Vlastní prezentace
Trutnoff Open Air bude věnován Ukrajině i obětem holokaustu

24.04.2015 17:30

Letošní festival Trutnoff Open Air, který se uskuteční v trutnovském areálu Na Bojišti od 20. do 23. srpna, bude věnován svobodě Ukrajiny, obětem holokaustu a náboženské toleranci. Dnes to sdělil zakladatel festivalu Martin Věchet. Festival tradičně připomíná osobnosti či události z historie i současnosti.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jan Daniel (2 hlasy) 24.04.2015 20:57

    Budou i symboly waffen SS?

  • Michal Sabio (2 hlasy) 24.04.2015 18:56

    Nepamatuji si, že by se Trutnov 1990 nebo 2000 věnoval svobodě...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

jo, asi je to pro ukroše co vraždily pod taktovkou Hitlera ukrajinský židy... jinak to nebude. Nebo je to naopak, jeden se v tom už nevyzná.

0 hlasů

Budou i symboly waffen SS?

2 hlasy

Nepamatuji si, že by se Trutnov 1990 nebo 2000 věnoval svobodě Srbska. Fakt by se do umění neměla tahat politika, když navíc současná ukrajinská vláda spíš svobodu potlačuje a politické oponenty a novináře likviduje, ale to se z našich médií nedozvíme.

2 hlasy

Náčelník Věchet z trutnovské filiálky kavárny z toho udělal pěkný guláš. Podpora Ukrajině, kde se dostávají (a nebo už dostali) k moci náckové. Pocta obětem holokaustau, za který můžou náckové (i ukrajinští).... Sbohem trutnovský festivale, ze kterého se stává - chtělo by se napsat politické písně, ale to bych se dotkl účinkujících, kteří možná ani netuší :-(

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov