sobotka v hesle "Bohuš" používá kroužkované "ů"

0 hlasů

Putinovi hackeři ani nevědí, že je nějaký Zeman, natož Sobotka...

0 hlasů

Ale pane Chovanče, i Vy nám lžete? Analitici na Parlamentních listech uvádí něco jiného. Hackeři zveřejnili pouze asi 70 e-mailů z několika tisíc. I z toho co bylo zveřejněno je zřejmé, že premiér Sobotka je jen "loutka" bez vlastního názoru, která jen tlumočí názory svých poradců. To mi připomíná chirurga, který říká pacientovi " jsem vyučený zahradník, ale mám tady poradce a oni mi řeknou, co mám uříznout".

0 hlasů

No jo ale takto je "řízené" každé ministerstvo ! Vzdělání přece není nutnou podmínkou pro funkci ! Tam je důležitá "tlačenka" strany a nebo vlivného politika.
Jsou sice vyjímky kdy je potřeba dát na ministra "bílého koně" který v případě průšvihu se předhodí. Tak byla "zvolena" Parkanová i Peak... možná ale také i jiní ... U nás je totiž v politice strašně moc náhod. Jeden pracuje v komisi EU pro práva a ejhle, syn je ministr spravedlnosti?!
POkusí se někdo z novinářů vytvořit pro budoucnost a nyní pro možnost posouzení tzv. rodinné klany?

0 hlasů

Omlouvám se za překlep, správně - analytici.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 09/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov