Azylová politika EU
Návrhy Bruselu v Česku narazily. Zeman: Přestrojené kvóty!

06.04.2016 17:00 Aktualizováno 06.04. 20:17

Česká vláda nebude souhlasit s žádným systémem povinných trvalých kvót, uvedl na twitteru premiér Bohuslav Sobotka. Reagoval tím na návrh Evropské komise na úpravu azylové politiky EU.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jan Hurda (4 hlasy) 06.04.2016 17:17

    Je vidět, že EU s tím nedá pokoj. To není organizace, která by nám...

  • Jan Vacek (1 hlas) 06.04.2016 17:10

    Brusel stále stereotypně vychází z a priori práva na azyl, které...

  • Josef Novák (1 hlas) 06.04.2016 19:04

    Je ovšem také třeba vidět to, že za většinou podobných absurdit stojí...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Nikdy by mě ani za boha nenapadlo, že existuje něco horšího, než bývalé CCCP, RVHP a Varšavská smlouva. Omyl ........ USA, EU a NATO to spolu za těch pár let "statečně" dokázali. Czexit !!!

0 hlasů

Je zcela zřejmé,že vládnoucí ,,elita" EU je v koncích a snaží se spoustu problémů,se kterými si neví rady,hodit na ostatní státy.
EU. Měly by se kategoricky obrátit na neunijní státy,aby si rozebraly své ,,utečence" zpět a měla by se pod to podepsat frau Merkel,která to vše zavinila

0 hlasů

Vypadá to že už se politici v Bruselu oklepali, asi by potřebovali další teroristy.

0 hlasů

Je vidět, že EU s tím nedá pokoj. To není organizace, která by nám chtěla prospět. Je to Eurosvaz, který jede podle své absurdní ideologie a neohlíží se na nic. Je třeba z něj vystoupit.

Čám dříve vystoupíme, tím lépe pro nás. Ať si nepoučitelní Němci a Francouzi dělají své šílené experimenty sami.

O "naprosté neprůchodnosti" kvót bych pochyboval. Stačí příslib dobře placené funkce v Bruselu a přinejmenším někteří politici udělají vše aby ji získali: https://www.youtube.com/watch?v=0Ca0cPTCKbU

4 hlasy

Je ovšem také třeba vidět to, že za většinou podobných absurdit stojí především Německo a Francie. Oba tyto státy si dělají čáku na to být hegemony v EU a v souboji o nadvládu udělají cokoli, aby převážily misku vah na svoji stranu. A samozřejmě vždy na úkor těch menších a slabších.

1 hlas

Brusel stále stereotypně vychází z a priori práva na azyl, které nemůže platit u hromadného vysídlování zemí v krizové situaci. To by vedlo k porušení již tak křehké rovnováhy - nerovnováhy světa a jen zhoršovalo situaci.Těmto lidem je potřeba pomoci umístěním do sjednaných sběrných táborů resp. humanitárních zón (a také úsilím o stabilizaci situace u nich doma), kde počkají do možného návratu do země původu. To je jedině možný realistický přístup. Každý diktát je potřeba odmítnout.

1 hlas

Urychlena deportace tech novych a pozvolna pochytat ty stare, dat jim kvalitni cluny a kompas, aby si slunickari nestezovali, ze jsme barbari.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov