Bývalá primátorka
Ivana Řápková nebude na ústecké kandidátce ODS

02.09.2013 13:12

Bývalá chomutovská primátorka a poslankyně Ivana Řápková nebude v předčasných volbách kandidovat do sněmovních voleb za ODS v Ústeckém kraji. Své rozhodnutí zdůvodnila tím, že necítí soudržnost uvnitř regionálního sdružení strany.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Daša Fuksova (4 hlasy) 02.09.2013 14:35

    V TOMTO SPROSTÉM PROSTŘEDÍ JE TĚŽKÉ SE UPLATNIT. ... Naprosto...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

kursové sázení, kvalitní info www.casep.webnode.cz

0 hlasů

V TOMTO SPROSTÉM PROSTŘEDÍ JE TĚŽKÉ SE UPLATNIT.
... Naprosto sprostí byli Liberečáci a Semiláci na Ivanu Weberovou (ODS). Na tu pokřikovali a na volební lístek u jejího jména kreslili obrázky s kosočtvercem, s odpuštěním píču. To je opravdu úroveň členů konzervativní strany. Je to hodná, inteligentní a hezká holka, maminka se dvěma dětmi a oni se k ní chovali jako čuňata. To je fakt na zvracení. Chlíváci. Fakt se za to stydím. Báli se, že by jí lidi zase dávali preferenční hlasy a ona se dostala do sněmovny, zatímco je by nikdo nevolil,“ řekl člen ODS v Libereckém kraji.
BOJ O KORYTA ZAČAL! PRASATA SE ZAČALA PROJEVOVAT.

4 hlasy

Nelžete a nebuďte sprostá při vymýšlení vašich neuvěřitelných výmyslů. Jste trapná ve svém křiváctví. Roznášíte tuto lež všude po diskuzi.

0 hlasů

Kdo se zastává takových individuí. Je taktéž co oni :o)
To nejsou moje názory - ale to je to co tady Vy nenávistně a hloupě opakujete každý den. Gratuluji, celému národu jste potvrdila co jste zač !!!!!

0 hlasů

Jinak samozřejmě je volte:
PO MODRÉ DOPRAVA !

0 hlasů

Vážený pane, asi nechcete některé věci slyšet, tak si počtěte...nejlepší je ale regionální tisk

JUDr. Ivana Weberová
Válka a vulgarity v ODS. Tuto pohlednou poslankyni označovali ódéesáci za pí*u
2. 9. 2013 10:44
Při sestavování kandidátek před volbami do Poslanecké sněmovny uvnitř ODS přituhuje. K ostrému střetu došlo například v pátek na regionálním sněmu ODS Libereckého kraje, kdy byla z kandidátky vyřazena dosavadní poslankyně Ivana Weberová a na její adresu padaly velmi sprosté urážky.
Jednoduše šlo o boj, kdo za jaké oblastní sdružení obsadí místa na kandidátce. V Libereckém kraji jsou čtyři oblastní sdružení odpovídající okresům: Česká Lípa, Jablonec nad Nisou, Liberec a Semily.
Na sněmu se proti Jablonci spojily Liberec Přemysla Sobotky a Semily. „Šlo o koordinovaný útok Liberce a Semil proti Jablonci. Štve je totiž, že jablonecká oblast je na rozdíl od nich úspěšná. Za kraj má ODS dva poslance a oba jsou z oblastní ODS Jablonec, tedy Vít Němeček a Ivana Weberová. Dále máme senátora a primátora Jablonce. To je žere, zatímco oni jsou neúspěšní,“ řekl redakci zdroj z jednání regionálního sněmu.
Během sněmu došlo i na vulgarity vůči dámě. „Útočili na Víta Němečka, ten to ale ustál a bude čtyřka. Naprosto sprostí byli Liberečáci a Semiláci na Ivanu Weberovou. Na tu pokřikovali a na volební lístek u jejího jména kreslili obrázky s kosočtvercem, s odpuštěním píču. To je opravdu úroveň členů konzervativní strany. Je to hodná, inteligentní a hezká holka, maminka se dvěma dětmi a oni se k ní chovali jako čuňata. To je fakt na zvracení. Chlíváci. Fakt se za to stydím. Báli se, že by jí lidi zase dávali preferenční hlasy a ona se dostala do sněmovny, zatímco je by nikdo nevolil,“ řekl ParlamentnímListům.cz člen ODS v Libereckém kraji.
Téměř půlka delegátů opustila sněm
Nejagresivnější prý byli exposlanci Zdeněk Mach a Tomáš Hasil. Mach v roce 2010 vedl kandidátku, ale voliči ho vykroužkovali a mandát poslance neuhájil stejně jako Tomáš Hasil, který byl dvojkou.
Region je nyní totálně rozhádaný. Weberová na kandidátce nebude a její místo obsadilo OS ODS Semily. Kvůli neúnosnému chování delegátů sněmu ze Semilska a Liberecka členové ODS z Jablonecka a velká část České Lípy opustili sněm.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 09/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov