Prášil a zvítězil
Chovanec opět po boku Sobotky? Příznak personální krize ČSSD

10.11.2013 18:17 Původní zpráva

Jedním z vítězů celé krize v sociální demokracii je místopředseda strany a plzeňský hejtman Milan Chovanec. Podařil se mu totiž přežít dvojnásobný veletoč. Po boku Michala Haška nejprve za zády svého předsedy odjel do Lán jednat s prezidentem, pak schůzku provalil a jako jediný z pučistů se udržel ve vedení strany. Navíc si ho Bohuslav Sobotka vzal do vyjednávacího týmu o nové vládě. Podle politologa Bohumila Doležala to jen ukazuje, v jaké personální bídě ČSSD je.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jiří Susa (4 hlasy) 11.11.2013 07:02

    Použiju australskou poučku pro posuzování lidí: "Koupili byste si od...

  • Přemysl Kadlec (3 hlasy) 10.11.2013 19:49

    Jakýpak příznak personální krize. Pouze článek sestavený z "rozumů"...

  • Daša Fuksova (3 hlasy) 10.11.2013 19:43

    Vy nějakého takového znáte? Počkejte ještě pár let a budou z nich...

  • svatopluk s riha (2 hlasy) 10.11.2013 20:51

    kde se porad ti semiti zidi wolfove berou?u nacku museli jednoho...

  • svatopluk s riha (2 hlasy) 10.11.2013 20:49

    pravda,pravda.98,7% ale bylo.doufam,ze se chybami poucili.na rozdil...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

karakterní a charizmatický kluk ze splzně a že se tam takovejch po roce 89 urodilo !

1 hlas

Použiju australskou poučku pro posuzování lidí:
"Koupili byste si od člověka který vypadá jako Milan Chovanec ojeté auto?"

4 hlasy

"...v jaké personální bídě ČSSD je...." - tak personální bída u ČSSD je jev trvalý - co jsou vlastně čeští socani ? Ti, kteří nebyli akceptováni Klausem a nepronikli do struktur ODS, je to v podstatě politický odpad a táhne se to od 90. let,...bohužel, stejný problém má nyní i ODS...proto také se všemi teď mává poslední "technolog moci" - Zeman !

1 hlas

Nejspíš to vypadá, že se konaly puče dva, na jedné straně čtveřice v Lánech a na druhé, ale v pořadí l. puč připravil Sobotka, Chovanec, zvláště když přítomna v Lánech byly i ČT. Pro jistotu, kdyby Chovanec přišel o odvahu.

1 hlas

..no, tak co z toho nyní vyleze....lidovci nechtějí jednat o církevním majetku....ANO o zvýšování daní...přitom lidovci a ANO dohosli společný postup..to je to lik doho, že jim lze těžko vyhovět...

0 hlasů

varoval jsem sobotku,doufam,ze si to precetl.zradnym lidem a zvlast semitum zidum se NESMI verit,za jakychkoliv podminek.slus,smitec,nada,nic.cha,cha,cha!shalom.

1 hlas

Jakýpak příznak personální krize. Pouze článek sestavený z "rozumů" politologa Bohumila Doležala, tak jak si je on v hlavě poskládal. Sobotka si prostě sestavil vyjednávající tým ze stávajícího užšího vedení strany, které je nyní bez Haška a Tejce. Skládá se opět z místopředsedů a pokud jde o Štěcha, ten tam nahradil předsedu klubu senátorů Víchu spíše z taktických důvodů, je přece jenom předním ústavním činitelem.

3 hlasy

Souhlasím. Všechny strany které nemají opravdové osobnosti (ať už pozitivní nebo negativní) mají svým způsobem personální krizi. A já kromě Babiše a Ferdy Japonce dnes v žádné parlamentní straně osobnosti nevidím. Silná osobnost je sice Kalousek, ale vzhledem ke své bezuzdné a dlouhodobé hrabivosti jenom vykukuje zpoza kulisy knížete, což ho osobnostně značně limituje. I mimo parlament vidím snad jenom Vandase a Cibulku, těm ale národ nedá šanci se předvézt.

1 hlas

Personální krize...
Pro srovnání:
Lidovci mají 14 poslanců - všechno nové tváře (s výjimkou L. Hovorky, kterého do Sněmovny posunuli voliči preferenčními hlasy a který si takovou důvěru bezpochyby zaslouží).
:-)

0 hlasů

Jakápak personální krize, když mají 13 nových tváří. A to nemluvím o lidech v pozadí, jako je třeba nový předseda v Praze J. Wolf. Lidovce sice nevolím, ale jsem rád, že jsou opět v PS.

1 hlas

kde se porad ti semiti zidi wolfove berou?u nacku museli jednoho VYKOPAT z prezidentovani,u nas je jeden na uteku a druhy v SATLAVE.ja myslel,ze v cesku jsou vlci uz davno vyhubeni.cha,cha,cha!shalom.

2 hlasy

Vsadil bych se, že pes už zase shrnul koberec.

0 hlasů

A proc ne ? Sudetaci preci taky nebyli vsichni svine :))

0 hlasů

pravda,pravda.98,7% ale bylo.doufam,ze se chybami poucili.na rozdil od semity zida,kterych je 100% zradnych a zlodejskych svini.cha,cha,cha!shalom.

2 hlasy

Vy nějakého takového znáte? Počkejte ještě pár let a budou z nich nejslušnější obyvatelé bývalého Československa.

3 hlasy

Byli:-)

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov