Celostátní sněm ANO
Babiš: Někteří členové nám papalášstvím kazí obraz strany

17.02.2019 11:19

Premiér a předseda ANO Andrej Babiš v projevu na celostátním sněmu kritizoval papalášství, které se podle něj v hnutí začíná projevovat.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Bad Robot (3 hlasy) 17.02.2019 18:53

    Bures je papalas a kazi obraz sve Firmy ANO .. )

  • Týdenní cenzor (3 hlasy) 17.02.2019 11:53

    Hlavně, Babiši, zase nezapomeňte nominovat europoslance, kteří pak...

  • daniel Pink (1 hlas) 17.02.2019 20:49

    ANO -----------32% a kavarensti krivaci a fetaci v Praze dupou...

  • Karel Hrabě (1 hlas) 17.02.2019 15:09

    Zákaz kouření v soukromných hospodách UDĚLALÍ naší demokraté take...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Pravdu má, přeceda.

0 hlasů

ANO -----------32% a kavarensti krivaci a fetaci v Praze dupou nozickama

1 hlas

Bures je papalas a kazi obraz sve Firmy ANO .. )

3 hlasy

Zákaz kouření v soukromných hospodách UDĚLALÍ naší demokraté take !!!To znamená na české platy německé pokuty !!!!!Auta by stejně nezabavovali při nezaplaceni pokuty cizinci !!!!!Jak to dělají Poláci,Slováci,Rakušané Němci atd: Proč by to dělali když to můžou vybrat od nás !!!!! Progresívní daně mají skoro všude podle příjmu !!V Americe jsou vysoké příjmy zdaněny až 50% to vám poví takový Jágr a spol Zase nám zvednou daně na alkohol!§Asi chtějí až lidi nechodi do hospod ,,Že by se báli až se lidi nescházeli v hospodách a nepomlouvali ty samovládce???NA DRUHÉ STRANĚ DANĚNA ALKOHOL MAME STEJNÉ JAK V RAKOUSKU PLATY MAJI PRACUJICÍ ČTVRTINOVÉ!!!!ALE EPOSLANCU A BOHATÝCH SE TO NEDOTKNE !!!PROČ NEJSOU NADLIDE VE VLÁDĚ APARLAMENTU TAKOVÍ FRAJEŘI A NEZAVEDOU 100% DAŇ NA ALKOHOL NAD 700 KČ !!PROČ NEZAVEDOU 100% DAŇ NA AUTA NAD MILION !!!!!!! TO NÉ ONI JSOU SCHOPNI DAT DÁŇ NA NEJLEVNĚJŠÍ AUTA,VODU A VZDUCH !!!!

1 hlas

Zákaz kouření v soukromných hospodách v by naší demokraté udělali take !! Chi chi!!!Pokuty by byli stejné jak jsou nově navržene !!!To znamená na české platy německé pokuty !!!!!Auta by stejně nezabavovali při nezaplaceni pokuty cizinci !!!!!Jak to dělají Poláci,Slováci,Rakušané Němci atd: Proč by to dělali když to můžou vybrat od nás !!!!! Progresívní daně mají skoro všude podle příjmu !!V Americe jsou vysoké příjmy zdaněny až 50% to vám poví takový Jágr a spol Zase nám zvednou daně na alkohol!§Asi chtějí až lidi nechodi do hospod ,,Že by se báli až se lidi nescházeli v hospodách a nepomlouvali ty samovládce???NA DRUHÉ STRANĚ DANĚNA ALKOHOL MAME STEJNÉ JAK V RAKOUSKU PLATY MAJI PRACUJICÍ ČTVRTINOVÉ!!!!ALE EPOSLANCU A BOHATÝCH SE TO NEDOTKNE !!!PROČ NEJSOU NADLIDE VE VLÁDĚ APARLAMENTU TAKOVÍ FRAJEŘI A NEZAVEDOU 100% DAŇ NA ALKOHOL NAD 700 KČ !!PROČ NEZAVEDOU 100% DAŇ NA AUTA NAD MILION !!!!!!! TO NÉ ONI JSOU SCHOPNI DAT DÁŇ NA NEJLEVNĚJŠÍ AUTA,VODU A VZDUCH !!!!

0 hlasů

Hlavně, Babiši, zase nezapomeňte nominovat europoslance, kteří pak budou hlasovat pro naše potrestání, potrestání vlastní země, pokud nesplníme nějaký rozkaz zprasatělého bruselského eurobolševika.

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 09/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov