Vojáci v Afghánistánu
"Necitlivý a nekvalifikovaný" Zaorálek. "Měl by nést následky"

04.11.2018 14:59

Předseda zahraničního výboru sněmovny Lubomír Zaorálek (ČSSD) by měl podle šéfů opozičních ODS a STAN Petra Fialy a Petra Gazdíka nést důsledky za své výroky o odchodu českých vojáků z Afghánistánu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Petr Rozlil (8 hlasů) 04.11.2018 15:57

    A co vy jste pro republiku kdy udelali, ze mate nervy pomlouvat zatim...

  • Emanuel Vočko (7 hlasů) 04.11.2018 17:38

    Okupanti táhněte domů, čekají na vás matrace Černochová, Lanšáglová,...

  • S Vrba (6 hlasů) 04.11.2018 18:03

    V Afghánistánu se bojuje ne za Prahu, ale za peníze a za zájmy USA...

  • Karel Musil (5 hlasů) 04.11.2018 17:43

    Z Afganistánu odešla již např. Francie a Kanada, vojensky mnohem...

  • karel ledvinka (4 hlasy) 04.11.2018 19:41

    pan president Ruska,V.Putin dojedna v afganistane primeri a...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Jen řekl to co si beztak myslí většina! Tahle mise je totální kravina. Moc nechápu proč nás tam někteří politici hodlají za každou cenu udržet!

Tenhle to alespoň měl koule jasně říct! Má odvahu!

1 hlas

Su to hňupi...

2 hlasy

pan president Ruska,V.Putin dojedna v afganistane primeri a mir.zacina 19.11.to je statnik svetoveho radu.tohle BECENI je jen bourka ve sklenici vody.nic neresi.

4 hlasy

redakce!, co takhle nam napsat co dnes pise USA Today? "Demokratic party hacked voter registration" To muze bejt dobra zprava. Zkuste to!

1 hlas

Nevím přesně, co řekl L. Zaorálek, ale všem by mělo být jasné, že jediným řešením pro Afghánistán je mírové řešení a ne nekonečné vojenské angažmá v občanské válce. Vím, že je obtížné překonávat syndrom skupinového myšlení, ale bez objektivního poznání a vlastní strategie nemůžeme být užiteční.

2 hlasy

V Afghánistánu se bojuje ne za Prahu, ale za peníze a za zájmy USA firem vyrábějících zbraně a "drancujících" suroviny po celém světě. To ostatní jsou kecy.

6 hlasů

Z Afganistánu odešla již např. Francie a Kanada, vojensky mnohem silnější země než ĆR. asi přišly na to, že je to bezvýchodná americká válka. Podle Zemana jsou to zbabělci, jako každý, kdo z Afganistánu odejde. U Kábulu se podle Zemana bojuje o Prahu. Není ale znám žádný teroristický čin, spáchaný v Evropě Talibánem, tím méně v ČR. Není známo, proč ČR musí mít v Afganistánu 1/10 všech zahraničních vojsk, kromě Američanů.Takže Zaorálek otevřel diskusi.

5 hlasů

Okupanti táhněte domů, čekají na vás matrace Černochová, Lanšáglová, Paterová a další štětky z poslanecké žvanírny...okupanti raus!!!

7 hlasů

Proberte se, rudochu. Už dávno odtáhli zpátky do Ruska.

1 hlas

Kecáš@americký poskoku, minulý týden pindaly v pražské PS!

0 hlasů

semiti zidi je pozvali /jakes/ ze sssr/okrajinec breznev,semiti zidi andropov,cernenko/,ajnstajn.odvelel je RUS-gorbacov.to chce klid,mesuge.z hluboka dychat a nevrdlouhat,ne?nelhat.

0 hlasů

A co vy jste pro republiku kdy udelali, ze mate nervy pomlouvat zatim nejlepsiho zahranicniho politika ktereho Cesko melo. Dam jen tri priklady co pan Zaoralek pro Cesko udelal a potom pridejte vase, jako nedavne vykriky "ukrajinsky Krym" a potrestat Cesko za neprijimani muslimu(Peche)
1) Nedopustil zakladnu v Brdech
2) Postavil se proti Germanum, ze zadne muslimy v Cesku nebudou, a zadna debata o tom taky ne, dokud v Cesku nebudou ty same platy jak v Germanii.
3) Zajistil mladym lidem odjet a pracovat na rok skoro v kazde zemi.
A co udelal Peche-Petricek? a Stropnicky? Asi budu cekat hodne dlouho na odpoved.

8 hlasů

Zaorálek je levicový pošuk, který chtěl před lety jednat o vystoupení z NATO. Vystudoval obor marxisticko-leninská filozofie a politická ekonomie.Nic z toho, co uvádíte není jeho práce, on jen žvanil a rozhodnutí přijímali jiní. Dokud byl ministrem, tak držel stranickou linku, teď ztratil zábrany.

2 hlasy

Přažský žalude, běž se nechat obřezat na Prahu 1 a neopruzuj, howno tomu rozumíš....a jinak, Zamrdálek je stejná vulva, jako tvoje matka....:)

1 hlas

Hm., já bych mu tu předkožku nechal, jen by ho to chtělo přes ní obrátit naruby.

0 hlasů

Halíku, ty debílku prostoduchý... Zase to zkoušíš pod novým uměleckým jménem?

2 hlasy

Zapoměl chudák na anální kolík, už to není, co to bejvalo...
:-)))

0 hlasů

A co maji co delat Cesi v NATO ? Kdy za tisic let historie byli cesti vojaci zoldaci nejake agresivni, mafisticke organizace? Cesi budou bojovat za nejake Sorose proti Cine a Rusku? Od kdy to maji Cesi zapsany v krvi, ze budou v cizim zemich bojovat. Tak mozna s tema vymyslenuma nepratelama vychlastat pivo a vozrat se s nima. Co takhle si precist "Dobry vojak Svejk" a pochopit, ze pan Zaoralek ma absolutni pravdu.

2 hlasy

Běž domů Ivane...

0 hlasů

Máte to popletené, Rozlile. Nesmíte tolik sledovat Sputnik a podobné srágory. Měl jste se s okupanty odstěhovat zase zpátky domů, tady vám to evidentně nesedne.

2 hlasy

Tomu e rika odpoved od deti Sorose! Mimo jine, ale asi me za tenhle prispevek zablokuji, tak kdyby byli ministri v dobe kdy Merkelova pozvala miliony musulmanskych vedcu, doktoru a metematiku a misto p.Zaoralka byli ministri Peche-Petricek, Stropnicky tak dnes uz mlatime palicema v mecetach o zem a prosime Alaha o odpusteni, vy dva moulove.

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov