Průzkum
Do top 10 nejpopulárnějších politiků pronikl šéf komunistů

30.05.2013 18:23

Nejpopulárnějším politikem je podle aktuálního průzkumu agentury STEM místopředseda ODS Jiří Pospíšil, kterého příznivě vnímá 49 procent lidí. Následují představitelé ČSSD Bohuslav Sobotka a Michal Hašek, kteří dostali kladné hodnocení shodně od 47 procent občanů.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Alice Černá (10 hlasů) 30.05.2013 16:26

    To nic není Evo. Myslím na Prvních zprávách jsem zahlédla jiný...

  • Pavel Šmatlák (10 hlasů) 30.05.2013 16:34

    Kam se na něj hrabe Hurvínek a Spejbl.Tak pitoreskní a falešný člověk...

  • Dagmar Pátková (9 hlasů) 30.05.2013 15:44

    Nejpopulárnějším politikem se stal ten, který postupně změnil zákon o...

  • Anton Augustin (9 hlasů) 30.05.2013 15:51

    Guru ODS Topolánka s obnaženým ohanbím se to nevyrovná hochu.

  • Eva Adamová (7 hlasů) 30.05.2013 16:01

    Zlodějka rohlíků je čtvrtá, no pane jo, to jsme to dopracovali.

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Do top 10 nejpopulárnějších politiků pronikl šéf komunistů
tak honem mediální prestitutky, strašte zas národ komunistickým nebezpečím, muhehehhehe, pokud někdo z diskutujících nad tímto zjištěním začne kvičet jak opařený vepř, měl by se nejdřív zeptat PROČ, jak je to možné, že rudým bratrům rostou preference? Pro odpověď si stačí zajít do Strakovy akademie, do poslanecké sněmovny a v poslední době na pražský magistrát, a k té návštěvě spojené s poděkováním naším zlodějským papalášům si vzít do ruky pořádnou sukovici

2 hlasy

Jasne, lidi volili pri pruzkumu zase Narodni frontu.

0 hlasů

Tak až sem to dotáhly parlamentní strany. A zase budou mít jisté hlasy a křesílka v parlamentu. Jediná možnost je nevolit je. Pokud si to lidé neuvědomí, nic se nezmění.

0 hlasů

Pro mě začíná být čím dál více populární senátor Tomio Okamura.

3 hlasy

od r.1996:


za kolik stran již kandidoval... knížepán již za 6 stran
zajímavá by byla tabulka s přehledem poslanců/senátorů, kteří již kandidovali za více stran. tady by vyhrál knížepán, který již kandidoval za 6 politických stran, v každém volebním období za jinou - OH, ODA, US-DEU, 4K, SZ, TOP09

5 hlasů

On jde vždycky tam, kde ho vezmou. Jemu nejde ani tak o stranu, ale o to, aby mohl pohodlněji někam kandidovat.

5 hlasů

Jo a s tím Filipem-ten se drží co vím DLOUHO kolem 9-10.místa-tak z toho nedělejte kovbojku redaktorku.-)!!!

5 hlasů

Je potřeba zase trochu postrašit komunistickým nebezpečím.

4 hlasy

Tyto výzkumy o popularitě jsou kravina.NEJPOPULÁRNĚJŠÍ JE I ex primátor Práglu SVOBODA a oni jej vyšoupli topáci pro neschopnost DRUHÝ DEN po uveřejnění tabulky:-))))))))))))))))))))))))

1 hlas

ODS VPŘED!!! LOS,VORWÄRTS!!! GO AHEAD!!! HONVÉD!!!

1 hlas

Kam se na něj hrabe Hurvínek a Spejbl.Tak pitoreskní a falešný člověk a ještě mu, asi ti mladí lezou víte kam.Já myslím,že by to měl být náš pes Azor ten se na rozdíl od Pospíšila liší v tom,že alespoň ˇvím co od něj očekávat u tohoto falešného plémě jako Pospíil to nelze.Chtěl jsem napsat plémě hadího ale nechtěl jsem tento živočišný druh urazit.A ti co ho obdivují a bohužel mají na to právo to je teda skupina opravdu "myslících" občanů.

10 hlasů

..kurva, Šmatlák....hubu držet.. víš , že si šmatlák...tak zalez...

1 hlas

Bravo ODS...bravo Jirko Pospíšile....

0 hlasů

nejlepší výrok komanče, předsedy klubu Kováčika v TVM...."..nechápu, proč musíte pořád do něčeho rejt, proč to už nenecháte konečně tak, jak to je..."

0 hlasů

Vojta Filip mi teda mnohem více připomíná Koblížka z Pohádky o Koblížkovi než Che Guevaru...

1 hlas

..už to, jak šel se soudruhy "taky demonstrovat" v Brdech proti radaru..soudruzi v pumpkách a botaskách a soudruh Filip přijel na poslední chvíli v tesilovém kvádru přímo od klienta jeho soukromé kanceláře ještě s kufříkem s obchodními akty...vypadalo to všelijak komicky , ale moc komunisticky ne...

0 hlasů

..jsem nadšený, spokojený a šťastný...

0 hlasů

Nevím, proč místo komentáře aktuálního průzkumu STEM neuvede redakce žebříček nejpopulárnějších politiků. Dokonce by to vyšlo na méně řádků. Nahlédněte na Novinky.cz, tam najdete obojí, komentář i tabulku. Můžete si vybrat.

4 hlasy

Zlodějka rohlíků je čtvrtá, no pane jo, to jsme to dopracovali.

7 hlasů

To nic není Evo. Myslím na Prvních zprávách jsem zahlédla jiný průzkum, kde je Němcová první v důvěryhodnosti!!! To je teprve síla. Dokonce o bod předstihla i E:Wagnerovou. Já si myslím, že tyhle "průzkumy" svědčí jen o tom, že si z nás dělají srandu. Asi ve smyslu - jen 9% (i o těch pochybuji) z vás chce volit ODS? Tak se podívejte, má nejlepší politiky! Pospíšila jsem zahlédla včera v TV - ten se opravdu snaží, aby se dostal zas na výsluní. Takhle blbýho jako včera, ho nepamatuji ani v dobách jeho slávy :-)

10 hlasů

Já Pospíšila slyšela jednou večer i v rozhlase. Byl to hodinový pořad a co z něj padalo, jakou nenávistí překypoval celou tu hodinu ke KSČM, co všechno by byl ochoten udělat, aby je zakázal, to se hned tak neslyší.

5 hlasů

Alice, pokud jde o první místo Němcové, tak tam šlo o průzkum SANEP a kategorii žen političek. ww.prvnizpravy.cz/zpravy/politika/nejduveryhodnejs - i-politickou-je-miroslava-nemcova

1 hlas

Zdravím Přemysle! Já vím, četla jsem to a zřejmě jsem se špatně a nepřesně vyjádřila. Na svoji omluvu musím říct, že jsem to nemyslela jako hlavní informaci, jen jsem tím chtěla podepřít absurdnost těchto výzkumů.
Podle mne by Němcvová mohla být první tak mezi trhovkyněmi a zdá se mi neskutečné, že by jí byť i jeden z tisíce důvěřoval.

4 hlasy

Odkaz je neúplný, tak jsem zkopíroval aspoň část odkazovaného textu.
Nejdůvěryhodnější političkou je podle názoru 24,7% domácí populace respektovaná politička a stávající předsedkyně PSP ČR Miroslava Němcová (ODS). Ukázal to exkluzivní průzkum společnosti SANEP.
Ten se zaměřil na vnímání žen v politice a na hodnocení známosti a důvěryhodnosti 58 vrcholných političek působících v horní a dolní komoře Parlamentu ČR a vládě premiéra Petra Nečase.
Ze šestnácti političek, které v hodnocení důvěryhodnosti získaly minimální hodnotu 0,5 procentního bodu, se na druhém místě umístila senátorka a bývalá předsedkyně Ústavního soudu Eliška Wagnerová, která se těší důvěře 11,3% dotázaných, kteří představují reprezentativní vzorek domácí populace. Respondenti si při hodnocení mohli vybrat pouze jednu z 58 hodnocených političek, kterou vnímají jako nejdůvěryhodnější.

Třetí nejdůvěryhodnější političkou je pak se ziskem 9,8 procentního bodu komunistická poslankyně Zuzka Bebarová-Rujbrová následována svoji stranickou kolegyní poslankyní Kateřinou Konečnou (4,6%). Sociálnědemokratická poslankyně Hana Orgoníková, skončila v konkurenci 58 političek na pátém místě se ziskem 4,1 procentního bodu.

1 hlas

To že partajgennose Filip dostal 30procent hlasů v nějaké stupidní anketě neznamená nic jiného než že v30procent hlasujících jsou hňupi!

0 hlasů

Libore, tak to nelze brát. Např. u Němcové by těch hlasujících hňupů bylo dokonce 43 %. A nejméně hlasujících hňupů by se motalo kolem Peake s Mlsny.

4 hlasy

Předseda ODS a vlády Petr Nečas dostal 23 procent kladných hodnocení - prostě to není pravda!

4 hlasy

Po vládnutí koaliční hrůzy se ani nedivím.

6 hlasů

Nejpopulárnějším politikem se stal ten, který postupně změnil zákon o exekuci v zákon, jemuž ve světě rovno není, zákon, za který by se styděl kdejaký otřelý mafián? To mi hlava nebere. Lidé jsou nepoučitelní a zase naleteli na příjemnou tvářičku a líbivá slova. Achich ouvej.....

9 hlasů

Pospíšil má obyčejnou tlamu, žádnou líbivou tvářičku. Normální tlama je to.

6 hlasů

Je to tak. Ono stačí, že věrně hlasoval pro všechny pakárny. Hlasy získal buď od dam na úrovni slepice, nebo je to podvod.

1 hlas

Máte pravdu, až na tu líbivou tvářičku. :-)))))))

4 hlasy

Omlouvám se - příjemnou tvářičku mělo být

2 hlasy

Milujte svého estébáka!

2 hlasy

Tvého tátu?

4 hlasy

No vidíš Ruse, sice věta jednoduchá, ale bez chyb! Ja ti blagadarju, ty bolševický odřezku :-)

1 hlas

Křeč mádlovče :-))

2 hlasy

Já myslel že nej. bude pan Prezident :-) Jeho "číslo" u korunovačních klenotů nemělo chybu.

1 hlas

Prezident nevystupuje v kategorii "Politik" nýbrž v kategorii "Alkoholik" v podkategorii "KSČ".

0 hlasů

Guru ODS Topolánka s obnaženým ohanbím se to nevyrovná hochu.

9 hlasů

Ale největšího v republice stejně nemá Topolánek, ale paní Zemanová :-)

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov