Setkání s prezidentem
Kalousek: Zemanova slova o nevydíratelnosti Babiše nechápu

15.11.2017 16:45

UVNITŘ ANKETA. Prezident Miloš Zeman nechce po předsedovi hnutí ANO Andreji Babišovi 101 poslaneckých podpisů pro podporu vlády, aby Babiše nemohl nikdo při sestavování kabinetu vydírat. Po schůzce s prezidentem v Lánech řekl předseda TOP 09 Miroslav Kalousek.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Albert Koholík (5 hlasů) 15.11.2017 15:42

    Protože s vámi všemi chce po 25 letech vymr-at :-)

  • alanalan (5 hlasů) 15.11.2017 16:49

    To ví každý blbec. Jen blb dosahující jednotky blbosti jeden Laudát...

  • Karol Hallik (4 hlasy) 15.11.2017 16:09

    Co je mu po tom?Hňup topácká

  • tyden tyden (3 hlasy) 15.11.2017 18:35

    petiprocentni mys kvici. z Zumpa Tyden ji zase dava prostor....

  • Henex (3 hlasy) 15.11.2017 17:23

    Problémem je absence politické kultury v našem parlamentu. Vyhrálo...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Medicina v případě Mirdy potvrzuje letité zkušenosti. Buňky zničené alkoholem se na rozdíl od mozku regenerují pouze v játrech.

0 hlasů

Ten Bureš na toho hradního ožralu musí něco vědět, že ti dva gauneři si jdou tak na ruku .

1 hlas

Konečně voliči tohoto státu dokázali zahnat do kouta politickou sebranku, zodpovědnou za porevoluční rozkradení tohoto státu. Skoro 2 biliony dlužíme, a za další 2 biliony byl zprivatizován komunistický majetek. Takže rozfofrovali skoro 4 biliony, když si porcovali "medvěda". Drzost Topola a jeho klaky nezná hranic... Dojeli na jejich výkvět drzosti Babiše, který na rozdíl od nich dokázal ze statní kasy nejen brát, ale i vracet. Takže jsem rád, že jsem se 30 let po revoluci dožil pohledu na protáhlé ksichty politických porevolučních darebáků. HOWK

2 hlasy

Když vidím tu bandu darebáků Kalouska,Fialu,Stanjuru,Udženiji,Gazdíka,Farské - hokterý"chce"pracovat,doporučil bych jim pomocnou sílu na pitevně

1 hlas

Padákový smrtihlave Kalousku, nic nekomentuj, nic neřeš a neprodleně táhni do pr-dele. Většina obyvatel ČR tě nenávidí a proklíná.

2 hlasy

Kalousku Vy máte výhodu , že nikdy jste nic moc nepochopil a to Vám zůstalo , Vám je blízká destrukce a škrtání na rozdíl od pana Babiše , který chce řešit věci systematicky , ale to je ptro Vás pojem neznámý tak jako bych nic neřekl

2 hlasy

petiprocentni mys kvici.
z Zumpa Tyden ji zase dava prostor....

3 hlasy

Míro, ty toho nechápeš víc. Hlavně jsi dosud nepochopil, že mimo tu špetku zarputilců co tě volili, tě má celý národ za lumpa a intrikána. Neškoď a jdi konečně na Mírov.

3 hlasy

To je poprvé v historii ČR,že předseda politické strany co prolezla s odřenýma ušima do PS a má 6 poslanců si tak vyskakuje.Ten Kalousek opravdu potřebuje svěrací kazajku a denní příděl skotských střiků.

2 hlasy

dost vám pan kalousek jebe mozgom.krása,sledovat nejinteligentnějšího politika v akci.to jsem mu radil hned po volbách tady na týdnu-spojit se.a přečetl si to a povedlo se mu to.jsme dva neinteligentnější Češi s výjimkou pana k.gödela.

2 hlasy

Ano i historie zná inteligentní zločince. Což však není případ Kradouska, ale zkorumpované justice.Všude jinde ve vyspělé Evropě by politik nemohl přežít na svobodě lidovecké nefunkční vojenské padáky VTP-100, nefunkční Štábní informační systém, či prodej kasáren v Praze, za cenu sankcí v případě pozdního vyklizení kasáren armádou. Ve všech těchto případech dělal Mirda ekonomického náměstka na MO!
Mediální "presstituti" rychle převzali název Demokratický blok. Kde ten profláklý xindl vzal odvahu k té drzosti vožit si do názvu "Demokratický"

0 hlasů

pokud je mi známo,konečné rozhodnutí je na vládě,min.předsedovi a min.obrany.ale když se vám to nelíbí,suďte ho/je.zatím mu to vše prošlo a babiš bude bručet,vy soptit.

0 hlasů

Jak řekl kdysi Paroubek: 30% to je taková nevýhra, bez komunistů si Babiš ani ruce neumyje.

1 hlas

Problémem je absence politické kultury v našem parlamentu. Vyhrálo ANO, ale nikdo to nerespektuje, snaží se ho vyšachovat. Tak ať si vládne, ať se ukáže. Stejně ANO může prosadit jen zákony, co mu projdou sněmovnou, žádné nebezpečí nehrozí. Ale ta koryta prebendy, úplatky co nedostanou... To vadí...

3 hlasy

To ví každý blbec. Jen blb dosahující jednotky blbosti jeden Laudát to nemůže nikdy pochopit. Takže pro Kalouska: Je-li dle výsledků voleb 101 reálná pak ji může vyžadovat. V případě, že se všichni hrnou do opozice a vládnout s vítězem voleb nikdo nechce, tak je zbytečné ji vyžadovat a prodlužovat povolební pat. Pak dostane vítěz voleb šanci ať předvede co umí. To je v souladu s ústavou a další postup podle ústavy může bez zbytečného zdržování pokračovat. To ale partě hic okolo Kalouska nevyhovuje. Ti by nejraději rozvraceli sněmovnu a bojkotovali jakékoliv smysluplné povolební uspořádání které "požehnali" proběhlé volby - prostě pětiprocentní geroj!!

5 hlasů

Tak nám teda vysvětlete co smysluplného "požehnaly" tyhle volby. Protože jestliže vítězem voleb není osoba Babiše, ale hnutí ANO, pak lze všechny překážky odstranit jestliže Babiš nominuje jiného premiéra.
Ale to by zase nebyl ten pravý ořechový Babišistán!!!
Ten který požehnaly volby!!!

1 hlas

To je jednoduché. Babiš je předseda a lídr ANO. Ve volbách se automaticky předpokládá, že tato osoba bude předsedou vlády a také pro to lidé tu stranu volí. Bohužel pro Kalouska a jemu spřízněných duší Babiš vyhrál. I věřící Kalousek by mohl vědět, že "hlas lidu, hlas boží" a podle toho se měl chovat. Lidé Babiše prostě chtějí a Kalouska né to je vše.

2 hlasy

Jenže Babiš dostal "jen" 30%. Dalších více než 30% mají různé protibabišovské útvary. Zbylých 18% mají anarchisti a komunisti.
Takže hlas lidu to rozdal na pořádný mariáš.

0 hlasů

takovouhle kravinu vepsali do ústavy?

0 hlasů

Samozřejmě že je to v souladu s ústavou, tam se o 101 nikde nemluví, takže pokud ji někdy prezident vyžadoval tak je to jeho iniciativa, kterou ústava nedoporučuje, ale ani nezakazuje. Ta podmínka pouze usnadňuje schvalování podpory vlády v parlamentu.

2 hlasy

pokud to v ústavě není,tak je to protiústavní.nejvyšší soud by tak MUSEL rozhodnout.to by jim ale dalo víc moci,takže je lepší udělat po pár pokusech nové volby.

0 hlasů

Co je mu po tom?Hňup topácká

4 hlasy

Určitě ti odpoví...

1 hlas

Zadna 101 v ustave neni .

1 hlas

Protože s vámi všemi chce po 25 letech vymr-at :-)

5 hlasů

I kdyby, tak mandát na to má...

1 hlas

Je to starý pán a je mu asi jedno, co bude. Po něm potopa!

3 hlasy

Ty špinavej z-mrde zajeď do boudy

1 hlas

Specialista přes záděle soudruh Hallík je slušný, inteligentní důchodce............Rád mu půjdu na pohřeb!

0 hlasů

Tebe bych chtěl mít na pitevně,ale snad není všem dnům konec

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov