Krize na Ukrajině
Čeští politici: Proti Putinovi se musí přitvrdit

29.08.2014 18:30 Původní zpráva

Ruský prezident Vladimir Putin ve středu po setkání se svým ukrajinským protějškem Petrem Porošenkem vyzval ke klidu zbraní. Den na to však ruští vojáci pomohli separatistům dobýt ukrajinský přístav Novoazovsk. Ukrajina protestuje proti invazi na své území a žádá o pomoc. České ministerstvo zahraničí proti postupu Moskvy protestovalo, TOP 09 a ODS požadují tvrdší postup, ale komunisté Rusko hájí.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • franta pala (19 hlasů) 29.08.2014 18:51

    Prokristapána,CO brání kocábníkům,štetináčům a spol.dát dohromady...

  • Masarakš . (11 hlasů) 29.08.2014 19:04

    Je mi k zblití z našich politických pokrytců a patolízalů nového...

  • Věra Čeňková (11 hlasů) 29.08.2014 18:45

    KSČM lidé mají jediní názory bez emocí a populizmu. Fašisté z TOP...

  • Pavel Šimurda (10 hlasů) 29.08.2014 18:49

    ..Zaorálek řekl..je třeba přitvrdit...a zakousl se do dalšího...

  • Darja Hubáčková (10 hlasů) 29.08.2014 20:50

    Nikdy by mě ani ve snu nenapadlo, že 25 let po revoluci budu...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Čeští politici tvoří soubor slabomyslných jedinců kteří by se prací neuživili a proto šli do politiky. Takový modrý pražský hemeroid np, co uklízí nádražní hajzly by klidně mohl být předseda top.

2 hlasy

nechapu proc novinari davaji prostor politickemu oslikovi JUDR Mareckovi Bendovi

2 hlasy

Komunisté pouze tvrdí,že válka nic nevyřeší.

0 hlasů

Tato debata je nesmyslná a vyhovuje některým kecálkům.Situace je taková,že názor,který podporuje Benda,Štětina,Kocáb a další,je scestný.Napadá mne myš,která řvala.Určitě Putin nespí starostmi,kdy ČR zaharaší zbraněmi,nebo zahájí ekonomické sankce.Probuďte se a nechte je,zejména ODS a TOP vabreptat.

4 hlasy

Přitvrdit by se mělo proti těm nesoudným hovadům - českým politikům. Měli by se raději starat, jaká opatření přijmout proti rozpínajícímu se muslimstvu v republice, ale to ty tupé, zkorumpované snopy nevzrušuje.

3 hlasy

Přitvrdit? Volit silnější slova?

1 hlas

Prosím,v překladu záměrně neuvedeno....prosili jsme už dost dlouho!!!

1 hlas

Všichni křičí o ohrožení míru Ruskem, copak už zapomněli na bývalou Jugoslávii, copak nevidí co provádí ukrajinská armáda? Vidím docela vhodné přirovnání: Rusko jako NATO v roce 1999, a Ukrajina jako Srbsko. Jenom se dnes role obrátily. Ukrajinská vláda se ale chová ještě hůř, Srbové neobklíčili Prištinu a nezačali jí masivně ostřelovat neřízenými raketami grad, tanky a bojovými vrtulníky.

4 hlasy

Procvičíme,neztratí se nám to!!!(psáno hovorově).....Nerozumím,nevím-JÁ NĚZNÁJU.....Děkuji-SPASÍBA...Chleba-CHLIEB...P - eníze-DĚNGY...Dívka-DĚVUŠKA...Nechci-NĚCHAČ - U...Nemám-UMENJÁ NĚT...Sbal kufr-VAZMI ČAMADAN...Jeď-JECHAJ......HAJZL-DURAK!!!!!!!Víc - epouze samostudiem cyrilice..........

1 hlas

Jak tak pozoruji pátou kolonu UkroFašistů u nás, myslím, že by bylo lepší procvičit si tohle: "Takhle někomu zlámat prsty!" = Když tohle uslyšíte zachrání Vás jen útěk, "Dáme Molotov?" = Utíkejte!, "Urvu Ti nárameníky!" = Pokyn ke spolupráci okounějícímu policistovi, "Podlidé" = Rusové, "Bandera" = Národní hrdina Ukrajiny, "Kolaborant" = Člověk s jiným názorem, "Tymošenková" = Zázračně uzdravená světice a Národní hrdinka Ukrajiny, "Biden" = Bobby Ewing. A na závěr obrazová část (hned tři symboly nacistických SS na jednom promo obrázku Ukrajinským státem vyzbrojeného batalionu Azov). Když tohle (tinyurl.com/npvetvh) uvidíte, utíkejte!

3 hlasy

Zajímavé video. https://www.youtube.com/watch?v=p7HrJbqYFVQ

0 hlasů

"A VOJNA S RUSEM BUDE"...

0 hlasů

NÁŠ POLITIK CELÝ DEN,BUDE NÁM ZAS PŘÍKLADEM...NEŽ MÍT V TĚCHTO LIDECH VZOR,RADĚJI BÝT MRTVÝ TVOR!!!!

2 hlasy

Benda a Zlatuška patří do blázince!

2 hlasy

Zajímavé počtení: blisty.cz/art/74479.html
Sice od komouše, ale pro představu o dění na Ukrajině myslím užitečné.

1 hlas

Problém je potřeba řešit na Ukrajině a nepřevádět ho jen na relaci k Rusku, i když se svými zájmy ve vztahu k Ukrajině netají. Prvním rozumným krokem musí nepochybně být, aby prezident Porošenko a jeho vláda vstoupili do jednání s východoukrajinskými separatisty a snažilli do dosáhnout dohodu (garantovanou popř. i mezinárodním společenstvím) o zastavení bojů spolu se státoprávním uspořádáním na Ukrajině. To je podle mého názoru rozhodující. V informacích se uvádí, že je to asi i představa V. Putina. Ozbrojení separatisté ovšem nemusí dobře reprezentovat vůli obyvatel, proto je potřeba přizvat i představitele nějakých těch východoukrajinských samospráv. Prezident Porošenko udělal podle mého názoru zásadní chybu, že se zřejmě rozhodl zlomit odpor na východě Ukrajiny ozbrojenou mocí. O důvodu lze spekulovat, ale neuvážil dobře dopad tohoto kroku směrem k občanské válce a nenávisti. Kdyby pro vyřešení problému Ukrajiny v zájmu obyvatelstva hned jednal se zainteresovanými stranami, vytvořila by se zcela jiná situace. Pokud toho nebude schopen, bude muset o uspořádání na Ukrajině jednat EU přímo a otevřeně s V. Putinem. Řešení problému nelze posuzovat prizmatem ozbrojeného boje se separatisty. Na vyšší úrovni je základním směrem gensecherovská politika uvolňování mezinárodního napěti.

3 hlasy

Bojové operace proti Donbasu začala počátkem května nikým nezvolená vláda premiéra Jaceňuka (tato vláda stále vládne). Porošenko po svém zvolení do prezidentského úřadu v boji pokračoval, promarnil tak šanci na kompromisní mír. V Donbasu proběhlo počátkem května referendum za účasti vysokého procenta tamních obyvatel a zdá se, že většina volila pro nezávislost. Mělo by se to zopakovat pod zášťitou OBSE.

2 hlasy

Tak toto oficiální vyjádření vzbudilo určitě v ruských řadách zděšení,ke všemu s naší paniku vzbuzující ukrutnou armádou.Putin už prohlásil,že jak se do toho zamontovali Češi,tak to nemá cenu a rozpouští armádu.

2 hlasy

Zatim je to takova mala prestrelka s par raketama, ale jakmile se zacne pouzivat jaderne zbrane, poslal bych vsechny ceske posrance a senili, co vyvolavaji podporou nelegitimniho rezimu valku, at jdou stvrdit svoje slova a neposilaj do valky jen druhe.

1 hlas

Putin je NOVODOBY rusky C A R :D o tom zadna …….

1 hlas

No jo, no! Ti západní degeneráti si to chtěli rozdat s profesionálem Putinem a dostali na držku. Tak teď hystericky ječej jak stará buzna, který někdo rozšlápl růžovou kabelku!

4 hlasy

Destiny, oznamil jsi na Policii CR i prispevky, ve kterych lidi jako Bulva, Slovan, venda wind aj. oslavovali umrti ceskych vojaku v Afghanistanu? Oznamil jsi na Policii CR prispevky, ktere zde vyzyvaly k zabijeni Zidu v souvislosti s konfliktem v Gaze? Oznamil jsi dnesni prispevek, ktery vyhrozoval smrti ceskemu velvyslanci na Ukrajine? Oznamil jsi prispevky, kterymi vyhrozovali nekteri rudi diskutujici tem, s jejichz nazory nesouhlasi? Nebo jsi jen takovej rudej kecal?

1 hlas

Fandím Putinovi.....Putine nenech si srát na hlavu od nějaké Ameriky a jejich poskoku včetně čr....dej jim zabrat.A ty evropo, ještě zapláčeš až se rusák po tom jak se chováš,obratí zády,ještě budete prstíčkem škrábat aby se rus vrátil.Vy si opravdu myslíte že Putin nechá tu sebranku USA zaparkovat až na Ukrajinu,že si je pustí až ke dveřím?jen ho drážděte evropo a uvidíte jak to rozjede.

6 hlasů

Když jsem tady v červnu varoval, že to odnese Praha ... že tam bouchne nějaká bomba s účinkem srovnatelným s jadernou po záhájení otevřeného vojenského konfliktu s Ruskem provokací ze strany USA za využití idiotů z Kyjeva jako volavek , tak se mi zde jisté nicky posmívali, možná by se dnes, když po neustálých provokacích vůči Rusku Putin varoval, že jsou jednou z největších jaderných velmocí, měli chytit za vlastní nos a zpytovat svědomí, za pár dnů už možná nebude co !!!

3 hlasy

Ty woe, ty mas ale matros:-) Umis taky praskat jako rudoch destiny?-)

1 hlas

Hele šašo, už "hrdinní poláci" se klaněj k zemi že došlo k administrativní chybě při odletu ruského ministra obrany. bla bla bla, tam by ses měl odstěhovat, přizdisráči, velkou hubu keců na začátků ale kdyz jim dojde že to bude mít následky tak otočej.

3 hlasy

Uz aspon vis, kdy si mne predvolas k vyslechu ve stylu svyho nebohyho fotra vysetrovatele fizlovske StB? Jsi ten tvrdej nebo natvrdlej?-)

1 hlas

To jsou teda argumenty... že by prekabátěný npnp?

1 hlas

A je klid, smažka pn23 už dojel posledního jointa koupenýho ze sociálních dávek a emigrant si kreslí před spaním záchodovou štětku na poradu :- )

2 hlasy

Destiny, tvoje zivotni filozofie je: Praskam dobre, praskam rad? Hele, ty jsi sel za nejakym kamosem tvyho nebohyho fotrika, ktery dela nejakyho vysetrovaciho referenta a budete ted tajne patrat po nepohodlnych osobach, jejichz jmena byste mohli predhodit Rusakum, az prijedou na dovolenou do Prahy?-)

1 hlas

ty jsi ale zvědavej kluk :-))) no nějak to dopadne nebooj, vše bude v mezích zákona.

3 hlasy

někteří fanoušci kremrole nebo strýčka Sama už jsou zralí do šaškarny.

0 hlasů

Destiny, oznamil jsi na Policii CR i prispevky, ve kterych lidi jako Bulva, Slovan, venda wind aj. oslavovali umrti ceskych vojaku v Afghanistanu? Oznamil jsi na Policii CR prispevky, ktere zde vyzyvaly k zabijeni Zidu v souvislosti s konfliktem v Gaze? Oznamil jsi dnesni prispevek, ktery vyhrozoval smrti ceskemu velvyslanci na Ukrajine? Oznamil jsi prispevky, kterymi vyhrozovali nekteri rudi diskutujici tem, s jejichz nazory nesouhlasi? Nebo jsi jen takovej rudej kecal?

2 hlasy

Když někdo napíše , že někoho, kdo občanům cíleně lže s cílem vyvolat v nich nenávist vůči skupině lidí či jinému státu, patří potrestat není výhrůžka, jenom debil Tvého jména to pořád nechápe a není divu s Tvým IQ.
Tak už zalez do svého klecového lůžka a přestaň ze své debility aneschopnosti vlasního úsudku obviňovat ostatní.

5 hlasů

Myslis, ze tvuj vzkaz nekdo pochopi? Zkus si to jeste jednou po sobe precist a napis to jeste jednou bez koktani.

2 hlasy

Tak už se zklidni smažko, flákači a magore. projev se jako chlap aspon na chvíli a přestan požírat sociální dávky, protože dnes si opět nepracoval.

2 hlasy

Ja take dneska nepracoval, ale prachy sly :))))))).........ale nesmis byt vysloveny proletar :)

3 hlasy

Lustigu ty jsi zatracenec kterýho nechtějí nikde a ten druhej exot je magor. Jo je to smutnej pro vás, nemáš nic, nikoho kdo by tě měl rád............

2 hlasy

... nemej strach, mam kosatou rodinu :)... zrovna je ucim poznavat houby. Taky na ne chodis ? :).... ale do vlastniho lesa v Cechach mam moc daleko...

1 hlas

....nu dobre, ja se prihlasim do kursu na IQ :)) abys furt neroznasel, ze jsem blbej :)

PS. .... koho ty mas rad, mimo rodiny ?

1 hlas

:-)) nemluvil jsem o rodině, tu má každej, jen že tě nikdo nemá rád, jinak chudák rodina, at ty houby radši nejí s tvým iq tykve

3 hlasy

.... a ted mam zase par dni volna, pak mam 3.9 poradu a 4.9 zubare :)))).... na zatceni nemam ani cas :)

2 hlasy

Ty mas fakt dost. Ty jsi opravdu legracni rudy kasparek. Koupim si te na hrani:-)

2 hlasy

"Čeští politici: Proti Putinovi se musí přitvrdit" - kdyže jim končí mandát?

3 hlasy

Ukrajina byla 3/4 stoleti pod ruskym klackem. A presto se tam najdou lidi s jasnym zrakem a spravnym usudkem. Vztah Ukrajiny k Rusku stoji na klicove udalosti. To byl ukrajinsky hladomor a na ten Ukrajinci nezapomeli, byl naschval vyvolan kremelskymi zlocinci. Kdyz to srovname s Ceskem, tam bylo take obsazeni 1968 a 41 let politicke okupace statu. A ted si to dame do rovnice a zjistime, ze Ukrajinci jsou jiny kalibr nez zabolsevisovane Cesko. Ukrajinci maji nouzi, maji silneho protivnika, ale nejsou z nich ceske bolsevicke prolhane duchovni zdechliny a kolaboranti.

2 hlasy

A vy jste si snad národe mysleli že rusák vyhraje 2.svět.válku...padne přitom tolik milionu rusu a on odtáhne domu s prázdnou? že nebude okupovat státy jako československo 45,68,,,které zbabělo čekalo až rus vše osvobodí a pak se přidalo pár dní před koncem války!ne je to něco za něco..jrus vás osvobodil ,tak vy hooold za tu svojí zbabělost a pohodlnost budete ted platit okupací!tak si nechte porád řeči že rusák je takovej nebo makovej...bez něj by jste byli už dávno vymazáni z mapy světa čecháčkové.

3 hlasy

Zase se projevil blb, který tvrdí, že Stalin byl Rus a proto že Rusové mohli za hladomor na Ukrajině.
Prosím Tebe už zales do své Velké třetí řiše, "Veselý" ignorante faktů .

2 hlasy

Zales? Budes se schovavat v lese?

1 hlas

Takže s tímhle jejich řáděním souhlasíte?

https://www.youtube.com/watch?v=P_7IgxN6AbI
https://www.youtube.com/watch?v=F0fHJ-nKHPE

ovládá je stejný ďábel, jaký ovládal banderovce, k jejichž odkazu a praktikám se hlásí:

http://novysmer.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=1594

byli horší, než SS-áci

2 hlasy

Pro chore mozky:

Jeden z termínů, který Zeman používá, je označení „banderovci". Jak ale upozorňují v dopise ukrajinistka Lenka Víchová, historik David Svoboda, odborník odborník na extremistická hnutí Anton Shekhovtsov a socioložka Yana Leontiyeva, tento termín se užívá v informační válce, která je součástí rusko-ukrajinského konfliktu, výlučně jako nadávka, které se častují občané Ukrajiny bez ohledu na národnost, jazykovou či konfesní příslušnost.

"Používat termín „banderovci" pro jakákoli politická či společenská hnutí není možné už z toho důvodu, že žádná politická strana ani hnutí tento termín ve svém názvu nemá. Až na organizaci Tryzub im. Stepana Bandery, což je organizace, kterou by bylo možné nazvat nacionalistickou nebo spíše nacionálně konzervativní, ale která přinejmenším do války na východě Ukrajiny neměla prakticky žádný politický vliv," píší experti v dopise.

Termín „banderovci" rovněž používala komunistická propaganda po druhé světové válce v SSSR i Československu. Stejným způsobem je podle odborníků používán i dnes s cílem propagandy diskreditovat ideu ukrajinské nezávislosti. Tímto termínem byli a jsou označováni všichni, kdo nesouhlasí s tím, aby Ukrajina byla vazalem či satelitem Moskvy.

Zeman nedávno v České televizi zmínil právě ukrajinského nacionalistu Stěpana Banderu, kdy uvedl: "Nezapomeňte, že Bandera je na Ukrajině považován za národního hrdinu, jeho obraz visí na Majdanu, jeho socha je ve Lvově. No a ve skutečnosti to byl masový vrah."

Odborníci ale jeho tvrzení popírají. "Bandera nemohl být masovým vrahem ani kdyby chtěl, válečná léta totiž strávil v německém koncentračním táboře. Snaha vtělit tuto kontroverzní osobnost do chytlavých frází a pomíjet dějinný kontext nesvědčí o profesionalitě těch, kdo tak činí, ať jsou již vedeni jakýmkoli záměrem," píší v dopise.

Závěrem dopisu Zemanovi skupina odborníků nabízí odborné konzultace na dané téma. "Věříme, že pomohou odstranit vzájemná nedorozumění a ozdraví českou veřejnou debatu," píše se v závěru dopisu

2 hlasy

Prosím, tady máte ty Vaše "demokraty":
tinyurl.com/npvetvh

1 hlas

Opět pan Veselý ignorant odmítá vzít na vědomí, že jisté skupiny v Kyjevě nosí stejné mundůry jako Banderovci za II. sv. v., to je jako bys řekl, že ten kdo heiluje a používá hákové kříže jako Hitlerovci nejsou fašisté jenom proto, že si to nedali do názvu. Běž se honem vyblít do Třetí říše a neotravuj tady !!!!

2 hlasy

Ty woe, docela jsi to podcenil. Pekne se ti to "rozlilo":-)

1 hlas

Vcera jsem zde povesil dopis 4 ceskych historiku a vedcu, ve kterem publikovali svuj nazor na prohlaseni presidenta Zemana. Ten taky vyrvaval neco o benderovcich a zlocincich. Ten dopis je asi jeste v Echo 24 k precteni. Ve zkratce. Co bolsevici a hlavne rusove rozsiruji se nezaklada na pravde. punkt

2 hlasy

A že Banderovci v Čechách při pochodu na západ 1945 - 1947 přepadali zemědělské usedlosti , výkrádali je a vraždili jejich obyvatele je taky jenom pohádka nezakládající se na pravdě ??? Jdi se vykálet někam jinam idiote !!!!!!

3 hlasy

Neni kam, tobe se uz na hlavu nekdo vykalel 3x:-)

1 hlas

Ten hladomor byla samozřejmně příšerná sviňárna (omlouvám se samicím prasat) - ta však nebyla způsobena rusy obecně, ale zrůdami, které se dostaly k moci - stejně jako všichni ukrajinci nejsou Banderovci. Nicméně ti, co jsou v Kyjevě u moci, nemají s vražděním a mrzačením obyvatelstva vlastní země žádný problém - stejně jako Banderovci.

4 hlasy

pro NP23: oznámení sem učinil, mimo zápis z toho co si mohli přečíst z vašich příspěvků zde to jen okomentovali že jste vypatlanec ale lepší je to prověřit, třeba nepatříte do vězení ale do blázince, ale na to už jsou odborníci at posoudí sami co jste.

2 hlasy

Soudruhu praskaci, jak jsi pochodil na uradech ? Kdy prijde predvolani ? V rijnu nemuzu, budu v USA.

2 hlasy

Nezapomen vzit sebou nejaky granaty a pistole at se muzes v pripade pres Harlem nebo Bronx prostrilet. Do Chicaga nebo Detroitu vubec nelez. Tam se strili denne. Uz o tom ani nepisou. Tak si davej pozor.

2 hlasy

Ty si ve prasky a bez si lehnout. Jinak se budes budit hruzou:-)

1 hlas

Až přijde, tak přijde, tvoje dovolená nikoho nezajímá, tak tě bude eskortovat kdyz se nedostavíš.

1 hlas

Ty jsi opravdu rudej blbecek, ktery je vsem akorat pro legraci.

1 hlas

Mne uz jednou bolsevici soudili, ale kdyz jsem si po roce 1990 sel pro soudni spis, byl vykradeny, abych se nedovedel kdo proti mne co vypovidal. Z 21 polozek tam zustal jen titulni list a rozsudek. A ten jsem uz mel. Na co tedy byla cela kocourkovstina, kdyz spis neprezil ani sametovou revoluci.

1 hlas

Abych ti udelal radost, tak ti napisu, ze cim vic ruskych "turistu" se vrati z "vyletu" na Ukrajinu zpatky do Ruska v igelitovych spacakach, tim lip. A jednou Putina povesi jeho vlastni lidi. A ted nevahej a rychle na lamparnu:-)

2 hlasy

Vis co blbecku pn23, nebo np? V Cesku je zakazano o vrazdach psat a mluvit. Ale, jestli opravdu musis vrazdit tak velmi doporucuji Kyjev-Majdan. Tam se vrazdy nevysetruji. Dokonce muzes upalit policajta benzinem, vydloubat mu oci, useknout mu hlavu. Nic se ti nestane a nikdo nic vysetrovat nebude. V Cesku takovy dobytcarny mame zakazany. Na vlak a bez vrazdit kde je to dovoleny.

1 hlas

Ahoj ElKozo. V kazdem zemi, ktera je napadena vnejsim nepritelem (v tomto pripade ruska armada) je normalni, ze se napadeny brani. A protoze se bojuje zbranemi, jsou i mrtvi. A protoze se napadeny musi branit, musi pouzit dostupne prostredky. To neni zadna propagace, to je fakt. A je taky normalni, ze CR bude postupovat tvrde proti tem, kdo si na Ukrajinu vyjeli zastrilet jako jakysi Stejskal z goroda Brno.
Ty jsi dobytek Rozlile uz podle svych prispevku.

0 hlasů

Dobre, tak ja jsem dobytek ale o vrazdach na kazdem prispevku jako ty nepisu. Ani neznam dobytek (krava,kun,prase) kteri by chteli vrazdit. V tom pripade z ktery zvireci skupiny jsi ty????

1 hlas

S Váma je fakt sranda ...

destiny - 29.08.2014 21:08
destiny13

Vy "člověku" co tu pořád melete o nějakém udávání, mluvíte o sobě? svý zaběhlé praxi? Metodika západu obvninovat někoho z něčeho co neudělal, ale sám to činí že?

Váš příspěvek je tak trošku variace na váš život, zdá se :)))

1 hlas

nevím jak vám to slušně a naposled vysvětlit, asi nijak, prostě jste idiot. Najděte se ve wikipedii význam toho slova.

1 hlas

Význam slova idiot je mě naprosto jasný, pro demostraci naplnění si stačí přečíst Vaše příspěvky. Fízlovská logika mě fakt nezajímá a trvám na tom, že bonzovat na člověka za projevený názor může jen naprostý ubožák a xindl.

1 hlas

:-) opravdu idiot, projevení názoru, propagace atd.. jsou velice rozlišné pojmy

0 hlasů

O čem to tu teď melete vy střevo? Jste další co si osvojuje rozhodovat o tom co je a co není názor? Nebo raděj rovnou pro jistotu všechny naprášíte?
Fízlování a fízly fakt nesnáším ...

1 hlas

Ja tady porad propaguju, ze jsi rudej curak.

2 hlasy

Takze budou i proverovat prispevky nekterych tvych kamosu, kteri zde oslavovali umrti ceskych vojaku v Afghanistanu a ruzne antisemitske vyroky vcetne vyhrozovani smrti ceskemu velvyslanci na Ukrajine a i dokonce adminovi diskuzi? V tom pripade se tesim, ze se pozname, rudy soudruhu.

1 hlas

Jsou tři možnosti: Buď tam předtím Rusové nebyli a teď jsou – potom jste nám dříve lhali. Nebo tam ruská armáda byla již od počátku a je tam stále – potom se nic nezměnilo a lžete nám o domnělé ruské invazi nyní. Je ale tu ještě třetí možnost: Ruská armáda na Ukrajině nebyla ani dříve, ani teď – a vy nám lžete kontinuálně. Každý, komu jste ještě svou amatérskou goebelsovštinou nevymlátili mozek z hlavy, má dávno jasno: C je správně.

http://protiproud.parlamentnilisty.cz/svet/politika/komentare/1197-ruska-invaze-na-ukrajinu-operace-boeing-c-2-ma-zakryt-blizici-se-porazku-kyjevskych-pucistu-americane-o-ukrajinu-nejde-pomozte-nam-zachranit-dolar.htm

1 hlas

Ted konecne pujde Putin tam, kam patri:

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/346356-britove-chteji-odriznout-rusko-od-platebniho-systemu-swift.html

2 hlasy

čím dál tím víc se mi jeví, že rusové více qa více srou na to, čím vyhrožuje Západ a jdou si za svým.... asi vědí, že chvíle nedostatku se dá přetrpět, zatímco získané ůzemí a moc zůstává... jen Západ, ten romazlený fracek to ne a ne pochopit...

v žádném případě s Putinem nesouhlasím, ale ... tady taháme za setsakra kratší konec..

2 hlasy

Josefe, pokud by doslo k vylouceni Ruska ze SWIFTu, pak Rusove nemohou obchodovat ani s ostanimi zememi. Museli by totiz prejit na smenny obchod a to neni mozne. Muzete nakoupit neco z jedne zeme a prodavat jine zemi. Neni mozne mit vyrovnanou obchodni bilanci s kazdou zemi. Proste nekde vic nakoupite a jinde vic prodate a na to musite mit nastroj. Nastrojem je jednotna mena.

1 hlas

Ano, taháme za setsakra kratší konec, Ukrajina má smůlu, že pokud se dodrží mezinárodní právo nemá na přímou vojesnkou pomoc nárok (snad vyjma modrých přileb). Otázka morálky přístupu k Putinovu jenání je na zvážení, zda se jedná o oběť jako v 38? Nebo má svět jít do války s Ruskem? Nebo stačí ukázat vůli do konfliktu přímo vstoupit?

0 hlasů

Dobrý nápad, až se restrikce dotknou přímo jeho nomenklatury, najde jednoho dne v posteli koňskou hlavu.

1 hlas

Doufejme, ze BIS a bezpecnostni slozky monitoruji aktivity priznivcu Putlera vcetne jejich komentaru na diskuznich forech a v pripade vyhroceni situace dojde k jejich docasne internaci. Soudruzi, docasna internace je to, co jste svy spoluobcanum tak radi dopravali do listopadu 89. Je to opravdu jen docasne opatreni:-)

2 hlasy

Problém našich protiputinovských politiků je v tom, že jejich obliba je nedaleko bodu nula. Putin, ač netvrdím, že je ideál, dokázal to, co mu většina bolševických EUpolitiků závidí. Dokázal sjednotit národ. To není málo, naopak. A teze o jeho agresivitě si strčte do ČT. Tam je informační vakum, tam vládne tvrdá normalizace. Je smutné, že toto musím konstatovat 25 let po tzv. "sametu"(loupež lidských duší a jejich snů).....:-(((

3 hlasy

"Sametová revoluce" = loupež lidských duší a jejich snů - vystihl jste to přesně, bohužel:-(

1 hlas

Je to jako v běžném životě,pokud se budeme vymezovat vůči kde komu,nebudeme mít žádné "kamarády".A jednou nám budou chybět,ekonomicky určitě.

1 hlas

Takže sankce jsou uvaleny na Rusko proto, protože nic ...... a vlastně je potřeba uvalit další, protože by náhodou něco mohlo provést. HNUS EU A USA

2 hlasy

Byl jsi dnes na udavarne, ty jelito jedno rudy?-) Sedet tam ja, tak te nakopnu, ze se nezastavis az v Kremroli:-)

2 hlasy

Nemuzu si odpustit jednu otazku: Ze si tvuj fotr na tobe nacvicoval vyslechy? Pravdepodobne opakovane vcera si psal, ze si po vyslechu vzdy povzdechnul, ze je to slabota, ze je to malo:-) A tak na tobe pritvrdil a kdyz jsi se klepal strachy, sel to zkouset na lidi.

2 hlasy

Protože nic...
Vždyť to jsou samý maličkosti. Rusko jenom anektovalo Krym, jenom podporuje válku na Ukrajině a teď už tam jenom posílá své vojáky. Samý drobnosti...
Nemlátil tě táta v mládí příliš do hlavy pendrekem...?

2 hlasy

Malickost cislo 1) " Rusko anektovalo Krym" ????? Konstituce UA: .....Na zaklade pravoplatneho rozhodnuti parlamentu Autonomni republiky Krym, Krym jako jedina cast Ukrajiny ma vlastni parlament s pravem vyhlasit na vlastnim uzemi (Krym) referendum a rozhodovat bez souhlasu vlady UA. Zakotveno pri deklaraci samostatnosti UA v roce 1991.......

1 hlas

JJ, říkal to Ramunsen , velice důvěryhodný člověk, stejně jako např. že jsou zbraně HN v Iráku a ten NATO zmasakrovalo a většina médií s ním propagandu upevnovala. Takže jestli je tu někdo hloupý jste tu Vy. My inteligentní lidé si názor uděláme a pravda nakonec vyplave, nebo už plave na povrch. Jinak k tomu pendreku, stav se, vemu tě jím po palici, třeba se ti v ní rozsvítí, ale pochybuju.

2 hlasy

Ve volnem case si navleknes fotrovu pasku PS VB a za opasek si das bimbase a prochazis se tak po rodne navsi? Uslechtile hobby. Takove uvedomele:-) Ale to je malo. Netracej cas a udavej:-)

3 hlasy

Takže vypatlanec v blázinci ti bude dobře, nám bez tebe tady taky.

0 hlasů

Dnes a denně čteme jaký blahobyt vyvezli Usáci na svých bombarderech do Iráku. Každy den tam umírají desítky až stovky lidí.

2 hlasy

http://protiproud.parlamentnilisty.cz/svet/politika/komentare/1197-ruska-invaze-na-ukrajinu-operace-boeing-c-2-ma-zakryt-blizici-se-porazku-kyjevskych-pucistu-americane-o-ukrajinu-nejde-pomozte-nam-zachranit-dolar.htm

1 hlas

Nikdy by mě ani ve snu nenapadlo, že 25 let po revoluci budu souhlasit s komunistkou.

10 hlasů

Ne? Co si pamatuju stává se Vám to dost často. Prostě stejná nátura vč. toho sklonu k udávání.

1 hlas

Vy "člověku" co tu pořád melete o nějakém udávání, mluvíte o sobě? svý zaběhlé praxi? Metodika západu obvninovat někoho z něčeho co neudělal, ale sám to činí že?

3 hlasy

Hulváti typu Dvořáka a Kadlece nemůžou přenést přes srdce, že jsem veřejně admina žádala, ať tady nenechává jejich sprosté a primitivní příspěvky. Ukázka jejich úrovně viz níže.


Petr Kadlec 15.08.2014 17:15
Petrkadlec

Jdi do píči ty čůráku legrační... Smrt bude triumfovat a ten čůrák Putin si vezme protisluncové brejle...je tak zvaně totálně v prdeli,stejně jako ty,konfidente :o)



Petr Kadlec 12.08.2014 15:26
Petrkadlec

Zdravím kolaborantského čůráka Macháčka,aneb mrdá vám,pojďte k nám ,staňte se Trollíkem z povolání...

Petr Kadlec 12.08.2014 15:24
Petrkadlec


Petr Kadlec 15.08.2014 17:04
Petrkadlec

Je to stejné,jako že ty jsi totální zasyflený čurák Musil...

2 hlasy

A že Vám madam nevadí sprosťárny vašich soudruhů? Kromě toho mě tu nazýváte hulvátem bez jediného důkazu. Váš bolševismus a nenávis z Vás přímo sálá.

1 hlas

Nejen že jsou vulgární ale veřejně tu nabádaj k vraždění lidí a kdyz je jim sděleno že je to nezákonné a že to oznámím na policii, tak je člověk udavač. Má slušný člověk s policie strach?

3 hlasy

Slusny clovek s policie strach nema. Slusny clovek nema strach ani z policie. Jak jsi to vubec myslel, ty myslivno jedna ruda komousska?-)

2 hlasy

Včera jste tu udáváním vyhrožoval Vy, Hubáčková práskala adminovi před pár dny. Máte prostě takové svinské povahy.

1 hlas

Pane Dvořáku, tu stupiditu, kterou napsal Kadlec považujete za názor? V tom případě jste stejně ubohý jako on.

2 hlasy

Jestli pan Petr Dvořák nedokážete rozlišit mezi názorem nebo argumentem a invektivem či urážením, tak je asi zbytečné mu cosi vysvětlovat.

Osobně si vážím slušných diskusí - byť s diametrálně odlišnými názory, kde adminové nekompromisně likvidují "duševní zvraceče" a "průjmaře", ubožáky, kteří když nedokážou předložit argument nebo respektovat odlišný názor, tak z nich začnou lítat samé duševní blitky a lejna.

1 hlas

Kdo jste, že si dovolujete diktovat co je a co není názor? Bývalá domovní důvěrnice?

2 hlasy

Si plete občanské povinnosti, zákony a vůbec vše, užitečný idiot pro západ.

3 hlasy

You are my destiny,
na Týdnu na svini,
nenarazíš...

2 hlasy

Vážený pane, udávání za názor, byť vulgárně vyjádřený, je sprosťárna a pro udavače je i škoda slin.
Zřejmě si kromě chrarakteru řeznického psa pletete i dobu.

1 hlas

Tak jak je to, soudruzi propagandisté z České televize a spol.? Měsíce nás krmíte zprávami o ruské agresi proti Ukrajině, o účasti ruských vojáků na straně povstalců, kteří se brání vyhlazovací válce Kyjeva na východě země. A teď vidíme na obrazovce titulky se speciální znělkou Ruská agrese proti Ukrajině, jako by šlo o něco zbrusu nového. Nechcete si v tom udělat trochu pořádek?
Jsou tři možnosti: Buď tam předtím Rusové nebyli a teď jsou – potom jste nám dříve lhali. Nebo tam ruská armáda byla již od počátku a je tam stále – potom se nic nezměnilo a lžete nám o domnělé ruské invazi nyní. Je ale tu ještě třetí možnost: Ruská armáda na Ukrajině nebyla ani dříve, ani teď – a vy nám lžete kontinuálně. Každý, komu jste ještě svou amatérskou goebelsovštinou nevymlátili mozek z hlavy, má dávno jasno: C je správně.

http://protiproud.parlamentnilisty.cz/svet/politika/komentare/1197-ruska-invaze-na-ukrajinu-operace-boeing-c-2-ma-zakryt-blizici-se-porazku-kyjevskych-pucistu-americane-o-ukrajinu-nejde-pomozte-nam-zachranit-dolar.htm

5 hlasů

Zrovna jsem to četl a dal jsem odkaz, ale vidím že jste mě předběhl.Ale i tak, pravdivých zpráv je tu málo, tatkže je nutno proti zdejším exotům bojovat.

2 hlasy

Ano celý svět už jasno má, Rusové separatisty nejdříve podporovali jen technikou a "dobrovolníky" typu Sřelkov a když v posledních týdnech začali dostávat na prdel prostě zvýšili aktivitu a nahnali na Ukrajinu pravidelnou armádu.
Zaplacené lži kremelských propagandistů na realitě nic nezmění ...

1 hlas

Čeští politici chtějí přitvrdit, ale ne všichni. Ve vztahu k událostem na Ukrajině nejsou zajedno. Vždyť i v diskutovaném článku se citují názory Humla (ČSSD) nebo Konečné(KSČM). Lze však připomenout také exministra zahraničí Svobodu(KDU-ČSL) z jeho vystoupení ve včerejších událostech ČT, kde mj.zcela zastínil dalšího zahraničního exministra Vondru(ODS).
Svoboda má v pohledu na další vývoj jasno. Podle jeho slov prim hraje Putin.„Ukrajinský spor se odehrává v postsovětském prostoru. Hovoří se v něm rusky. Evropa tam bohužel hraje roli statisty. Putin dal jasně najevo: Zde jde o náš vliv. Je to jeho koncert.“

4 hlasy

Politické mrtvoly Martin Bursík, Michael Kocáb, Luděk Niedermayer a Jaromír Štětina vyzvali vládu...
Tak to už chybí jen Kcháárl fon Šláfenberg, Vlastička Parkanová, major Marhoul a jednička Kalousek a sestava "humanistů" bude kompletní.

5 hlasů

No bomba. Když jsme museli přeskakovat sprostý výlevy np a "rádoby inteligentní" výlevy Lustiga, tak se "zjevil" dement Kadlec. U něj to není ani názor, ten je jenom permanentně na drogách. Z deště pod okap :-((((

6 hlasů

Když mohou na strane fašistické vlády z Kyjeva bojovat žoldáci z US i zemí západní Evropy a ještě jsou k tomu cvičení v polském armádním výcvikovém táboru, tak proč by na straně JV ukrajinců nemohli bojovat antifašisté ze Španělska, nebo příbuzní z Ruska ohrožovaných občanů JV Ukrajiny.
Doufejme, že Zaorálek si svými opakovanými USřiťolezeckými vyjádřeními vysloužil u svých voličů definitivní odchod z politické scény, stydím se za takto hanebně se chovající členy vlády ČR !!!!! .. A obdivuji odvahu pana Humla, který otevřeně vyjadřuje svůj názor na celý konflikt na Ukrajině, oni nekteří socdemáci veděli, proč se ho chtěli zbavit ... na jejich gusto je přespříliž pravdomluvný a to se s polistopadovými Pravdoláskaři mocneslučuje.

5 hlasů

A proto:
NEVOLTE CHAMELEONY Z ČSSD!!!
Zadolárek je odstrašujíící případ chameleona!

1 hlas

Z důvodu projevování otevřené podpory naší politické reprezentace představitelům fašistické Ukrajiny,jsou prezident Zeman v dalším období a ČSSD v podzimních volbách NEVOLITELNÍ!!!
Bez dalšího komentáře, nechám na každém jak si to přebere.

http://www.nekorektni-tv.cz/?p=14837
http://www.nekorektni-tv.cz/?p=14858
http://www.nekorektni-tv.cz/?p=14923
https://www.youtube.com/watch?v=p7HrJbqYFVQ

2 hlasy

Já přidávám toto:

https://www.youtube.com/watch?v=P_7IgxN6AbI
https://www.youtube.com/watch?v=F0fHJ-nKHPE
http://www.stripkyzesveta.cz/public/img/pro_silne.pdf
http://novysmer.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=1594

1 hlas

Doufám, že ČSSD bude následovat ODS do propadliště dějin. Obě strany už nám předvedli za 25 let toho dost, aby byly nevolitelné.

2 hlasy

"předvedly"

1 hlas

Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe?

1 hlas

Vysoce duchaplný a inteligentní příspěvek, ostatní diskutéři nasahají Kadlecovi ani po kotníky.

1 hlas

Tato duchaplná myšlenka je z dílny génia Aloise Okratka. Natvrdlým se musí zopakovat několikrát, aby jim to došlo...

1 hlas

Áááá jéje, INTELIGENTOVI se zaseknul kolovrátek :(:(:(

4 hlasy

Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe?

1 hlas

a kdy se přitvrdí proti Turecku?
Okupace Kypru -Dne 20. července 1974 Turecko zahájilo brutální invazi proti bezbrannému Kypru a za použití více než 40,000 těžce ozbrojených vojáků uchvátilo 37 procent ostrova.V r. 1974 bylo 200,000 kyperských Řeků (33 procent řecké kyperského populace) násilím donuceno opustit své domovy a během noci se z nich stali běženci. V průběhu posledních 25 let bylo těmto uprchlíkům odepíráno jedno z nejzákladnějších lidských práv - PRÁVO NÁVRATU a USÍDLENÍ SE se v domech svých otců.
Nebo je dvojí metr a toto USA a EU nevadí?

7 hlasů

Těm gangsterům a našim vlezdoprdelíkům to samozřejmě nevadí .Turci jsou přece naši "zkurvysyni"!!!. Jak by prohlásil Břežinsky.

2 hlasy

Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe?

1 hlas

Zprávy TV nova, návštěva Zemana na Slovensku a na náměstí obří transparent "NE NATO"

2 hlasy

Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe?

1 hlas

"Den na to však ruští vojáci pomohli separatistům"?
A na slovo "bývalí" se zapomělo?
Nebo snad někdo má důkaz o zapojení ruské armády do bojů na Ukrajině?
Já zapoměl... NATO včera zveřejnilo údajné satelitní snímky vyrobené údajně "nezávislou" AMERICKOU firmou: tinyurl.com/mqu3ms7

2 hlasy

Doufejme, ze BIS a bezpecnostni slozky monitoruji aktivity priznivcu Putlera vcetne jejich komentaru na diskuznich forech a v pripade vyhroceni situace dojde k jejich docasne internaci. Soudruzi, docasna internace je to, co jste svy spoluobcanum tak radi dopravali do listopadu 89. Je to opravdu jen docasne opatreni:-)

0 hlasů

BIS je kontrarozvětka.

1 hlas

BIS má za povinnost monitorovat aktivity extrémistů (tzn. Příznivců extrémistických ideologií. A jak víte v Rusku na rozdíl od Ukrajiny žádná taková nevládne.), tedy Vás, agresivních podporovatelů Kyjevské junty a jejich ukrofašistických bojových oddílů.
Váš "názor", že by lidé nepodporující současnou anti-ruskou politiku EUSA, tedy lidé svobodně vyjadřující svůj neextrémistický názor, měli být dokonce "internováni" jen potvrzuje, že jste příznivcem totalitních ideologií, které takové metody používají. Když si dám 1 a 1 dohromady, tedy Vaší podporu ukrofašistů a návrhy na eliminaci jejich odpůrců, vycházíte mi jako typický přívrženec fašismu.
Nemáte náhodou holou hlavu a knírek jako jeden známý malíř pokojů?

4 hlasy

Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe?

1 hlas

Dokud mě a další svobodně se vyjadřující lidi nebudete "internovat", jak navrhuje váš kolega, nebo hajlovat na ulici, nemám žádný problém. Klidně si tu sprostě nadávejte komu chcete a tapetujte dle libosti. Mě to nevadí, protože existence podobných individuí k demokracii prostě patří a já ji respektuji.

3 hlasy

To, co dnes Putin dělá, je mimo jiné praktikování Monroeovy doktríny po ruském způsobu a v trochu jiném čase. Rus se chová prakticky stejně jako Amík. Na rozdíl od Amíka ale Rus zatím nesvrhl tolik vlád, nezavraždil tolik nepohodlných politiků a dalších osob, neusmrtil bombami ani procento z lidí, které tímto způsobem zamordovaly USA... A přesto jsou mi USA milejší a bližší než Rusové.To ale neznamená, že se nesnažím porozumět tomu, co dnes dělá Moskva. A Putina chápu.

1 hlas

No jo, oni to Amíci umějí líp podat. Vždycky je to nějaký ten boj za demokracii, lidská práva apod.

2 hlasy

Politici si neuvědomují, že Rusko se bez nás obejde, ale my bez něj velice těžko. Nejenom jako odbytiště zboží, ale hlavně bez jeho plynu a ropy. Obávám se, že to za 2 až 3 měsíce poznáme na vlastní kůži.

3 hlasy

Jj, zadarmiko dodavat Rusakovi.

2 hlasy

Vás by Rusáci nechtěli ani na nakopnutí do zádele - akorát by se od vašich lejn umazali :-)))

2 hlasy

Opět se potvrzuje, co jsou soudruzi Konečná a Huml zač. Neměla by se KSČM v případě krize zakázat a její představitelé internovat...?

2 hlasy

No, mně spíše připadá, že mezi těmi nešťastníky s klapkami na očích, kteří pod taktovkou USA běží s imaginární flintou a křičí hurá vstříc třetí světové válce, si taková Konečná udržuje k věci správný odstup a zachovává chladnou hlavu. Docela obdivuhodné na to, že je to komančka a tak mladá. Každopádně, ukrajinský režim, ta směsice nácků, lumpů, zločinců a oligarchů, si nezaslouží podporu Západu jen proto, že se staví proti Putinovi. To už raději s Moskvou než se současnými mocipány v Kyjevě.

0 hlasů

Už je pozdě.

1 hlas

Jsem pro internaci podporovatelu soudruha Putina. Samozrejme jen docasnou, i kdyz u soudruhu to muze vyvolavat hruzne pocity, protoze jen oni vedi presne, co slovo docasny v bolsevickem slovniku znamena. Dnes vecer hlidkuje soudruh Pochcinger:-)

1 hlas

Slepé nenáivistníky vůči Putinovi internovat netřeba. Internovali se už sami ve svém mozku.

2 hlasy

Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe?

5 hlasů

Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe?

0 hlasů

Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe?

3 hlasy

Rusove budou zase jezdit s volskym potahem a zaprahnou Putina:

http://byznys.ihned.cz/zpravodajstvi-evropa/c1-62710460-rusky-vyrobce-aut-lada-propusti-do-roku-2020-temer-polovinu-z-55-tisic-zamestnancu

1 hlas

Putin spatne dopadne a jednou ho povesi jeho vlastni lidi.

4 hlasy

...prozatím je na vrcholu oblíbenosti...

7 hlasů

Tebe jsme také brali jako místního vtipálka a byl jsi oblíben. Teď už jsi za idiota...

4 hlasy

Tak od takového pi.čusa, jako jsi ty, to opravdu sedí.

9 hlasů

Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe?

1 hlas

Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe?

2 hlasy

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/VIDEO-Zoufali-obyvatele-mesta-Sneznoje-prepadli-zajate-ukrajinske-vojaky-332685

3 hlasy

Tak především se musí přitvrdit vůči USA, USákům a té jejich podělané opici, neboť jsou to oni, kdo ukrajinskou krizi svržením Janukoviče, legitimního prezidenta, odstartoval. Opice si nechala udělit Nobelovu cenu míru, ale hned pak začala ničit a vraždit jako šílená.

8 hlasů

Tak, jak mi připadá naprosto normální, že dali ruští maršáli lekci tomu komunsitickému kurvínkovi a nixmochrovi Dubčekovi v roce 1968...tak mi přijde normální, že si ruský prezident bere přístup k Azovskému moři....komplet..nemám Rusáky rád...ale nedovedu si představit, že by jakýkoliv (zdůrazňuji jakýkoliv) ruský prezident jednal jinak..je to normální velmocenská politika..a my tady můžeme jenom prskat...jako odpůrci USA v Panamě, Chile a kdekoliv jinde...to tak je..prostě "větší bere"...

5 hlasů

..."nemám Rusáky rád, ale" Jak typické Co byste řekl - "mám Rusáky rád, ale, bohužel, jsou to...."

1 hlas

Synku, Pavel má pravdu.

4 hlasy

Je mi k zblití z našich politických pokrytců a patolízalů nového Velkého Bratra, to se jim kecá oni o práci kvůli protisankcím Rusa nepřijdou a o chatičku v Toskánsku a vytunelované penízky v americké bance také ne ... A státy Asie a Latinské Ameriky nám z uvolněná místa na ruském trhu budou zcela jistě vděční... (Když jsem u toho až bude další velký bratr žlutý, co bude ta sebranka blábolit za kecy? ... mmm vlasně mě to nezajímá jak ten politický odpad bude smrdět...)
Je mi z na zvracení z presstitutů, otiskujících bláboly a propagandistická hesla, namísto konkrétních faktů a důkazů. Média už dávno zapomněla co je nestranné a nezávislé poskytování informací! Opravdu si myslíte, že MYSLÍCÍ lidi natolik blbí, aby Vám to žrali, presstituti?

11 hlasů

Přesně tak.
Současné "zpravodajství" je jak podle příručky: "Jak vést psychologickou válku".
Příklady použítí níže uvedených technik manipulace z poslední doby:
-manipulace editací – zkrácením a vytržením výroku z kontextu
-manipulace kontextem sdělovaných informací (informace vytržené ze souvislostí mohou mít zcela opačné vyznění)

"Separatisté systém Buk měli, přiznal jeden z velitelů"

"Až čtyři tisíce ruských vojáků operují v řadách separatistů na východní Ukrajině"

"Podnikli jsme invazi, řekla Putinova poradkyně."

http://psychologie.cz/civiliste-v-informacni-valce/

2 hlasy

Tady si můžete přečíst pravdu - od Českého motorkáře, který byl před dvěma dny v Doněcku...
http://marekhavlicek.blogspot.cz/2014/08/ukrajina-centrum-donetska-pul-den-se.html

5 hlasů

Prokristapána,CO brání kocábníkům,štetináčům a spol.dát dohromady BATALION a jít na Putina?Místo aby se chytili kašnikova,tak ty maličké české hovínka budou smrdět tady!
Klidně jednomu zaplatím kompletní výstroj a 1000 nábojů!

19 hlasů

Zbrani a vystroje maji habadej, ale chybi jim pomatenci, kteri budou pro ne umirat. Vetsina tech posrancu a senilu chce valku, pokud mozno, sledovat v televizi. Jakmile by jim bouchala na vrata, tak se stahnou jak prasivi psi nekam do bezpeci, ze Schwarzenberg?

1 hlas

Co jim brání? Plný kalhoty. S nima se těžko utíká, vlastně "takticky ustupuje" :-)))

3 hlasy

Typicka ceska bezbreha polemika, podobne jako kdyz vypravi neco pan president a zapomene se podivat do vlastni huby. Valky zacinaji polemikou (polemos=Buh valky ) a v polemizovani byli bolsevici vzdy dobri.

0 hlasů

Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe? Máš problém, když má někdo jiný názor hňupe?

1 hlas

Soudruhu Palo, nic neres, neprepinej.

1 hlas

..Zaorálek řekl..je třeba přitvrdit...a zakousl se do dalšího obloženého chlebíčku z rautu...

10 hlasů

KSČM lidé mají jediní názory bez emocí a populizmu. Fašisté z TOP patří mimo zákon. Kalousek na Bory.

11 hlasů

Mimo zákon patří především kolaborantská KSČM...!

2 hlasy

Sudetské němce naměli odsunovat, nýbrž je všechny postavit před vojenský soud za kolaboraci s fašisty a za to jak po Mnichovu výháněli české občany z pohraničí, i tak se dočkali pouze toho, co sami z 90% dělali Čechům a zbylých 10%, kteří se nezúčastnili skončilo v koncentračních táborech. Nic na tom nezmění žádná proněmecká propaganda !!!!

3 hlasy

No, ale koik vlastně bylo před Mnichovem v pohraničí Čechů, víte vy to vůbec??

Napovím Vám, do 1 % dle sčítání z roku 1935...

..ale to jen tak, mimochdem...

1 hlas

Chcete snad říci, že to Němce v Sudetech opravňovalo k vyhánění a šikaně tamního českého obyvatelstva ?? Jestli přemýšlíte takto, tak zaplať Bůh za "Benešovi dekrety" , byť o jejich obsahu rozhodly " Vítězné mocnosti". U Leningradu měli nechat všechny němčoury pochcípat zimou a hlady, nebo je nahnat do moře, jako to oni udělali Polákům a ne je brát do zajetí, ikdyž možná byli užitečnější v sovětských pracovních lágrech, kde mohli alespoň částečně svá zvěrstva odpracovat.

2 hlasy

Sankce je potreba pritvrdit, aby Rusak zral travu a zalezl do zemljanky.

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 09/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov