Hudební anketa
Český slavík: Gott po roce porazil Kluse. Rozhodlo jen 47 hlasů

23.11.2013 22:25

Českým slavíkem se po roční pauze opět stal zpěvák Karel Gott. Při 48. ročníku tradiční ankety se z prvenství radoval již po osmatřicáté, poprvé zvítězil již ve druhém ročníku ankety v roce 1963. Slavnostního předávání se však kvůli zahraničnímu turné osobně nezúčastnil.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jana Harmatová (3 hlasy) 23.11.2013 23:04

    Český slavík je zrcadlem ubohosti a marasmu české hudební scény....

  • nováková věra (2 hlasy) 24.11.2013 12:47

    Nelze vůbec diskutovat o tom, že Karel Gott je fenoménem v našem...

  • Pavel Michal (1 hlas) 23.11.2013 20:53

    Miliony rozházeny, lidi potom mají hlad a důchodci se třesou zimou......

  • LV 426 (1 hlas) 24.11.2013 10:46

    Dobrejch je hodně, ale nejlepší je jenom jeden.

  • Dana Dluhošová (1 hlas) 24.11.2013 14:47

    Letošní Zlatý slavík,byl znehodnocen trapným až vulgárním moderováním...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Slavnostní pořad "Vyhlášení Zlatého slavíka" byl pro většinu normálních lidí asi šokem. Krausovic rodinka předvedla ubohost a spolu s Čtvrtníčkem u mě klesli na dno žumpy. Když dokáží vedle pietního projevu paní Jandové která vzpomínala na nedávno zemřelé dva naše zpěváky Pavla Bobka a Zdeňka Rytíře, vzápětí vystrkovat nahý zadek na publikum a nechutné chování Krausovic rodinky, která nesmí chybět v žádném výstupu "baviče" Krause. Co to máme za umělce a vzory pro mnohé mladé lidi? Nadáváme na politiky a co naši rádoby umělci? Jak myslíte, že může potom vypadat naše dorůstající mládež?

0 hlasů

čuňatům prasečinu.. hlavně pospíchejte zaplatit polplatek za tu vaši kulturní stravu... natočte to vnukum, aby jim došlo, v jakém věpříně se narodili

0 hlasů

got se svlíkne za rok? i zepředu?.. kdysi tvrdil, že nad ním nemohou zavřít víko rakve? mohl by to prokázat

0 hlasů

Myslela jsem si, že se tady určitě najde další "enteligent" ze zvláštní školy a sprostými narážkami si bude léčit své ego.
Takže Pavle v čem je problém? Žena tě mlátí? Nebo chlastá celá rodina? Opožděný vývoj v mládí?
Nesaháš Gottovi ani po kotníky. Kdyby jsi udělal pro náš stát a naše lidi alespoň 5% toho co Gott - tak by jsi vlastně takhle pitomně nehovořil.
Tvoje vyjadřování je pod úroveň inteligentního člověka který alespoň vychodil základní školu.

0 hlasů

Letošní Zlatý slavík,byl znehodnocen trapným až vulgárním moderováním Krause!!Holá prdel,sex za plentou a prase troubicí místo fanfáry Gottovi,byla ubohost sama!!

1 hlas

Nelze vůbec diskutovat o tom, že Karel Gott je fenoménem v našem kulturním životě. V západní Evropě zvláště v Německu je velmi oblíbeným zpěvákem a Němci ho berou téměř za svého. Jisté ale je, že mladá generace už má jiné idoly a tak i jeho sláva bude uvadat. Myslím si ale, že se bude hrát i za padesát let. Slavnostní večer byl ale dost trapný vinnou moderátora Krause a pana Čtvrtníčka. Místy to bylo opravdu dost nevkusné. Nevím, kam až jsou tito dva schopní zajít ale dost slavnostní atmosféru pokazili. Některé jejich výstupy se hodili spíše do nějakého Silvestrovského kabaretu.

2 hlasy

Vše je odrazem vyspělosti společnosti.

0 hlasů

Pan Gott je osobnost a byl výborný zpěvák,léta přibývají a je dobré ,že existuje cosi jako playback.

0 hlasů

Vyhrála legenda, která svedla boj s Tomášem Klusem, loňským vítězem.Karel Gott je pořád výborný zpěvák a Tomáš Klus má oblíbence hlavně mezi mladými.Mezi ženami vyhrála zaslouženě Lucie Bílá

1 hlas

Got byl dobrý zhruba do r. 1968. Několik pěkných věcí měl i v 70. letech, ale od roku 1980 je to jak zombie. Nicméně jeho píseň "Srdce tvé" z roku 1964 je opravdu skvělá. Vlastně od něho nic jiného neposlouchám, než tento singl. ---
---
Nějaký Klus, to nevím, co to je, a ani mě to nezajímá. Poslouchám dobrou hudbu, např. Sylviana, Prefab Sprout nebo Tuxedomoon, takže nějaký ten Klus, nebo co to je, mě opravdu nezajímá.

0 hlasů

To, že neustále vyhrává Gott, který už pár desetiletí nic nového nevydal, svědčí spíše o absolutním nedostatku kvalitních zpěváků, než o jeho nenahraditelnosti. Soutěže typu superstar jsou o penězích a komercializaci, nikoli o zpěvu. Tudy cesta nevede a my jsme se jí prostě vydali

1 hlas

Český slavík je zrcadlem ubohosti a marasmu české hudební scény. Stejně jako politické strany , měli by i pření zombie zveřejňovat kolik za ty místa zaplatili.

3 hlasy

Máte pravdu. Ubohost, ubohost a zase ubohost. A to jsem to nesledoval, protože vím předem, že to bude ubohost.

0 hlasů

S tím Gottem je to už fakt trapný.Jako kdyby tady nebyl žádnej jinej dobrej zpěvák.

0 hlasů

Dobrejch je hodně, ale nejlepší je jenom jeden.

1 hlas

Miliony rozházeny, lidi potom mají hlad a důchodci se třesou zimou... kdejaká celebrita rozhazuje či doporučuje lazara Zemana na prezhidenta.. to je katastrofa

1 hlas

No vidiš, to už vypadá jako sloh na 2 třídu obecnou. Tak se čiň !
Jak poeticky kapitalistické: "Miliony rozházeny, lidi potom mají hlad a důchodci se třesou zimou"...

0 hlasů

Karel Gott je taky důchodce a zima mu nebyla.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov