Premiér v televizi
Babiš: Pravda je na mé straně. Syn byl na Krymu šťastný

18.11.2018 22:58

Premiér Andrej Babiš (ANO) ani po sobotních demonstracích nehodlá odstoupit. Je přesvědčen, že má pravdu, řekl v televizi Nova. Babiš nevidí důvod k tomu, aby poslanci hlasovali pro nedůvěru vlády.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jaro Ovsina (7 hlasů) 18.11.2018 23:42

    Slonková kradlabude švýc.policií stíhána.Lidé jí opovrhují

  • Emanuel Bacigala (2 hlasy) 19.11.2018 08:11

    Jupíííí, budou klobásy

  • Emanuel Bacigala (2 hlasy) 19.11.2018 00:16

    To si nemyslím, lidé opovrhují především bezcharakterním občanem...

  • Emanuel Bacigala (2 hlasy) 18.11.2018 23:07

    Syn předsedy vlády ČR na okupovaném Krymu + tajemná slečna = žně pro...

  • Bohumil Stejskal (2 hlasy) 19.11.2018 03:59

    Bacigala asi máš průser! Budeš platit alimenty hňupe! V prasečáku se...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Slonková to má dle trestního zákoníku spočítáno:

ývalá manželka premiéra Babiše Beata promluvila o kauze údajného únosu jejich společného syna, který s ní žije v Ženevě. Pro televizi Nova řekla, že novináře, kteří se zpovědí Babiše ml. přišli, upozorňovala na synovu nemoc. Uvedla, že je natočili tajně, a postěžovala si, že se synem nyní ani nemohou vyjít z bytu. O obležení bytu novináři mluvil i sám Babiš. Reportéři Seznamu ale tvrdí, že před bytem žádné novináře během druhé návštěvy bydliště Babiše juniora nepotkali. Nemoci, kterou podle Babiše jeho syn trpí, tedy schizofrenii, se bude věnovat i dnešní pořad Epicentrum na Blesk.cz.

0 hlasů

Česká televize za posměchu moderátorů včera rychle jako protipořad živého rozhovoru na Nově vysílala rozhovory s duem S+K. Ani jeden z nich neodpověděl na otázku proč když reportáž je natočena 16.10.2018 ji vysílali až před 17.listopadem?! Nikdo z nich přímo neodpověděl jen samé náznaky a výmluvy!! Z toho by si lidé měli udělat obrázek jak to ve skutečnosti je!! Nebo když to obrátíme Oni věděli měsíc o trestném činu a neoznámili to?! A teď chtějí po měsíci aby někdo to vyšetřoval?! Proč?? Předtím jim trestný čin nevadil??!! Nebo chtěli někoho vydírat a nepovedlo se to?! ...Normální a pokud vím i u novinářů je že když se dozvím o trestném činu tak ho neprodleně nahlásím, kryji tím i sebe. A pokud ho nenahlásím chci toho využít pro sebe a i někoho třeba vydírat ne?!? Podívejte se prosím pozorně na ten záznam! takto komunikuje normální člověk a ještě k tomu bývalý pilot!! Tak to už nechci lítat!! Říci "oni mě kontaktovali" a za pár vteřin říci " nikdo mě nekontaktoval" a zmatená řeč?!?!

1 hlas

Že je bývalý pilot, to nehraje žádnou roli, teď už nelítá. Reportáž byla natočena 16.10. a Babiš až do zveřejnění nic netušil o setkání novinářů se synem, jak je to možné, když mají tak krásný vztah, jak to že ani syn a ani Babišova bývalá žena nic Babišovi neřekli, nijak neprotestovali, proč maminka Babišova syna přečetla text s odsouzením akce novinářů až po osobní návštěvě babiše u nich doma? A proč nevystoupil také syn? A Babiš svěří svého nemocného syna do péče psychicky nemocného Rusa- vycházím z toho, že jeden říct něco a druhý den něco úplně opačného je podle vás projevem duševní nemoci. A proč na Krym? Protože tam se naše policie nemůže ani na nikoho obrátit? O náznacích a výmluvách, to mluvíte o Babišově vyjádření?

1 hlas

Je zde mnoho článků kritických, někdy nesrozumitelných, někdy nelogických či mimo realitu, někdy, bohužel, i sprostých nebo pitomých.
Kritika? Ano, souhlasḯm, ale páni či dámy kritické, rozum mající - co kdybyste místo omílání nesmyslů nebo opisovaných stanovisek zde napsali, koho byste chtěli ze současné opozice ve vládě mít a kdo by vládl lépe? A taky proč.
Ne, nenapíšete, zavládne ticho po pěšince!
Já se osobně přiznám, že ze současné politické garnitury vidím vhodné pouze ANO s Babišem a možná i SPD s Okamurou, pokud pochopí, že nelze mít najednou všechno, i když jeho přání mi jsou vesměs sympatická, Vlastně jen ono vystoupení z EU je poněkud neuvážené (možná zatím.)
Vy byste nechtěli rozhodovat o většině problémů sami. bez vašich volených a někdy i úplatných zástupců? Vy byste nechtěli raději mít možnost demokratickým způsobem odvolat politika z parlamentu, pokud neplní to, co slíbil a nemuseli pokřikovat tam, kam by vás vášeň zavedla a kdosi nadirigoval? Vy byste snad chtěli ze své kapsy platit náklady, které vám způsobí jiní svojí nekulturností, lhostejností nebo třeba zlodějnami, chtěli byste snad zde živit cizince, kteří o naší zemi nevědí nic, jen mají iluzi, že u nás dostanou dům, auto a jiné, že je budeme živit a že nebudou muset vůbec pracovat? Takový ráj na zemi?

Aby bylo jasno - Nemám nic proti těm lidem, kteří projeví ochotu u nás pracovat , chovat se a jednat podle platných zákonů naši země a požádají o pobyt u nás a je jim našimi úřady povolen.
No, a jsme doma - nejde o to, která strana nebo kteří politici vaše přání jen slíbí splnit a skutek pak kamsi uteče, ale o ty , kteří budou pracovat pro vás, ne pro svoji kapsu. A takovým je, jak jsem zatím poznal, Babiš s ANO a možná i Okamura, ale to nevím, neznám ho. Ostatní strany po zvolení buď bojují o získání moci, nebo se hádají, nebo jejich členové i nepokrytě kradou nebo v dobách, kdy u moci byly, kradli, sami či prostřednictvím svých členů - t.zv. kmotrů.

0 hlasů

Babiš podle vás nepracuje pro svoji kapsu? Pokud oddělujete jeho kapsu od jeho firem, tak pak možná ne, jenže ono to nejde oddělit.

0 hlasů

A ještě - ruku na srdce - znáte dobře program SPD?

0 hlasů

Bohužel na jedné straně máme byvalého Stbáka Babiše a na druhé straně kavárenské neomarxisty. Takže proti sobě bojuji komunisté s komunisty a ne vše se dívá neobolševický Brusel. Takže socialismus bohužel zvítězil přátelé!
http://www.epshark.cz/clanek/1298/od-jakese-po-burese-ii

0 hlasů

bureš bude brečet, bambula.

0 hlasů

a bručet.....

0 hlasů

to je ale spina.
bakalovo pohunci obtezuji nemocne, aby neco vyhrabali na babise.
takovej humus nebyli ani bolsevici :-)))))

2 hlasy

To si nemyslím, lidé opovrhují především bezcharakterním občanem Babišem – „Né já, to maminka si přála, abych se stal v roce 1980 členem KSČ. Já jsem tam vlastně vůbec nechtěl vstoupit. Já mel v rodině tri emigračky, komunisti se otci pomstili a poslali ho na 5 let do Švýcarka, tak byli ty s.v.i.n.ě. komunistický zákeřní poslali za trest otce do Švýcarka, tak si to kluci už konečně nastudujtě.

2 hlasy

Bacigala asi máš průser! Budeš platit alimenty hňupe! V prasečáku se totok narodilo SELE a vypadá jako TY …!!!

2 hlasy

Jupíííí, budou klobásy

2 hlasy

Slonková kradlabude švýc.policií stíhána.Lidé jí opovrhují

7 hlasů

Mluvte prosím za sebe.

0 hlasů

To si nemyslím, lidé opovrhují především bezcharakterním občanem Babišem – „Né já, to maminka si přála, abych se stal v roce 1980 členem KSČ. Já jsem tam vlastně vůbec nechtěl vstoupit. Já mel v rodině tri emigračky, komunisti se otci pomstili a poslali ho na 5 let do Švýcarka, tak byli ty s.v.i.n.ě. komunistický zákeřní poslali za trest otce do Švýcarka, tak si to kluci už konečně nastudujtě.

1 hlas

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Syn předsedy vlády ČR na okupovaném Krymu + tajemná slečna = žně pro KGB. Začínám se obávat, že tato vláda nebude nadále dělat rozhodnutí ve prospěch občanů České republiky!!!!!

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov