Návštěvnost českých kin
Havel neláká, Odcházení vidělo 24 tisíc diváků

05.04.2011 13:00 Původní zpráva

Mediální vřava kolem Odcházení se na návštěvnosti režijního debutu Václava Havla příliš neodrazila. Film byl o víkendu až sedmým nejnavštěvovanějším a celkově má zatím 24 tisíc diváků.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • zdeněk novák (44 hlasů) 05.04.2011 14:29

    Měl jsem štěstí toto dílo vidět ještě v předpremiéře a chtěl bych se...

  • Jarda Jaromírů (35 hlasů) 05.04.2011 14:23

    24 tisíc? Tak to tam byli všichni pravdoláskaři aspoň šestkrát :D

  • Král Jiří (28 hlasů) 05.04.2011 15:22

    Projekce filmu Odcházení v dalších týdnech bude připomínat éru,kdy se...

  • Vlastimil Machura (21 hlasů) 05.04.2011 14:41

    Proč?

  • František Matějček (21 hlasů) 05.04.2011 16:54

    A jak škodí po roce 1989 ?

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Havel po premiéře Odcházení: "Kritiky mě netrápí..."
To jse správný přístup ke kritice! Je vidět, že se máme co učit...Víc k tomu filmu asi nelze dodat.

14 hlasů

No když čtu podobné reakce, říkám si, že to je asi ten nejlepší přístup. I když je myslím veselé, jak to teď všichni zdůrazňují u Havla, ačkoliv takový Troška to tvrdí celý život. Ale ten díky okaté podbízivosti a preventivní hlouposti svých filmů má o návštěvnost postaráno, takže tomu to někdo nezávidí...

14 hlasů

Projekce filmu Odcházení v dalších týdnech bude připomínat éru,kdy se musely promítat některé ruské filmy i pro jednoho diváka.Když si Havel chtěl natočením filmu udělat radost,měl to točit za svoje.

28 hlasů

Typická závist a neznalost - podobné příspěvky dostává asi tak 80% filmů. Často i následně s mnohem horší návštěvností - proč by je zrovna tenhle dostávat neměl? A co se týče toho srovnání s promítáním ruských filmů - to je typická ztáta paměti. Na ty se totiž muselo chodit povinně, byly kompletně (tedy ne z 1/4 jako havlův) placeny státem a stály většinou mnohem víc. Na tohle chodí lidi zcela dobrovolně. No a to, že se někdo diví, že podobný menšinový film nemá návštěvnost jako Avatar, to snad radši komentovat nebudu - problém toho filmu to fakt není.

11 hlasů

Raději bych viděl ,,Odcházení,, -socanů,komunistů a odborářů do Běloruska a to bez možnosti návratu.

19 hlasů

Proč?

21 hlasů

Protože škodí od roku 1948.

13 hlasů

A jak škodí po roce 1989 ?

21 hlasů

Strašně moc:

10 hlasů

Myslím, že podobné výlevy Havlových odpůrců, jako se objevují i tady, jsou jasný důkaz. Celé to namlouvání lidem, že se mají špatně, ačkoliv se mají mnohem líp než před rokem 89 je jen střípek současné bolševické propagandy.

12 hlasů

Měl jsem štěstí toto dílo vidět ještě v předpremiéře a chtěl bych se nějak stručně vyjádřit k celkovému dojmu. A to asi takto. Lidi.! Takovou kravinu a vyhozené peníze za takovej paskvil, jsem ještě nezažil. Ale jak by řekl lecjaký pravdoláskař " pan president si udělal radost a stal se režisérem" a vo tom to je, ne?

44 hlasů

Nejsmutnější na téhle době jsou lidi, kteří se posmívají slovům "pravda" a "láska". Takoví lidé jsou totiž asi tisíckrát horší než všichni Vondrové a Bémové dohromady. A jinak je také zajímavé, že to, že to je paskvil si myslí téměř zásadně Havlovo odpůrci. Čím to asi je?

10 hlasů

24 tisíc? Tak to tam byli všichni pravdoláskaři aspoň šestkrát :D

35 hlasů

No jasně - když se ukáže, že ten film zdaleka není tak neúspěšný jak všichni Havlovi odpůrci tvrdili (24.000 za pouhé dva týdny je fakt strašná katastrofa, když jakýkoliv komerční - což tenhle není - film nad 100.000 celkem je považován za úspěšný ), tak to musíme zesměšnit, aby ta původní lež nebyla tak hrozná, že? Jenomže to, že se mýlili, havlovi odpůrci nikdy nepřiznaj, radši budou lhát dál. A dokola opakovat, že jde o paskvil, jen protože mu nerozuměj...

12 hlasů

Rovný businessman Bakal zaplatil, tak na co divácký úspěch. O to jaksi, ehmm, ehmm, ani tak nejde, hlavní je si plnit ty své sny. :-))

20 hlasů

Hlavně že mluvíte o něčem, čemu rozumíte :))))

14 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov