Fotoblog: Antika na Hané, Woodyho vtipy, inkognito doma

02.03.2009 18:23 Fotoblog

Teď už se to tak moc neví, ale Olomouc měl založit sám Julius Caesar a právě na tomhle vršku měl postavit jakousi pohanskou věž, „turris Julia"...

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • lister (104 hlasů) 03.03.2009 17:16

    Zadnyho skialpinismu sem si nevsim, tak se hod do klidu. Nevkusnej...

  • jitka (93 hlasů) 03.03.2009 23:00

    Němci rozlili - měkké i. Ale připouším, že je to ode mě trochu...

  • jps (92 hlasů) 06.03.2009 17:18

    Vážím si Vaší připomínky a rád vás třeba i oživím, ale v tomto...

  • Milan (90 hlasů) 03.03.2009 09:24

    Diky za dalsi fajn fotky a povidani k nim. Ve sv. Michalovi jsem mel...

  • dxd (88 hlasů) 02.03.2009 21:20

    Pane Jiří, úchvatné povídaní. Předvádíte nejzajímavější blog na...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

A tady by místo na vysvětlenou dědova předholocaustového antisemitismu nebylo? Docela by mě to zajímalo...

54 hlasů

Němci rozlili - měkké i. Ale připouším, že je to ode mě trochu hnidopišské, u tak hezkého textu.

93 hlasů

Ano, skutečně trapné... Nechám to tam jako memento vlastní pitomosti.

80 hlasů

No a "zvítězili Češi (Hanáci) tím, že se k Holomócu připojily" - pripojili také mekke i - to uz jsou Cesi a Nemci nezivotni... !? tak nas zase ozivte!

61 hlasů

Vážím si Vaší připomínky a rád vás třeba i oživím, ale v tomto případě je správně ypsilon, neboť jsem použil zvratného tvaru "se připojily", tedy ty "čtvrtě, že ano. Ale to nevilučuje, že nedělám chyby, kudy chodím.

92 hlasů

Koukám, že Češi v tom mají trochu hokej. Jak se cizinec to jen má naúčit?

73 hlasů

Jeste, ze nevylucujete, kudy chodite... :---)) pardoon - to proste laka napsat... ale proc napsane ze se a ne "ze si"... ale tak jo, myslela jsem si to, a diskuse byla! zdravim jipisi kudy chodim!

85 hlasů

jo jo ten pravopis.

75 hlasů

Díky, toto je teď nejlepší čtení a koukání na týden.cz. Přes silnou melancholii mě hřeje pomyšlení, že je ještě možné takhle a o tomhle psát v normálním časopise, dneska.

76 hlasů

Část blogu o Prostějovu má velice působivou, skoro dušičkovou atmosféru. Až mě z toho zamrazilo.

52 hlasů

Diky za dalsi fajn fotky a povidani k nim. Ve sv. Michalovi jsem mel svatbu a Primavesi je muj tajuplny ostrov, snad se tam jednou taky podivam, ted to mam trochu dal. Prostejov moc neznam, ale z fotek a poudacek me zaujal. Kazdopadne nejlepsi bylo podobenstvi o stavbe radnice, "cisarpan se take neprivazoval k rypadlu" je veta dne. Jen skoda, ze to Wenzel asi nebude cist. I kdyz, jeho by to asi stejne nezasahlo...

90 hlasů

Ano, Kartágo, eh, čo hovorím, Klaus, musí být zničen. To je současné heslo pražské pravdoláskařské kavárny a hochů, co spolu mluví. A do zádilezení Němcům, či aspoň Rakušanům, že Peňás... tak se do tý Vídně přestěhujte, a máte to vyřešené. Nevkusný a architektonicky zastaralý blob vedle Pražského Hradu bude, a vy Olomoučané a Prostějované jim hezky na těch 10 miliard přidáte. Tak šetřete.

71 hlasů

Zadnyho skialpinismu sem si nevsim, tak se hod do klidu. Nevkusnej ses tady akorat ty, kdyz se navazis jinejm do nazoru. Jinak posledni veta svedci vo tom, ze ses typek, kterej si umi hrabat jenom na svym pisecku, z ruky do huby, zadny vyssi cile. Vo sbirce na Narodni divadlo si asi taky v zivote neslysel, vid? No nic.

104 hlasů

Vím, z rodinné historie, že na Národní divadlo mí předkové přispívali a rádi. Ale nechápu, proč přispívat na megakšeft s kýčovitým a předraženým monstrem pro pár zúčastněných (Ježek, Kasl, a spol.), který měla zaštiťovat mediální kampaň prezentující Kaplického jako "světového" architekta. Moc úspěšných realizací neměl, jeho "slavný" obchodní dům v Birminghamu ozančili v anketě za nejošklivější stavbu v UK. Jeho styl byl "in" někdy asi před 30 lety, jeho nápady působí aranžérsky a vyčpěle.

71 hlasů

V Holomóci, tam na tom vršíčku... Mohl jste další den zavítat i do Konice u Prostějova vyfotit tam "národní" stadion za 35 melounů. Ať víme, jak si Miroslav Vlček, šéf Sněmovny, naklání své krajany.

69 hlasů

Pane Jiří, úchvatné povídaní. Předvádíte nejzajímavější blog na českém internetu. Oddaný dychtivý čtenář

88 hlasů

Skvělé, díky. Olomoučanka, zatím

66 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov