Boj o Hrad
Před druhým kolem se více píše o Zemanovi, až o desítky procent

23.01.2018 19:00

Před druhým kolem prezidentské volby se o současném prezidentovi Miloši Zemanovi píše o desítky procent více než o jeho protikandidátu Jiřím Drahošovi. Na Zemana připadá 62 procent zmínek a na Drahoše 38 procent.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Zdeněk Patera (4 hlasy) 23.01.2018 21:51

    Kdo nevolí Zemana, volí migranty.

  • Zikmund Kasik (1 hlas) 23.01.2018 22:30

    Drahoš v nedávné debatě: "Nemám problém s tím, nebo určitě by nebyl...

  • Jiří Černý (1 hlas) 23.01.2018 20:05

    pn pn je smrtelně debilní. Snad takový nejsou všichni boliči Drahoše

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Drahoš v nedávné debatě: "Nemám problém s tím, nebo určitě by nebyl problém pro desetimilionovou populaci přijmout tady tu část, která na nás spadá, to znamená těch 2600 lidí, ale, ale. Pokud bych byl prezidentem, tak bych na toto téma zavedl s vládou velmi intenzivní diskuzi. O tom nemůže rozhodnout prezident. S étosem pomoci, jsme humanistický kontinent, jsme, i Česká republika je země, které kdysi bylo pomáháno, tak určitě bych tu debatu v tomto smyslu o věci zavedl."

1 hlas


Kdo nevolí Zemana, volí migranty.

4 hlasy

pn pn je smrtelně debilní. Snad takový nejsou všichni boliči Drahoše

1 hlas

Ty jsi bolič Milose Zemana? Co te boli?

0 hlasů

A je to venku!!! Milos Zeman se podrekl, kdyz prozradil, ze chce privezt do CR uzbecke muslimy na stavbu vodniho kanalu!!! Zeman chce sirit v CR islam!

0 hlasů

Zeman chvilemi byva mimo tento svet a drmoli nesmysly jako vcera na Barrandove, kdy chtel vykourit jakehosi Pohanku:

https://www.lidovky.cz/video-zemanovo-prereknuti-misto-abych-pohadku-dokoncil-rekl-abych-tu-pohanku-dokouril-grg-/zpravy-domov.aspx?c=A180123_141058_ln_domov_mpr

0 hlasů

Milos Zeman JE SMRTELNE NEMOCNY. Zbyva mu jen par mesicu zivota!

CELA PRAHA je plna informace, ze ZEMAN je po AMPUTACI CHODIDLA a ma tak drevenou nohu. Zatim se to Hrad snazi ututlat, proto bylo vcera na Barrandove znemozneno filmovani jeho prijezdu, protoze by Zemana na takovou debatu musi prinest. Zeman je stezi ve stavu, kdy musi sedet aspon hodinu ve studiu behem debaty. A pro jistotu prebyva v Lanech, aby ho nikdo v Praze nevidel. Z volebni mistnosti ani nebyl schopen sam jit a tahli ho jako pytel brambor! Minule pondeli u korunovacnich klenotu stal naprosto nepritomne a museli ho posadit, protoze jen s maximem sedativ je schopen se objevit na verejnosti. V utery mu chirurgicky odstranili maly zhoubny nador v ustech. Vystoupeni na Barrandove bylo predtacene s nekolika pauzami, kdy ho jeho nejvernejsi osetrovali.
Prosim, nevolte ho a nechte ho prozit par poslednich mesicu zivota spokojene v hospicu obklopen milym personalem a vlastni rodinou, vcetne jeho nejblizsich panu Ovcacka, Mynare a Nejedleho.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov