Průzkum
Většina Čechů věří reportáži, považují ji za závažnou

14.11.2018 20:14

Většina Čechů věří, že premiér Andrej Babiš se snaží, aby jeho blízcí nevypovídali v kauze Čapí hnízdo. Téměř polovina lidí to zároveň považuje za závažnou informaci. Vyplývá to z průzkumu agentury Median.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Karel Nakobyl (5 hlasů) 14.11.2018 20:24

    ovšem nebylo nřečeno,že tento průzkum byl dělán v Praze a okolí, tedy...

  • Bohumil Stejskal (2 hlasy) 15.11.2018 07:19

    Totok je lež jak sviňa !!! Dělal jsem průzkum u nás v hospodě a...

  • Bernagozzi Amedeo (1 hlas) 15.11.2018 10:22

    1015 nějakých respondentů sebraných bůhví odkud je většina Čechů? Tak...

  • Vítězslav Neumann (1 hlas) 15.11.2018 09:38

    Týden.CZ - za koho mluvíte?? Jste typičtí mediální lháři! Podsouváte...

  • daniel Pink (1 hlas) 15.11.2018 09:07

    štvanice jak na Horakovou-slizke podvratacke metody ciste...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Tak to zřejmě tu anketu dělali v okolí pražské kavárenské stoky a Kalouskovi ČT!

1 hlas

1015 nějakých respondentů sebraných bůhví odkud je většina Čechů? Tak tohle je přesná ukázka nestranné práce českých pisálků !

1 hlas

Týden.CZ - za koho mluvíte?? Jste typičtí mediální lháři! Podsouváte čtenářům lži, jako to dělá Vaše kolegyně Slonková! V žádném případě většina tohoto státu té reportáži nevěří! Ba naopak. Neshledal jsem se dosud s relevantním souhlasem o tom všem! Důkazem jsou sociální sítě, diskuse a fóra. Snad jenom pražská kavárna se odlišuje, ale těm bude odpuštěno, jelikož místo mozku mají v hlavě exkrementy!

1 hlas

štvanice jak na Horakovou-slizke podvratacke metody ciste estebackogestapacke a CT v organsmu jak Goebels o kristalove noci

1 hlas

Totok je lež jak sviňa !!! Dělal jsem průzkum u nás v hospodě a reportáži nevěří 99% chlapú... Naopak by ty "novináře" shodili ze schodů a ve vzduchu ještě nakopali do ři.ti... Su to hyeny, hotové, vyřízené...

2 hlasy

oprava Většina Čechů nevěří reportáži, považují ji za závadnou

1 hlas

co to je za vyplody? nepodlozene blaboly zkorumpovanych žvanilů

1 hlas

Divné je, že Babiš nezajistil bezpečnost svých potomků před FYZICKÝM napadením, v tomto případě před fyzickým napadením svého syna Slonkovou a jejím společníkem

1 hlas

ovšem nebylo nřečeno,že tento průzkum byl dělán v Praze a okolí, tedy v údolí bezmozků. Ve zbytku republiky žijí logicky myslící lidé ,kteří mají mozek.
Kubík jasně řekl na Proglasu,že rozhovor byl pořízen před několika týdny a pak byl zpracováván - a já dodávám - PROČ až nyní, PROČ ne hned . Vysvětlení je jednoduché - podle pokynů autorů tohoto spiknutí 17. listopad bude ve znamení co nejrychlejšího svržení Zemana a Babiše, coby proruských a pročínských agentů, v režii pražské kavárny, pravdoláskařů, sluníčkářů a vlastizrádných stran a politiků . To nám na ulice zase vylezou kavárenští povaleči a budou řvát K tomu má sloužit hyenysmus "novinářky"  Slonkové a spol. který považuji za větší ohrožení demokracie a svobody než vyjádření osoby indisponované léky a závažným psychickým onemocněním o údajném únosu na Krym, notabene natočené skrytou kamerou a bez souhlasu osoby natáčené.
A zprávy říkají, že již začínají naplnit dutou hlavu chlastem a začínají vylézat.

5 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 09/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov