Státní zástupce u prezidenta
Kalousek: Ištvan na Hradě je popření nezávislosti žalobců

25.07.2013 15:38 Aktualizováno 25.07. 16:06

Čtvrtečním přijetím olomouckého vrchního státního zástupce Iva Ištvana podle místopředsedy TOP 09 Miroslava Kalouska prezident Miloš Zeman otevřeně přiznal přímou souvislost policejního zásahu před šesti týdny, který vedl k pádu Nečasovo vlády, s politickými změnami, o které Zeman usiluje.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Josef Votava (18 hlasů) 25.07.2013 15:59

    Lustigu ty jednou vstoupíš do dějin jako základní jednotka blbosti.

  • Ferdinand Polák (17 hlasů) 25.07.2013 15:41

    Zeman je normalni podvodnik !

  • Ferdinand Polák (16 hlasů) 25.07.2013 15:42

    Nasos Zeman je desiva ostuda zeme....

  • Přemysl Kadlec (16 hlasů) 25.07.2013 16:31

    Proč by Zeman nemohl přijmout Ištvána? Prezident si může pozvat...

  • Marian Gavlák (14 hlasů) 25.07.2013 16:07

    To štěkání Kalousků a Nečasů proti Ištvanovi je popřením nezávislosti...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

CO TÝDEN NEPÍŠE :
Úřad vlády odmítl žádost Práva o informace o platu a odměnách bývalé šéfky kabinetu premiéra Jany Nagyové.
Právo požadovalo podle zákona o svobodném přístupu k informacím údaje, jaký byl její plat od července roku 2010 do června 2013 včetně prémií a odměn a případných naturálií. Úřad žádost tento týden zamítl s poukazem na ochranu osobních údajů.
Podle šéfa tiskového odboru Jana Hrubeše se Úřad vlády rozhodl upřednostnit ochranu soukromí před právem na veřejnou kontrolu hospodaření.
„Je všeobecně známo, že údaje vztahující se k soukromí veřejně činných osob zpravidla vzbudí zájem veřejnosti, která je velice citlivě vnímá a hodnotí daleko kritičtěji, než kdyby se jednalo o údaje týkající se řadových občanů,“ napsal Hrubeš. (HRUBEŠI - ŘADOVÍ OBČANÉ NEBEROU TAKOVÉ ODMĚNY ZE STÁTNÍHO)
Informace o příjmech Nagyové navíc podle něj „nevypovídají nic o transparentnosti vynakládání veřejných prostředků a v případě jejich poskytnutí by nepřispěly k informování společnosti ve věci veřejného zájmu a k realizaci dohledu veřejnosti nad výkonem státní správy“. (HRUBEŠI - PRÁVĚ NAOPAK - OBČANY ZAJÍMÁ CO TAKOVÁ JEDNA ÚŘEDNICE STOJÍ)
Se svou opakovanou žádostí nepochodil ani Nadační fond proti korupci, který se informací domáhal od dubna. „V kontextu událostí z posledních týdnů, zejména pak veřejnému přiznání Petra Nečase, že Jana Nagyová je jeho milenkou, se jeví žádost NFPK o to naléhavější,“ prohlásil ředitel fondu Petr Soukenka. (MÁ PRAVDU - BYLO BY ZAJÍMAVÉ CO STOJÍ MILENKA PŘEDSEDU VLÁDY)

1 hlas

Ožrala Kraďousek je strachy vyklepaný, tak jen žvaní, žvaní a žvaní! Takový blb, může být jen v Česku politikem, jinde by tohle lejno už dávno vyhodili do žumpy!

2 hlasy

lihovy Zeman tak to je sila

0 hlasů

Kalousek bude lhát a lhát a lhát. Opak je pravdou. Podpora Zemana zamezí doufejme vyhrožování zastupitelstvu a justici od Kalouska a ODS. Doufejme, že si Kalousek nedovolí podobné věci jako v případe Lessyho. V každé jiné skutečně demokratické zemi by již v parlamentu neseděl a vláda by padla již dávno.

3 hlasy

lihovy Zeman nebyl od voleb jeste strizlivy

0 hlasů

Jak to víš blbe, soudíš podle sebe?

1 hlas

Ten Kradlousek se ale hodně bojí o svoji poslaneckou imunitu...

4 hlasy

Slintající násoska Zemanovič nám tady ale předvádí pěkné kousky.

2 hlasy

V prezidentskéom režimu by si měl zvykat, že bude jen opisovat, co přijde shora, podobně jako prokurátoři před ním, rozhoduje diktátor, úředníci jen plní rozkazy...až bude muset věšet zase nějakého Slánského, snad mu svitne

2 hlasy

Alkoholika Zemanoviče je třeba umístit do separace, aby způsobil co nejmíň škod!

2 hlasy

Skutečně se nesmí stát tuhle sebranku pustit zpátky k moci.

8 hlasů

Teď jsem si přečetla na Parlamentních listech, že se snad chystá další megatunel ve výši 430 mld. korun - výprodej státních lesů!!! Téměř poslední majetek, co nám zůstal a který nese peníze.

Cituji z článku: " „Stát se chce zbavit slepice, která trvale snáší zlatá vejce. A já se ptám proč? Proč by se měl stát zbavit trvalého, nikdy nekončícího, příjmu? Co může přimět politiky k tak hloupému kroku? Odpovědi znám jen dvě. První je hloupost a ta druhá je korupce. Lze připustit ještě jeden důvod. Politická reprezentace přivedla náš stát do takového finančního marastu, že jí nic jiného, než prodávat svůj lukrativní majetek, již nezbývá. Prodejem lesů se obrovský státní dluh dá na chvíli jen pozastavit, ale o budoucí nikdy nekončící výnosy, který les naší zemi po staletí přináší, toto politické šlendriánství budoucí generace připraví,“ rozvedl své obavy starosta Havlíček."

http://www.parlamentnilisty.cz/parlament/vlada/Suska-se-o-vyprodeji-lesu-Ptali-jsme-se-na-ministerstvu-a-takto-jsme-dopadli-279605

7 hlasů

Právě po té, jakou hysteriia agresivitu pravičácu předvádějí, je nutné lidi bojující se zločinem podpořit. A musí tak učinit i prezident. Za to jej chválím. A Kalousek ať si políbí, víte co. A nebo, ať to udělá Bendovi, tomu to udělá dobře.

12 hlasů

Sprostěji to již nedovedete?

2 hlasy

Připravila vláda Petra Nečase.... : Doposud totiž platil paragraf, dle nějž nebylo možno státní pozemky v lesích převádět z majetku státu na jiné osoby, ale to se od letošního roku změnilo. Změna byla schována pod hlavičku nového zákona o státním pozemkovém úřadu a změně některých zákonů, a z toho plyne resumé, že je nyní možno lesní pozemky ve vlastnictví státu, které mají v současnosti rozlohu 1 557 321 hektarů, což je asi šedesát procent všech lesů v Česku, rozprodat. Jde o poslední bohatství země, které ještě nebylo zprivatizováno. Vyjádřeno pouze cenou dříví na stojato se jedná o zhruba 450 miliard korun.

Vidím proč Kraďous a spol kvičí.......

6 hlasů

No jo, Kradlousek si připravil kšeftík, a teď ho někdo odehnal od koryta. Jenom aby se minimálně do voleb na MF už nedostal! To by pak byla rychlá akce a lesy fuč.

2 hlasy

Kradouskovi cvakaj půlky.
(Má staženou prdel.)

9 hlasů

Zeman má právo přijmout a podpořit kohokoliv. Kdyby ho neměl, tak by nemusel mít titul prezident. Že se to Kalouskovi nelíbí je pochopitel. Věřím, že se proti korupci v tomto státě bude i nadále bojovat tak, aby ti ohrožení kvičeli a kvičeli.

10 hlasů

Ti co jdou proti Petrovi Nečasovi nazval ....Lidský dobytek, svině...hezky se vybarvil expremiér vlády České republiky. Ale, že státní peníze dával do svého domácího rozpočtu už neřeší..!!!

10 hlasů

Já měl vždycky dojem, že Nečas je hulvát a slizkej podrazák, který ale svoje podrazy dělal potichu. Nikdy jsem nepochopil, proč ho někdo považuje za slušného politika...

2 hlasy

Narostý souhlas, mám stejný názor, 20 let v ODS kryl a podílel se na všech špinavostech, zlodějnách, tunelech, korupci apod. Pan Čistý mohl být jen pro jednodušší voliče pravice, stejně jako trhovecká, nevzdělaná, zlodějská štěkna Němcová!

1 hlas

Po tom mediálním lynči na Ištvána ho prezident podpořil a na to má plné právo.Pan prezident si může pozvat koho chce,není to tak dávno co si Klaus pozval policejního prezidenta Lessyho a nikdo nic nenamítal.

9 hlasů

Kalousek v tomto má pravdu. Ištván vymetá kdejakou debatu v TV, snaží se všelijak zviditelnit. Žebrá asi o podporu a přízeň za dobře vykonanou práci. To snad nedostal ještě zaplaceno?

4 hlasy

Pane bože, vy jste ale hloupá, až to duní! Kdyby ho novináři stále neotravovali, tak v TV nebude! Ani takovou jednoduchou věc neumíte pochopit? Říkám to stále, vaše IQ je nižší, než číslo vaší halenky!

2 hlasy

To si asi ty ě osoby pletete. TV, rozhlas od pádu vlády vymetá Kalousek, dokonce kvůli tomu omezil pití, aby mu bylo rozumět. V TV debatách je minimálně 1x týdně (ČT s Moravcem mu ráda vychází vstříc). Takže pro jistotu: Kalousek je ten starší, s velkou hlavou, kterou neustále pohupuje do stran, jako by si chtěl natáhnout krk.

4 hlasy

NOTORICKY ALKOHOLIK ZEMAN ZTRACI UPLNE SEBEKONTROLU

6 hlasů

Tak co, Prudičova mámo, už tě cenzor blokl, tak máš další nick? Tvé debilní příspěvky, tě prozrazují!

1 hlas

Kalous kdyz potrebuje nikoho nezve, jenom zvedne telefon . . Hele Istvan asi te necham odstihat :/

6 hlasů

ALKOHOLIK ZEMAN SE NAM ALE PEKNE ODKOPAL

6 hlasů

Stěrače stírají a oslíci hýkají.

7 hlasů

To jsme měli panečku premiéra, který se chudák musel přetvařovat a teď se konečně pan slušný odkopal a ukázal co v něm dříme.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Lidsky-dobytek-svine-Drsna-zpoved-Petra-Necase-280071

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/Necas-je-vydeseny-policie-zrejme-neco-nasla-Proto-pry-mluvi-o-svinich-280100

8 hlasů

Má recht.

2 hlasy

To je vidět co jste zač , když s tím souhlasíne.
Co se divím, vrána k vráně sedá......
Jste stejně sprostá jako nečas.

8 hlasů

souhlasíte

1 hlas

S vámi ve sprostotě nemohu rovnat, máte vysoce navrch. Dokázala jste to mnohokrát.

3 hlasy

Eva Adamová 25.07.2013 19:33
EvaA

Opičíte se. V tomto případě není opakování matkou moudrosti, spíše naopak.

2 hlasy

Ale jdi ty cinto, na tebe nikdo nemá. :-)))

10 hlasů

at je Zeman mizera jakykoli, to poteseni, jak ta nenazrana zlodejska prasata kvici stoji rozhodne za to..

4 hlasy

Mě vždycky zamrazí, co by z republiky zbylo, kdyby prezidenta dělal Trautenberk s Kalouskem... Bylo to o fous.

2 hlasy

Kalousek po rehabilitaci Daňhela je nesmírně naštvaný,protože mu nejde nic do noty.
Tím nechci řící,že MZ je lepší.

3 hlasy

Kalousek po rehabilitaci Daňhela je nesmírně naštvaný,protože mu nejde nic do noty.
Tím nechci řící,že MZ je lepší.

2 hlasy

Kdo ví, do jakých nicků se převtělily:
1. Diana Stores.
2. Prudičova máma?

5 hlasů

No, když dojela na blbost prudičova mutr, objevila se tu Vlasta Smutná. Ale může to být i náhoda, že, Vlasto Smutná/ý?

3 hlasy

Pozor, dneska je vlastík pořádně rozjetej. :-)

2 hlasy

Tak to ho musíme trochu přibrzdit, aby mu nepraskla žilka. Já mám pro něj takovou slabost...:-))))

2 hlasy

Kéž by!

1 hlas

Ubohá, ale jak jinak, vy to jinak ani neumíte.

3 hlasy

To je dnes hezký den, co, Vlastíku?

3 hlasy

A kdo jste vy? eM Felix nebo jiný podobný sprosťák? Tisíckrát vyhozený a znovu objevující?

3 hlasy

Už jsem ti několikrát psal, že jsi vedle jak ta jedle Smutný Racku alias Prudičova matko Horáková. Můj původní nick em Felix byl díky tobě a tvým provokacím zabanován a proto jsem tu teď nucen vystupovat pod novým nickem a to je Karel Dvořák. Jak jednoduché milá slípko.

3 hlasy

Ať si tu Vlastík pyskuje, já jsem ráda, že tu jste. A vzkaz pro Vlastíka - na hrubý pytel hrubá záplata....

3 hlasy

Máte skutečně silný žaludek, že se cpete někam kde vás nikdo pro sprostoty nechce. Že vás hanba nefackuje, ale vy to pro svůj nízký intelekt asi nechápete. Jste k politování..

2 hlasy

Netuším, tipla bych, že třeba martin novák by mohl být diana, nebo prudička.

4 hlasy

Potrefený zloděj Kraďousek už zase kejhá, ten je strachy nepříčetný ožrala!

9 hlasů

Zemanovci a antizemanovci. Sobotkovci a Haškovci. To samé v ODS rozdělenou panem Klausem. Rozdělená KDU ČSL a odštěpená TOP. Toto vše, během pár let. Při tom se vůbec nejedná o ideologii - to by nám pouze rádi namluvili politici. Jedná se o to, že jsou Češi neschopni nejen se dohodnout, domluvit kompromis, ale dokonce naprosto neschopni si vládnout. Stejně jako justice, policie, politici, jsou i občané rozděleni na dvě nesmiřitelné a navzájem se nenávidějící části. Jak si myslíte, že, jako národ, dopadnete?

5 hlasů

No je to tak. Příčinou jsou lži, které lidem vtloukají do hlav pravicoví politici od r. 1990. Tzn. stát = všechno špatně, soukromník = není nic lepšího. Nikdy za 23 let se nevedla debata, pro co je stát dobrý, ba nezbytný, a jak posuzovat kroky politiků Z HLEDISKA ZÁJMU DOLNÍCH 10 MILIONǓ, tedy z hlediska prospěšnosti pro stát. V tomhle selhala i ČSSD i komouši. Jinak takový Hašek se dohodne s každým, ale právě proto já ČSSD nevolím.

2 hlasy

To se bohužel táhne už knížete Svatopluka přes husitské války a došlo to až k Bílé Hoře. Ano, je to smutné, ale Češi si skutečně neumí sami vládnout.

3 hlasy

Abych vás jenom nekritizoval. Stane se, že občas napíšete něco rozumného. Platí to však jen tehdy, když i vy sám zapomenete na ideologii. Tento váš příspěvek to v podstatě potvrzuje.

3 hlasy

Jsem ekonom a ideologie pro mě neexistuje. Existuje pouze rozumná hospodářská politika, nebo špatná. Jestli chcete, z toho pramení moje "ideologie". Uznávám však, že co se týče hospodářské teorie, asi se neshodneme.

1 hlas

Ale existuje, jen to nejste schopen sám sobě přiznat.

5 hlasů

Opilec Kalousek mele z posledního a jeho zoufalé pomatené výkřiky do tmy, jsou toho dokladem.

5 hlasů

Hysterie pana Kalouska opět narůstá a není namístě. Přece on sám mnohokrát napadal orgány činné v trestním řízení. Třeba v případě Parkanové atd. Napadal konkrétní kauzy a to nevadilo. Kalousek snad není nadřízený prezidenta. Přitom hlava státu není pod kuratelou Kalouska a TOPu.

4 hlasy

To Vám píše někdo na ústředí, nebo to takle fakt máte v hlavě?

2 hlasy

posledni obrance demokracie m.kalousek dava m. zemanovi tezce do kozichu

6 hlasů

A není to spíš obráceně?

3 hlasy

Zeman podpořil Ištvana. Jejich schůzka rozzlobila Kalouska.
Kalousek cítí okamžik s tvrdou pryčnou, suchým chlebem a vodou.
A to je dobře.

2 hlasy

Akoholik M. Zeman uz ani nevi, co se deje !?

9 hlasů

m.kalousek dava m. zemanovi jeden direkt za druhym

6 hlasů

Spíš poštěkává jak maličký ratlík když vidí medvěda.

2 hlasy

Akoholik M. Zeman uz ani nevi, co se deje !?

6 hlasů

A co se děje? Prozradiš nám to ty?

2 hlasy

Vzpomeňte si na kauzu Čuněk. Politici se scházeli se státními zástupci. A Kalouskové a Lustigové tleskali. Vzpomeňte si na kauzu Parkanová. Kalousek řval jako doga. Lustigové tleskali. Vzpomeňte si na kauzu Rath. Kalouskové a Lustigové tleskali. Předcházející presidenti museli lézt do zadku politickým stranám protože jej politici volili. Dnešní president je zavázán občanům (lidu jak je napsáno v ústavě). Kalouskové se bojí, že jejich špinavé kšefty a totalitní maníry budou odhaleny. Kalousku: Do roka a do dne, zvu Tě na boží soud.

6 hlasů

Kopíruji sem svůj komentář k jiné zprávě. Hodí se sem. :-)
''Doufám, že tato oranžověrudá vláda padne dřív, než toto varieté, inscenované Zemanem, Sobotkou a Ištvánem. A věřím v to, že nakonec půjdou za katr oni.''

5 hlasů

Milane,učinil jste významné zkopírování. Co slovo, to perla. Váš komentář tady chyběl. Mnohé z nás potěšilo,že jste velice stručně a srozumitelně vystihl podstatu jinak docela složitého problému.A nic bych za to nedal, že některým diskutujícím ukápla i slza.

6 hlasů

Ale, ale Mirečku, copak ti dělá prdelka, svírá se, svírá ?

6 hlasů

Proč by Zeman nemohl přijmout Ištvána? Prezident si může pozvat kohokoliv a nějaký bývalý ministr financí mu do toho nemá co kecat. Možná, že Zeman přijal Ištvána jenom proto, aby ještě více vyděsil právě Kalouska.

16 hlasů

megahochstapler Zeman se nam pred ocima promenuje v pivni sud

10 hlasů

Fakt jo a v co se nám proměňujete vy?

3 hlasy

Kdybyste znali trochu prvorepublikovou politiku Hradu, pak byste vedeli jak president, ktery taky patril k jedne strane, upenlive na to dbal, aby delal vyvazenou a nestranou politiku, aby nedaval duvod k zatazeni do stranickopolitickych boju. Zeman dela politiku jako by sedel v Kremlu . Podle meho uvazeni neni Zeman uz ani odpovedny za to co dela, uz neni zcela soudny. Jenze se to vsichni boji rici nahlas.

7 hlasů

Pane bože, ty lžeš, jako megazloděj Kraďousek, nejsi jeho zdegenerovaný brácha?

1 hlas

alkac Zeman nam tady rozvrati republiku

10 hlasů

Nebo aspoň pozvrátí ....

5 hlasů

ze by dalsi savlicka??

6 hlasů

Šavličky rád hází váš guru. Nejraději v přímém přenosu v televizním studiu. Pokud si nevzpomínáte, tak zde je odkaz:
http://www.youtube.com/watch?v=dsRW0rDChrA

3 hlasy

To štěkání Kalousků a Nečasů proti Ištvanovi je popřením nezávislosti - na zdravém rozumu. Prezidentovi nemůže nikdo soudný zazlívat snahu zjistit o téhle aféře nestranné informace a to veřejně...

14 hlasů

alkoholik Zeman je to nejhorsi co nas mohlo potkat

13 hlasů

Dokud neudělá Zeman amnestii jako zloděj Klaus, je proti němu pořád ještě světec. A vymaštěná troska Kalousek, odstřihnutý od moci, nemá co kdákat, když je v tom všem namočený až po svůj prolhaný kejhák.

10 hlasů

Můžete si myslet o Kalouskovi, co chcete, ale má pravdu. Takový státní zástupce, co si běhá pro rady na Hrad a ukazuje tím zpětně, jakou má oporu a že tedy může všechno, to je prokurátor Urválek nebo pro zabedněnce prokurátor se Severní Korey. Zeman nemá sebekontrolu asi kvůli alkoholu, ale Ištván už ztratil nejen profesní čest, ale i poslední pud sebezáchovy, aby mu ještě někdo uvěřil, že je nestranný státní zástupce.

5 hlasů

Škoda, že vám bůh nedal trochu inteligence a normální lidské soudnosti!

1 hlas

Mimochodem i politici se schazi se statnimi zastupci... viz. Blazek a Bradacova

9 hlasů

Přestaňte narychlo míchat jablka a hrušky. Proběhl puč, nastává nestandardní řešení ze strany prezidenta, téměř očividně autora celého divadla - a v této chvíli běží státní zástupce za prezidentem (NESTRANNÝM??). Zkuste se zamyslet. I autor puče by měl v takové chvíli brzdit - ale jak je vidět, zdivočelý Zeman už není k zastavení.

7 hlasů

Dobrý den paní Dvořáková, Zemana jsem nevolil a nijak ho nehájím, ale nejsou ty Vaše reakce mírně řečeno trochu hysterické ? Opravdu si myslíte, že inscenoval sledování paní Nečasové či vcelku jasnou korupci poslanců ? Proč tedy o tom nikdo ze zúčastněných nic neřekl ? Nebo opravdu došlo k neuvěřitelnému porušování zákona ze strany Nečase - Nagyové a spol. ?

8 hlasů

Paní Heleno, a kudy běžel ten puč? Sem ještě nedorazil. Že by ho abstinent Kalousek ještě držel na vodítku?

7 hlasů

hrusky z jablkama tady michate vy... bavime se o vyjadreni kalouska.. vy rikate ze ma pravdu. .ja rikam ze nema, protoze schuzka statni zastupce s politikem je (aleson u nekterych) zcela normalni, proc by teda nemohl Istvat prijit (nejspis na pozvani) k prezidentu CR... (jaky to je prezident, je otazka uplne jina)...

7 hlasů

probehl puc hmmm mluvite jak Paroubek :-D

1 hlas

Tak z obliby Paroubka by mě nikdy nikdo osočit nemohl, ale jestli má stejný názor i Paroubek na druhé straně spektra, pak je to o to vážnější....

6 hlasů

pokud statnim zastupcum politici vyhrozuji v primem prenosu v CT (viz. Kalousek) holt si musi chodit pro podporu alespon na hrad...

4 hlasy

Kdyz tady napisu, ze hlavni roli ve filmu JULIE TY JSI KOUZELNA hral M. Zeman, jsem presvedcen, Zemanovi fanousci to odsouhlasi. :)))))

5 hlasů

Lustigu ty jednou vstoupíš do dějin jako základní jednotka blbosti.

18 hlasů

A na tak blbou větu jste si tu vytvořil dokonce nový nick???

5 hlasů

V takovem blbakove jako Cesko byt zakladni jednotkou neni mozna k zahozeni :))))))

5 hlasů

No, bodejť, to Zeman úkoloval Nagyovou a pod pohrůžkou jeho žhavého a voňavého polibku musela Jana nechat sledovat Nečasovou. Nakonec Zeman slíbil i funkce všem třem poslancům ! Tak si teď Ištvána musí hlídat aby ho nepráskl. Kdepak, bez Miloše se tu nehne ani stéblo !!! Miloš prostě může úplně za všechno !!!! Ještě, že ho máme !

4 hlasy

Zeman ze svého úřadu dělá úplnou bramboračku! ...návladní by přece měl stát mimo jakoukoliv výkonnou moc ...tak co si ho ten alkoholik zve na Hrad ... Zeman naprosto nepochopil rozsah a meze své funkce!

6 hlasů

Prezident taky.

0 hlasů

Tak hlavne ze vyhrozovani statnim zastupcum a policii v primem prenosu je naprosto vporadku :-D

8 hlasů

Jak Zeman tak Kalous jsou "divní" !!!

1 hlas

...Tvůj kůň je patrně Paroubek, že? (:-D)

2 hlasy

Pablbek je jednicka

2 hlasy

Zeman je normalni podvodnik !

17 hlasů

...ne "normální",....ale hochštapler I.kategorie!

6 hlasů

Presne tak , uz jsem to nekde psal, tuctovemu ceskemu obcanovi to nevadi, ten se toho ani nevsimne. Kalousek vam to musi vysvetlit.

5 hlasů

Nasos Zeman je desiva ostuda zeme....

16 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov