Smutné ohlédnutí
Politici v chapadlech policie. Rath nebyl letos zdaleka jediný

29.12.2012 18:15

UVNITŘ ANKETA. Policisté začali v letošním roce stíhat některé známé politiky. Zřejmě nejsledovanějším případem bylo zadržení a obvinění poslance a tehdejšího středočeského hejtmana Davida Ratha, následovalo stíhání tehdejší místopředsedkyně sněmovny Vlasty Parkanové či náměstka ministra práce a sociálních věcí Vladimíra Šišky. Policie se zaměřila i na lokální politické představitele, do jejího hledáčku se dostalo také několik šéfů městské policie.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Petr Vonásek (17 hlasů) 29.12.2012 18:30

    Ještě jste zapoměli na bývalého senátora za ODS J.Nováka,který když...

  • eM Felix (16 hlasů) 29.12.2012 19:06

    Dr. Rath je ale jediný koho už půl roku dusí ve vyšetřovací vazbě,...

  • Standa Gross (7 hlasů) 30.12.2012 06:15

    Nevím jak vy soudruzi,ale když si uvědomím, že ono zlodějské prase...

  • portyč portyč (6 hlasů) 30.12.2012 00:27

    Paní Jano, popisuje tam také způsob, jakým se nezákonně obohacoval?

  • Roko- lanek (6 hlasů) 29.12.2012 18:25

    To je hnus co se děje za vlady pravicovych stran.Důchodci skačou z...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

A.Novák se prý léčí s Borisem Vostrým na Belize v Karibiku cha-cha.

0 hlasů

Co to na nás zase zkoušíte na Týdnu cz. V kriminále je jediný Raht a ty ostatní jen vyšetřujou do ztracena neblbněte nám hlavu.To jsem zvědav kdy asi bude soud jen aby se ho Raht vubec dočkal.

1 hlas

Ano stíháno jich bylo více a za daleko větší přestupky resp.trestné činy ale za mřížemi sedí jenRath.Přece se nobudou ti lotři s podporou zaprodyných soudů a soudců+ st.zástupci z rádoby pravicových stran zavírat navzájem.Nebo jste někdo zaregistroval něco jiného.Dříve bolševici dnes vládní garnitůra s tím rozdílem,že prý jsme právní demokratický stát.Nezní to spíše jako vtip!!Diktatura vládní moci se všemi negativy a důsledky!!

4 hlasy

Tam patří absolutně všichni,do jednoho

2 hlasy

Vážně všichni ? I politici KSČSSD ?? Vždyť ti to s námi mysli tak dobře...

5 hlasů

Korupce je neodstranitelná vlastnost toho zkur**ného kapitalismu. Má-li být zničena, musí být zničen i ten zkr**ný kapitalismus. Jistě, byla tu už za socialismu, jenže ta bomboniéra a flaška pití pro doktora se dává i dnes a je to většinou až PO. Naprosto nelze srovnávat s miliony pro politiky a možná i s údajnou miliardou pro Kalouska za církevní restituce.
Systém semele každého. Jen jsou různé hranice, od nichž se dají lidé koupit. I ti největší bojovníci proti korupci by táli od desítek milionů a při stu milionech by podlehli. Policie pak jde výběrově jen po socanech a komunistech. (ty druhé zatím nenachytali) O několik řádů větší korupce v ODS se neřeší............

3 hlasy

Nevím jak vy soudruzi,ale když si uvědomím, že ono zlodějské prase Dráth stráví další 10 příštích svátku Vánočních v kriminále...hned je mi nějak líp u srdce :-)))))))))))

7 hlasů

Smutné ohlédnutí? Ne! Povzbudivé ohlédnutí..

0 hlasů

vsichni pravicacke svine na svobode --je Rath v dire--horsi jak za bolsevika

5 hlasů

markantni rozdil mezi zivoty politiku v republice.na jedne strane zlodejsky zid semita rath v SATLAVE a s nim banda semitskych zidofskych zlodejicku.je brani i urcita skupina rasistickych semitu - zidove.na strane druhe mame nejuspesnejsi politiky tohoto roku,kracejici od uspechu k uspechu.myslim hlavne nejduveryhodnejsiho a nejlepsiho ministra financi - 2x!,pana kalouska a i pana necase.stejna banda rasistu jim nemuze prijit na jmeno.i kdyz snizili deficit v rozpoctu,zavadeji uz treti duchodovy pilir,protlacili restituce,s-karty,praci lidi na podporach,prodavani dluznich upisu/velmi uspesne/nove zdravotni poplatky,zvyseni dani atd.,a to i pres tupy BEKOT levice a i pres ruseni ze strany vv.pouze jeden neuspech v mistnich volbach.lide kupuji jak silenci,krize-nekrize.jen na serverecvh utratili chudi cesi kc.18miliard pred vanocemi.kdo vi kolik po.obchodnici hlasi lepsi trzby nez vloni.davy lidi rozebrali nabidku v povanocnim vyprodeji za 15 minut.chudi v cesku jsou nejlepe zajisteni v euro zone.nejlepe pripraveni na pripadnou krizi-cesi a rusove.a korputnici /zlodeji a lhari/ na ceste do SATLAFF.neni to krasa?hezky den.

0 hlasů

...preklep...rozebraly....

0 hlasů

Právě čtu knížku od pana doktora Rátha ...Přisedněte si...
.... doporučuji......

5 hlasů

Paní Jano, popisuje tam také způsob, jakým se nezákonně obohacoval?

6 hlasů

Jak to nezákonně,jistě tam popisuje,že ty miliony vydělala ještě jeho paní maminka na jitrničkách.Milionek byl pod podlahou v sejfu,ostatní v krabici.

0 hlasů

Ne to nepopisuje,ale popisuje například,že buštěhrad už nebude trhákem v jeho korupční kauze ,protože několik na sobě nezávislých odhadů předražení nepotvrdilo.Zřejmě proto se odkládá jeho soud z ledna na únor a další důkazy se usilovně shání.Možná,že jako dítě nechtěl půjčovat kyblíček ostatním,já nevím ale Kubice určitě něco objeví,ale ji vidět,že na to,že byl téměř rok nahráván a sledovám tak výsledek je žalostný...

4 hlasy

Vláda jde po korupci jako po uzeném.

0 hlasů

..jsem nadšený, spokojený a šťastný...

4 hlasy

Jak málo stačí k dětské radosti!

1 hlas

Udivuje mě, že mnozí ještě stíháni nejsou....

5 hlasů

100 % av

0 hlasů

Ještě že alespoň na radnicích a magistrátech jsou jen samí poctivci. Od nejmenší vesničky až po Prahu, jenom kladní hrdinové!

4 hlasy

Dr. Rath je ale jediný koho už půl roku dusí ve vyšetřovací vazbě, zatím co odsouzený na šest let svým hlasem rozhoduje o osudu této země.

16 hlasů

jeho vina!mel sanci to dvakrat vysvetlit snemovne a pokud by je presvedcil,nevydali by ho.ale mel pokazde jine vysvetleni a ani jednou nerekl na rovinu jak k tem penezum prisel.a je sance,ze by mohl uteci pred soudem.hezky den.

1 hlas

Už ho drží ve vazbě 8 měsíců, jestli dobře počítám. :-(

5 hlasů

Omlouvám se, já to střelil od boku.

3 hlasy

U Drábkova náměstka Šišky se asi nejedná o korupci nebo přímo podplácení, ale určitě se jedná o závažné porušení hospodářské soutěže..

5 hlasů

Za úplatek!
Radši buď spokojený a šťastný.

4 hlasy

..jedná se o příslib zadání jiné zakázky, pokud nepodají soudní odvolání...to je porušení hospodářské soutěže, samozřejmě , velmi závažné...ale není to úplatek...na takovém porušení hospodářské soutěže by zkrachovala středně velká firma...

2 hlasy

Ještě jste zapoměli na bývalého senátora za ODS J.Nováka,který když měl nastoupit výkon trestu tak náhle onemocněl.

17 hlasů

Ten čeká na amnestii od nového presidenta.

0 hlasů

Ve vězení jsou i vozíčkáři, diví se Bok dobrozdání pro kmotra Nováka
Zdroj: http://www.lidovky.cz/rozhovor-s-johnem-bokem-o-alexandru-novakovi-fnb-/zpravy-domov.aspx?c=A121228_203326_ln_domov_jkz

3 hlasy

To je hnus co se děje za vlady pravicovych stran.Důchodci skačou z balkonu protože nemaji na leky,Vietnamci zabijeji psy,Fetky tanči na nesmyslnou hudbu,chlasta se pančovany alkohol,čepujou se pančované pohonné hmoty,střili se na prezidenta,cizinci foti v česku dětské porno,Vlastni rodiče tryzni své děti,boda se nůž do učitelky,exekuce (znarodněni) je na každem kroku atd....a vladě to je jedno hlavně že maji své koryta.Stop pravicové totalitě.

6 hlasů

Ano. Je to jen zlomek toho co za ,, totality'' nikdo neznal !!! AV

0 hlasů

a zpet do klidu jachymova?

2 hlasy

KOKOKOKOKOKOKO .......TE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 hlasy

koktani je jeden z priznaku sefardickych a i ashkenazi vrozene choroby tay-sachs.hezky den.

0 hlasů

Je jedno jaká vláda je u moci když se tak dívám na naše tzv. "přední politiky", jak říkávala naše teta: "... prašť jakoí uhoď..."

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov