Slova z Hradu
Zeman: Kosovský vicepremiér je válečný zločinec

30.04.2015 12:02

Uznání nezávislosti Kosova otevřelo Pandořinu skříňku a zahájilo nebezpečný proces překreslování hranic na celém světě. V rozhovoru, který zveřejnil srbský deník Večernje novosti, to uvedl český prezident Miloš Zeman. Zopakoval, že on sám nezávislost Kosova neuznal, a současného kosovského vicepremiéra Hashima Thaçiho nazval válečným zločincem.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Patrik O Clock (14 hlasů) 30.04.2015 12:20

    Zeman má jadnoznačně pravdu!!!

  • tyden tyden (14 hlasů) 30.04.2015 12:36

    Samozrejme, ze ma pravdu, a proto to zase schyta od mistni rude luzy....

  • virago virago (12 hlasů) 30.04.2015 12:22

    Pane presidente palec nahoru!

  • Patrik O Clock (9 hlasů) 30.04.2015 12:35

    Nezapomeňme, kdo se na tom podílel! Krvavá Madla, která si tam...

  • Johan Rey (7 hlasů) 30.04.2015 13:11

    Tak se toho držte, a půjdete do nebe.:-))

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Normalni lide si jiste vzpomenou, jak v devadesatych letech Srbove pod dohledem kamer vyhani vsechno nesrbske obyvatelstvo. O tom snil Milosevic, kdyz mel v roce 1989 dlouhy projev na Kosovu poli. Tam urcil zpusob a cil pristi srbske valky. Milosevic vehnal Srbsko do valky a udelal ze Srbu teroristy.

0 hlasů

Netřeba více slov - Zeman má PRAVDU. Poslední dobou má naše republika vskutku výtečné přátelé - narkomafii v Kosovu, nácky v Kyjevě. Ale motorkáře, kteří chtějí položit kytičku k památníkům padlých sovětských vojáků, kterých bylo včetně civilistů 22 miliónů, tak to ne.... Svět se v pr.... obrací.

1 hlas

Pussydent má další šolich, "soudce z lidu" :-) Kde byl když Česká republika uznala Kosovo jako jedna z prvních zemí ? Jezdil nalitej na nafukovací jachtě ? :-)

1 hlas

V průběhu války v Kosovu zmizelo téměř 2000 lidí, většinou etnických Srbů. Kosovská osvobozenecká armáda unášela Srby, kterým odebírala orgány a prodávala je překupníkům. Na obchod s orgány upozornil i Dick Marty ve zprávě Rady Evropy.
Takovýchto zvěrstev se dopouštěli kosovští Albánci.
Na území Kosova byla vybudována největší vojenská základna USA v Evropě.
Jugoslávie byla krásná země, plná přátelských lidí.
No a výraz:"Humanitární bombardování Jugoslávie je určitě dobře znám, jako ten, kdo ho řekl

4 hlasy

Soudě dle fotek byl Zeman před rozhovorem podroben dechové zkoušce :))
Ale tentokrát jsou jeho názory (pro mě) v celku přijatejné ...

2 hlasy

Thaci je podezírán z účasti na teroristických akcích uskutečněných v květnu roku 1993 v blízkosti města Glovac, kde údajně společně s dalšími čtyřmi spolupachateli přepadl a zabil dva a těžce zranil pět dalších členů policejní hlídky, která se skládala ze Srbů a Albánců. Druhá teroristická akce připisovaná Thaciho skupině byla provedena na silnici vedoucí z města Mitrovica směr Pec, kde byl jeden policejní důstojník zabit a druhý byl ze zálohy zraněn. Roku 1997 byl v Srbsku odsouzen na 10 let vězení. V březnu se stal Hashim Thaçi politickým velitelem Kosovské osvobozenecké armády, kde dostal přezdívku Gjarpëri („Had“). V roce 1998 zahájil tajná jednání s americkými vyjednavači, v kontaktu byl s tehdejší ministryní zahraniční věcí USA Madeleine Albrightovou. Díky těmto kontaktům si vysloužil označení „miláček Albrightové“

6 hlasů

Však také za to byla krvavá Madla patřičně odměněná - pěkně se tam napakovala- kšeftařka jedna!!!

1 hlas

Pod jeho velením údajně docházelo k páchání válečných zločinů,[5] proto na něj byla podána žaloba a vydán zatykač Interpolu. Thaci je spojován s vytvořením tábora Lapusnik, kde zahynuly tucty Srbů a Albánců, dále je podezříván ze zapojení do vraždy Ahmeta Krasnici, který býval ministrem obrany vlády Ibrahima Rugovy v „Kosovské republice“. Autor Chris Hedges ve svém článku v New Your Times z 25. června 1999, který nesl název „Kosovští rebelové podezřelí ze vzájemné likvidace“, napsal, že Thaci zorganizoval likvidaci svých politických a vojenských soupeřů.[6] Ministerstvo spravedlnosti Srbské republiky postoupilo Mezinárodnímu soudnímu dvoru pro bývalou Jugoslávii obsáhlou sbírku důkazů a místopřísežné prohlášení týkající se zločinů spáchaných na příkaz nebo s vědomím Thaciho. Byl sice zatčen, ale zanedlouho propuštěn. Díky svým kontaktům a laxnosti mezinárodního společenství v potírání válečných zločinů spáchaných kosovskými Albánci se Thaci před mezinárodní soud v Haagu nedostal.[7] V roce 2008 byl obviněn bývalou žalobkyní Mezinárodního tribunálu v Haagu pro zločiny spáchané v bývalé Jugoslávii Carlou del Ponteovou, že v roce 1999 osobně organizoval únos až tří stovek kosovských Srbů, kteří byli převezeni Albánie a tam jim byly lékaři odebírány tělesné orgány, které pak byly prodávány zájemcům v Evropě. Srbské oběti pak byly zavražděny a pohřbeny

5 hlasů

21.12.2010
Podrobnosti o spletitém gangu, řízeném KLA, a odebírajícím lidské orgány, o kterém se široce vědělo roky, byly potvrzeny zprávou Rady Evropy zveřejněnou 15. prosince. Zpráva s názvem „Nelidské zacházení s lidmi a nezákonné pašování lidských orgánů v Kosovu“ identifikuje jako vůdce „mafiánské“ albánské skupiny specializované na pašování zbraní, drog, lidí a lidských orgánů do celé Evropy nedávno znovu zvoleného „premiéra“ Hašima Thaci. Zpráva odhaluje, že Thaciho nejbližší pomocníci brali Srby po válce přes hranice do Albánie, vraždili je a prodávali jejich orgány na černém trhu. Navíc tato zpráva obviňuje Thaciho z toho, že si „násilím udržuje kontrolu“ nad obchodem s heroinem již desetiletí.

3 hlasy

No to si to Mlhošu zase u amerických Yevrejů podělal. Amíci z teroristů UCK udělali přes Národně osvobozeneckou armádu, a Madla Korbelovic se stala největší kámoškou toho "zločince" z UCK. Cizácký gróf Khárl zum Cernykopec a pražská kavárenská špína se z toho zase pos.....!

6 hlasů

V případě Thaciho platí staréré americké pořekadlo, které končí "....BUT HE'S OUR SON OF A BITCH"
It was Roosevelt who made the often-quoted remark about the dictator of Nicaragua, Anastasio Somoza: "Somoza may be a son of a bitch, but he's our son of a bitch."

2 hlasy

Prý: jsem jeden z evropských vůdců... – To je ještě větší kokot, než jsme čekali!

1 hlas

Witolde, tady máte kokota z TOP 09. Kokot bez čekání a k pohledání. Jeho náčelníkem je váš Karel.
https://www.youtube.com/watch?v=LbIy6aeoKPg

3 hlasy

Prý: jsem jeden z evropských vůdců... – To je ještě větší kokot, než jsme čekali!

1 hlas

Ať žije pan prezident Miloš Zeman!!!

3 hlasy

Nechlastat a nepomlouvat !!!

2 hlasy

Tak se toho držte, a půjdete do nebe.:-))

7 hlasů

"Chudý duchem" už je. Ještě ten chlast. :-)))

0 hlasů

Samozrejme, ze ma pravdu, a proto to zase schyta od mistni rude luzy.
Jen pockejte az soudruh lustig s trdlo hemenex dostanou instrukce.
Zatim je tu klid, protoze ti zapskli bolsevici nevedi co psat :-))))))

14 hlasů

Korektní sociologická a politologická klasifikace je spíše modrá nižší třída. Ovšem rudá je barva US Republikánů, ke kterým se na počátku 90. tihle neocons přidali. A z velké části to byli komunisté.

1 hlas

Apropos, proč zdejším fašounům říkáš "Rudá lůza"??

2 hlasy

Protože se tak chovaj!

1 hlas

Nezapomeňme, kdo se na tom podílel!
Krvavá Madla, která si tam zařídila monopol na mobilního operátora.
Zdegenerovanej bojovník za "lidský,ale hlavně svoje práva" Kchódl Schwarzenberg.
Humanitární bombarďák Vaklaf Hejvl.

9 hlasů

Pane presidente palec nahoru!

12 hlasů

Zeman má jadnoznačně pravdu!!!

14 hlasů

Pro duševně zaostalé a inteligenčně slabé a faktů neznající.

Kosovský premiér Hashim Thaçi je ve zprávě vypracované pro Radu Evropy znovu obviněn, že koncem 90. let vedl zločineckou organizaci, která má na svědomí vraždy, bití, obchod s lidskými orgány a další zločiny.

Sice jim to "huby nezavře", leč je možné, že jim to rozšíří jejich obzory, které jsou rozměrů zanedbatelných a hranic zamlžených.

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov