Před volbami
Piráti útočí, ANO ztrácí podporu, ukázal nový průzkum

06.09.2017 08:15 Původní zpráva

Preference hnutí ANO se propadly o pět procent. Sociální demokracie se zřejmě odrazila ode dna a černým koněm voleb jsou Piráti. Ukázal to aktuální průzkum agentury Médea Research pro aktuální vydání časopisu TÝDEN.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Ladislav Šťastný (9 hlasů) 06.09.2017 11:58

    Volím SPD, protože zde nechci to barbarské svinstvo, islám, a odmítám...

  • Karol Hallik (6 hlasů) 06.09.2017 11:50

    Doufám , že Babiš vyhraje a SPD místo lidovců vstoupí do vlády... a...

  • Karol Hallik (6 hlasů) 06.09.2017 09:13

    Přesně vystiženo!Jen nechápu,že v tzv.průzkumu chybí SPD,to nemá...

  • František Martínek (5 hlasů) 06.09.2017 09:05

    Není se čemu divit české ovce jsou nepoučitelné a hlavně nemyslící...

  • Karel Hrabě (5 hlasů) 06.09.2017 10:44

    VŠE JE ZMANIPULOVANÉ MAFIE SE BOJÍ ŽE BABIŠ PO VOLBÁCH SJEDNÁ V TETO...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

No, nedivím se, že se ostatní strany vztekají, že jim odpadají voliči a přecházejí k Pirátům. Mě denně oslovuje několik známých a ptají se mne na pirátskou stranu a její program. Skutečný přínos Pirátů není v kradení voličů, je ale v digitalizaci státní správy a vytvoření legislativních podmínek pro vznik svobodné, bohaté, digitálně propojené společnosti, která dokáže udržet sociální stát. Záchranou naší země nejsou v žádném případě politické strany a jejich hesla, ale to, že zde bude dostatečně svobodné a motivační prostředí pro české firmy typu Skype nebo Google, a budou zde vyrůstat vzdělaní svobodní lidé, kteří je budou mít chuť vymyslet a založit u nás a ne někde jinde. Kdo chce hledá způsob, kdo nechce hledá důvod. Piráti se mi líbí, protože hledají způsoby. Takže asi tak. :)

2 hlasy

Naprosto souhlasim. ANO už ukázalo, jak to s námi myslí, a není to hezký pohled.

0 hlasů

Jděte k čertu s Piráty!!!!!

0 hlasů

A copak Vám udělali? :-)

0 hlasů

Sobotka - HROBNÍK ČSSD.
A je to škoda. Bývala to dobrá strana než ji začal křivit svými intrikami a podrazy.

1 hlas

Nový průzkum je co ?.... kdo ho dělal? z kolika respondentů a z jakých vrstev obyvatelstva se prováděl?...bez těchto informací je to jen žvást, který je zřejmě předplacený některou ze zanikajících stran.

2 hlasy

To sem se zasmál, ANO ztrácí, Zaorálek zvedá ČSSD :-))))) , největší pecka je ovšem pokles SPD a nárůst preferencí U'svitu ! Ten U'svit ještě vůbec existuje? :-))))))) Naposledy co sem našel zmínku o těchhle trapácích bylo, že utek i Černoch.

2 hlasy

Zkusme to s Babišem. Dejme mu šanci dokázat, že to umí. ČSSD, ODS, TOP 09 ti už dokázali, že to neumí. Jó před volbami, to je vždy osvítí a slíbí i to co nám nikdo není schopen dát. Vzpomeňte na církevní restituce.

2 hlasy

Opravdu ne. Nejvic mi vadi ty konkurzy, kdy potom prodá ty firmy svým kámošům, samozřejmě vše pod rouškou oficialit. Prosím, nevolte ho. EET je asi to poslední co mi vadí.

1 hlas

Babiš nám to dokazuje denně. Lhář, podvodník a darebák. A ostatně, šanci měl nyní 4 roky a výsledek? Zdvojnásobil si dotace a způsobil, že na venkově zavírají krámy a hospody.

3 hlasy

zato ty jsi Okeji z borců nejchytřejší, viď?...EET je záležitost celé vlády,která si to dala jako úkol do svého volebního období... kdo jiný by měl dostat za úkol realizaci, než ministr financí?To jen aby ses tou žlučí neudusil....

1 hlas

K.k.te!!!

1 hlas

Všechny krámy a hospody nezavírají, pokud zavírají, tak to prostě dříve ojebáva li, a nyní jsou nuceni přiznat barvu, to je to celé. Tady na Lukách jsou dvě hospody a dva krámy, a prosperují. Takže asi tak.

3 hlasy

To je třeba pravda, ale Luka mají řádově víc potenciálních zákazníků, než kdejaký stánek při výletní cestě nebo u vesnickýho hřiště. Tím, že se s EET zvedla režie hlavně o absolutní částky (na rozdíl od daní, které jsou víceméně proporcionální k tržbě), ty nejmenší opravdu odrazuje/likviduje. Zásadně nesouhlasim s tím osvíceným výrokem, že (parafrázuji) "kdo ročně nevydělá aspoň na EET, stejně nemá v podnikání co dělat". To nejmenší podnikání se nedělá jen pro zisk.

0 hlasů

Místo ukřivděného hýkání bychom měli začít uvažovat. Co takhle humanitární koridory. Nevztahují se na ekonomické migranty, zajišťují větší bezpečí a zároveň pomáhají s integrací a eliminují ilegální migraci.
http://www.santegidio.cz/mir/uprchlici/humanitarni-koridory
(axman.pavel@skaut.cz)

1 hlas

problém je v tom,že integraci nikdo nechce...naopak by kaaždý rád vykopal cigány,semity všeho druhu a vietnamce.a do san franciska i svazáky co kopají teplou ligu.né?

0 hlasů

OK. Jděte nám příkladem a začněte aspoň trochu uvažovat.

2 hlasy

Hrůzný scenář - Padák a Pleš ve vládě a všechno to jistí Milan. . . . . a zase se bude rozdávat kamarádům a zase se bude vyhrožovat ..... buď hodnej nebo půjdeš do tepláků.

2 hlasy

Volím SPD, protože zde nechci to barbarské svinstvo, islám, a odmítám nátlak, výhrůžky a vydírání Evropské unie, která se k nám chová jako k nějaké kolonii.

9 hlasů

Účinnější metody pro dosažení takových cílů se mi zdá, že mají Realisté.

1 hlas

Doufám , že Babiš vyhraje a SPD místo lidovců vstoupí do vlády... a klidně s tichou podporou KSČM

6 hlasů

Doufám pevně v to,že po volbách ANO udělá konečně pořádek s tradičními stranami ,co zde vše rozkradli OKD,círk.restituce ,Škoda transp.atd.atd.Rovněž je třeba totálně rozpráši žumpu jménem čt,prozatím je to hračka a nástroj propagandy Kalouska a pravdoláskařů

2 hlasy

VŠE JE ZMANIPULOVANÉ MAFIE SE BOJÍ ŽE BABIŠ PO VOLBÁCH SJEDNÁ V TETO ZEMI POŘÁDEK !!!

5 hlasů

Hitler taky sjednal pořádek, inu, socialista jako socialista.

4 hlasy

Není se čemu divit české ovce jsou nepoučitelné a hlavně nemyslící nemající vlastní názor a zapomínají. ANO ztrácí no o to tu jde lumpům z ČSSD a TOP09 a to že útoky na Babiše jsou nainscénované právě do předvolebního boje je jasné už i dítěti a to je nejhorší poznání zkorumpovaného systému budovaného ČSSD a dalšími od roku 1989 a proto by měli občané vydržet a nedat se zmanipulovat, už manipulují s námi 30 let a kam to dospělo už víme, oni jsou už v Evropě a my někde na Balkáně, vlastně i hůře. Jsme jen otroci bez mozku a to se jim líbí a pořád si myslí že to bude fungovat, jsem ještě zvědavý s čím ta banda lumpů ještě přijde. Mají strach a tak i ignorují, že budou odhaleni jejich praktiky a doufají, že po volbách vše zase uklidí, ale občané nedejme se zmást a po volbám budeme uklízet my, ty lumpy z parlamentu. Volme ANO a SPD.

5 hlasů

Přesně vystiženo!Jen nechápu,že v tzv.průzkumu chybí SPD,to nemá 5%?To se mi nechce věřit ani omylem

6 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov