Zběsile rychle
Zaorálek pirátem silnic: ujížděl až 180 kilometrů za hodinu

14.05.2014 12:45

Ve dne ministr, v noci silniční pirát. Lubomír Zaorálek si zadělal na pěkný problém. Policisté ho velmi časně ráno 3. května zastavili, když svým autem uháněl rychlostí 180 kilometrů v hodině. Dopravní hlídka jeho zběsilou jízdu ukončila deset minut před druhou hodinou. Podle jejího měření překročil ministr rychlost o 50 kilometrů v hodině na 337. km dálnice D1 nedaleko Velkých Albrechtic na Ostravsku.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Vlastík Smutný (7 hlasů) 14.05.2014 15:27

    Lustigu ty jsi zralý na to vstoupit do učebnic. Jako základní...

  • Josef Lustig (5 hlasů) 14.05.2014 14:14

    Zvedavec-to je dobry zdroj, to je jako Völkischer Beobachter a nebo...

  • Josef Lustig (4 hlasy) 14.05.2014 14:27

    A to muze byt Zaoralek rad, ze ho za to neskolil americky dron :))

  • Deadman´s Hand (4 hlasy) 14.05.2014 14:08

    Možná našel v dotazu pan doktor nějaké formální nedostatky? Chybějící...

  • Vlastík Smutný (3 hlasy) 14.05.2014 15:33

    Udělat to běžný plebejec, tak mám dojem, že by si nějaký pátek...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Velká škoda, že se ten zmetek nerozplácnul někde o svodidla. Tak třeba příště....

1 hlas

Který řidič občas nepřekročí rychlost? Já tedy ano. A to nevolím ANO::::

1 hlas

Zaorálek si dovolil nesouhlasit s Putinem, tak už se hledá, jak ho dostat, zdejší cháska seběhla a pohoršuje se i nad jeho stoosmdesátkou v noci. Ne že bych to chtěl hájit, ale chtěl bych vidět za volantem některé zdejší rudé fanatiky, to musí být hrozba silnic od prvního otočení klíčem:-)

2 hlasy

Za orálek pirátem silnic. Ujížděl až 180 kilometrů za hodinu...

2 hlasy

Udělat to běžný plebejec, tak mám dojem, že by si nějaký pátek nezajezdil. U pana Zaorálka to prý vypadá na pokutu 2500 korun, což pro něj bude dost citelná rána. A pak, že všichni jsme si rovni.

3 hlasy

Zaorálek pirátem silnic: ujížděl až 180 kilometrů za hodinu a nebál se! On se bojí jenom o koryto, aby tam vydržel co nejdéle, že pane Zaorálku?

1 hlas

On ale nechtěl. Kdyby měl auto co jede maximálně 130 km/h, pak se to nestalo. Je potřeba nařízení EU, aby rychlejší vozy bylo zakázáno vyrábět. Třeba profi politik to navrhne a bude mít čárku za návrh zákona. Aparát na to má.

2 hlasy

Určitě je to politická provokace pravicových ztroskotanců a zaprodanců.

1 hlas

A to muze byt Zaoralek rad, ze ho za to neskolil americky dron :))

4 hlasy

Lustigu ty jsi zralý na to vstoupit do učebnic. Jako základní jednotka stupidity. Apropó: Nejste vy s hloupým Honzou bráchové?

7 hlasů

28. 2. 2014 14:07:54 - zvědavec
Dotaz č. 2
Dobrý den Pane doktore. 1/ byl jsem pokárán za to že jsem se Vás nevhoně zeptal dotaz nebyl dotazem. Proto se ptám.

Proč jste se v ukrainském problému jednoznačně postavil na stranu "demonstrantu", kteří se evidentně dopouštěli takových zvěrstev jako např. uříznutí hlavy policistovi, střelby apod. 2/ Jak je možné říci že nebudete respektovat v demokratických volbách zvolené politiky. Jak by jste reagoval v případě, kdyby se u nás vytvořila skupina radikálních demonstrantů a násilím si vynucovala své cíle. Na kterou stranu by jste se postavil. Tolik několik dotazů.
Odpověď
Tento dotaz čeká na zodpovězení na http://www.parlamentnilisty.cz/profily/PhDr-Lubomir-Zaoralek-295/otazka/Dotaz-c-2-28654

2 hlasy

Zvedavec-to je dobry zdroj, to je jako Völkischer Beobachter a nebo Rude pravo. A nebo dokonce Hajkuv protiproud :))))))

5 hlasů

http://www.parlamentnilisty.cz/ nejsou bůhvíjaký zdroj, ale "Zvědavec" to opravdu není. Kdybyste nebyl líný a otevřel si odkaz, tak zjistíte, že můžete klást dotazy různým českým politikům, pokud se bojí o svoje bezpečí, tak i pod smyšleným nickem, jako učinil onen "zvědavec".

3 hlasy

Kolego, Vy nechápete, že nepohodlný dotaz není dotazem. Je to špinavá provokace, na kterou politik nereaguje, aby nenahrával zrádcům a ztroskotancům. Psi štěkají, ale karavana jde dál.

1 hlas

Možná našel v dotazu pan doktor nějaké formální nedostatky? Chybějící otazník na konci věty? :-)
Zaorálek se někoho bojí, to je jisté,... bohužel to nejsou voliči, nyní již bývalí, ti jsou mu při známé neodvolatelnosti politiků očividně šum a fuk. Ale snad se ta arogance ČSSD vrátí při eurovolbách... Ale to je spíš jen moje pium desiderium.

4 hlasy

Sankce na Zaorálka.

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov