Exekuční past na Topolánkova souseda, Šikoš čelí exekuci

11.01.2010 11:00 Původní zpráva

Aktér toskánské aféry a správce centrálního registru exekucí Petr Šikoš se sám ocitl na seznamu dlužníků. Na jeho luxusní byt byla nařízena exekuce.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Hans (247 hlasů) 11.01.2010 12:17

    Prozatím se všechny lumpárny ODS, které zveřejnili tak modří...

  • qw (145 hlasů) 11.01.2010 11:12

    20.let ´´= policejní stát totálně rozkraden.Dík kmotříci s OSD.

  • černovláska (135 hlasů) 11.01.2010 12:52

    asi jsem svin., ale já to správci registru dlužníků přeju, ať vidí,...

  • Pr(u)dič (128 hlasů) 11.01.2010 16:26

    V článku není a ni zmínka o tom, že by měl mít s tím Topolánek něco...

  • justiční mafie (126 hlasů) 11.01.2010 13:13

    Toskánský výletník Šipoš a ztopořenec Míra, v Toskánsku i s Pitrem na...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

pohled na FOTO modrych mafianu vyvolava nadzvednuti ZALUDKU

51 hlasů

me tohle dělá pohled na Paroupupka.

26 hlasů

Nadpis je zase jeden z redaktorský zmetků. Je to snaha o spojeni exekuce s významným politiken, v tomto případě Topolánkem. Jak by aci vyzněl titulek, že znějící "redaktorka Eva Pospíšikoví stála u sousedčiných dveří, která pobíhala nahá". V textu by pak bylo uvedeno, že ta nahá byla jen za dveřmi bytu a byla tam sama. Je to novinářský děs.

33 hlasů

otřesna MODRA verbež ovlada tuto zem --a tupe stado je voli

55 hlasů

Z důvodu korupčního jednání,odvolal sněm hodonínské organizace ODS už v pátek z funkce svého předsedu Lubora Šimečka. V ODS to mezi obyčejnými straníky už vře. Straně se v médiích vyčítá její vedení, jako nemorální, nečestné a dokonce zlodějské. Sice to asi neplatí pro všechny a takového Nečase by nikdo asi neobvinil, ale jména jako Bém,Řebíček, Dalík,Langer, Gandalovič, Jančík, Řápková,ale i Topolánek. To jsou synonyma té nejhorší politiky. Obyčejní straníci jsou lidé normální, pracující a čestní. Mnozí z důvodu hanby, které současné vedené předvádí, odcházejí buď do TOP 09, nebo ze strany vůbec. A často po 15-ti i více letech. Za současnou stranu se stydí a nechtějí být ve svém okolí s takovou spojováni. Pokud se ovšem někdo domnívá, že to někoho v ODS mrzí, tak je na velikanánském!! omylu. Naopak. Drtivá většina funkcionářů držíce se svých pozic 10 i více let (stejně jako tomu bylo v komunistické straně) odchody těchto slušných lidí vítá. Čím méně, tím lépe říkal už Klaus a navíc slušní lidé nechtějí dávat své hlasy lumpům.

26 hlasů

.......Obyčejní straníci ODS jsou lidé normální, pracující a čestní. Tak blbější fór jsem ještě letos neslyšel (a to je již 14.ledna). Hlavně to "čestní" ! Čestný človět by do té zlodějské partaje nikdy nemohl vstoupit, a nebo je volit!!

21 hlasů

Jen tam dejte i toho slizouna Petra Nečase i Vodrážku. Ale na prvním místě by měl být zcela určitě pan Mirek Topolánek, u Vás je jen tak jako poslední. Kluci z grémia to byla letní masáž, a potom Toskánsko a oni furt jsme dobrý. Po delší době byl slyšet ten řvoun Topolánek v OVM 3.1.2010 a toho m.a.g.ora už nikdy.

38 hlasů

Šikoše neznám,ODS nevolím, ale to co se píše o tom účtu za telefon snad ani by nemělo být otištěno jinde než v bulváru.Jsou asi bordeláři, ale nic víc. Nestojí to za uvažování.

43 hlasů

Připadá mi neskutečné, že v údajně demokratickém státě, když opomenete zaplatit 5 tisíc korun, tak máte exekuci na byt za několik miliónů. Tohle na západ od nás nejde. Prostě mu dají exekuci na inkriminovanou část platu, nebo zabaví věc z majetku v dané hodnotě. Tohle se může stát každému.

53 hlasů

Nevím, jaké máte zkušenosti s exekucemi na západ od nás, ale u nás o nich nevíte evidentně nic. Ze zákona měl do 1.11.2009 každý, kdo byl v exekuci, zákaz nakládat s majetkem, včetně nemovitostí. Takže ze ZÁKONA byla na katastru poznámka o exekuci, ale nikdo nikdy ten byt nechtěl prodávat. A poté, co zaplatil dlužník dluh byla exekuce ukončena, včetně poznámky na katastru. Nevím proč se lidé jako Vy, kteří o něčem vůbec nic neví, mají potřebu vyjadřovat.

57 hlasů

Exekutorská mafie ,za dluh 100 kč vás okradou o tisíce procent -tohle je absurdimafiestán ,Šipošek dostal od mafie ODS zakázku na exekuce a následně strávil dovolenou s Kmotrolánkem a kmoterm Pospíšilem,VAE kmotrolánek ,kdy zase zklorumpuje poslance aby zločinem sestavil další svoji hrůzovládu? kdy zase přivede stát modrá mafie do kytek?kriminálníci a zlodějská chátra modré mafie volit půjde - tak ti co nevolíte se vzpamatujte a jděte volit

53 hlasů

Zaplať si včas dluhy a neřvi, zloději

30 hlasů

Toskánský výletník Šipoš a ztopořenec Míra, v Toskánsku i s Pitrem na jachtě poskoka od Krejčíře - volič české pravice = kriminálník

126 hlasů

heh .... co to je "ceska pravice" ?! ... ODS se sama pasovala jako "pravicova" strana, podle me u nas - v Tatarstanu - zadna pravice neexistuje

34 hlasů

co má nějaký politik Topolánek společného s dluhy svého souseda? Rudý týden uvádí čtivé bulvární titulky a obsah je jen exkrement. Pro socíky mám smutnou zprávu; stejný názor bych zastával, kdyby paroubkův soused prznil malé holky nebo nechodil po přechodu.

41 hlasů

V článku není a ni zmínka o tom, že by měl mít s tím Topolánek něco společného ! Je už téměř všeobecně známo, že natvrdlí bezmozci, nekriticky zbožňující praktiky zlodějské ODS, nejsou vůbec schopni, krom jiného, pochopit smysl psaného textu ! V článku je psáno, že při pátrání po Topolánkově bydlení, přišli reportéři Týdne na problémy jistého Petra Šikoše ! Nic víc ! Že si to vy, zfanatizovaní bezmozci vysvětlujete tak, co by měl s tím mít společného Topolánek, tak už z článku je patrné, že vůbec nic ! Takže se tu nevytahujte, co byste dělal nebo nedělal v případě osočení Paroubka, neboť to jednak není jisté, a jednak vůbec nevíte, která bije ! Proto také ( asi ) volíte ODS ! Ostatně, jako všichni !.............

128 hlasů

Právě jsi všechny místní rudé zvratky pasoval na zfanatizované bezmozky. Gratuluji.

45 hlasů

Vy také nechápete smysl psaného textu,co ? No není divu !

44 hlasů

asi jsem svin., ale já to správci registru dlužníků přeju, ať vidí, jak je snadné kvůli blbý nezaplacený faktuře za telefon přijít o majetek (i když o něj nepříjde, to dá rozum, když jde o kolegu), a mnohem větší hodnoty, protože exekutor řádí ve svůj NIKOLIV ve věřitelův prospěch

135 hlasů

Další zloděj, co neplatí včas, ale řve. Zaplať si včas fakturu, zlodějko a nemusí tě exekuce vůbec trápit. Ty jsou proto, aby se slušní lidé domohli svých nároků na zlodějích a neplatičích, jako seš ty. A mimochodem, nikde v článku jsem neviděl, že by mu někdo něco prodal. Obstavit neznamená prodat, diletantko

57 hlasů

poslouchaj vážené Já, kde berou svoje moudra? Jaká zlodějka, nějakej mindrák z jiný diskuze tě trápí? Pro jejich info NEČELÍM výkonu rozhodnutí, jsou lhář a ještě neumí číst. NEMÁM dluhy dokonce ani úvěr. Diletant budou nejspíš ON Já, když mi podsouvá, že zaměňuji obstavení s prodejem, někde v mém textu to vidí???? Napsala jsem pouze, že exekutoři spíš hledí na svůj NIKOLIV na věřitelův prospěch. Už je MU shluk písmenek jasnější??

63 hlasů

Kdo komu jámu kopá,sám do ní padne . . . .

110 hlasů

Samozřejmě je to proti dlužné částce velký nepoměr.Jenom mi nejde do hlavy to,že dotyčný zaplatil o dva tisíce korun více.Já měl to obdobné a exekutorka z Kladna mi hned obrala o dalších 18 tisíc.Zablokovala nám konto a nemohli jsme si vybrat ani na chleba.A na tu dlužnou částku mi ani soud pro Prahu 6 vůbec neu- pozornil.Ten dluh mi udělala podnájemnice ,která nadělala dluhy a pak utekla.Takže bych potřeboval vědět ,jak to pan Šikoš dokázal.Já jsem se neměl právo ani odvolat.

61 hlasů

Proč lžeš Kadleci? Kdo ti upřel tvé právo na odvolání? To má každý. Ale je třeba si dojít pro poštu, aby to nebylo doručené uložením, víš, lháři?

51 hlasů

koukám snaživý exekutor

88 hlasů

Příspěvky tohoto typu nechápu. Každý kdo souhlasí s exekucema je exekutor? Já jsem věřitel, který až díky exekutorovi dostal, co mu náleželo. A pokud vím, tak každý, jak povinný, tak i oprávněný, má právo se odvolat proti usnesení o nařízení exekuce. Takže pokud pan Kadlec tvrdí, že neměl právo se odvolat, tak i dle mého názoru lže. A jen tak na okraj. Když nakonec musel zaplatit dluh v exekuci, i když jak tvrdí, za někoho jiného, proč nezaplatil před exekucí? Tu fakturu, nebo ten platební rozkaz nebo jiné rozhodnutí, na základě kterého byla nařízena exekuce? Proč se nebránil včas? To už nám nenapsal, asi ví proč

48 hlasů

Samozřejmě je to proti dlužné částce velký nepoměr.Jenom mi nejde do hlavy to,že dotyčný zaplatil o dva tisíce korun více.Já měl to obdobné a exekutorka z Kladna mi hned obrala o dalších 18 tisíc.Zablokovala nám konto a nemohli jsme si vybrat ani na chleba.A na tu dlužnou částku mi ani soud pro Prahu 6 vůbec neu- pozornil.Ten dluh mi udělala podnájemnice ,která nadělala dluhy a pak utekla.Takže bych potřeboval vědět ,jak to pan Šikoš dokázal.Já jsem se neměl právo ani odvolat.

45 hlasů

nadpis jak v nejhorším bulváru. Co říkáte oranžády následující konstrukci? Michal David , bydlící v ukradené vile a veřejně podporující ČSSD , poskytl dlužníkovi Pomejemu rodinný domek. A za vším nepochybně stojí Paroubek. A teď se z toho podělejte.

59 hlasů

chacháá článek je o Topolově příteli, kterému Topolova vláda dala pěknou zakázku vést registr, a ty sem zase cpeš chudáka nic nedlužícího Paroubka, všímej si radši kdy zaplatí Topol svoje dluhy za VAE

58 hlasů

David vždy byl svině. V ukradené vile bydlí a že se kamarádí s vekslákem z RaJe mu na morálce také moc nepřidá.

51 hlasů

Ty jseš zase modrá svině.

57 hlasů

huš megero

50 hlasů

Kdyby byly všichni tak poctivý jako Topolánek, tak máme ráj na zemi. Jenomže oranžády by jenom brali a nic nedávali, jsou to skrátka vyžírkové, co nesahají ODS ani po paty.

40 hlasů

To snad ani není možné, udělat ve dvou větách tolik hrubek. To už ani nevypadá na studium v Plzni, ale na naprostou imbecilitu. Vlastně co se divím - typický obrázek inteligentního ptáka.

77 hlasů

To je, co ? A to budou pořád blábolt, že jsou oni ti inteligentnější ! Pět hrubek ve dvou větách, které obsahují pouhých třicet slov ! Možná snad tak úroveň pomocné, nyní zvláštní školy !

39 hlasů

To je krásná ironie. To se ti povedlo.

36 hlasů

ODS = LOUPEŽNÝ MODRÝ MOR

96 hlasů

Modří klikači zase nastoupili, oni fakt dokáži zkur...všechno. Tak se mějte, takových "diskutujících" se štítím.

79 hlasů

Ty to dovedou akorát všude zasmradit.

95 hlasů

Tak si pan Šikoš zajde k Topolánkům na kafe postěžovat, že ho postihlo to, co spolu s Mirkovými zákony tohoto státu nastolili na potírání té neplatičské holoty.

73 hlasů

Ani trochu by mne nepřekvapilo, kdyby se jednou - za mafiánské spolčení s cílem oloupení státu - zacvakla pouta i na zápěstích toho někdejšího bolševického lampióna, zkrátka Myrka. Modrá chobotnice je sice dlouhověká, nikoli však nesmrtelná.

84 hlasů

Včera bylo pozdě.

94 hlasů

Sousedovi chcípla kočka - dle předchozích pisálků za to určitě může Topolánek. To je úroveň !!!!

81 hlasů

Topol může za všechno zlo, akorát za to, že je takový hlupák můžou jeho rodiče.

73 hlasů

Přečti si ještě jednou článek a pocjopíš souvislost s prázdným náckem Topolem s malým, ale za to modrým ptáčkem.

83 hlasů

Nedávej svoji blbost tak jasně najevo.

111 hlasů

Naprostá pravda, za všechno může Paroubek, to je přece jasné.

40 hlasů

souhlas...já myslím že i za sníh , za to že se mne dnes špatně spalo, že mne bolí zub, ....no prostě za všechno špatné a zlé...hlavně že je to na co svádět a na co se vymlouvat

102 hlasů

Ale ale, proč jste stejně nevykřikovali, když za všechno mohl Paroubek? To jaste měli huby od ucha k uchu a pilně přitápěli. Je mi z vás zle - vy prolhaní pokrytci.

44 hlasů

On za něco mohl? I za to, že je Topolánek blbej?

51 hlasů

20.let ´´= policejní stát totálně rozkraden.Dík kmotříci s OSD.

145 hlasů

Takže nejví kradli socani protože byli nejdéle u koryta. Je to tak správně soudruhu?

111 hlasů

není, stokrát můžu jít nakoupit do samošky, ale nic nešlohnu, jinej tam půjde jednou a vyjde s plnýma kapsama. Že má někdo příležitost ještě neznamená, že ji zneužije.

68 hlasů

klik klik klik modrý cvik klik klik klik modrý cvik

58 hlasů

tvoje baba je soudruh

32 hlasů

Topolánek je prostě zapleten do všech zhůvěřilostí, které vycházejí postupně najevo. Buďto přímo, nebo jako šedá eminence v pozadí. A takový člověk nám vládl a chce dál vládnout, takový člověk věčně kafrá o cti a svědomí - brrr!!

93 hlasů

Ty jsi blbá i v dny všední, gratuluji....:-*)

77 hlasů

klikat umíš hodně, myslet neumíš vůbec, jen sprosťačit ty ubožáku

62 hlasů

Proč jí nadáváš, tupoune? Jestli čteš noviny, řekni, který týden se neprovalila nějaká aféra o zločincích z ODS? Není pomalu dne, kdy by nevyšlo něco na povrh. ODS těžce nese, že justiční mafie, vedená minystryni za ODS Kovářovou a Vesecká už tak nestíhají, když jim teď nepomáhá Íčko Langr. Dokonce už i členům ODS se štítí někteří čelní představitelé zlodějského vedení, které jim ještě navíc čříká blbové z horní dolní. Naposled v Hodoníně museli zlodějského předsedu vyhodit. kam se na členy ODS hrabou cikáni s jejich čorkami. kdyby zavřeli všechny členy ODS v ČR, kolik asi by mezi nimi bylo nevinných?

107 hlasů

JANE Vás to drží i v přestupný de 29.dubna. Toho se jen tak lehce nezbavíte!

72 hlasů

všichni máte plná ústa keců , všude jste byli a všechno viděli...víte přesně jak co bylo a nebylo a samozřejmě to máte podloženo nezvratnými důkazy....tak už přestantě machrovat na netu a jděte podat trestní oznámení, a pokud ne tak držte kušny a táhněte leda tek do (_._)

102 hlasů

Prozatím se všechny lumpárny ODS, které zveřejnili tak modří novináři, potvrdili. To bylo vřeštění od Řábkové, Bendy a podobných vyvrhelů z ODS, že jsou naprosto nevinní, co? Najde se v ČR někdo, který si např. o těch dvou myslí, že jsou nevinní, poctiví a slušní? Ani nácek Topol s tátou tunelem Narcisem Klausem tomu nevěří. Oni znají své kámošky.

247 hlasů

A co to bylo Urbanové platné, soudcovská mafie to v pohodě zamázla. Kučera řekl, že když jde o státní zájem, tak musí spravedlnost stranou. Tak běž do (_._) ty.

102 hlasů

STANI MEGABORDEL non plus ultra. Dokonce i sefovi exekutoru obstavi majetek za x set tisic kvuli 5000Kc a po uhrazeni dluhu neodstrani plombu s katastru. Neuveritelne. Co teprva obycejny clovek a ne polobuh a kamos jednicky topolanka?

81 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov